δίκιο έχεις για να μπορώ και εγώ να πλησιάσω κάποια κοπέλα και να μην κοκκινίζω από ντροπή
Printable View
δίκιο έχεις για να μπορώ και εγώ να πλησιάσω κάποια κοπέλα και να μην κοκκινίζω από ντροπή
Αγορια, να προσεγγιζετε ΦΙΛΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!
οχι σωνει και καλα ερωτικα-γκομενικα! οταν η αλλη δεν σε γνωριζει, δεν σε εμπιστευεται, δεν ξερει απο που κραταει η σκουφια σου, φοβαται οτι κατι θελεις απο αυτην, ισως εκμεταλλευση, ισως οτιδηποτε, και για αυτο απομακρυνονται....
Οποτε δωστε χρονο χαλαρα σε μια φιλικη γνωριμια, με μια κοπελα που μπορει να γινει η καλυτερη σας φιλη, οχι αναγκαστικα γκομενα!
Συμφωνω με Μαρα εκτος στο κομματι του να τις εχουν καλυτερες φιλες. Αν θελουν καποια για συντροφο, καλως να κανουνε, απλως να την προσεγγιζουν πρωτα φιλικα, οντως, για να ειναι πιο χαλαροι και οι ιδιοι, και μετα αφου γνωριστουν καλυτερα και καταλαβουν τις προθεσεις της κοπελας μπαινουν στο ψητο. Ψητο εννοω να της τα ριξουν.
Μπορεί (τουλάχιστον για εμένα) να πλησιάζουμε πολύ λάθος για εμάς γυναίκες ή να μην ξέρουμε (σε καποιο βαθμο ειναι και κομπλάρισμα) τον τροπο να πλησιάσουμε αυτες που γουσταρουμε. Πάντως με όσες είχα υποτίθεται σχέση κατα βάθος καμιά τους δεν με γέμιζε.
ellis και panos19 μήπως ισχύει και για σας κατι αναλογο? Βεβαια αυτες ειναι σκέψεις μου τωρα που μιλαμε και δεν ειναι και απολυτα αυτα που λεω.
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Εστάλη από HUAWEI VNS-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
η περιπτοση σου ειναι καρμπον με την δικα μου περιπτοση. κ γω πριν καποιο καιρο πηγα σε εναν γαμο με τους δικους μου. κ ηταν σογια απο το χωριο μου ακρηβος οπως εσενα. κ επεισης κ στη παριπτοση μου καθοταν μια κοπελα λιγο μεγαλυτερη απο μενα με τους γονεις της πιο διπλα κ λιγο πιο διπλα μια κοριτσοπαρεα. στη αρχη καθομουν σαν γλαστρα κ λεω οτι δεν θα γινει τπτ. πραγμαστικα δεν ξερεις ποσο ασχημα ενιωσα γιατη λεω οτι για μια ακομα φορα δεν θα μπορεσω να γνωρισω καμια απο τα κοριτσια κ παλι τα ιδια. κ σε μια στηγμη λεω τοξερω πολυ καλα αυτο το εργο. τοχω δει ξανα κ ξανα. ετσι ειπα οτι θα βρω τροπω να κανω τις πρωτες κινησεις απο μερος μου. κ μεσα σε λιγα λεπτα μου ηρθε η ιδεα να παω να μηλησω σε ατομα που γνοριζα κ μεσα απο αυτους να γνωρισω κ τα κοριτσια. μεχρι το τελος της βραδιας τις γνωρισα ολλες κ μεχρι σημερα μηλαμε. βεβαια σχεση δεν μπορεσα για λογους αποστασης κ κατι αλλα. αλλα ποτε δεν το μετανιωσα.γνωρισα ατομα που ακομα μεχρι κ σημερα μηλαμε. προσφατα ειχαμε ξανα μια βαπτηση με τα σογια κ καθησαμε μαζι στο ιδιο τραπεζι με αυτες αυτην τη φορα
παντος ακομα κ μετα απο ολλα αυτα κανω σκεψεις του αν ειμαι αρκετος για αυτες κ τετοια....δεν ξερω
