ΚΑΠΟΤΕ Σ ΑΓΑΠΥΣΑ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΓΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΤΗΣΕΣhttps://www.youtube.com/watch?v=Q6WzkvBkcUE
Printable View
ΚΑΠΟΤΕ Σ ΑΓΑΠΥΣΑ ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΓΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΤΗΣΕΣhttps://www.youtube.com/watch?v=Q6WzkvBkcUE
ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΑ ΕΔΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣhttps://www.youtube.com/watch?v=hdzSl4af-aM
https://www.youtube.com/watch?v=mxBOymVQjTE... να κανονισουμε μια βραδια ποιησης...μιας και γιναμε ποιοτικοι
Καλημέρα ρέα.
Αν θες στείλε μου σε π.μ το όνομα του γιατρού!
Ευχαριστώ
σιγουρα!.. και ομολογω πολυ εξυπνο εκ μερους του...μου δινει την ευθυνη να δημιουργησω εγω το προγραμμα...αυτο που ενιωσα οταν μου ειπε οτι σε 1 χρονο θα μπορουμε να κοψουμε τα χαπια...με απογειωσε!!!μου εδωσε ενα ακομα κίνητρο.
εσυ πως εισαι? πως πάει ο αγωνας?
Πολύ σημαντική κουβέντα, καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς γιατι μου έχει συμβεί και μένα στη δική μου περίπτωση. Σου δίνονται ελπίδες, όνειρα και αισιοδοξία για το μέλλον.
Καλά ειμαι και εγώ. Οχι στα σούπερ. Αλλά αρκετά καλά. Πολύ μακριά απο γκρίνιες και μιζέριες δηλαδή γενικά. Είχα μια ανησυχία τις 2-3 τελεταίες μέρες εξαιτίας
κάποιων επερχόμενων αναπόφευκτων διευκρινήσεων-ξεκαθαρισμάτων με ένα φίλο αλλά οκ όλα κουλ τελικά.
Η ώρα είναι 3.40 τα χαράματα και ένας τύπος περπατάει μόνος του σε μια σχετικά σκοτεινή και ήσυχη γειτονιά της πόλης του.Εχει ακουστικά στα αυτιά,ακούει ραδιόφωνο και παίζει το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=2E4UpyTvBfs
και τραγουδά και χορεύει (τρόπος του λέγειν) στο ρυθμό του.Ξαφνικά ακούει κάτι γέλια και βλέπει στην είσοδο μιας πολυκατοικίας 2 15χρονες να τον κοιτάνε και να γελάνε.
Οχι για να μη λες...ότι μόνο εσύ έγινες ρεζίλι...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΕΖΙΛΙΚΙ
.......αυτό μπορεί να ήταν και για καλό σου !Τώρα δεν θα προσπεράσεις την κρέμα για τους μαύρους κύκλους , θα βρείς την κατάλληλη διατροφή και θα πας κομμωτήριο επίσης ... θα βαφτείς και θα πας για shopping therapy ! :)
muzzy - σε ψυχολόγο πηγαίνεις ρεα ετσι δεν ειναι? ψυχοθεραπεία κάνεις αυτη την περίοδο?
rea - ψυχολογο 8 χρονια, και 2 ψυχιατρους απο προπερσι!!..μπουχτισα ... (μήπως να ανοιξω ενα αλλο θρεντ γιατι σκεπασα το θεμα της κοπέλας, συγνωμη crazyelena..προεκυψε απο την συζητηση)
Έλα πάμε απο δω. Στην ΝΤΡΟΠΗ σου! σα δε ντρεπεσαι.
Ναι θυμομουν για τα 8 χρονια ψυχαν'αλυση.
Εγω σε ρώταω για τωρα. Για το παρόν.
Τι κάνεις με ΣΕΝΑ?
Πέρα απο τα φάρμακα.. που ξέρουμε ολοι σ αυτο το σαιτ τι δεν κάνουν και ποσο διαρκουν.
τελοσπαντων, εγω εκει που θέλω να καταλήξω ειναι οτι δεν ειναι καθόλου καλή ιδέα να σταματήσεις απο μόνη σου
τα φάρμακα και στην προκειμένη 2 αντκαταθλιπτικά.
Θα σου σκάσουν χειρότερες φάσεις μετά. Μόνο με κοινή απόφαση με γιατρό γίνεται αυτή η διαδικασία.
Εγω θα σ πρότεινα να κάνεις ψυχοθεραπεία σε ψυχοθεραπευτή. Είτε σε ψυχολόγο είτε σε ψυχίατρο.
Αν δεν παίζει συννοσηρότητα (διπλή διάγνωση) και η κατάθλιψή σου ειναι απλώς προιον υπαρξιακών εσωτερικών συγκρούσεων
το πράγμα όλο λύνεται πολύ πιο εύκολα απο οτι στην 1η περίπτωση! .... Με συζήτηση και επιμονη και γίνεται.
