Πάρε κι αυτό είναι καινούριο μην ψάχνω τώρα ρομαντικά
https://youtu.be/l-sZyfFX4F0
Printable View
Πάρε κι αυτό είναι καινούριο μην ψάχνω τώρα ρομαντικά
https://youtu.be/l-sZyfFX4F0
:D
Σ' ευχαριστώ elis, μου φτιάχνεις λίγο τη διάθεση...
Ωραίο το τραγούδι, το αναγνώρισα το συγκρότημα από τη Eurovision που είχαν πάει με το "Alcohol is free", μου είχε κι αρέσει κι αυτό...εσένα;
Ελπίζω ναι, γιατί στο αφιερώνω:
https://www.youtube.com/watch?v=q_xQTlRbLJY
Πάντως δεν ξέρω γιατί έχω μελαγχολήσει από χθες...πιστεύω ότι φταίει κι η συζήτηση που είχα με την ψυχολόγο μου αλλά και το γεγονός ότι αύριο πλέον μπαίνω στα σαράντα...ουφ! :(
Την κέρδισες την καντάδα
Κυκνε γεια σου!!!
μπαινεις στα 40??? σε ειχα για πιο μικρουλα!!!!
κι εγω μπηκα στα 38, κι ενα αγχος με επιασε με τη δουλεια ρε γαμωτο... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ!
Αυτη η αποψη επικρατη διοτι τα σημερινα κοριτσια ντυνοντε υπερβολικα προκλητικα.δεν εννοω οτι προκαλουνε το βιασμο προς θεου.απλα προκαλουνε το ενδιαφερον τον αγοριον.αλλα μαζι με το ενδιαφερον τον αγοριον προκαλουνε χωρις να το θελουνε εννοειτε και τα αρρωστα μυαλα.αυτο το ειπα και σε ενα αλλο θεμα και με παρεξηγησαν γιαυτο.
Αφου τα ξερεις ρε κυκνε τι ρωτας; 100% αυτο κανουν οταν λενε τετοια πραγματα. Και ειναι μια μαλακια που λεει ο κοσμος οταν δεν ξερει τι να πει/πως να διαχειριστει την εντελως αδικαιολογητη βια...δεν το χωραει ο νους και καπως πρεπει να το εκλογικευσουν.
Αλλα δεν ισχυει στο ελαχιστο.
Αμα βγω με το βρακι εξω οχι ρε φιλε δεν ειναι προσκληση αυτο για να με βιασουν.
Ολοσωστα εισαι υποψιασμενη.
Ήθελα και μια δεύτερη γνώμη, γι' αυτό ρώτησα...σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου :)
Εμένα μία από τις φίλες μου τότε μου είπε "αφού βγήκες μαζί του έξω από το μαγαζί τι περίμενες να σκεφτεί;" εννοώντας προφανώς πως αυτή μου η αποδοχή σήμαινε ότι τον γουστάρω όταν εγώ βγήκα γιατί πίστεψα η αφελής χαζή την δικαιολογία που μου είπε (ότι ήθελε να τον βοηθήσω με τα προβλήματα που είχε στη σχέση με την άλλη φίλη μου που ήταν μέσα στο κλαμπ) και θέλησα να βοηθήσω την φίλη μου...ακόμα νιώθω άσχημα όποτε το θυμάμαι αυτό...
Μισο λεπτο να μην παρεξηγηθω και παλι.αυτο που λες κυκνε ειναι τςλειος διαφορετικο και τελοσπαντων εννοειτε οτι δεν φταινε τα θυματα σε καμια απολυτος περιπτωση.και οπιοι φιλοι το πουν αυτο δεν ειναι φιλοι.καμια γυναικα δεν φταιει για το βιασμο της.
Ε φιλη σου αναφερθηκε στη σκεψη οχι στη πραξη (να και παλι ηλιθιο το θεωρω το σχολιο της αλλα τεσπα) Αλλο το οτι μπορει να σκεφτηκε οτι θελεις να γινει κατι και αλλο το αν το σεβαστηκε η οχι οταν ειδε πως τελικα δεν ειναι ετσι. Το να το σκεφτηκε δεν ειναι κακο. Το να αγνοησει την ελλειψη συγκαταθεσης απο μερους σου ναι ειναι κακιστο και δεν φταις.
