δεν ξερω τι μπορει να είναι όλα αυτά μαζι... ξυπνα τους δικους σου.. αντε παρασκευη είναι πολύ κοιμηθηκαν..
εχεις αγχος για κατι?
Printable View
δεν ξερω τι μπορει να είναι όλα αυτά μαζι... ξυπνα τους δικους σου.. αντε παρασκευη είναι πολύ κοιμηθηκαν..
εχεις αγχος για κατι?
Και τί να μου κάνουν αφού δεν μπορώ να φάω;
Άγχος έχω γενικά τον τελευταίο καιρό, κυρίως για τα οικονομικά αλλά και για άλλα πράγματα γενικώς νιώθω αρκετά αγχωμένη κι από τότε που πέθανε το γατί έχω χειροτερέψει...Περιμένω μήπως δράσει το ηρεμιστικό αλλά δεν θέλω να είμαι μόνη στο μεταξύ γιατί βασανίζομαι...
κουραγιο... ακου ένα τραγουδακι μεχρι να δρασει το ηρεμηστικο
https://www.youtube.com/watch?v=CzMMBmDb8AU
για μας τους ροκ
καλημέρα, καταλαβαίνω και εγω με αγχος ξυπνουσα - πιο πολυ απο τωρα - γιατι συνεχιζω να ξυπναω ετσι καμμια φορα. ενταξει εισαι ηρεμησες;;
Καλημέρα fleur...
Μπα, δεν ηρέμησα αρκετά ακόμα δυστυχώς...τα σωματικά συμπτώματα έχουν κάπως μειωθεί αν και πάλι νιώθω τρομερά αδύναμη αλλά το ψυχολογικό χάλι παραμένει...δεν ξέρω, ίσως να χρειάζομαι περισσότερο ύπνο τουλάχιστον για να μη νιώθω τόσο άσχημα σωματικά...πάντως ευτυχώς κατάφερα κι έφαγα κάτι...
Καλημερα στην fleur , τον Κυκνο και τον noumac !! εγω ρε παιδια , ξυπναω μια χαρα , ευδιαθετος , εφαγα και τα χορταρακια που αγορασα χθες , πανε οι εποχες που ξυπναγα μαλλια-κουβαρια !!! ανεπιστρεπτι !
Ναι , ραδικια , απο το σουπερμαρκετ , λαδολεμονο , πολυ μαρεσουν !!
καλε εγω αν φαω χορτα πρωι πρωι θα περασω ολη τη μερα στην τουαλετα αλλα περι ορεξεως....αντε μακαρι να ξυπναμε και εμεις ετσι σαν την καλη χαρα. Κυκνακο δε θυμαμαι παιρνεις καποια αγωγή; εγω ειμαι στην 5η μερα του εφεξορ 150mg, παρατηρω καποιες παρενεργειες αλλα προσπαθω να μη δινω σημασια, το κακο ειναι οτι με εχει πιασει πονολαιμος τωρα απο τον βηχα αυτά...
Εμένα γενικώς δεν μου αρέσουν τα χόρτα είτε πρωί είτε βράδυ αλλά ειδικά για πρωινό δεν μου ταιριάζουν με τίποτα...
Ναι, παίρνω αγωγή αλλά εγώ παίρνω πολλά φάρμακα για να στέκομαι στα πόδια μου (βαριέμαι να τα γράφω τώρα), εσύ μια χαρά είσαι μόνο με τα εφεξόρ...αντικαταθλιπτικά είναι; Συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι το θέμα σου...
Είσαι κρυωμένη;
Εγώ κάνω και ψυχοθεραπεία, βλέπω και ψυχολόγο εκτός από την αγωγή...απλά τα πρόσφατα βράδια αμέλησα τα βραδινά μου χάπια και μάλλον με επηρέασε κι αυτό...
Όσο για το φαγητό δυστυχώς δεν μπορώ να με πιέσω, διάβασες ότι τις προάλλες που πέθανε το γατί δεν είχα φάει όλη τη μέρα γι' αυτό κι αρρώστησα...σήμερα δεν ήμουν τόσο χάλια γι' αυτό μπόρεσα και πιέστηκα λίγο κι έφαγα...
