τα μνμτα πανω δεξια..που λεει σημειωσεις..θα εχεις λογικα εναν αριθμο 1. που εννοει οτι εχεις προσωπικο μηνυμα..αν πατησεις εκει πανω τοτε θα σου εμφανισει το μνμ που εστειλα.
Printable View
τα μνμτα πανω δεξια..που λεει σημειωσεις..θα εχεις λογικα εναν αριθμο 1. που εννοει οτι εχεις προσωπικο μηνυμα..αν πατησεις εκει πανω τοτε θα σου εμφανισει το μνμ που εστειλα.
ρε συ δεν θα γινεις χειροτερα..απλα θα νιωθεις ενα τσακ στρες παραπανω για λιγες μερες.ανεχτο ομως..γι αυτο δινουν κ αγχολυτικο μαζι..
πανε πρωτα να δεις τι θα σου πει..κ βλεπουμε.
α οκ..δεν εχεις μνμ επειδη πρεπει να κανεις 50 δημοσιευσεις πρωτα.
μονο τοτε εχεις δικαιωμα να στελνεις προσωπικα μνμτα κ να λαμβανεις..σορυ..
μμ δεν γινεται..δεν πειραζει ..αν φτασεις τα 50 καποια στιγμη θα σου πω..δεν ειναι κατι σοβαρο..μια βλακεια εγραφα οκ..χεχε..
εισαι καλυτερα αυτην την στιγμη?
Αυτην την στιγμη γυρισε ο συντροφος μου μου μιλαει...και εγω ταξιδευω στον κοσμο μου...νιωθω οτι χανομαι....και σκεφτομαι τα δικα μου....εσυ στην δουλεια?
εγω στο γραφειο..αφου εκλαψα πιο πριν...τωρα νιωθω επιπεδη..επιπεδα συναισθηματα..χαμενη...γιατ� �?
ειναι δυνατον να μην τρελλαινεσαι??? που πηγαν τα συναισθηματα μου οεο?
ρε γιατι συμβαινουν αυτα?μηπως οντως ειναι τρελλα.?(κ ξαναγυρναμε παλι στο αρχικο ερωτημα κ γινεται φαυλος κυκλος)..
τελεια...
Eχεις και καταθλιψη μαζι ?
οχι...δεν εχω καταθλιψη..παλι καλα.
oxi..δεν εχω νευρα καθολου..μονο αγωνια συνεχεια.
λογικο να εχεις ομως κ νευρα ρε συ με αυτην την κατασταση..γενικα το νευρικο συστημα τα παιζει λιγο.
εγω νιωθω αγχος κ αγωνια συνεχεια..κ συ ετσι?
πφφφ τι σκατα..τον ψυχιατρο τον πηρες τηλ τελικα?
θα θελα να τα λεγαμε πιο προσωπικα ρε γμτ..πως θα γινει?να σου στειλω μνμ?χαχαχ
πρεπει να συμπληρωσεις 50 θεματα εδω.
ναι το χουν παθει πολλοι αυτο..κ γω στην αρχη..γραφε διαφορα..εγω 4.45 θα φυγω απο το γραφειο κ μετα απο λιγο θα χω νετ.
οκκκ ελπιζω να εχω κανει κατι μεχρι εκεινη την ωρα
Παιδια δεν μου απαντησε κανεις στην εγκυμοσύνη τι κάνεις τα διακοπτεις τα χάπια?και αν ναι.... ποσο καιρο πρεπει να κανεις θεραπεια
ωχ μη μιλας για εγκυμοσυνη....πατας το κουμπι μου..χεχε..
κοιτα...αν υπαρχει σοβαρος λογος τα συνεχιζεις κ στην εγκυμοσυνη αλλα σε χαμηλοτερη δοση ή σου δινουν καποια αλλη μαρκα που επιτρεπεται..εμενα ετσι μου χαν πει.
προσπαθειτε για παιδι?
μηπως γι αυτο εχεις αγχωθει?εγω παντως γι αυτο επαθα παλι αγχος κλπ.κλπ..
τωρα πια το μονο που θελω ειναι να γινω καλα...
Εγω πάντως με ολα οσα νιωθω και μονο στην σκεψη ανχωνομαι
xaxaxaxaxa βρε μηπως εχω και εγω θυροειδη να παω να το κοιταξωωωωω?
BOOM εχω 50 μνμτα πως μπορω να στειλω προσωπικο μνμ?
Σε λίγο θα σε ανοίξει...θα πας πανω στις σημειώσεις δεξια..θα πατήσεις εισερχόμενα κ θα δεις..θα σου βγάλει επιλογες
:(:( τιποτα δυστηχωςςςς
Θέλει λίγο ακόμα..
τι κανουν τα κοριτσια;πως ειστε;εγω δεν θα ελεγα και πολυ καλα!
Σκατά!!κ απο σκατά!!
τι επαθες ρεεεεεε ???
και γω δεν ειμαι πολυ καλα!δυσκολο πραγμα!
τι να εχω κοπελα μου! τα ιδια και απαραλλαχτα! δεν φευγουν οι σκεψεις φοβος τρελας..ανησυχια οτι κατο δεν κτλβε καλα ο γιατρος κ ολες αυτες οι ηλιθιοτητες..δεν ξερω ρε γμτεχω τρελλαθει!
α ρε συ τα ιδιααα ολοι μας......και γω αυτην την μονιμη σκεψη μηπως μηπωςςςςς.........περνεις χαπια εσυ>
ναι!ζολοφτ αλλα ειναι η πρωτη φορα που ναι μεν με εχουν κανει καλυτερα αλλα οχι καλα!ακομα βασανιζομαι!
Apofasismeni ξαναστείλει μου αίτημα φιλίας...κάτι έγινε κ μου λέει ..δεν ισχυει πια...κάτι τέτοιο..
αποπροσωποποιηση και ιδεοληψιες πχ πως μπορουν οι ανθρωποι και λενε εγω η πως μπορουν και κοιταζονται στον καθρεφτη και δεν φρικαρουν και διαφορες αλλες τετοιες μλκιες!