Με συγχωρης πολυ.αλλα καταλαβενης τωρα τη λες.εγω δεν βγαζω καμια λογικη απο αυτο που λες τωρα.δηλαδη θελεις να πεις οτι μια γυναικα εχει το δικαιομα να βγενη εξω με το βρακι η ακομα και χωρις το βρακι της??αν το ιδιο το κανει ενας ανδρας πως θα τον χαρακτηρηζατε οι γυνακες??ο καθε νοημων ανδρας εννοειτε οτι δεν θα σε βιαση.αλλα αναμεσα σε αυτος τους λογικους ανδρες θα υπαρξει ισως εστω και ενα αρρωστο μυαλο.ο ενας απο αυτους να ειναι βιαστης αρκει για να γινει η ζημια
Δεν εχω το δικαιωμα να βγω εξω με το βρακι η χωρις αυτο γιατι μπορει να με μπαγλαρωσουν. Θα με κοιτανε σα τρελη προφανεστατα και αντρες και γυναικες. Αυτο δε σημαινει ομως πως βγαινοντας εξω γυμνη δινω αυτοματα το δικαιωμα σε οποιον θελει να κανει σεξ μαζι μου, οτι ελατε ανοιξαμε και σας περιμενουμε. Αρα οχι δεν εχει το δικαιωμα ακομα και τοτε κανεις να πει οτι το προκαλεσα εγω η τα ηθελα και τα επαθα αμα με βιασει κανας ανωμαλος. Το αρρωστο μυαλο ειναι αρρωστο μυαλο και μπορει να με βιαζε και μπουρκα να φορουσα. Το αρρωστο μυαλο φταιει λοιπον, μονος σου το ειπες, οχι οι ενδυματολογικες επιλογες της καθε γυναικας, για αυτο εφερα το ακραιο παραδειγμα που εφερα.
Κοιτα το αρρωστο μυαλο αν θελει να βιαση θα το κανει οπως και να εχει ακομα και αν φορας βουρκα πως το ειπες ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.και οτι θα κακο χαρακτιρηστης και σε αυτο συμφωνουμε.δεν συμφωνω ως προς τη λογικη του παραδειγματος.η λογικη του παραδειγματος με πειραξε.να σου εξηγησω πως το πηρα πως το αντιληφθηκα.οτι η γυναικες εχουμε το δικαιωμα να βγενουμε εξω ακομα και γυμνες αλλα εσεις οι ανδρες δεν εχετε να κανενα δικαιομα να κανετε κατι.αυτο το κατι δεν εννοω το βιασμο εννοειτε αλλα εστω καμακι η οτιδηποτε αλλο.η λογικη του παραδειγματος με πειραξε.αλλα στο τελος το δεχτηκες ως ακραιω παραδειγμα εκει καπως ικανοποιηθηκα
Δεν ειπα οτι ειναι παραλογο το να προκαλεσει ενδιαφερον η καμακι το προκλητικο ντυσιμο. Αλλα ναι ειναι απολυτα παραλογο να "προκαλεσει" τον βιασμο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο, μη τα εξισωνουμε και μη τα μπερδευουμε.
Επισης αλλο το τι σκεφτεσαι και αλλο το τι κανεις. Μπορει εγω να περπαταω στο δρομο και ο αλλος να φανταζεται οτι εφαρμοζουμε μαζι ολο το καμα σουτρα. Ουτε το ελεγχω ουτε με νοιαζει ουτε με αφορα. Αρκει να μη με παρενοχλει. Δεν εχει κανενα δικαιωμα να δρασει πανω σε αυτο χωρις τη συγκαταθεση μου.
Επισης αλλο το να εκφρασει καποιος ενδιαφερον η να κανει καμακι και αλλο να σε βιασει. Μη τρελλαθουμε.
