krino ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ
Printable View
krino ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Quote:
Originally posted by MANTHES
οποτε αφου προτιμας να μην καθεσαι να τα ακους,
λες ας το κλειδωνουμε καλυτερα ετσι???
αμα δεν μπορεις να δουλεψεις το στομα σου με το μυαλο σου, καλυτερα να στο βουλωνουν???
Μανθες,
η αληθεια συνηθως ειναι παντα καπου στην μεση.
:cool:
Krino...
Δεν υποστηρίζω τον MANTHES και του την έχω πει όταν θεωρώ ότι είναι υπερβολικός, αλλά ειδικά σε αυτό το τόπικ, του την έπεσαν χωρίς λόγο. Έκανε μια ερώτηση στους διαχειριστές, και όχι στα μέλη...Δεν είχε κανείς δικαίωμα να ανακατευτεί....
εσύ τότε γιατί ανακατεύεσαι; δεν του την έπεσε κανένας. τα ήθελε και τα άκουσε. τα μέλη δεν έχουν λόγο για το τι γίνεται στο φόρουμ όταν εκφράζεται στο φόρουμ; κάπου το χάνεις το τόπι. ΚΑΝΕΝΑΣ; τι είναι ρε το τσιφλίκι σας εδώ μέσα;Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Krino...
Δεν υποστηρίζω τον MANTHES και του την έχω πει όταν θεωρώ ότι είναι υπερβολικός, αλλά ειδικά σε αυτό το τόπικ, του την έπεσαν χωρίς λόγο. Έκανε μια ερώτηση στους διαχειριστές, και όχι στα μέλη...Δεν είχε κανείς δικαίωμα να ανακατευτεί....
Quote:
Krino...
δεν μου λεει κατι αυτο,
περα του αν εχει δικαιο, σημασια για να απαιτεις κατι πρεπει να μπορεις να το παρεις, αλλιως ειναι ανευ ουσιας.
Ο καθε μανθες (και εγω αν θες) θα πρεπει να μαθει να διαχειριζεται τι μπορει να κερδισει στην ζωη του και με ποιο τροπο.
Τελος να μην ξεχνας και εσυ και ολοι μας,
οτι εδω ειναι φορουμ αλληλουποστηριξης, και αλληλογκρινιοκαυγαδων.
Agree?
ναι ο κάθε απίθανος είμαι. ο μίστερ φαντάστικ ένα πράμα. είπε ο κόκορας τον πετεινό κεφάλα. πιάστο το αυγό και κούρευτο τώρα.Quote:
Quote:
Originally posted by raphsssodos
εσύ τότε γιατί ανακατεύεσαι; δεν του την έπεσε κανένας. τα ήθελε και τα άκουσε. τα μέλη δεν έχουν λόγο για το τι γίνεται στο φόρουμ όταν εκφράζεται στο φόρουμ; κάπου το χάνεις το τόπι. ΚΑΝΕΝΑΣ; τι είναι ρε το τσιφλίκι σας εδώ μέσα;Quote:
Krino...
Απ ότι φαίνεται νομίζεις ότι είναι το δικό σου.
Ελληνικά διαβάζεις?
Σου ΞΑΝΑ-λέω: ο άνθρωπος έκανε μια ερώτηση σε σχέση με τη λειτουργία του φόρουμ και περίμενε απάντηση από τον NikosD και όχι από σένα ή εμένα!
ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ;
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ. ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΣΩΣΤΑ;
Quote:
ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
..........
ΣΩΣΤΑ;
α. απαντας μονος σου στις ερωτησεις σου.
Χαιρομαι που δεν με κουραζεις.
β. αν ρωτας εμενα, μενω στο νεο ψυχικο.
Προσπαθω να εχω καλες σχεσεις ομως με ολους αν αυτο ειναι εφικτο.
γ. τελος οι ανθρωποι με μανια καταδιωξης τους καταλαβαινω αλλα με κουραζουν.....
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ.