Όχι εγώ δεν έχω κάποιο άτομο στο ίδιο τραπέζι για να γνωρίζονται και να την πλησιάσω
ναι ρ οκ. εγω σαν παραδειγμα στοφερα. βασικα αυτο που ηθελα νανσου πω ειναι οτι εψαξα αφορμη. γενικα οταν θες να πλησιασεις καποιον ανθρωπο. με οποια δηποτε προθεση αν μπορεις κ αν γινεται προσπαθα να βρεις καποια αφορμη. ολλο κ κατι θα υπαρχει
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
δεν είμαι και από τα άτομα που θα πλησιάσω κάποιον και ειδικά κοπέλα
αλλά στο πρώτο σκέλος θέλω να πλησιάσω παιδιά για να αναπτύξω φιλίες στον στρατό για τις κοπέλες να αφήνω προς το παρόν
για να το κανει θα πρεπει να μπορεσει να μην φοβαται την αποριψη. κ γω πιστευω αν δειχνεις μια αποδοχη στον εαυτοσ ου κ εχεις αυτο το αισθημα την αποδοχης απο τον εαυτο σου μεσα σου μετα οι αλλες αποδοχες μιαζουν ψιχουλα κ δεν θα σε νιαζουν καθολου. τοτε θα μπορεις να ρισαρεις κ να δεις αν κατσει καλος αλλα κ αν δεν κατσει εσυ θα αισθανεσαι καλημενος συνεσθηματικα λογο του οτι αυτην την αποδοχη την εχεις απο τον εαυτο σου. ελπιζω να μην μπερδεψα
και πως θα ξέρω εγώ ότι δεν θα με φοβίσει η απόρριψη αφού δεν είχα σχέση και χώρισα?
Δύο πράγματα:
1) Μην ακούς τις γυναίκες γιατί δεν έχουν ιδέα, εκτός κι αν είναι λεσβίες
2) Ξεκίνα να μιλάς με άτομα του άλλου φύλου που σου αρέσουν
Καλό θα ήταν να τελειώνεις πρώτα με το στρατό. Σε κάθε περίπτωση, ξεκίνα να βγαίνεις με φίλους και όταν δεις μια κοπέλα που σου αρέσει και δεν συνοδεύεται από άνδρα, πλησίασέ την. Δε δαγκώνει, είναι άνθρωπος με τα θετικά και τα αρνητικά του όπως κι εσύ. Όπως είναι λογικό, στην αρχή πολύ πιθανόν να μην έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Σίγουρα θα υπάρξουν και αρνητικά αποτελέσματα που θα σε δυσαρεστήσουν και θα σε πληγώσουν. Συμβαίνει σε όλους και είναι σημαντικό για την εξέλιξή σου σαν άνθρωπος. Όπως κι εμάς δεν μας αρέσουν όλοι, έτσι κι εμείς δεν αρέσουμε σε όλους.
Μη περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι για σένα. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Είσαι εσύ και αυτή που σου αρέσει. Κανένας άλλος. Διαφορετικά δε θα μπορείς να δημιουργήσεις ηγιείς σχέσεις. Σ' αυτό, καθένας είναι μόνος και έτσι θα πρέπει να είναι. Βέβαια, το να υπάρχουν άτομα γύρο σου που θα σε στηρίξουν, είναι πάντα καλοδεχούμενο.
Αν όμως εσύ συνεχίζεις να προσπαθείς και τα χρόνια περνούν χωρίς θετικό αποτέλεσμα, καλό είναι να επισκευτείς κάποιον ειδικό.
αφού δεν έχω φίλους με ποιους θα βγαίνω
και να μην συνοδεύεται μπορεί να έχει φίλο που ξέρω εγώ
Βγες μόνος στην αρχή. Έχω βγει μόνος και έχω πάρει και τηλέφωνο στην ηλικία σου (αν είσαι 19), όντας πολύ ανασφαλής και ντροπαλός με τις γυναίκες.