εγω εχω υποχονδριαση με αγχωδη διαταραχη..νοσοφοβια εν ολιγοις. παιρνω εφεξορ και ενα με εναμισυ λεξοτανιλ τη μερα τωρα στην αρχη. μαλλον ειμαι κρυωμενη. ειχα μπουκωμα, βήχα και τωρα πονολαιμο..
ειναι αφανταστη κουραση...δεν μπορεις να φανταστεις. ακομη και τωρα με το κρυωμα που ολος ο κοσμος ειναι αρρωστος εγω σκεφτομαι τα χειροτερα. σε ευχαριστώ. μακαρι να νιωσουμε ολοι καλυτερα συντομα
Κι ότι το σκεφτόμουν να σου γράψω στο προηγούμενο ποστ μου να μην βάζεις με το μυαλό σου άλλες αρρώστιες...και πραγματικά μην το κάνεις, δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει καθόλου αυτό που θα πω αλλά χωρίς φυσικά να είμαι γιατρός πιστεύω πως είναι ένα απλό κρύωμα αφού το σύμπτωμα είναι μόνο ο βήχας (κι εγώ πρέπει να ψιλοκρύωσα, χθες φτερνιζόμουν). Πόσες μέρες τον έχεις;
Ναι, μακάρι να νιώσουμε όλοι καλύτερα, δεν αντέχεται η ψυχική ταλαιπωρία...Εγώ νιώθω ένα βάρος στην ψυχή μου που με ρίχνει τρομερά...αλλά κάνω προσπάθειες για να συνέλθω, για παράδειγμα έκανα χθες κράτηση σε μια ταινία και το πρωί μου ήρθε μήνυμα από το βίντεο κλαμπ ότι είναι διαθέσιμη και χάρηκα... :D
ετσι ειναι μικρα βηματα μικρες χαρες σιγα σιγα... :) ναι το ξερω οτι υπαρχει μια ιωση με βηχα. ξεκινησε το σαββατο σημερα λιγοτερο αλλα μου εμεινε πονολαιμος...
καταλαβαινω την κουραση. πιστεψε με αλλα δωσε στον εαυτο σου 20 λεπτακια ηρεμιας...κλεισε λιγο τα ματια σου αν σε βοηθαει...
Ο γατος δεν ειναι εκει γυρω ? ασχολησου μαζι του , ριξτου μπαλακι να στο ξαναφερει , πηγαινε τον καμμια βολτα στην ταρατσα , να δει την θεα το ζωο , εχουν γουστο οι γατοι . Οταν ειχα γατο , επαιζα πολυ μαζι του , του πεταγα λαστιχακια , εκνευριζοταν και τατρωγε !!!
Τώρα που μου το είπες πήγα να δω που είναι και κοιμάται στο μπαλκόνι του καλού καιρού...
Καλά, στην ταράτσα δεν θα ανέβαινα έτσι όπως νιώθω τώρα γιατί το πιθανότερο είναι ν' άφηνα τον γάτο κάτω και να πηδούσα...έχω περάσει και τέτοια τάση στο παρελθόν αλλά όλες οι ταράτσες ήταν κλειδωμένες...όπου ήταν αρκετά ψηλά...
Το αγαπημένο παιχνίδι του δικού μου είναι να νομίζει πως ζευγαρώνει μ' έναν μεγάλο λούτρινο αρκούδο που έχω...μου τον έχει τσουρομαδήσει και δεν υπάρχει ίδιος ακριβώς πια για να έπαιρνα έναν καινούριο... :(
Κυκνε, πως παει ?
Όχι και τόσο καλά... :( Θέλω να κλάψω, κλαψουρίζω σαν πληγωμένο κουτάβι κι ακόμα δεν νιώθω απόλυτα ασφαλής...νιώθω δυστυχισμένη τώρα...
Πήρα το αντικαταθλιπτικό και το αντιψυχωσικό μου τώρα, σ' αυτά ελπίζω να νιώσω καλύτερα...
Και με πονάει η κοιλιά μου ή από την καταραμένη την περίοδο ή κρύωσα...
Κυκνε μου, ορμονες ειναι αυτες, μας ριχνουν... θα περασει.
Οι ορμονες, συν την απορρυθμιση της θεραπειας, συν τις αναμνησεις που φερνουν πονο, ε... ολα μαζι φερνουν ενα πολυ εντονο συναισθημα, υπομονη και θα περασει.
