ΑΓΑΠΗ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
ΓΤ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Printable View
ΑΓΑΠΗ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
ΓΤ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
χαχαχα... μου λειψε αυτος!! .. ολα περνανε..υπομονη!
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΓΤ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙhttps://www.youtube.com/watch?v=PTOFEgJ9zzI
Γιάννη "μου" έλα ζήσε τη ζωή μου και αν αντέξεις μία μέρα ζήτημα θα 'ναι! Τουλάχιστον εγώ και μαχητής είμαι όπως λέει και ο Μαγκάιβερ γενικότερα και δεν λέω ότι θέλω να γαμήσω τα αγόρια των κοριτσιών που κυκλοφορούν στο δρόμο! Δεν μ' αρέσει να επιτίθεμαι εκτός αν βλέπω κάποιος να το παίζει μάγκας και νταής στις πλάτες άλλων.
εδω κοψε φωνη καπετανιε ..https://www.youtube.com/watch?v=ugbgg2UjJHU
Σ' αυτό το τελευταίο συμφωνώ! Έχω υποστεί μειώσεις και πειράγματα φραστικά στο παρελθον αγαπητή μου, σε περιόδους που ειμουν ευαλωτος επειδη δεν ημουν ακομα ψυχολογικά συνειδητοποιημένο άτομο. Σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμούς, λες και ειμαι στην πρίζα και περιμένω κάποιον απ αυτους να του επιτεθώ. Κανονικά πρέπει να φτιάξω λίστα με τετοιους κι όποιον πάρει ο χάρος. Όλους αυτους και πολλους άλλους τους θεωρώ κατωτερους μου και δεν ειναι κατά κανόνα αβάσιμο αυτό. Μετανιώνω για όσες φορές δεν επιτέθηκα έστω προς ζημια μου. Κια η ζημιά ειτε για τη μια είτε για την αλλη πλευρα δεν θα ήταν λίγη!
Επειδή ο΄κάθε άχρηστος παρουσιάζει τον εαυτο του καμπόσο. Γι αυτο θα θελα να κάνω όλα αυτα που λέω, να κανα μεταξυ άλλων και τις γυναικες τους να με ερωτευτούν. Επειδη ένεκα τετοιου κόσμου συζητω μαζι σας όλα αυτα τα θεματα που ανοιγονται καθημερινά στο φορουμ.
Κι όντως πολλά ξεκινούν από το σπίτι, ελπίζω εσυ να εισαι αντικειμενική ότι η κατασταση σου ειναι τόσο χάλια και ανυπόφορη (οι περιγραφες σου σε αλλο θεμα δεν μου λενε κατι τετοιο) κι όχι η σκεψη σου να παραφουσκωνει καταστασεις και να τους δινει αρνητικό περιεχόμενο. Σίγουρα πάντως πολλά κακά έχουν την αρχή τους μέσα στο σπίτι.
Δεν έχω πρόβλημα τώρα με τους δικούς μου μη λέμε τα ίδια.........Εσύ είχες πει αυτό: "Αντέχω μόνος, έχω βγει πολλές φορές μόνος και ονειρεύομαι να τους γαμήσω τις γυναίκες! Να κάνω τις γυναίκες τους να με ποθησουν. Όλων αυτών που κυκλοφορούν και παριστάνουν τους σπουδαίους.", και το συμπέρασμα που έβγαλα από αυτό είναι ότι όποιον δεις στο δρόμο θες να του πειράξεις τη γυναίκα. Και μου την είπες πολύ άγρια επειδή έβγαλα ένα λογικό συμπέρασμα από αυτά που διάβασα λες και εγώ φταίω που με πείραξε αυτό που είπες. Γενικά βλέπω εδώ μέσα ότι περισσότερο κακό μου κάνει παρά καλό το να κάθομαι, απλά επειδή και η κοινωνία έξω τα ίδια είναι, δεν έχω με ποιόν να μιλήσω........Γι' αυτό κάθομαι εδώ..........Κι εγώ δεν είμαι και τέλεια το παραδέχομαι αλλά δεν έχω καμία σύγκριση με τους περισσότερους, αν πω κάτι κακό θα είναι για κάποιο λόγο, όχι επειδή μου αρέσει να είμαι κακιά! Το ίδιο συμβαίνει και με την αγένεια και άλλα ελαττώματα που έχω. Γενικά έχω προσπαθήσει να βελτιώσω τον εαυτό μου αλλά δεν με έβγαλε σε καλό όλο αυτό γιατί κάνω κακό στον εαυτό μου για να μην πληγώσω τους άλλους, και σ' αυτή μου την αλλαγή φταίει μία κακιά επιρροή που είχα........
Μακάρι, προσφατα δηλαδή,να έγινα φυσιολογικός και δεν το πήρα ακόμα είδηση...
Πάλεψα/παλεύω με όλους αυτούς τους "ανεμόμυλους" υπό τον τίτλο φόρουμ υποστήριξης.
