Καταστράφηκα παιδιά δεν μπορώ να δουλέψω πουθενά είμαι χάλια.
Printable View
Καταστράφηκα παιδιά δεν μπορώ να δουλέψω πουθενά είμαι χάλια.
Παιδιά, δεν ξέρω εδώ όπου και αν δούλεψα με διώξανε. Πήγα σε μία κλινική να δουλέψω εθελοντικά και από εκεί με διώξανε . Σε ένα κέντρο αποκατάστασης με κρατήσανε ένα μήνα και με διώξανε. Από παντού με διώχνουνε.
Τράβηξα του Χριστού τα Πάθη εδώ και τόσα χρόνια από 24 χρόνων. Μόνο που δεν πέθανα. Θέλω στήριξη και ψυχολογική υποστήριξη για να φύγω να πάω στην Αγγλία.
Να μην πάω λέτε ε?
Άλλοι είναι αυτοί που χρειάζονται ολικό ban κι όχι εσύ...αυτοί που μας κάνουν τα νεύρα κρόσσια και μετά μας το παίζουν ηθικοί κι αθώες περιστερές...είναι γνωστοί, δεν χρειάζεται να τους ονομάσω πιστεύω...ειδικά ο συγκεκριμένος είναι μέσα στο μίσος και στην επιθετικότητα κι όμως κυκλοφορεί σαν κύριος...
Να σου πω μήπως λες εμένα πάλι θα με τρελάνεις εσύ. Δεν σε κόβει επιτέλους καθόλου ότι είμαι ηθικό και καλό κορίτσι. Εδώ όλοι το καταλάβανε εκτός από σένα.
Κάνε ένα ρεκτιφιέ στο μυαλό γιατί θα μας τρελάνεις. Με τέτοια μυαλά δεν πας πουθενά. Δηλαδή αν αυτοκτονήσω θα το ευχαριστηθείς???? Δηλαδή εσύ που επιθυμείς να φάει μπαν ο άλλος δεν είσαι για μπαν????
Ναι γιατί αν το λέει για μένα ντροπή της δεν με λυπάται τόσα που πέρασα????
Άσε μας ρε τρολ τικιτάκα που όλα τα ξέρεις εσύ...ευτυχώς που δεν φτιάχνεις εσύ τους κανόνες εδώ μέσα αλλά ούτε και στην κοινωνία...
Κι ουδέποτε είπα ότι οι χριστιανοί είναι ανώμαλοι, εσύ όμως που υποστηρίζεις τη βία είσαι...
Για σένα πήγαινε το ποστ μου κι όχι για το δελφίνι...
Don't feed the troll
Να μας μεταπείσεις? Ξέρεις τι είπε ο Χριστός? "Όστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού, και ακολουθείτω μοι». "
Αμα θέλουμε πάμε μόνοι μας.Το κοράνι είναι αυτό που θεωρεί όλους τους άλλους άπιστους και ότι πρέπει να μεταπειστούν..Μπορεί να δηλώνεις χριστιανός αλλά στην ψυχή και στο μυαλό έχεις την λογική των φανατικών μουσουλμάνων
πανε χρονια απτο ποστ αλλα θα σκασω.....
το καλυτερο συστημα? το χειροτερο ναι. το καλυτερο..αν τα μετρησεις αναποδα ναι. μεσος μισθος νοσηλευτων 23,000 λιρες. καλη τυχη.
ειναι κακο και για τους ασθενεις (πεθαινουν απτην ασχετοσυνη) αλλα και για τους εργαζομεους (αστεια λεφτα για ατελειωτες ωρες)