δεν ξερω και εγω το ίδιο πίστευα, αλλα.... και εδω που βλέπω πόσα χρόνια ταλαιπωρουνται οι άνθρωποι απο παρενεργειες ..στην αρχή ειπα και εγω να κάνουν υπομονη... αλλα βλέπω οτι τα περιστατικα πληθαινουν και όσο το ψαχνω τόσο βρίσκω οτι τελικα το ψαρι βρωμάει απο το κεφάλι..νιωθω σαν να περπατω σε τεντωμένο σχοινι με τις χημειες που βάζω στο κεφαλι μου... και αυτο που ειπε για την μανία με ταραξε πραγματικα..μανια?!?! ...γιατι γαμωτο? με απλη καταθλιψη μπήκα και παραλίγο να γινω μανιακη... . και συν οτι τώρα αυτος χωρίς καν να εχει ξεκινησει συνεδρία κανονικη ..μου έδωσε στιλνοξ που ειναι στην κοκκινη γραμμη .κοντευουν 2 χρόνια και δεν αντεχω αλλο καμια βελτιωση και συν μια εξαρτηση απο ψυχολαλοφαρμακα...ποσο περισσοτερο θα με ταλαιπωρησει η σταδιακη διακοπή απο τις παρενεργειες? ... και για ποσο? εξι μηνες ενα χρόνο? και παλι λιγοτερο απο όσα εχω περασει!..δεν ξερω... πια τιποτα ...αιθανομαι πολυ μπερδεμενη!!!!
παντωσ αμα τα κοψεισ μονη σου οχι αποτομα πολυ σταδιακα οπωσ θα κανεσ και με το γιατρο
αποτομα αμα το κανεισ θα παρεισ τον εγκεφαλο στο χερι
τόσο χάλια???... δεν σκόπευα να το τελειωσω αποτομα... ελεγα ομως να το ελαττωσω βδομαδα με τη βδομαδα ήδη εκοψα τα κοκκινα χαπια για τον υπνο και το γυρισα στο πιο ελαφρυ.. (εχω κανει καβα με ενα σωρο χαπια πια) απο χτες..και εχει μειωσει τους καφεδες για να μπορω να κοιμαμαι... τωρα θα δουμε... αν δεν τα καταφερω ξαναγυρναω στους κομπογιαννητες (γαμ^$#^%$#%$#)
Ρεα εχεις σπουδασει κατι? Αν ναι στελνε βιογραφικα συνεχεια αλλα παραληλα δουλευε μεχρι να βρεις κατι καλυτερο και γενικως ρωτα και σε μαγαζια, το χεις με την επικοινωνια οταν θα ζητησεις δουλεια, εξωστρεφη χαρακτηρα σε κοβω εδω συμφωνα με τα γραπτα σου στο φορουμ. Κατι τελευταιο, ποσο εισαι?
Εχεις μαγαζι και ψαχνεσαι για δουλεια; Πως γινεται αυτο; Δεν παει καλα το μαγαζι;
Ρεα , θελεις να σουστειλω μια φωτογραφια μου , ετσι , για πλακα .
Τσαμπα ειναι , αλλα πρεπει να μου δωσεις ενα μειλ , δεν ξερω μεσω φορουμ . Αν θελεις , στειλε μου το οποιο μειλ με πμ .
A τωρα ζηλεψα, θελω και εγω να στειλω φωτογραφια για ενα τσουβαλι λεφτα!
Φωτογραφια κανεις ? θαναι και υπογεγραμμενη , αυτογραφα .
Γνωριμιες δεν θελατε ? αντε λοιπον .
Λοιπον, παιδια φευγω για το νοσοκομειο!
Υπεθεσα οτι δουλευες σαν καθαριστρια επειδη εγραψες οτι σφουγγαριζες σκαλες, παρεξηγησα το ποστ, εγω δεν ειμαι και καλα τα νευρα μου εχω δεν βρισκω δουλεια με τιποτα, ειναι να μπω και στρατο αυτον τον χρονο, ακουω και διαφορα για τον στρατο αυτην την εποχη και ειμαι μες τα νευρα.
τι ακουσ για πεσ και σε μασ να σου πουμε τι ισχυει
Τον Σεπτεμβριο μπαινω, σημαντικη εμπειρια δεν ειναι στην ζωη ενος αντρα, ειναι ενα εμποδιο στην ζωη ενος αντρα, στην τελικη σαν να κανεις 9 μηνες φυλακη ειναι. Ελις δεν εννοω οτι ακουω απο αλλους για το τι ειναι ο στρατος εννοω οτι λενε για ''πιθανο σεναριο πολεμου στην Κυπρο'' κι εγω θελω να παω στρατο στην Κυπρο, οσο για το τι σκεφτομαι εκτος απο αυτο εχω γραψει και φοβους μου για τον στρατο καιρο πριν οτι φοβαμαι μη με βαλουν οι παλιοι στο ματι, μη πεσω σε μαλακες κλπ.
ε αυτα γινονται οντωσ αλλα πρεπει να ανταπεξελθεισ καπωσ κι ετσι θα ωριμασεισ καπωσ και μετα δε θα σε τρομαζουν οι δυσκολιεσ
υπαρχουνε στρατοπεδα που ειναι ολη μερα στην αγγαρεια και δε κουνιεται φυλλο υπαρχουνε και στρατοπεδα που ναι λουφα και αραλικι
δε ξερεισ που θα πεσεισ αναλογα τι φουρνια και το διοικητη παντωσ εχεισ να μαθεισ ειτε ετσι ειτε αλλιωσ εχεισ πολλα να μαθεισ