Κοιτα υπαρχουν διαφοροι λογοι για να μην προχωρασ ισωσ αγαπασ ακομα ισωσ η οικειοτητα ειναι θεμα κ αυτο
Ενα αλλο ειναι οτι μπορει να θεωρεισ οτι περασεσ καλα κι αυτο θεμα ειναι
Printable View
Κοιτα υπαρχουν διαφοροι λογοι για να μην προχωρασ ισωσ αγαπασ ακομα ισωσ η οικειοτητα ειναι θεμα κ αυτο
Ενα αλλο ειναι οτι μπορει να θεωρεισ οτι περασεσ καλα κι αυτο θεμα ειναι
Και αγαπαω ακομα πολυ και περασα πολυ καλα, ειλικρινα πολυ καλα και για αυτο δεν περιμενα και τον χωρισμο μας, μεχρι μια μερα προν ημασταν μια χαρα, τι να σας πω, τιποτα δεν εδειχνε, τιποτα.... Και σε δυο μερες ολα οσα ειπα και σε αλλα μηνυματα. Πως μπορουσε δεν θα καταλαβω ποτε, απλα αυτος εφυγε ων σιγουρος και κενος συναισθηματων για αυτο και δεν επικοινωνησε ξανα, εγω ομως ημουν φουλ ερωτευμενη ακομη... Εδω ειναι το θεμα...
Κι εγω τα κανα καποτε αυτα κι ακομα τα κανω οταν αγαπαω φευγω αν νιωσω αγαπη εστω κ για λιγο γινομαι λουησ κ το κανα πολλεσ φορεσ οχι μια εγω εχω πραγματικα πληγωμενη καρδια δεν το παιζω οταν αγαπαω φευγω αμα ερωτευτω καθομαι μεχρι να αγαπησω κ να κανω παλι τη μαλακια μου ετσι ειμαι δεν αλλαζει αυτο το δευτερολεπτο που θα αγαπησω εκεινο το δευτερολεπτο τα μαζευω κ φευγω οπωσ ειμαι τρεχω μακρια κ μου χει τυχει αρκετεσ φορεσ κ μου τυχε κ με ακαταλληλεσ γυναικεσ παντα στο τελοσ η ιδια μαλακια αμα ερωτευτω καθομαι
Θα σου πω ιστορια παω σε στριπτατζιδικο καψουρευομαι την στριπτιτζου την ερωτευομαι πηγα ξαναπηγα δεν ειχα κ λεφτα ηταν η μονη γυναικα που νομιζα θα με κανει πρεζακι με την παρτη τησ τελοσ παντων δεν ηθελα να γινω πρεζακι την ερωτευτηκα την ξεερωτευτηκα την αγαπησα κι εφυγα ολα αυτα σε ενα τριμηνο δεν την αντεξα αυτη ειναι μια ιστορια εχω πολλεσ τετοιεσ ιστοριεσ
Εγω ξερεις απλα τι δεν καταλαβαινω ισως ομως να κανω και λαθος, ο ερωτας δεν κραταει για παντα, καποια στιγμη φευγει ολο αυτο το παθος, η τρελα, μενει ομως αγαπη, νοιαξιμο, εκτιμηση, αυτα σε κρατανε και μενεις αλλιως ολα σχεδον τα ζευγαρια θα χωριζαν. Οταν μου ειπε δεν νιωθω οπως στην αρχη, δεν ειμαι ερωτευμενος αλλα σαγαπω σαν ανθρωπο, δηλ τι; Σαν αδερφη του; Περιμενε να ναι ερωτευμενος για ποσο; Και οταν τελικα δεν ειναι, φευγει; Σε ποια σχεση εισαι επ αοριστον ερωτευμενος; Μπορει να κανω και λαθος εγω ετσι το βλεπω. Εγω ημουν ακομη και τον αγαπουσα και τον αγαπω παρα πολυ αλλα θεωρω ερωτευμενη δεν θα ημουν ισως για πολλα χρονια
Το δευτερολεπτο που θα αγαπησω γινομαι αλλοσ ανθρωποσ δε ξερω γιατι δεν το αντεχω αντε με τον ερωτα καπωσ την παλευω αλλα με αγαπη απλα δε μπορω φευγω
Κοιταξε εγω βλεπω τισ γυναικεσ κ σε ομορφια κ τα κολπα που κανετε με τα λογια κ τα μαθαινετε ολα κ γι αυτο τις ερωτευομαι γιατι τα καταλαβαινω ολα αυτα σε μια συζητηση αλλα η αγαπη οχι αυτο δεν μπορω να το αντεξω ειναι κατι πανω απο τισ δυναμεισ μου απλα φευγω
Επειδή ειλικρινά τον τελευταίο μήνα με αφορμή τον χωρισμό μου έχω μάθει πάρα πολλά που ειπώθηκαν πίσω απ την πλάτη μου χωρίς να έχω ιδέα, με αποκορύφωμα το σημερινό, απλά επιβεβαιώνεται το " ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο". Καμία ντροπή από ανθρώπους που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην είσαι καλά!Και τώρα που δεν είσαι, περνάνε αυτοί.... μαθήματα όλα, αλλά ειλικρινά πόσο επίπεδο να κρατήσεις?
