το θεωρω το πιο πιθανο.
και να μην του εχεις μιλησει για το ποσο ψυχοπονιαρα εισαι, θα το καταλαβε ευκολα στην τοση παρεα που κανατε.
αυτο με την μανα του, προσωπικα δεν το αμφισβητω, αλλα πιθανα να το χειριζεται κι αυτο..
Printable View
ΝΑΙ ΠΑιζει...να το χειριζεται..κ επειδη οι κεραιες μου ειναι εθαισθητες..απιασαν ακομα εναν χειριστικο ανθρωπο ..στην ζωη μου..κ γι αυτο να εχω κανει τετοια υποτροπαρα..
γιατι κ ο ψριστουγεννιατικος τυπος ηταν χειριστικοτατος..κ εχει μεινει πληγη..
το ποιντ ειναι ΕΓΩ! να σταματησω να αφηνω ανθρωπους ο.τιδηποτε ανθρωπους, να μπαινουν στη ζωη μου!!! πρεπει να παρω μαθημα απο αυτο κ να δουλεψω..
πριν βαρεσα κρισαρα με τρεμουλα εδω στο γραφειο..ηρθε ο αγιος ΖΑΝΑΞ κ με εσωσε..ως ποτε?? ομως?που βαδιζω?ποια ειμαι?τι θα απογινω?.....
Anxious, τη δουλιτσα σου την εχεις, τις παρεες και το χομπυ σου τα εχεις, τον συντροφο τον εχεις. Μια σχετικα στρωμενη ζωη την εχεις!
Τι σκας ρε κοριτσι? νιωθω οτι τρωγεσαι με τα ρουχα σου!! γιατι δεν χαιρεσαι οσα εχεις??
Νομιζω ΟΡΙΑ σου λειπουν....διαβασε αυτο το βιβλιο, εμενα με βοηθησε αρχικα πριν πολλα χρονια http://www.protoporia.gr/oria-zois-p-150823.html
Ρε συ χαλαρωσε,ενα πεσιμο δεχθηκες,το απερριψες και τελος.
Ουτε αυτος θα παθει τιποτα,ουτε εσυ,σιγα το πραγμα.
Απλως του αρεσε μια μεγαλυτερη γυναικα,δε σημαινει οτι εψαχνε δευτερη μανα.Αν ειναι τοσο σκληρος οπως λεει,δε θα ειναι η πρωτη απορριψη αυτη,σιγα...Εδω εχει χασει μανα,μια χυλοπιτα θα τον πειραξει?
Ουτε εσυ εχεις λογο να στεναχωριεσαι ή να απολογεισαι για κατι.
Μηπως οντως εχεις μια ταση για drama?Να γινεσαι drama queen.
καλε ναι! εννοειται οτι εχω ταση για δραμα!! καταρχην μεγαλωσα σε ενα δραμα!! πως να μην ειμαι δραμα???χααχχ
γι αυτο κανω ψυχοθερπαεια γνωσιακη για να αλλαξω τροπο σκεψης..
ο αγιος Ζαναξ με ηρεμησε...ευχομαι να πιασει το bespar με τον καιρο..αυτο θελει χορνο κανα 2 βδομαδες να κανει αγχολυση...ευτυχως δεν κανει εθισμο..
θελω να μαι ξανα λειτουργικη.εχω πολελς υποχρεωσεις κ πολλα λαιβ κ πολλη μελετη στο σπιτι..
καπως πρεπει να τα φερω βολτα.βαρεσα κρισαρα πανικου πριν ...
η χυολογος μου ειπε οτι εχω στοιχεια οριακης προσωπικοτητας χωρις να εχω την διαταραχη..δλδ οτι κανω πολλα up & down ευκολα..κ με χαρακτηρισε ως υπερβολικα ευαισθητο ατομο.
νομιζω οτι αυτο που πρεπει παντα να επιδιωκεις μιας και εισαι τοσο ευαισθητη και αγχωδης, ειναι η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και η ΗΡΕΜΙΑ.
σταθερη ζωη και ηρεμο περιβαλλον.
υπαρχει μια αντιφαση, που δεν ξερω πως λυνεται.
οι πολλες δραστηριοτητες σε κρατουν απασχολημενη και προφανως αποφορτιζουν το τοσο αγχος που νοιωθεις.
σε φερνουν ομως σε επαφη με πολλους ανθρωπους και καταστασεις , κουβεντες και τα τοσα παρε- δωσε προκαλουν προσθετο αγχος...
