καλα αυτο φαινεται πεντανοστιμο!!!!
Printable View
κακα κοριτσια, δεν ειναι τα δυναμικα κοριτσια με προσωπικοτητα, αλλα τα ανηθικα κοριτσια. δλδ, υποκριτριες, ψευτρες, συκοφαντρες (αλλα χωρις αντρες :p ) και ολα τα συμπαρομαρτουντα, που μπορει να υποκρινονται ακομα και τα "καλα".
αν εννοεις τα πιο ησυχα η τα πιο δυναμικα και απαιτητικα, ειμαι απολυτως βεβαιη οτι και τα δυο κοριτσια εχουν το κοινο τους, κι αν δεν χανουν τον χρονο τους προπαθωντας να παραστησουν κατι που δεν ειναι, αργα η γρηγορα θα βρουν καποιον που να τις γουσταρει πραγματικα.
απο κει και περα, μπερδευεις τα "καλα" (ησυχα) κοριτσια, με αυτα που εχουν προβληματα στον χαρακτηρα τους.
ολοι εχουμε θεματα η σκοτεινα σημεια στον χαρακτηρα μας. οχι, δεν ειναι οτι πιο θελκτικο να τα πεταμε στα μουτρα του υποψηφιου για να ειμαστε "ειλικρινεις". αλλο η υποκρισια κι αλλο το να γνωριζουμε τα ελαττωματα και να προσπαθουμε να βελτιωθουμε και να μην επιβαρυνουμε τους γυρω μας.
το μονο βεβαιο ειναι οτι δεν ελκεται κανεις ουτε ανδρας ουτε γυναικα απο κοριτσια που προσπαθουν να παραστησουν ειτε τα "καλα", τα ειλικρινη, ειτε οτιδηποτε αλλο.
οχι μονο γιατι, οπως ειπωθηκε, αυτο αργα η γρηγορα βγαινει στην επιφανεια κι εκει η απορριψη γινεται πολυ αμεσα και οδυνηρα, αλλα και γιατι οταν δεν εισαι κατι, δεν ξερεις και να το παραστησεις σωστα. ετσι βγαινει κατι αχρωμο, αοσμο και αγευστο- ξενερωτο, με πολλες συνεχεις αντιφασεις, που και απωθητικο ειναι απο μονο του και απολυτως βαρετο η και τρομακτικο.... μοιαζει οντως κατι σαν το "καλο" που περιεγραψες, μονο που δεν εχει και ζωη μεσα του....
ελκονται ολοι απο τις γυναικες που γουσταρουν εμφανισιακα και κανουν σχεσεις οταν υπαρχει και το αναλογο περιεχομενο που τους καλυπτει.
Αυτο ισχυει για τους αντρες χωρις αυτοπεποιθηση . Καποιος με αυτοπεποιθηση θελει αυτο που περιγραφει η kaity . Βεβαια μην παρεξηγουμε το δυναμικη και με εντονη προσωπικοτητα , με καποια που θελει να επιβληθει και να εχει το πανω χερι . . Αυτη πρεπει να βρει καποιον ' χαλβα ' για να την ανεχτει .
Παντως εχει βαση αυτο που λες , οτι οι αντρες ψαχνουν καποια που να τους θυμιχει λιγο την μητερα τους , και οι γυναικες , αντιστοιχως τον πατερα τους .
Καλύτερη αυτή η εκδοχή, μ' αρέσει!! Αν και δεν ονειρευόμουν έτσι τον "άντρα της ζωής μου", δηλαδή έναν εξουσιαστή σατράπη που αρέσκεται μαζοχιστικά στο να του επιβάλλομαι, αλλά σε ένα καλό παιδί που θα με αποδέχεται όπως είμαι και θα μπορεί να με καταλάβει και να μου κάνει τα χατήρια. :p
Πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος θελει εναν καλο ανθρωπο διπλα του αλλα μπορω να σας πω τι τυπος γυναικας εχει περαση στους αντρες εδω στην Ελλαδα.Ο τυπος γυναικας που αρεσει πολυ στους αντρες ειναι η κλαρινογκομενα! το καλοκαιρι φοραει πολυ κοντα σορτσακια και οτιδηποτε προσταζει η μοδα.Τον χειμωνα φοραει κολαν που φαινεται το στρινγκ απο μεσα και οτιδηποτε αλλο προσταζει μοδα.Το μαλλι της ειναι πολυ μακρυ ξανθο και καμμενο (απ'το ντεκαπαζ) επισης εχουν κανει μια στροφη και στο κοκκινο που μοιαζει με περουκα κλοουν γιατι καλα μαντεψατε το προσταζει η μοδα!Το μακιγιαζ τους θα το ζηλευαν ακομα και οι περφορμερ του cirque du soleil.Απο μουσικη ακουνε απαραιτητως Ελληνικα και οτι ποπ η μπιτακι εχει βγει τελευταια.
