πολύ σωστά.
Printable View
πολύ σωστά.
ναι marina δεν διαφωνώ μαζί σου. Αν η ίδια της επικροτούσε όλες τις πράξεις της τότε θα έφευγα χωρίς να βασανίζω το μυαλό μου, και χωρίς να την κατηγορήσω βέβαια, καθώς έκανε ότι γούσταρε και μπράβο της, απλά δεν συμβιβάζομαι και δεν το αποδέχομαι εγώ...
Oπότε αρχίζεις με πόλεμο μαζί της κι όποιος νικήσει. Πάντως άσχετα με το τι κάνεις εσύ, δεν μπορώ να μη αναρωτηθώ και γι αυτήν. Το να απαξιώνει κάποιος το παρελθόν του γιατί κάποιος άλλος του το ζητάει μου βγάζει φόβο ενοχικότητα και ανασφάλεια που ίσως λόγω ηλικίας έγινε αποδέκτης αυτών. Μια μεγαλύτερη γυναίκα δεν θα στην έκανε τη χάρη. Θες ένα τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου?
puma boy μην τις ακους, γιατι ΕΓΩ εχω δικιο.
liberchild από μόνη της αποδέχεται και μετανιώνει <<λάθη>> της όπως λέει, δεν την πιέζω εγώ για κάτι τέτοιο...
Μα αγαπητέ puma_boy, το ξέρει φαντάζομαι ότι δεν σου αρέσουν τα όσα έχει κάνει, ξέρει το \'πρόβλημά σου\' όπως λες από το πρώτο post, ξέρει τις απόψεις σου....Αυτό δεν είναι αρκετό? Χρειάζεται να την \'κατηγορήσεις\' ευθέως ή να την \'πιέσεις\' να μετανιώσει?
Επομένως από τη στιγμή που θέλει να είναι μαζί σου, δεν χρειάζεται να την \'πιέσεις\' εσύ, μπορεί να πιέσει και η ίδια τον εαυτό της να μετανιώσει γιατί ξέρει ότι αλλιώς σε χάνει. Φυσικά δεν λέω με βεβαιότητα ότι είναι έτσι, μπορεί πράγματι να θεωρεί ότι σε αυτή τη φάση ζωής και μέσα σε αυτή τη σχέση προς το παρόν, δεν θέλει να έχει εμπειρίες παρόμοιες με τις παλιότερες.
Αλλά έτσι κι αλλιώς εσύ δεν αποδέχεσαι τις εμπειρίες της, είτε ως \'λάθη\' είτε ως σωστά και επιθυμητά για τη φάση που βρισκόταν, οπότε?...
Quote:
Originally posted by marina38
μπορεί να πιέσει και η ίδια τον εαυτό της να μετανιώσει
προτεινω αμφιεση απο τουδε με μπουργκα και εγκλεισμο σε μοναστηρι για οσο χρειαστει να μετανιωσει για ολα οσα εκανε.
Για αυτο υπαρχει η εκκλησια να φροντιζει για τετοια λεπτα ζητηματα.... μονος σου δεν κανεις καλη δουλεια.
:cool:
puma boy το κουραζεις πολυ. τα πραματα ειναι πιο απλα. το οτι οι σκεψεις σου ειναι φυσιολογικο να τις κανεις το ειπαμε. Το οτι αυτη ηταν υπερβολικη στο παρελθον της σε σχεση με το τι θεωρουμε στην κοινωνια μας μεσο ορο το ειπαμε κι αυτο. στο οτι τωρα σου φερεται αψογα το ματαξαναειπαμε.
Η λυση ειναι μια, την παρατας για το καλο σου και το καλο της΄γιατι αυτη και να αγιασει στο μελλον πλαι σου εσυ θα εξακολουθησεις να εισαι ενοχλημενος και ξενερωμενος για το παρελθον της. αρα αφου παντα θα σε ενοχλει κατι, την κρατας προσωρινα, κανεις οτι ειναι να κανεις, και χωριζεις. αλλαωστε δε θα παντρευτεις κιολας απο τωρα.