Οταν εκφραζεις απλα ενδιαφερον στην ουσια ρωτας "θες η δε θες"; Αμα δε θελει κανεις πισω. Αυτο δεν ειναι κακο...το να γκρινιαζουν κοπελες ενω ντυνονται προκλητικα οτι τους την πεφτει ο καθε ασχετος ναι το θεωρω και εγω χαζο, γιατι ναι θα αρεσει, θα προκαλεσει ενδιαφερον κλπ, ωστοσο στο χερι της ειναι να λεει οχι οχι και ξανα οχι αμα δε θελει. Η προσεγγιση και η εκδηλωση ενδιαφεροντος δικαιολογουνται.
Ο βιασμος ομως οχι ποτε και σε καμια περιπτωση.
Αρνουμαι κατηγορηματικα οποιαδηποτε συνδεση μεταξυ ντυσιματος και βιασμου.
Ρε φιλε να σου πω κατι.απτη πρωτη στιγμη που αποφασισα να παραμεινω στη σελιδα το εκανα για δυο λογους πρωτον επειδη βοηθηθηκα παρα πολυ σε ενα προβλημα που ειχα και με τη σειρα ηθελα να βοηθησω και οσους εχουν παρομοιο προβλημα.
Δευτερον επειδη το σαιτ ειναι ψυχολογικου ενδιαφεροντος ειπα να προσπαθησω να καταλαβω ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ το πως σκεφτετε μια γυναικα.ομολογο οτι μεχρι τωρα δεν καταφερα τιποτα.τωρα οσο αφορα αυτο που λες ενταξει ειναι αναλογα με τον ανδρα.ο ανδρας που δεν θα ορμηξη να στο πω ετσι μιας και απευθυνομε σε αυτο αυτη τη στιγμη.αυτος που δεν θα ορμηξη δεν σημενη οτι δεν ειναι ανδρας.
Επισης γιωργο να σε ρωτησω κατι αλλο που το ειχα απορια και απο αλλο θεμα στο οποιο συμμετειχεςν...παντρεμενος δεν εισαι εσυ; Προσπαθουσες και για παιδακι αν θυμαμαι καλα...αρα προς τι οι προβληματισμοι σου να καταλαβεις πως σκεφτονται οι γυναικες; Υποτιθεται καταλαβες την δικια σου, για αυτο ειστε παντρεμενοι αλλωστε...η οχι;
Παιδια να διευκρινισω κατι, επειδη το εχω ψαξει πολυ το θεμα της κακοποιησης γενικα, και εχω διαβασει αρκετα και για βιασμους....
Σε ό,τι αφορα βια και κακοποιηση, δεν εχει καμια σημασια αυτο που εννοειτε ως προκληση.
Ο ασκων βια βρισκει απο μονος του την προκληση ή την εφευρισκει, δεν περιμενει την προκληση να εμφανιστει για να δρασει... δεν ξερω αν με καταλαβαινετε.
Και το κλειδι στο βιασμο δεν ειναι το οτι γουσταρει/εκτονωνεται κλπ, αλλα το οτι επιβαλλεται με τη βια, δηλαδη κυριαρχει πανω σε πιο αδυναμο ανθρωπο. Βιασμος σημαινει οτι σου στερω την εξουσια πανω στο σωμα σου και την παιρνω εγω. Σου αφαιρω την ακεραιοτητα σου. Σε κανω υποχειριο μου! Σε αναγκαζω να υποστεις αυτο που εγω θελω για να νιωσεις οτι εγω σε εξουσιαζω.
Το σημαντικο Κυκνε ειναι να περνας ομορφα!!
τα παιδια εχουν τρεξιματα και υποχρεωσεις, αρρωστειες, γιατρους, νοσοκομεια, σχολεια.... δεν ειναι ολα ροδινα και παραμυθενια.
Νιωθεις οτι μπορεις να ανταποκριθεις σε τετοιες υποχρεωσεις??
Τι εννοω με τη δουλεια... πρεπει να τελειωσω φετοςς μια εργασια που εχω αναλαβει αλλιως θα με διωξουν, πολυ φοβαμαι!