Τι ειναι αυτα , bullet , που γραφεις ? η πλακα κανεις , η αναφερεσαι σε μια μεριδα αντρων , κατωτερου επιπεδου . Εκτος αν εχει αλλαξει τοσο πολυ η νεολαια , και ειμαι out . Aυτο το ειδος που περιγραφεις , ειναι αποφευκτεο απο οιονδηποτε εχεφρωνα/ ποιοτικο αντρα .
:) σωστος!
βγάλτε τις πορνοσταρ στην φόρα και Γκουσγκούνη Δώστα Ολα. Ποιότητα αλά ανάκτορο.... Όχι φίλε μπουλετπρουφ δεν ανήκουμε στους κλαρινογαμπρούς είμαστε νορμαλ...
σωστο.ισχυει για πολλους/ες. μονο που δεν εχουν ολοι αχρωμες και ανοστες και κοντες μανες, οπως λεει ο αλαφροτετοιος. πολλοι εχουν ψηλες, δυναμικες και ομορφες.. :rolleyes:
γι αυτο σας λεω, για ολες εχει ο θεος, μην κωλωνετε.
αρκει να μην πεφτετε στην παγιδα να παρακαλατε, η να υποκρινεστε κατι που δεν ειστε.
γι αυτες δεν εχει ουτε ο θεος, ουτε ο διαολος (ουτε με μαγια δεν γινεται δηλαδη :p )...
Οι περισσοτεροι ετσι ειναι.Θελουν ενα μουγκο κοντο θυληκο διποδο για να φανουν μαγκες.
Καλα αυτες τις θελουμε για να φευγουν τα χοντρα οχι για σχεση.
Και το πιστευω οτι τετοια γουστα εχουν στην επαρχια,δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο.
τουλαχιστον ο γραφων ειναι ειλικρινης προς τις ξεπετες του.
γιατι, χρειαζεται μια αφελης για να πιστεψει οτι την ερωτευτηκε καποιος μολις την γνωρισε και θελει σχεση, αλλα και ενας ψευτης για να ταξει σχεση σε μια που θελει απλα για μια ξεπετα.
κι οι δυο ειναι λαθος, αλλα την πληρωνει μονο η ξεπετα. ο αλλος, φευγει σαν κυριος.
Καλα κανεις δεν την πληρωνει per se,απλως η γυναικα θελει να παιζει το θυμα για να μην παραδεχθει οτι και αυτη εχει ερωτικες ορμες και δρα συμφωνα με αυτες,και οχι με βαση το συναισθημα,οπως θελει η κοινωνια να πιστευουμε.
Ειναι πιο κοινωνικα αποδεκτο να πει ''με κοροιδεψε'' απο το να πει ''με καυλωσε και πηγα μαζι του''.Δεν πιστευω σε γυναικες θυματα,ουτε σε θυματα γενικως.
Υπαρχουν δηλαδη,αλλα σε μικροτερο βαθμο απ'οτι φαινεται.
"θελει" να παιζει το θυμα, καποια που ξερει εξ αρχης οτι η κατασταση ειναι απαγορευτικη κι εχει αποριφθει .
πχ. καποια που παει με καποιον δεσμευμενο και μετα ζηταει τα ρεστα που δεν την θελει, ενω ειναι φανερο οτι δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει συνεχεια.
αλλα οταν ο αλλος την δουλευει ψιλο γαζι για να πηδηξει και να φυγει ενω ειναι ελευθερος, ειναι θυμα, οχι του τυπου, αλλα της αναγκης της για μια σχεση , οπως της την εχει επιβαλει η κοινωνια, αλλα και του εαυτου της εφοσον αφηνεται να πιστεψει οτι καποιος την ερωτευτηκε με το καλημερα κι ενω ζηταει ξεπετες , στην ουσια θελει σχεση...
διοτι αν παει οπως και ο αλλος, μονο για το σεξ, κανεις δεν κοροιδευει κανεναν.
θα ισχυε αυτο που λες, αν ηταν για την γυναικα εξισου δυσκολο οσο και για τον ανδρα το να βρει σεξ χωρις υποχρεωσεις.
συμβαινει ομως για μια γυναικα να ειναι πανευκολο.
γιαυτο και οταν θελει σχεση, δεν ειναι ψεμα και καλυψη για να κανει σεξ. σεξ μπορει να εχει ετσι κι αλλιως.