Μιλησα!
Αφού την γνώρισες σε one night stand, δεν έχεις δικαίωμα δια να ομιλείς...!
Έφαγες το γλυκό και τώρα θέλεις κι επιδόρπιο;
Καλά στα λέει η κοπελιά αλλά δυστυχώς φοβάμαι ότι κινδυνεύεις να μην σταθείς στο... ύψος των περιστάσεων.
Όπως τα λες τελείωσε το θέμα του παρελθόντος της. Εκείνη έχει ξεκαθαρίσει, είναι πλέον δικό σου θέμα να αποδεκτείς ή όχι.
Πάντως σε καμάι περίπτωση δεν θα βαστίξει αυτή η σχέση αν συνεχίζεις να αναρωτιέσαι και να το χρησιμοποιείς για να έχεις \"ηθική ανωτερότητα\" και να την κάνεις να αισθάνεται άσχημα (καρπώνοντας αυτά που οι ενοχές της θα σου δίνουν... ως ένα χρονικό σημείο).
Στα είπε, τοποθετήθηκε, το δέχεσαι ή όχι, προχωράς. Αλλιώς ο \"λάθος\" αρχίζεις να γίνεσαι εσύ...
Κάι φαντάζομαι ήταν δύσκολο να στο πει, οπότε χρειαζόταν και θάρρος από μέρους της. Ή φύγε τώρα ή μην το ξαναχρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία για τίποτα. Αλλιώς τον σεβασμό που λες ότι θέλεις να έχεις για την κοπελιά σου θα τον χάσει εκείνη για σένα κι αυτή τη φορά θα είναι σίγουρα δικαιολογημένη.
Δες λοιπόν αν δέχεσαι ή όχι το παρελθόν της μ\'αυτά που σου έχει πει και αν ναι, επικεντρώσου στη σχέση.
Δεν μπορείς κάθε φορά που θα αισθάνεσαι... \"μοναχούλης\" όταν δεν είσαστε μαζί να \"εκδικήσε\" σκεφτόμενος το παρελθόν της. Δεν έχει νόημα για κανέναν. Μην την κάνεις λοιπόν να προσπαθεί για το τίποτα αν δεν θέλεις κάτι παραπάνω. (Δηλαδή μην την μεταχειρίζεσαι σαν \"*******\"). Άλλοι μπορεί να το έκαναν, εσύ όχι. Δεν θα είσαι ο \"μαλάκας\" έτσι. Θα είσαι άντρας. Είτε τον ένα δρόμο ν\'ακολουθήσεις είτε τον άλλο.
Ναι alexandre αυτό ακριβώς θέλω. Δεν θέλω να χωρίσω ή να αφήσω κάτι τόσο τέλειο για το παρελθόν της.. Απλά όπως είπα , έγραψα στα forum για το πώς να αντιμετωπίσω την κατάσταση, μένοντας όμως και όχι φεύγοντας.. Όπως είπες, όταν είμαι μονχούλης ... Σαφώς και θέλω να επικεντρωθώ στη σχέση, απλά όταν είμαι μοναχούλης που λες, όλα αυτά έρχονται από μόνα τους, προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο, αλλά με χαλάνε ... Απ\'την άλλη , της συμπεριφέρομαι μια χαρά , σε καμία περίπτωση δεν της δείχνω ότι έπεσε στα μάτια μου ή να την υποτιμήσω ή κάτι τέτοιο.. Και δεν συζητάμε για αυτό όλη την ώρα, σαφώς το πρόβλημα σε μένα είναι μόνο πλέον... Λες ο χρόνος και μόνο να είναι ο σύμμαχός μου? Ή δεν υπάρχει περίπτωση να μην το σκέφτομαι καθόλου?....
Κατά την άποψη μου ο χρόνος από μόνος του δεν θα καλυτερέψει ή θα χειροτερέψει τα πράγματα κι αυτό επειδή είσαι μέσα σε μια ζωντανή σχέση που εξελίσσεται. Δεν αντιμετωπίζεις ενα \"παγωμένο\" περιστατικό στο παρελθόν.