οκ. ο καθένας σε ένα δημόσιο, μη συνδρομητικό φόρουμ ανοίγει ένα θέμα και περιμένει απαντήσεις από κάποιον συγκεκριμένο. απόλυτα φυσιολογικό. εγώ αν ανοίξω ένα θέμα και πω προτείνω να κλείσει το φόρουμ εσύ, ο άλλος, ο οποιοσδήποτε δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει, να πει την άποψή του; επειδή δεν καταλαβαίνω ελληνικά αυτό είναι που μου λες;Quote:
Σου ΞΑΝΑ-λέω: ο άνθρωπος έκανε μια ερώτηση σε σχέση με τη λειτουργία του φόρουμ και περίμενε απάντηση από τον NikosD και όχι από σένα ή εμένα!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
Quote:
οκ. ο καθένας σε ένα δημόσιο, μη συνδρομητικό φόρουμ ανοίγει ένα θέμα και περιμένει απαντήσεις από κάποιον συγκεκριμένο. απόλυτα φυσιολογικό. εγώ αν ανοίξω ένα θέμα και πω προτείνω να κλείσει το φόρουμ εσύ, ο άλλος, ο οποιοσδήποτε δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει, να πει την άποψή του; επειδή δεν καταλαβαίνω ελληνικά αυτό είναι που μου λες;Quote:
μανία καταδίωξης έχεις;
Αυτή ήταν η πρώτη σου απάντηση στην ερώτηση του προς τους διαχειριστές.
Αυτό κατά τη γνώμη σου ειναι άποψη?
έλα ρε κρίνε αφού γείτονες είμαστε χαχαχαχα:D:D:Dμην του λες ψέματα και βλέπει εφιάλτες το βράδυ.. μανθες επίσης έχουμε στρατολογήσει τους ελ. το είπε και ο λιακόπουλος. α ρε φιλαράκι λόξα που την έχεις.
ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ
1ο ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ
3ο ΠΟΣΤQuote:
μανία καταδίωξης έχεις;
ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ; ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ;Quote:
ναι. για την τσίχλα που θα σου αγοράσω. καλλίτερα να μασάς, παρά να μιλάς. αν οι υπεύθυνοι δεν νοιάζονταν δεν θα υπήρχε το φόρουμ αυτό. άμα δεν γουστάρεις σάλτα σε ένα φόρουμ κλειστό χωρίς επισκέπτες και με συνδρομή. ο διάλογος τελείωσε.
Quote:
έλα ρε κρίνε αφού γείτονες είμαστε χαχαχαχα:D:D:Dμην του λες ψέματα και βλέπει εφιάλτες το βράδυ.. μανθες επίσης έχουμε στρατολογήσει τους ελ. το είπε και ο λιακόπουλος. α ρε φιλαράκι λόξα που την έχεις.
Βαθιά σκεπτόμενη και ώριμη απάντηση από ανθρώπους \"που έχτισαν το φόρουμ\"
λοιπόν θεοφανία για να τελειώνουμε. αναφέρθηκε πουθενά στην πρώτη τοποθέτηση πως η ερώτηση είναι/ήταν προς τους διαχειριστές; όχι. τότε τι διάολο προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο;Quote:
μανία καταδίωξης έχεις;
Αυτή ήταν η πρώτη σου απάντηση στην ερώτηση του προς τους διαχειριστές.
Αυτό κατά τη γνώμη σου ειναι άποψη?
τέλος, αν ήξερες τι είναι μανία καταδίωξης, τότε δεν θα με ρωτούσες αν αυτό είναι άποψη γιατί απλούστατα θα ήξερες την απάντηση. μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα γιατί κουράζετε εμάς που τα ξέρουμε. (και αυτό χιούμορ είναι και το τονίζω μιας και συμφωνήσαμε πως δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ).
τίποτα άλλο;
μανθες και θεοφανία πάτε πιείτε μια μπύρα μαζί. ίδια μυαλά κουβαλάτε. φτιάξτε τα τουλάχιστον μπας και ξελαμπικάρετε.
δεν νυσταζω, απλα βαριεμαι.
:P
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΡΙΝΙΩ;
μανθες μου φτιαξες την ήδη καταπληκτική μέρα μου. τη ζωή που κάνω φίλε μου ούτε στο πιο τρελλό σου όνειρο δεν τη ζεις. εσένα λυπάμαι.Quote:
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;
Quote:
μανθες και θεοφανία πάτε πιείτε μια μπύρα μαζί. ίδια μυαλά κουβαλάτε. φτιάξτε τα τουλάχιστον μπας και ξελαμπικάρετε.
forget about it. δεν είναι για σένα αυτά.Quote:
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;
MANTHES
Δεν χρειάζονται χτυπήματα κάτω απ\' τη ζώνη...
:DQuote:
Quote:
τόσα ξέρεις, τόσα λες.
υποκλίνομαι στη δική σου ωριμότητα με την οποία βγάζεις συμπεράσματα και λυπάμαι επειδή είσαι αναγκασμένη να ζεις και έξω από το φόρουμ.