κατα τα αλλα κι εγω δεν πιστευω σε γυναικες θυματα και κυριως της περιπτωσης που συζηταμε.
μπορει καποιος να υποφερει εκ του αποτελεσματος (να απορριφθει πχ), χωρις να ειναι καθολου θυμα (να τα θελε ο κωλος του δλδ)
Εγώ πάλι που δεν είμαι από επαρχία, όποτε βρίσκομαι εκεί, παρατηρώ πως οι γυναίκες είναι περισσότερο φτιασιδωμένες απ' όσο στην Αθήνα και μερικές φορές υπάρχει μια διαφορετική αισθητική. Αλλά αυτό είναι μια γενική εικόνα (που στηρίζεται στις εξόδους - γιορτές) και να πω την αλήθεια, δεν έχει διαφορά από ορισμένες περιοχές της Αττικής / Αθήνας. Κάθε τόπος έχει ένα δικό του στυλ - από εκεί και πέρα όμως παντού υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι έτσι, ούτε αναζητούν κάτι τέτοιο. Όλες οι γυναίκες που κάνω παρέα όταν πηγαίνω εκεί είναι πολύ απλές και έχουν μια χαρά σχέσεις.
Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι κοινωνικά δεν είναι αποδεκτό να έχει η γυναίκα ερωτικές ορμές κι έτσι πολλές γυναίκες υποδύονται τις ερωτευμένες, προσπαθούν να ερωτευτούν, ή απλά καταπιέζονται.
Και ναι είναι πιο αποδεκτό να πεις 'εγώ είχα αισθήματα κι αυτός τα εκμεταλλεύτηκε', παρά να πεις 'είχα ορέξεις, αλλά δεν συντονιστήκαμε', ή κάτι παρόμοιο. Όλα δεκτά, αρκεί να μην πεις ότι υπερίσχυε το 'σωματικό' έναντι του συναισθήματος.
Πάντως αναμφισβήτητα υπάρχουν και θύματα, και άντρες και γυναίκες. Κάποτε βεβαίως και είναι θύματα των άλλων. Συνήθως όμως το πρόβλημα δημιουργείται λόγω μη ρεαλιστικών προσδοκιών και αξιολόγησης (κοινώς είναι θύματα του εαυτού τους).
Aυτο εχει μια δοση αληθειας , αλλα θα επιμεινω οτι αν αισθανεσαι ασφαλης σαν αντρας , θελεις και την αναλογη γυναικα , δλδ να αισθανεται ασφαλης , και για να αισθανεται ασφαλης μια γυναικα πρεπει ναχει αυτοπεποιθηση . Γνησια αυτοπεποιθηση , πηγαια , οχι προσποιητη , γιατι ενας εξυπνος/ γοητευτικος αντρας θα αντιληφθει ταχυτατα την ' πλαστη ' αυτοπεποιθηση .
Αυτα ειναι διαχρονικα Αλαφ , δεν ειναι θεμα ηλικιας .
Και ενας αντρας που θελει να φανει μαγκας , δεν εχει αυτοπεποιθηση , οποτε δεν τον παιρνει να προσελκυση μια γυναικα με αυτοπεποιθηση .
Καπου ειχα διαβασει ( σε ποστ ) οτι μετραει πως μια γυναικα ' πλασσαρει ' τον εαυτο της . Ισχυει μονο σε αντρες που δεν καταλαβαινουν και πολλα , οχι σε εξυπνους , ο εξυπνος θα αντιληφθει την ' κομπινα ' και θα την κανει .
συμφωνουμε σε αυτο.
γι αυτο βλεπεις μερικες που για να γλυτωσουν την κοινωνικη κατακραυγη (και την αυτοαπορριψη), παριστανουν οτι κυνηγουν ακομα και παντρεμενους/δεσμευμενους (την πλεον ξεκαθαρη σαρκικη φαση) απο συναισθημα, οχι απο ανταγωνισμο και καυλα και η τοση προσποιηση τις εχει οδηγησει πολυ κοντα στην παρανοια, γιατι δεν δικαιολογουνται τα αδικαιολογητα οσο κι αν τα τεντωσουν....
δεν μπορει να εισαι θυμα οταν κανεις κατι που το θελεις πραγματικα. δηλαδη οταν κανεις σεξ επειδη το θελεις πραγματικα κι οχι επειδη στο ζηταει καποιος.
αν κανεις σεξ χωρις να το θελεις πραγματικα, εισαι θυμα του εαυτου σου και κανενος αλλου.ας μην το εκανες. εσυ οριζεις το σωμα σου.