ακριβως! ρε ρεμεντυ! μπαινω στο στουντιο κ ξεκινανε να με φωναζουν ολοι! ενας ενας παιδια λεω..μετα παω σπιτι μελετη..μετα πρεπει να ρθω στο γραφειο μου..πολλες υποχρεωσεις..
οντως χρειαζομαι σταθεροτητα κ ηρεμια.ζητησα παραιτηση πριν απο 2 εβδομαδες ως υπευθυνη διδασκαλιας απο τον μαεστρο ..δεν με αφησε..μου ειπε οτι δεν γινεται να διαχειριστει αλλος τα μαθηματα καλυτερα κ με εχει αναγκη..
του ειπε οτι πιεζομαι..δεν ηθελε..απο την αλλη κ γω αισθανθηκα οτι παω να παραιτηθω απο κατι που αγαπω..κ δεν θελω..οποτε τελικα πηρα πισω την παραιτηση κ ειπα στον εαυτο μου "κατσε κει που εισαι θα τα καταφερεις!!!κολυμπα στα βαθια νερα ΤΩΡΑ!"
νομιζω οτι ολοι ζητανε κατι απο εμενα...
παω σπιτι μου η μανα μου εχει κ αυτη τα ιδια με μενα,θελει συμπαραστση κ κουβεντα, επιασα τ αδερφια μου κ τους ειπακαντε κατι εσεις γιατι εγω περναω δυσκολη φαση κ δεν μπροω να διαχειριστω ΚΑΙ την μαμα..
μετα παω σπιτι..εχω δουλειες, πλυντηρια,φαγητα, ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ!! ρουχα, απλωμα, καθαριοτητα..οκ...
ειπα στον αντρα εχτες (ειχεπ υρετο κ εκανε σαν μωρο) σηκω κακομοιρη μου κ βαλε την σουπα σου να φας! εγω τελος!
τι παει να πει εχεις πυτετο κ δεν μπορεις??? το βουλωσε κ πηγε κ σερβιριστηκε..
νιωθω οτι εχω παρει πολλες ευθυνες..
παρα πολλες ευθυνες..το κιν μου δεν σταματαει να χτυπαει απο τους μαθητες μου που εχουν αποριες..
απο ατομα που εχουν αγχωδεις διαταραχες κ τα βοηθαω..
νομιζω οτι πρεπει απλα να βαλω πολλα ορια πια!! κ ας με πουν σκυλα!
πραγματικα νιωθω τρομερη πιεση! νιωθω οτι εχω γινει ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ!!
ακομα κ της ιδιας μου της μανας..μου φερεται λες κ ειμαι η ΜΑΜΑ της...δεν μπορω αλλο εσπασα.
κ σκαει κ ενα παιδι να μου μιλαει χωρις μανα....ε δε θελεις κ πολυ..εχω κ αυτο το ιστορικο εγω μετα ψυχολογικα μου..ε που θα βγει??
Κ ΚΑΤΙ αλλο τωρα που το σκεφτομαι...αυτο το "θα φυγω απο τα μαθηματα" που ειπε τελικα ναι ηταν αρκετα χειριστικο..κ μου θυμισε τον αλλον τον τυπο που ηθελε να φυγει απο την δουλεια εξαιτιας μου..
καλα ποσο αγαθη ειμαι κ γω ρε παιδια !!!
χαχααχ ρε ρεμεντυ! εχεις τρελλο γελιο...εσκασε στο μαθημα σαν κλαμμενο μουνι η αληθεια ειναι...εχεις δικιο..
σε ευχαριστω που με βοηθησατε να κατανοησω καποια πραγματα..ειστε πολυτιμοι εδω μεσα!!
επισης να σημειωσω κ κατι αλλο...μεπ ηρε η μαμα τηλ κ μιλαγαμε κ μου ελεγε οτι δνε παιρνει ολοκληρο το χαπι της (αντικαταθλιτπικο) κ της απαντησα το εξης "μανα...ασε με σε παρακαλω..ειμαι πολυ ευαλωτη αυτον τον καιρο..πιεζομαι απο παντου κ θα σκασω! κανε ο.τι θες..ο καθενας ειναι υπευθυνος τους εαυτου του...οπως εγω παω στον γιατρο μου ετσι κ συ πανε κει περα κ πες τα...ειλικρινα δεν αντεχω θα σπασω εχεις αλλα 3 παιδια..μιλησε σε αυτα τα παιδια..ειναι πιο δυνατα απο εμενα..οκ?" κ μου λεει " καλα καλα παιδι μου..εγινε"
δεν ενιωσα τυψεις γιατι εδω κ καιρο με πιεσε πολυ κ με εκανε να ασχολουμαι μονο μαζι της σχετικα με τα χαπια της.προσπαθουσα να την πεισω να τα παιρνει κ συγχιζομουν...τελος!