ΑΣΕ ΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ.
μ\' αρέσει που σας φέρνω κοντά.:D:D:DQuote:
MANTHES
Δεν χρειάζονται χτυπήματα κάτω απ\' τη ζώνη...
Quote:
Manthes,
Για ξανασκέψου αυτό που έγραψες. Το εννοείς??? (και μη βιαστείς να απαντήσεις μέσα στα νεύρα σου)
Αν νομίζεις ότι κάνεις κάτι διαφορετικό από όλους όσους διαφωνείς ΓΙΑΤΙ δεν ξεκίνησες εσύ τον καυγά ΑΛΛΑ τον συνεχίζεις ΚΑΙ αυτό σου δίνει κάποιο δίκιο είσαι εντελώς λάθος.
ΥΓ. Υπάρχει ένα θέμα για κάποιο μέλος που \"έφυγε\". Λίγη λογική και λίγος σεβασμός. Αυτό το φόρουμ είναι ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
με φτιαχν\'ς με φτιαχν\'ς:D:D:DQuote:
ΑΣΕ ΡΕ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ.
Συγχαρητήρια!!!Για άλλη μια φορά απέδειξες πόσο καλός άνθρωπος είσαι και χωρίς καθόλου κόμπλεξ...Μπράβο σου!!!Quote:
ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ
ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΝ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟ
Quote:
:DQuote:
Quote:
τόσα ξέρεις, τόσα λες.
υποκλίνομαι στη δική σου ωριμότητα με την οποία βγάζεις συμπεράσματα και λυπάμαι επειδή είσαι αναγκασμένη να ζεις και έξω από το φόρουμ.
Επειδή θες να μιλήσουμε στη γλώσσα σου, σε πληροφορώ ότι τη δική μου ζωή δε την έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
Αν εσύ τρέφεσαι με αυτά, λυπάμαι...αλλά δεν θα σου καλύψω εγώ τα κενά σου.
ΕΣΥ ΡΕ ΝΤΑΛΙΑ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ; ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ναι γλυκειά μου κάνε όνειρα. αν είχα κενά θα ήσουν ο τελευταίος άνθρωπος στο σύμπαν που θα μου τα κάλυπτε. η γλώσσα μου είναι η γλώσσα της αλήθειας και δεν σου πάει γι\' αυτό μη γίνεσαι παπαγάλος επαναλαμβάνοντας τα λόγια μου.Quote:
Επειδή θες να μιλήσουμε στη γλώσσα σου, σε πληροφορώ ότι τη δική μου ζωή δε την έχεις δει ούτε στον ύπνο σου.
Αν εσύ τρέφεσαι με αυτά, λυπάμαι...αλλά δεν θα σου καλύψω εγώ τα κενά σου.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Εγώ δεν θα σου κάνω το παράλογο, λογικό.
Αν η γλώσσα της αλήθειας είναι να την λέμε στους άλλους χωρίς λόγο και αιτία, πάλι δικαίωμα σου είναι να το πιστεύεις.
Απο κει και πέρα, επειδή είμαστε σε δημόσιο διάλογο φαντάζομαι ότι οι νοήμονες άνθρωποι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους......
Ναι ρε MANTHES,θα περιμένω να μου δώσεις το λόγο για να μιλήσω...
Δεν με νοιάζει για ποιον τα εννοείς.Για οποιονδήποτε και να τα λες είναι απαράδεχτα και δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω.Τέτοια πράγματα δεν λέγονται για κανέναν λόγο.Δεν δικαιολογούνται με τίποτα.
Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζουν αυτά.
Είμαστε που ειμαστε εκτός θέματος ,
Ασ κάνω εγώ μερικές ερωτήσεις και αν θέλει κανείς απαντάει.
1) Υπάρχει μόνο σωματική βία?
2) Η λεκτική βία είναι \"μικρότερη\" της σωματικής?
3) Σε ένα καυγά υπάρχει νικητής και νικημένος? Ας ληφθεί υπόψιν πως ενας τύπος καυγά είναι και ο πόλεμος
4) Όταν μειώνουμε (λεκτικά) κάποιον η δική μας αξία μεγαλώνει?
5) Είναι καλίτερο το να ανταποδώσεις ή το να συγχωρέσεις?
6) Το να μην ανταποδώσεις είναι δειλία?
7) Το \"να δώσεις τόπο στην οργή\" (και ας μη συγχωρέσεις) είναι κάτι κακό?
.
.
Αυτά για την ώρα