Κυκνε μου, μην πειραματιζεσαι με την θεραπεια σου, για ενδεχομενη αλλαγη καλο ειναι να το συζητησεις. Αυτες οι ουσιες, οπως ολες οι αλλες, μπαινουν στην κυκλοφορια μας και κανουν τη δουλεια τους, αν αλλαζεις την ωρα τις μερες κτλ θα σε φερνουν πισω. Καταλαβαινω το -δεν θελω να το παρω- αλλά η εμπειρια μου, μου εχει δειξει οτι καλο ειναι να ειμαστε συνεπης στην αγωγη μας μεχρι να φτασουμε σε ενα επιπεδο σχετικα καλο. πλιιιιιζ προσεχε
Όχι, δεν κατάλαβες και φταίω εγώ γι' αυτό...το aloperidin μου το έχει δώσει ο γιατρός μόνο για περιπτώσεις έκτακτες που θέλω να με βλάψω ή που φοβάμαι πολύ εκείνον και δεν μπορώ να με ελέγξω...κι έλεγα να κάνω υπομονή μήπως μου φύγει αυτή η σκέψη για να μην ξεραθώ...εσύ τί λες να κάνω, να το πάρω ή να περιμένω μήπως και περάσει; Δεν πειράζει που δεν είσαι ειδικός, τη γνώμη σου ρωτάω...αν και μου είπε ότι μπορώ να πάρω κι ένα δεύτερο seroquel που δεν είναι τόσο βαρύ, ίσως κάνω αυτό και βλέπουμε...
Πιστευω εσυ θα γνωριζεις καλυτερα ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη επιδραση και δεν σε ριχνει παρα πολυ. Καποια μορφη τεχνης να διωχνεις τον φοβο ? Σχεδιο,Μουσικη, Κινηματογραφος ?
Θα μου πεις οταν δεν το ελεγχω δε μπορω να συγκεντρωθω. Δεν ξερω, γνωριζω μονο οτι ειναι καλό να εκτιμουμε τα προσωπικα μας ορια τη δεδομενη στιγμη που αισθανομαστε κατι.
για πε... ποια θα δεις ??? ειμαι σινεφιλ
Α, χαίρομαι που έχουμε ένα κοινό ενδιαφέρον... :) Θα σου πω αλλά μη γελάσεις...
Αυτή είναι: http://http://dvd-trailers.gr/index.php?option=dvd§ion=2&movie_id=11317&%CF% 84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1=%CE%97+%CE%93%CE% AC%CF%84%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%A1%CE%B1%CE% B2%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85
Δεν γελαω, πρωτον σε αυτη την μορφη κατηγοριας "παιδικων" γαληνευει η ψυχη κατα καποιο τροπο και δευτερον διαβασα οτι το κομικ που βασιζεται ειχε επιτυχια.
Να κοιταξεις να περασεις ομορφα και να απολαυσεις την προβολη.
Ναι όντως, ξαναγίνεσαι παιδί κατά κάποιο τρόπο κι ελαφραίνεις από τα προβλήματα... :) Πας για λίγο σ' έναν ονειρικό κόσμο...
Σ' ευχαριστώ, θα το φροντίσω, έχω προμηθευτεί και σοκολάτα που είναι μιαν άλλη μου αγάπη...Εσύ τί θα κάνεις απόψε; Τί ταινίες σου αρέσουν; Έχεις αγαπημένη/ες;
Εγω εχω προσηλωθει σε αυτη τη σειρα http://www.imdb.com/title/tt1442462/
Καλο βραδυ Κυκνακο.
Καλημέρα! :) Τί κάνεις;
Εγώ τελικά αποκοιμήθηκα και δεν την είδα την ταινία χθες, θα την δω σήμερα...φαίνεται ότι και το seroquel με νύσταξε...
Εν τω μεταξύ νομίζω πως μου τελείωσαν τα αντικαταθλιπτικά και δεν έχω και πολλά ηρεμιστικά κι είναι Σάββατο...γαμώτο! Θα πρέπει να βρω κανένα εφημερεύον φαρμακείο τουλάχιστον για τα αντικαταθλιπτικά, ευτυχώς που είναι φτηνά...