Έμαθα από κοινή φίλη οτι στον πρωην μου είπε η και καλά επίσης πρώην φίλη μου, οτι δεν συμπαθούσα κανένα απ΄τους φίλους του, ότι έβγαινα αναγκαστικά μαζί τους και φυσικά ποτέ μου δεν θα ταίριαζα οπότε γιατι να συνεχίσει μαζί μου αφού αυτός είναι τόσο κοινωνικός ενώ εγώ μόνο πρόβλημα του δημιουργούσα? Πως να σκεφτεί οικογένεια μαζί μου αφού δεν πάω την παρέα του και αυτοί μόνο έτσι περνάνε καλά.. μεταξύ τους, εγω είμαι ακατάδεκτη και ψυχρή.και αποκορύφωμα ότι ήδη απ το καλοκαιρι είχε πει αυτή ότι φυσικά θα χωρίσουμε.... Και είχε το θράσος να με κοιτάει κιόλας στα μάτια...
Αλλά κατά τα άλλα αυτός αποφάσισε να χωρίσουμε, δεν τον επηρέασε κανείς......Τι να πω, ειλικρινά τόση κακία και τώρα κάθε μέρα φωτογραφίες όλοι μαζί...όταν τα βλέπω πιάνεται το στομάχι μου, το θεωρώ τόσο άδικο όλο αυτό και κυρίως αυτό που περνάω εγώ μέσα μου
Αυτα γινονται στισ παρεεσ μη σε απασχολει εσενα αυτο απλα μεγαλωσατε διαφορετικα εσυ μαλλον εισαι λιγο κρυα αυτοι ολοι ειναι ζεστοι κ γινεται μπερδεμα γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ αυτο απλα πρεπει να βρεισ τουσ σωστουσ για σενα νομιζω
Είναι πολλά μαζί και κυρίως ότι δεν είναι σωστοί άνθρωποι ορισμένοι απο αυτούς, εγω με ενα δυο ατομα δεν ταιριαζα, αντιπαθεια δεν ειχα και αν τον πειραζε ολο αυτο ας μου το ελεγε, με πειραζει και ξερω οτι ειναι εγωιστικο υτο που θα πω οτι τωρα ειναι μαζι τους και οχι με μενα, οτι εμενα με εβγαλε απ την ζωη του ετσι.. και σε οτι του ειπα για αυτα τα ατομα συμφωνησε οταν χωρισαμε. δεν θα ξεκοψει φυσικα, τους ηξερε ολους και αυτην μαζι,χρονια πριν απο μενα, απλα με πειραζει να βαζεις λογια, να υποσκαπτεις μια σχεση που για τον αλλον ειναι η ευτυχια του με απωτερο σκοπο να την χαλασεις...και το πετυχαινεις.
Γιατι αυτοι γιατι στα ειπανε για να σου κανουν την καρδια περιβολη στα ειπανε για καλο νομιζεισ στα πανε
Γεια σου λο. Δε σου λέω αλλα τωρα αλλα επειδή διαβάζω οτι σου προτείνουν πιο πάνω να στείλεις κατι στο φίλο σου και ισως και συ το σκέφτεσαι, εγω θέλω να σου υπογραμμίσω να μην του στείλεις το οτιδήποτε σ' αυτή τη φάση. Μέσα σου, στο σπίτι σου φαντάζομαι οτι το σκέπτεσαι πολυ το θέμα και χρειάζεται αξιολόγηση αλλα μη στείλεις κατι για την ώρα τουλάχιστον. Είναι πολυ σημαντικό αυτό που σου λέω.