Ναι νιώθω πληγωμένος από διάφορες περιστάσεις και πρόσωπα, όπως σωστα το εντόπισες σε άλλη σου ανάρτηση. Κι ακόμα συχνά ή αραιά και που συναντώ τετοιους, λες και εχω μαλακομαγνήτη. Καταλαβα γενικα πως πρέπει να αντοποδίδουμε αμέσως τα "πυρά" αλλιώς μολυνθήκαμε με απωθημένα, και επίσης να βγαίνουμε πάντα πιο δυνατοί ψυχολογικά. Γι άλλα πραγματα τα παλεύω ετεροχρονισμένα κι αυτο στενευει τα περιθώρια και την ελπίδα (κάθε πραγμα στον καιρό του δλδ).
pillow, χαμηλή αυτοεκτίμηση που μου φόρτωσαν κάποιοι = έχασα ευκαιρίες (μεταξύ άλλων, πρώτα επαγγελματικές και έπειτα καλές περιπτώσεις γυναικών που αυτες μου έχειχναν ενδιαφερον) επειδή η χαμηλή αυτοεκτιμηση με έκανε να θεωρω τον εαυτο μου ανικανο για τετοια = ανταπόδοση με τον Χ ή τον Ψ τρόπο. Ούτε εγω ειμαι κακός και σου το λέω με κάθε ειλικρίνεια, οι αλλοι με προκαλούν να θελω να γινω κακός (άσε που ειμαι ήδη χαιρέκακος).
Καλές κουβεντες υποβοηθητικές ακούς εδώ, αυτο το θεωρω δεδομένο. Η "επ αόριστον" παραμονη στο χώρο αυτο υπό μορφή ιδίως καθημερινής εξάρτησης για μένα ισοδυναμεί με αρρώστια.
Αλλου σου ειχα πει να το παλέψεις, ξεκινώντας από κάπου, όσο χάλια κι αν ειναι αυτο το κάπου, εργασιακα αλλά και για φιλίες, δυστυχώς το δευτερο ειναι πιο δυσκολο απο το πρωτο.
Αφού είσαι χαιρέκακος πως σε προκαλούν οι άλλοι; Σπάνια να ακούσω καλές κουβέντες και εδώ μέσα και έξω........Τι εννοείς με το "επ' αόριστον" παραμονή; Αν εννοείς ότι είμαι άρρωστη, συγγνώμη, αλλά δεν είμαι άρρωστη......Δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεσαι.......Δεν αξίζει να παλέψω για τίποτα. Αν αξίζει κάτι θα έρθει από μόνο του, αν δεν έρθει, καλύτερα από το να το παλέψω και να βγω χαμένη για άλλη μια φορά, τεσπα, ξεφύγαμε πολύ από το θέμα......
Ναι, ξεφύγαμε! Επωφελώς όμως.
Παρεξηγιέσαι εύκολα χωρίς να φταις, επειδή κάποιοι σου έβλαψαν κατ' αυτον τον τροπο το χαρακτήρα. Ελπίζω να εισαι κοινωνική, να εχεις φιλίες και γενικά πρόσχαρο άτομο.
Δεν ειπα εισαι αρρωστη, απλά ειπα πως το να ναι ειναι κανεις εδω καθημερινα και με τις ωρες κι αυτο να παρατραβαει σε βαθος χρονου αυτο το λέω αρρώστια τρόπον τινά (άλλως εξάρτηση).
Η ζωη έξω ειναι πολύ χειρότερη σε σχεση με τα όσα συμβαινουν εδω μεσα. Κι αυτο επειδη εδω μπαινει βασικά κόσμος που έπαθε, που δεν έχει το υπουλο και το αδίστακτο αυτού που βλάπτει.
Η ζωη εμένα με έμαθε πως δυστυχως δεν έρχεται τιποτα από μόνο του, απλά εκει που λες και να δοκιμασω πάλι δε θα γινει τιποτα και τελικα δοκιμάζεις και τα καταφερνεις, αυτό ειναι το μου ρθε απο κει που δεν το περιμενα.
Δυστυχως η καχυποψία έχει καταντήσει κάτι υποβοηθητικό στη ζωη μας για να μην ειμαστε θυματα των αλλων (εννοω και το ότι παρεξηγιεσαι), διοτι βασικά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Για κανεναν! Μονο στα λιγα δακτυλα σου αριθμημένοι κάποιοι που βασικα τους ξερεις. Τους υπολοιπους μαθε να τους χειρίζεσαι επωφελώς για σενα!
Γεια σου ελισ οσο προβληματα υγειας και να εχεις δεν συγκρινονται με την αγαπη που εχεις μεσα στην ψυχη σου και το ξερω οτι εχεις ςγαπη απο αυτα που μας στελνεις
Στην δική μου ψυχή η αγάπη φαίνεται πως χάθηκε στην πορεία μέσα από τις απογοητεύσεις που έλαβα ως αντάλλαγμα επιδεικνύοντας αφειδώλευτα αγάπη και καλοσύνη. Κάπως έτσι έγινα και χαιρέκακος pillow ήτοι κατα βάθος χαίρομαι όταν παθαινουν κακά οι άλλοι. Σε βαθμό που όταν ξαναδείχνω αγαπη και καλοσύνη να θεωρώ έπειτα τον εαυτό μου βλάκα και ότι πάλι την πάτησα. Καλοσύνη και αγαπη σ αυτους τους πολύ πολύ λίγους στη ζωη μας που το αξίζουν μετρημένοι στα δάκτυλα της μιας παλάμης συν σε καποιους που πραγματικά και αξιόπιστα χρήζουν βοήθειας νοουμένου ότι μετά που απλώσαμε το χέρι εξαφανιζόμαστε. Διοτι όποιος έχει ανάγκη βοήθειας δεν σημαίνει πως ειναι και καλός άνθρωπος.