Χρειάζεται λοιπόν μια συνειδητή προσπάθεια από πλευράς σου, από τη στιγμή που αποφασίζεις ότι θα είσαι με την κοπελιά, να ελέγξεις τις σκέψεις σου. Αν δεν ήταν το παρελθόν της θα ήταν κάτι άλλο. Απλά το πρώτο σε \"πικάρει\" περισσότερο γι\' αυτό το μυαλό σου γυρνάει σ\' αυτό όταν δεν είσαστε μαζί. (που δεν μπορείτε να είσαστε και συνέχεια, το καταλαβαίνεις αυτό)
Συνέχισε να είσαι σωστός στη κοπελιά σου και όταν σε πιάνουν τέτοιες σκέψεις διώξ\' τες κάνοντας άλλα πράγματα, βγες με φίλους καλοπέρνα, κάνε τις δουλειές σου... Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος σου γύρω από την κοπελιά σου όσο σημαντική και να είναι για σένα (ή όσο καψούρης ;).
Δεν πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει τρόπος και γενικά με τον καιρό, ακόμα και μόνος μου να μένω, ότι δεν θα το σκέφτομαι?.. Ή ότι πλέον κάποια στιγμή δεν θα με χαλάει .. ? By the way, θα ήθελα να σε ρωτήσω alexandre πώς κρίνεις το γεγονός να είμαι τόσο περίεργος για το παρελθόν της και να θέλω να μάθω, και ενώ βλέπω ότι με πειράζει να θέλω να μάθω όλο και περοσσότερες λεπτομέρειες?... Λογική ή όχι η επιθυμία μου? Με λίγα λόγια, ευτυχισμένος στο ψέμα, ή δυστυχισμένος (όχι απόλυτα, λέμε τώρα) στην αλήθεια?
Πήγα να το γράψω πιο πάνω αλλά το ρώτησες οπότε το γράφω εδώ. Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός κι η σχέση σας, με τις δυνάμεις και των δύο σας, είναι καλή και σταθερή, οι σκέψεις θα φύγουν.
Για το άλλο που ρώτησες, αν είναι λογική η επιθυμία σου, θα έλεγα ότι είναι ανθρώπινη. Κι εξαρτάται από τον εκάστοτε άνθρωπο και τη φάση που είναι, αν θα του κάνει καλό να μάθει ή κακό. Γιατί μπορεί, αρχικά, να κάνει και τα δύο.
Ξέρω όμως ότι αυτός που ρωτάει θα πρέπει να είναι διατεθημένος ν\' αντέξει την αλήθεια, να σέβεται αυτόν που την λέει και να φερθεί αξιοπρεπώς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
alexandros3 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου και όλους εσάς γενικά guyz..
Όσο για το αν ήταν ανθρώπινο να μάθω που λες, εγώ σε ρώτησα γιατί ουσιαστικά με τα χεράκια μου έβγαλα τα ματάκια μου!! :(
:)
Θεωρώ πως κλείνει σιγά σιγά αυτό το topic παιδιά και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για το χρόνο σας, τις συμβουλές σας ... Ευχαριστώ και σε όσους με στήριξαν, μπορώ να πω πως είμαι πολύ καλύτερα ήδη, έχω δεχτεί τα πάντα, όλο το παρελθόν της και απλά αφήνω την ιδέα πίσω μου... Κοιτάω εμάς και μόνο, και σιγά σιγά αρχίζω να περνάω τέλεια... Μόνο το πρόβλημα με τις εικόνες αντιμετωπίζω ακόμα λίγο., και ξενερώνω που και που χωρίς να το θέλω, είναι που το μυαλό μου ακόμα τις δημιουργεί ή τις βλέπει μπροστά του... Δεν ξέρω αν και πως θα το παλέψω αυτό, ελπίζω....
Thank you!
δεν μπορω να διαβασω αλλο 0χα0αχχα0χαχα0χα τι ειναι αυτος ο αγροτης??χα00χα0αχ0χα0αχ
απο τη ναξο εισαι ???χ0α0αχ0αχ