Θεωρώ πως οτι και να πω αυτη τη στιγμη δεν αλλαζει κατι, με οσα ειδα και εμαθα ισως εντελει ηταν για καλο ολο αυτο, γιατι αν ειναι σε μια σχεση να παιρνεις πακετο και ολη την παρεα του συντροφου σου και να χρειαζεται να αγχωνεσαι και να νιωθεις ενοχες γιατι δεν ταιριαζεις, γιατι δεν σε συμπαθουν, γιατι θες να βγεις και σαν ζευγαρι και οχι κομβοϊ συνεχεια, καλυτερα να μην την εχεις τη σχεση. Εγω πιστευα οτι καταλαβαινε καποια πραγματα και τα διαχωριζε και γω εχω φιλους και τους αγαπω και βγαινω μαζι τους αλλα δεν γινεται οτι κανω να ειναι μαζι τους. το ειπα και σε αλλο μηνυμα αυτοι σαν παρεα ετσι λειτουργουν, ολα μαζι, παρασκευη, σκ , διακοπες, ολα μαζι..και αν θες να εισαι μονος σου με τον αλλο παρεξηγουνται. Αν για αυτο βαρεθηκε και του εφυγαν ολα τα συναισθηματα τοτε καλως. εγω ειπα οτι ενιωθα, ειπα με ποιους δεν ταιριαζα και γιατι, ειπα τι καταλαβα οτι εκανα λαθος και οτι θα το διορθωνα. δεν ηθελε...και αν χαλας μια σχεση δυο χρονων για ενα μηνα που εισαι καπως χωρίς να συζητησεις και τιποτα με τον αλλον, τοτε καλυτερα τωρα παρα μετα. αυτο σκεφτομαι για να νιωθω καλυτερα, με οσα βλεπω θα τελειωνε αργα η γρηγορα και αργοτερα θα ηταν πολυ χειροτερα. γιατι επηρεαστηκε και φαινεται, λυπαμαι απλα, γτ αλλιως τον νομιζα αλλιως ηταν τελικα...
Μαλλον αυτοσ μεγαλωσε αλλιωσ κ δεν ξερει την ατομικοτητα ωσ τροπο υπαρξησ αν εχει καλα στοιχεια κ τα βλεπεισ μην τον αφησεισ πρεπει να καταλαβει μαλλον αυτο αμα το καταλαβει θα ειστε ξανα μαζι κ μαλλον πραγματικα αυτη τη φορα γιατι μεχρι τωρα νομιζω πιτσικουλιεσ παιζατε
Πρεπει ομωσ κι εσυ να τ πεισ κοιταξε εγω βλεπω σε σενα το ταδε χαρακτηριστικο που μ αρεσει κ το θελω στη ζωη μου αν θελει κι αυτοσ νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο να τ εξηγησεισ γιατι τον θελεισ μπορεισ να το κανεισ απλα με λογια απλα οχι με ερωτεσ κ μαλακιεσ απλα να τα βρειτε
Να σ δωσω ενα παραδειγμα αμα καποια τι θεωρησω ομορφη μετα καθε φορα που την κοιταζω ομορφη θα τι βλεπω δε πα να ειναι αβαφτη ομορφη περιποιημενη απεριποιητη ομορφη δεν εχει σημασια τι θα κανει για μενα ειναι παντα ομορφη τοσο απλα
Καταλαβαινω τι λες, αλλα δεν εχω κατι αλλο να κανω, στο τελευταιο μηνυμα του ειπα να βρεθουμε και δεν απαντησε καν..δεν θα ξαναπαντησει, προφανως δεν θελει ουτε να με δει , ουτε να εχει επικοινωνια, τι αλλο να κανω συνεπως...να στελνω μηνυματα και να παιρνω τηλ στα οποια δεν θα απαντησει και εντελει αν ηθελε δυο μηνες δεν θα εκανε καποια κινηση αφου και γω εκανα? στο τελος ειναι σαν να τον παρακαλαω και δεν το λεω μην μου πεσει η αξιοπρεπεια, θεωρω οταν κατι αξιζει για σενα το κυνηγας και το εκανα τοσο καιρο, ομως βλεπω ενα τοιχο, ειναι απολυτος απλα, χωρισαμε και τελος, δεν πιστευω οτι θελει να τα ξαναβρουμε γτ προφανως περναει καλα και πλεον θεωρω δεν εχει και κθλ συναισθηματα για μενα
