το χω ακούσει από άντρες που τους λένε στο τσατ, διεύθυνση τάδε έλα σπίτι μου κλπ... είναι κάπως.....
Printable View
Ακη δεν μου απαντας.... Ρωτα την αν εχει φιλη ελευθερη, παρε τηλ σαι στειλτο..... σοβαρολογω:p
" πατατακια, γαριδακια, κοκακολες, ποπκοοοοοορν!!!!!! "
να τρωμε και τπτ βλεποντας το εργο :p
από την στιγμή που βλέπεις ότι δεν σου απαντάω στην ερώτηση σου γιατί το συνεχίζεις?
ωραία τα αστεία αλλα νομίζω μέχρι εδώ άρχισε λίγο να ξεφεύγει το θέμα...
αν ενδιαφέρεσαι για γνωριμίες και σεξουαλική ζωή νομίζω είσαι σε λάθος forum... υπάρχουνε αλλα για την περίπτωση σου :P
δεν ξέρω αν σοβαρολογείς η κανεις αστειάκι αλλα απάντηση δεν θα πάρεις...!
φιλικά πάντα.
δεν έγινε τίποτα κακό φίλε μου... εγώ με την κοπελίτσα είπαμε να το πάμε σοβαρά... με αγαπάει πραγματικά και ας έγιναν όλα τόσο ξαφνικά...
Αα.... Ωραια. Γτ σε ακουσα παραξενο προχθες και ελεγες πως δεν εισαι καλα φοβηθηκα μην εγινε τιποτα.
Τελος καλο ολα καλα!!!
όχι όχι...! όλα τέλεια..! μου άλλαξε την ζωή μου αλλα φοβάμαι μην με αφήσει ξαφνικά.. όσο και αν λέει ότι με αγαπάει... το έχω πάθει πολλές φορες, με αλλες.. και δεν θέλω να μου συμβεί ξανά... πφφφ :/
την ερωτεύτηκα πραγματικά σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα που αρχίζω και τρομάζω....
αυτο που με πονάει πολύ ότι έχει σχέση... και κάθε μέρα του στέλνει μηνύματα και μιλάνε και στο τηλέφωνο... ακόμα και μπροστά μου..
μου δείχνει επίσης τον δικό της και προσπαθεί να με κάνει να ζηλέψω... νομίζει δηλαδή πως θα τα καταφέρει.... :P
τις λέω εγώ μετά... σου φέρεται καλά ο δικός σου? μου λέει ναι...
της λέω μετά εγώ χαμογελώντας εγώ δεν θα σου φερόμουνα καλά?
χωρίς να πει κουβέντα με πήρε μια αγκαλιά και μου ψιθύρισε στο αυτi πως είμαι τα πάντα για αυτήν.. και θέλει μονο εμενα...!
μετά μου είπε πως ούτε ο δικός μου δεν με έχει αγαπήσει τόσο όσο εσύ... είπε πως θα τον αφήσει για εμενα της είπα μην το κανεις... αν δεν είσαι σίγουρη... λέει είμαι 1000% σίγουρη γιατί δεν σε αγαπάω αλλα σε λατρεύω... :o