pop corn και ενα αναψυκτικο γλυκο να πανε τα φαρμακια κατω...
Printable View
Πιστεύω ότι κάποια μέλη ρίχνουνε πολύ το επίπεδο του φόρουμ!
Αγαπητές Δελφίνι και Κύκνε πήρα την πρωτοβουλία μιας και βλέπω ότι το συνεχίζετε,να ανοίξω ένα poll για το ποια απο τις δυο σας έχει δίκιο στην μεταξύ σας μονομαχία..!!
Eλειψα και βλεπω πως τα αιματα εχουν αναψει..ριλαξ κοριτσια...΄
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για Παραβίαση των Όρων Χρήσης του forum
Λοιπόν, υπάρχουνε κάποια παλιά μέλη που το παριστάνουνε σαν σωτήρες του φόρουμ και διαμαρτύρονται ότι θα κάνουνε αναφορές και τρομοκρατούνε τα άλλα μέλη. Επίσης υπάρχουνε και κάποια μέλη που μπαίνουνε στα θέματα άλλων μελών και τα βρίζουνε με τον χειρότερο τρόπο χωρίς να έχουνε δίκαιο.
Η admin ως όφειλε έκλεισε το poll μου και μου έβαλε και ποινή.Κατανοητό αφού πρωταρχικός μου σκοπός ήταν να προκαλέσω συνέχεια της διαμάχης για να περάσει η ώρα μου ευχάριστα μιας και βρίσκομαι σε μια περίοδο που δεν έχω κάτι ενδιαφέρον για να περνάω την ώρα μου.
Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχει διαχείριση και λειτουργεί κάποιες στιγμές..
Ναι 2.και τώρα κάτω απο το nick μου γράφει Infractions 0/1 (2). Μάλλον με άλλα 2 θα με χάσετε απο admforall και δυστυχώς για εμένα και για εσάς εδώ μέσα,χαχαχα,αν δεν αποκτήσω κανονική ζωή θα ξαναρθώ εδώ μέσα με νέο nick και ανάλογα τα κέφια,θα μιλάω σοβαρά ή θα τρολάρω..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ!!!χαλαρωστε δεν εχει νοημα να τσακωνεστε σε ενα φορουμ...το μονο που καταφερνετε ειναι να συγχιζεστε..ας μην δινετε κ τοση σημασια πια...ρε παιδια! ρε παιδια!!
ουτε καν γνωριζεστε προσωπικα..προς τι τοσο μενος? που σας οφελει ολο αυτο?
προτινω πανελλαδικη συγκτεντρωση του φορουμ καπου στην μεση της ελλαδας... να φτιαξουμε και μια αρενα... να λυσουμε τα θεματα
εγω αναφερθηκα σε συγκεκριμενα μελη και εσυ πεταχτηκες προς υπερασπιση καποιον...οποτε...ναι .........
εμενα προσωπικα δεν μ νοιάζει το επιπεδο του φορουμ...χεσμενο το εχω....
απλα μπηκα σημερα μετα απο καιρο και ειδα τελειως ακυρα θενματα οπως το χρωματα και χαρακτηρες...και σκεφτηκα οτι το φορουμ παει κατα διαολου....σε λιγο θα γραφουνε και για τις πεταλουδες αν κουνιουντε καλα.....
ελα ρε νικ...καλο ειναι να υπαρχουν κ αναλαφρα θεματα σε ενα φορουμ.
επιπλεον...θελω να καταθεσω κατι..εδω ολοι κατσθετουν αποψεις κλπ...γνωμες κ προβληματα τους..
προσωπικα δεν μπορω να θιχτω οταν καποιος με βρισει σε ενα φορουμ γιατι πολυ απλα δεν με ξερει καθολου..
εγω μπορει πχ να ειμαι η ανξιους κ εσεις εχετε δημιουργησει μια εικονα απο αυτα που λεω..ομως αυτη η εικονα δεν ειναι αυτη που με χαρακτηριζει..γιατι πολυ απλα δεν ξερετε τις εμπειριες μου κλπ κλπ..οποτε γιατι καποιος να θιγεται τοσο πολυ οτσν ενας αγνωστος τον τρολλαρει, ή τον βριζει κλπ..?
ελα ρε νικ..αφου δεν εισαι τετοιο παιδι κ το ξερεις..εισαι καλοοοοοο
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση (συνεχόμενα off topic μηνύματα).