ας κανει ο.τι θελει...δεν θα την βυζαινω εγω ...στο τελος μονο αυτο δεν εχω κανει..αληθεια.
εχεις μεγαλη υπομονη παρα τα θεματα σου.
εγω στην θεση σου θα της ελεγα να κρατησει τα χαπια που δεν παιρνει και να τα δωσει σε μενα που κοντευω να τρελαθω και δεν μου γραφει αντικαταθλιπτικα ο γιατρος.
αφου ξερεις οτι ειμαι καλουλα κ υπομονετικουλα..δεν με εχεις καταλαβει τοσο καιρο?τι βοδι ειμαι????
εγω παιδι μου ξεβρακωνομαι για ολους κ σε ολους.....τοσο βοδαρα..
Έχεις αυτογνωσία τουλάχιστον!:p:p
Λοιπον anxious εγω θα σου λεγα να πεις στο παιδί αυτο οτι έχω σχέση και δεν σε βλέπω ερωτικά, αν μπορείς να το παραβλέψεις και να συνεχίσουμε την παρέα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απο αυτα που είπες δηλαδη φαίνεται για αξιόλογο άτομο και αφου κάνετε καλή παρέα θα ταν κρίμα να χαθεί και να λέμε δεν ξαναμιλάμε κλπ. Εγω πιστεύω οτι γίνεται.
ΓΙΝΕΤΑΙ..αλλα οχι ακομα..ακομα νιωθω πιεση..δεν θελω ιδιαιτερη επαφη.μου θυμιζει εκεινο το παλιο που ειχα παθει με εκεινον τον τυπο κ ειχα μπερδευτει.φοβαμαι..
καλα κανει κ ειναι αξιολογο παιδι..οκ...εχω κ αλλους φιλους εξιολογους..προς το παρον δεν θελω να χω πολλα πολλα..
ισως αργοτερα ειμστε κ οι δυο ετοιμοι να το κανουμε αυτο...
προς το παρον εχω επικεντρωθει στην αναρρωση μου..γιατι να σου πω κατι?
εκει που μιλαμε πεταει ενα κοπλιμαν κ εγω τρεμω.....δεν σταματαει κιολας ..
δλδ ναι ναι μπορω να σε δω σα φιλη..κ μολις με δει κατι θα πει, κατι θα πεταξει κ γω θα θελω να βαλω τα κλαματα.
ξερω σας φαινεται γελοιο..αλλα τελικα ναι δεν μπορω να διαχεριστω τα κοπλιμεντα των αλλων..
Bασικά με ολες αυτες τις υποχρεώσεις που διάβασα οτι εχεις και τα θέματα γενικώς, το μυαλό σου πρεπει να χει γίνει κιμας, οποτε ασ' το και βλέπεις.
ΑΧ ΝΑΙ εχει γινει! + οτι εχω να μελετησω τρια δυσκολα μουσικα κομματια εως αυριο στις 8 που ειναι η προβα....οποτε καταλαβαινεις....ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ!!!!!!!!!
Aρα ουσιαστικα το χομπυ σου δεν ειναι ακριβως χομπυ με τοσες ευθυνες... ειναι 2η δουλεια με υποχρεωσεις!
Κάπως ετσι μαρα μου,απλα επειδή το αγαπώ αυτό που κάνω θέλω κ πρεπει να υπάρχει ενα τελεο αποτέλεσμα..μουσική είναι κ η μουσική θέλει μελέτη..
Ναι θελει μελετη δεν το συζητω!
Εγω ελεγα φετος να κανω μαθηματα κιθαρας αλλα επειδη ηδη δυσκολευομαι με το διαβασμα εκανα πισω...
λεω θα ανοιξω αλλη εκκρεμοτητα στο κεφαλι μου?
φετος βαριεμαι και το γυμναστηριο, παω ό,τι ωρες να ναι... νομιζω εχασα το κινητρο γμτ :(
Μερικές φορές δεν είναι κακο να μην έχουμε κίνητρο..εκει πρέπει απλα να κανουμε πισω,να μη γεμίζουμε τον εαυτό μας με πράγματα κ να περιμένουμε ξανα μέχρι να έρθει ή έμπνευση.
Λεγεται διαλειμμα κ είναι απαραίτητο.