Ισχυει αυτο που λες, θυμαμαι μας το ειχαν πει σε ενα μαθημα σχετικα με την πολιτικη φυλου στη σχολη οταν ημουν φοιτητρια στην Ελλαδα.
Δεν ειναι τοσο η προκληση, η ελξη ή η σωματικη καυλα να το πω ωμα. Ειναι η επιβολη πανω σε εναν ανθρωπο, να του στερεις την εξουσια πανω στον εαυτο του, να του αφαιρεις την ακεραιοτητα του κλπ...δεν ειναι τοσο για να ξεδωσει η λιμπιντο του αλλου οσο η σαδιστικη ψυχολογια πισω απο αυτο...αν ηταν να ξεδωσει θα πηγαινε επι πληρωμη, δε θα βιαζε κοσμο. Θυμαμαι βλεπαμε ενα ντοκιμαντερ για βιασμους γυναικων στρατιωτικων και εδειχνε μια γυναικα που με τιποτα δεν μπορεις να πεις οτι προκαλεσε...
Ακριβως!!!!!!
θα πηγαινε επι πληρωμη ή θα έβρισκε μια προθυμη. Αλλα το θεμα δεν ειναι το σεξουαλικο, το θεμα ειναι να πλακωσει στο ξυλο την αλλη και με τη βια να την αναγκασει να τον δεχθει... Να νιωσει Ο απολυτος κυριαρχος, ενας μικρος θεος.
Σκεψου τη γυναικα στα 70 της, που περσυ την ειχαν βρει βιασμενη και δολοφονημενη στις σκαλες του σουπερ-μαρκετ, μες στα σκοταδια.
εγω χαλαστηκα με τη λογικου του παραδειγματος στο εξηγησα αυτο.στα υπολοιπα περι βιασμου συμφωνουμε απολυτα.και σε ενα σημειο λες μια γυναικα αν το κανει αυτ δηλαδη να βγενη με το βρακι δεν σημενει ανοιξαμε και σας περιμενουμε .αν δεν σημενη αυτο σημενη οτι μαλλον εχει καποιο προβλημα υγειας και δεν ξερει και τοσο τι κανει.η το ενα ειναι η το αλλο. τελος παντων σε αυτο μην απαντας νομιζω στα πιο πολλα συμφωνησαμε οποτε οκ.
στο αλλο θεμα ημουυν ο θεματοθετης.ειχα το προβλημα κοντεψα να σαλταρω.ευτηχως το πηρα πεισματικα ειπα θατο ξεπερασω.και για καλη μου τυχη εψαξα και βρηκα πολυ τσακαλι γιατρο με βοηθησε πολυ.οπως και το φορουμ με βοηθησε παρα πολυ.μου σταθηκε παρα πολυ η γυναικα μου σε αυτο το προβλημα.μιλαμε μιλαμε κοντευα να σαλταρω λιγο και ρο ακομα αν συνεχιζε δεν ξερω τι θα εκανα.
λοιπον κοιτα εμεις οι ανδρες τουλαχιστον εγωαπο μικρος ειχα καποια ερωτηματικα στο μυαλο μου μεσα ως προς τη γυναικια σκεψη/ψυχολογια.νομιζω το πιο πολλα ερωτηματικα απο αυτα το εχουμε οι πιο πολλοι ανδρες και προσπαθω να βρω απαντηση ναι τη γυναικα ξερω πως σκεφτεσε οπως και αυτοικαι ομολογω οτι πολλες φορες σκεφτομε κατι και αμεσως καταλαβενη τι σκεφτομε.αυτο παλι πως το κανετε?στα ερωτημα που εχω μου εδωσε καποιες απαντησεις σε καποιες με καληψαν οι απαντησεις της.αλλα σε καποια αλλα ερωτηματα δεν πηρα ικανοποιητηκη απαντηση..
ενα πολυ ενδιαφερον ελληνικο αρθρο που μας λεει για τους βιασμους αντρων απο τις γυναικες
https://www.vice.com/gr/article/andr...i-apo-gynaikes