Ετσι μεγαλωσε, ετσι ειναι και οι γονεις του και τα αδερφια του και προφανως αυτο θελει, μεχρι ενα σημειο το εκανα ομως μετα δεν μπορουσα, γιατι και γω περασα δυσκολα, κλειστηκα σπιτι μου λογω ασθενειας του μπαμπα μου κια μετα πενθους και καποια στιγμη ειπα πρεπει λιγο να επανελθεις, να ξεχαστεις, για αυτο ηθελα να κανουμε πραγματα μαζι, να ειμαι με ανθρωπους που νιωθω ανετα, οχι παλι να κλεινομαι σε ενα σπιτι και δεν ειμαι και κανενα party animal..αλλα προφανως αυτο τον κουρασε, ηθελε πιο πολυ το ολοι μαζι και εφοσον εγω εδειχνα οτι δεν περνουσα καλα θεωρησε οτι το κανω αναγκαστικα, δεν ταιριαζουμε και δεν θα ταιριαξουμε ποτε, γιατι αυτος ειναι ο τροπος ζωης του...αυτο ειναι το θεμα οτι δεν μεσολαβησε τιποτα αλλο, τσακωμοι,ζηλιες, απιστιες, ελειψη ενδιαφεροντος, ισα ισα ημασταν απ τα ζευγαρια που μας κοροιδευαν με την καλη εννοια, τοσο αγαπημενοι και δεν υπερβαλλω, και μια μερα απλα μου ειπε θελω χρονο..και χωριζουμε...και μετα εξαφανιζομαι...και τωρα δεν απανταει καν..βγαζετε νοημα?εγω παντως οχι
Ουτε εγω βγαζω νοημα
Εσυ γιατι εξαφανιστηκεσ;
Και δεν μπορω να καταλαβω αφου δε θελετε να χωρισετε γιατι τον αφηνετε τον αλλον ελευθερο τι μαλακια ειναι αυτη που κανετε ολεσ τι μαλακια ειναι αυτη που τι βρηκατε κ την κανετε
Κι εγω την κανω τι μαλακια σηκωνω τοιχο κι ολεσ μ αφηνουνε στα κρυα τ λουτρου
Κατευθειαν σε δευτερολεπτα
Εμενα ολεσ καταλαβαινουνε οτι ειμαι καραγκιοζησ γι αυτο ερχονται γι αυτο φευγουν κ γι αυτο οσο ζω θα κανω μαλακιεσ συνεχεια
όταν κάποιος σε χωρίζει ξαφνικα και νωρις ειναι απλα βλακας οταν σε χωριζει ξαφνικα μετα απο 2 χρόνια, εθελοτυφλουσες. Είχες όλο το βαρος της "σχεσης" και δεν ειχες ποτε τον ανθρωπο...ακομα και η απαιτηση σου να βγαινετε οι 2 σας, δεν θα πρεπε καν να ειναι απαιτηση.. θα πρεπε να ηταν δεδομενο...ποιος αντρας που γουσταρει πραγματικα μια γυναικα δεν θελει να ειναι σχεδον συνεχεια μονος μαζι της? και αυτο ειναι μονο ενα μικρο παραδειγμα .. δεν ειναι πάρα η κορυφη του παγοβουνου!
αλλα η αληθεια ειναι σκληρη μερικες φορες και η μοναξια -νομιζουμε- ο εχθρος!.. μετατρεπουμε την απλη παρουσια του αλλου σε σχεση και αρκουμαστε σε αυτο.
οι σχεσεις σημερα μοιαζουν με τροχαιο ατυχημα, παρα με ουσιαστικη επικοινωνια.
στην επομενη σχεση φρόντισε να παρατηρεις καλα την αναλογια του τι στην ουσία παίρνεις απο αυτον τον ανθρωπο..και αν ειναι ξανα και μονο μια απλη παρουσια ...μην δινεις περισσοτερα ..γιατι θα πάνε χαμενα.
αν ειχες ανοιχτα τα ματια σου και τα αφτια σου ...δεν θα ηταν τοσο ξαφνικο οσο νομιζεις.. η ευθυνη βαραινει εσενα περισσοτερο για την πληγη σου παρα εκεινον ... πάντα οταν ξεγελάμε τον εαυτο μας πληρωνουμε σκληροτατο τιμημα.
αυτη ειναι η αποψη μου και μονο επι του θεμματος δεν στην επιβαλλω...
Καταλαβαινω τι λες και εχεις εν μερει δικιο.ομως δεν ηταν μια απλη παρουσια και πιστεψε με δεν ειμαι ανθρωπος που φοβαται τη μοναξια και θελει ντε και καλα σχεση για να ειναι καλα. Εχω υπαρξει χρονια μονη μου και ημουν μια χαρα, ωστοσο συμφωνω στο οτι καπου μαλλον και γω δεν ειδα νωριτερα αυτα που επρεπε. Ημασταν σχεδον καθε μερα μαζι αλλα σπιτι πιο πολυ βγαιναμε κ οι δυο μας αλλα ηθελε και το ολοι μαζι.