αν κανεις σεξ για να πεισεις τον αλλον να κανει σχεση μαζι σου κι οχι γιατι θελεις σεξ, τοτε τον εξαπατας εσυ, εισαι θυτης, οχι θυμα, αλλα φαινεσαι σαν "θυμα" οταν στο τελος απορριφθεις για κατι παραπανω (για μια σχεση) και βρεθεις μονη ...;)
γι αυτο κανεις σεξ, οταν θελεις σεξ, οχι κατι αλλο.
και κανεις σχεση, οταν θελει κι ο αλλος, κι οχι παρακαλωντας (οχι εσυ, γενικα).
Ρέμεντυ, διακρίνω μια αυστηρότητα απέναντι στις γυναίκες και από άλλες σου απαντήσεις, γιατί έτσι; Για μένα είναι καθαρά θύμα όταν δεν θέλει κάποια σεξ και ο άλλος το επιβάλλει ή την παρασύρει, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι που με τον τρόπο τους μπορούν να σε πείσουν....μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί δεν σου 'χει τύχει να γνωρίσεις τέτοια καθάρματα. Εγώ ντρέπομαι γι'αυτούς, αφού δεν ντρέπονται οι ίδιοι, γιατί μας βλέπουν σαν μια σαρκική (όπως λες κι εσύ) ηδονή. Όταν πάλι κάποια κοπέλα κάνει σεξ για να κάνει σχέση, δεν νομίζω ότι κοροιδεύει κανέναν, γιατί δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή θα τα φτιάξει μαζί της ο άλλος και θα την κοροϊδεύει, ή θα την παρατήσει και η κοπέλα θα μείνει στα κρύα του λουτρού. Πραγματικά, το 'χουν παρα........ οι άντρες, κάνουν ότι θέλουν, χωρίς έλεγχο, και αντί οι γυναίκες να υποστηρίζουμε η μία την άλλη, κατηγορούμε η μία την άλλη. Αυτό είναι ανταγωνισμός, και όχι μόνο το να πάρεις τον "άντρα" κάποιας άλλης........
Αφού η κοινωνία είναι τόσο κακή με τις γυναίκες, με μας δηλαδή, γιατί πέφτεις στην παγίδα να είσαι κι εσύ κακιά με τις γυναίκες; Και πιο πάνω που έλεγες για πλαστή ηθική κτλ, γιατί οι άντρες δεν έχουν πλαστή ηθική; Δεν μπορώ να ακούω τέτοια, βρε Ρέμεντυ, όσο και αν σε συμπαθώ, στενοχωρήθηκα πολύ με αυτά που διάβασα και από σένα και από όλους! Για να πάει μια κοινωνία μπροστά, πρέπει να κοιτάει τα λάθη της, όχι να τα τονίζει........
την εχω ξανακουσει αυτη τη φραση να σου πω απο αλλη πολυ παλιοτερα οταν ειμουν 20 χρονω κ θα σου πω την ιδια απαντηση που ειχα απαντησει κ τοτε σε αλλο επεισοδιο..Quote:
Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Remedy Εμφάνιση Μηνύματος
δεν μπορει να εισαι θυμα οταν κανεις κατι που το θελεις πραγματικα. δηλαδη οταν κανεις σεξ επειδη το θελεις πραγματικα κι οχι επειδη στο ζηταει καποιος.
οταν σκεφτεσαι συνεχεια το εγω καπιοι αλλοι που σκεφτονται το εμεις περνοντας πολες ιδεες απο ολα αυτα τα μυαλα που ταυτιζονται μαζι τους καπια στιγμη θα καταλαβεις οτι οταν εσυ ειχες την αποψη σου σε ενα θεμα αυτοι απανταγαν με χιλιες αποψεις στο ιδιο θεμα..
οπιος σκεφτεται το εγω δε θα βγει ποτε πρωτος σε ενα θεμα γιατι το δικο του μυαλο δεν αρκει για ολα
Ναι , σε ενα βαθμο ειμαι , διοτι περιοριζω τις επιλογες μου , αλλα ετσι ημουν ανεκαθεν . Αλλαζει ο ανθρωπος ? παντως υπαρχουν τετοιες γυναικες , αλλα η πολυετης κτθλψη μου , με πηγε πολυ πισω , και τωρα που συνερχομαι , παλι δεν μπορω να συμβιβαστω με μια του οχι απολυτου γουστου μου , που κι αυτο ειναι σχετικο , πχ καποια που θεωρειται ομορφη , εμενα μπορει να μην μαρεσει ( πχ Σκλεναρικοβα ) , ενω μπορει να ξετρελλαθω με μια πιο αντικειμενικως λιγοτερο ομορφη . Παντως ολες οι πρωην μου , ηταν με αντικειμενικα κριτηρια ελκυστικες , οποτε καπου εχω καλομαθει .