Οπως και να χει την επομενη φορα θα ειμαι πιο υποψιασμενη κ λιγοτερο στα συννεφα
Παντως σας ευχαριστω πολυ ολους για οτι μου λετε με βοηθαει πολυ και καπου βλεπεις και αλλες οπτικες που εσυ δεν βλεπεις γιατι εισαι μεσα σε αυτο
αυτην την πιθανοτητα στην ειχα πει εξ αρχης, αν θυμασαι, αλλα τελικα δεν ειναι ουτε εκει το προβλημα σου..
ειναι ΑΛΛΟ θεμα αν υπηρξε κακοηθεια απο την οποιαδηποτε "ευεργετηθεισα" (που απ οτι φανηκε, υπηρξε οντως), και ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ το αν ο φιλος σου εχει αισθηματα για σενα η του τελειωσε.
κακοηθεια υπηρξε, αλλα δεν του ειπε κατι τοσο τραγικο που να μπορει να αλλαξει τα μυαλα ενος ερωτευμενου ανδρα.
στην ουσια αυτα που του ειπε ψιλοϊσχυουν, απλα ηταν απαραδεκτη η σταση της να σε υποσκαπτει πισω απ την πλατη σου, ειδικα μιας και την βοηθησες και παλια σε εγλειφε... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. ειναι μεταξυ εσου και εκεινης. δεν θα επρεπε να κλονιζει τον πρωην σου. φυσικα αν ηταν ηδη ξενερωμενος, ενας λογος παραπανω αν σε εθαβαν και οι φιλοι του. καπως θα επηρρεασαν, αλλα οχι ουσιαστικα.
αν ειχε αισθηματα θα την αγνοουσε και θα την εκραζε για την κακοηθεια της καλη μου.
δεν του ειπε κι οτι χτυπας τις γριουλες και τους παιρνεις την συνταξη για να τον επηρρεασει ετσι, οτι δεν πας τους φιλους του, του ειπε.
αν ηθελε να ειστε μαζι, θα το συζητουσε μαζι σου αν ηταν πραγματι τοσο κρισιμο, δεν θα σου γυριζε την πλατη κατ αυτον τον απολυτο τροπο.
εδω στον δικο μου, μια κακομοιρα ειχε πει ΤΗΝ απιστευτη συκοφαντια για μενα, οτι τον απατησα και οχι μονο δεν την πιστεψε (ηταν ψεματα φυσικα), αλλα την εστειλε στον διαολο κι απο τοτε την αποκαλει "πατσαβουρα" που ειχε το θρασος να με κακολογει ενω παραλληλα του κολλουσε μηπως επωφεληθει... "ευεργετηθεισα" κι αυτη (τι συμπτωση ε?). αλλα την ευεργετησαμε ακομα καλυτερα με την κλωτσια που εφαγε στερεο, μετα την πονηραδα της. ακομα τρεχει..
με το θεμα του "ερωτα" θα διαφωνησω μαζι σου. δυο χρονια ειναι πολυ λιγα για να περασει ο ερωτας σε μια σχεση που θελει να εχει συνεχεια, αναμεσα σε δυο υγιεις και νεους ανθρωπους.
οπως λες και μονη σου, εσενα δεν σου ειχε περασει.
αν εκεινου του περασε, το θεωρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρο και πρωτευον θεμα και οχι δευτερευον.
ναι, καποτε θα περασει ΙΣΩΣ ο ερωτας, αλλα δεν πας να παντρευτεις εναν ανθρωπο χωρις ερωτα .
αν αυτο ηταν το θεμα του, μιας και στο ειπε κιολας, για μενα καλα εκανε που εφυγε .
δεν κολλαει βεβαια η εκδικητικοτητα που δειχνει με τις αναρτησεις οτι περναει καλα κλπ.
αυτες, αν τις κανει οντως απο εκδικητικοτητα και οχι απο πληρη αδιαφορια, δειχνουν οτι κατι αλλο συμβαινει.
σε καθε περιπτωση, η γνωμη μου ειναι να μην εμφανιστεις.
Κι εσυ λο παντωσ σαν αντρασ σ λεω οτι μετα απο δυο χρονια πρεπει να ξερεισ γιατι καθεσαι με αυτον το μαλακα κ δεν πασ με αλλο μαλακα πρεπει να το ξερεισ αυτο μετα απο δυο χρονια ειναι βασικο