Πέρασα κι εγώ ένα διάστημα μόνος χωρίς φίλους, αλλά έκανα προσπάθειες και πλέον έχω αποκτήσει και πάλι φίλους και γνωστούς.
Η κοπέλα μπορεί να έχει φίλο χωρίς να συνοδεύεται. Μπορεί να έχει φίλο ακόμη και αν σε φλερτάρει... Το θέμα είναι να κάνεις την κίνησή σου, εφόσον ενδιαφέρεσαι. Δεν υπάρχει η απόλυτη εξασφάλιση που ψάχνεις. Ακόμη κι αν γνωριστείτε και τελικά κάνεται σχέση, μπορεί να σε παρατήσει για άλλον.
Η μόνη σταθερή σχέση, είναι αυτή με τον εαυτό σου. Αν ψάχνεις την απόλυτη εξασφάλιση, τότε θα μείνεις μόνο με αυτή τη σχέση.
Το πρόβλημα είναι, ο σκοπός και ο χαρακτήρας στο αίτημα φιλίας. Οι γυναίκες, περισσότερο το βλέπουν ως μία πηγή ακολούθων, που θα της ανεβάσουν το κοινωνικό status. Οι άνδρες από την άλλη, το βλέπουν μέσα στο πλαίσιο των σχέσεων. Θεωρούν πολλοί άνδρες, πως είναι μία γέφυρα επικοινωνίας και ποιος ξέρει και ίσως η αρχή μίας νέας γνωριμίας, που θα καταλήξει σε μια σχέση. Στην πραγματικότητα όμως, οι γυναίκες, σιχαίνονται αυτόν τον τρόπο σκέψης και τον σκοπό, για τον οποίο στέλνουν ένα αίτημα φιλίας. Γι'αυτό ακούμε πολλές φορές, κλάψες πολλών αγοριών, επειδή δεν δέχτηκε το αίτημα φιλίας τους. Το κλειδί πιστεύω, πως είναι να πάρει η γυναίκα την πρωτοβουλία, για να στείλει ένα μήνυμα, όχι αίτημα. Είναι επίσης λάθος, το να στέλνει μήνυμα σε μία κοπέλα κάποιος και να τις λέει διάφορες ατάκες, για να την "ρίξει". Τίποτα δεν γίνεται έτσι. Θέλει έναν ιδιαίτερο τρόπο, για να έχει κάποιος μία επαφή με μία ξένη κοπέλα, στο fb. Υπάρχει όμως τρόπος και είναι ανάλογα τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός...
Και σε μένα φαινόταν κάπως.
Φυσικά με την κοπέλα δεν έγινε τίποτα διότι δεν είχα εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα.
Όσο κάθεσε άπραγος, τόσο περνάει ο καιρός και μένεις χωρίς εμπειρίες, οι οποίες είναι υπερπολύτιμες, ειδικά για τους άνδρες που συνήθως δεν τα έχουν όλα στο πιάτο.
Επίσης, καλό είναι να μπεις στη διαδικασία να κοινωνικοποιηθείς.
Ασχολήσου με δραστηριότητες, γράψου σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και προσπάθησε μέσω αυτών να βρεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Μη διστάζεις να προτείνεις να βγείτε για καφέ για να γνωριστείτε καλύτερα.
Εγώ άρχισα να βγαίνω σε μαγαζιά με ένα φίλο που τον γνώρισα σε ένα τσατ.
και δεν φοβήθηκες που βγήκες με έναν άγνωστο?
@SB_ την ξανά είδες? τις έδωσες τηλέφωνο και δεν σε πήρε?
το ήξερες αυτόν από το τσατ? ε λογικά άγνωστος ήταν
άλλο να σε ξέρω από πριν να σε έχω δει και να μιλάμε στο τσατ και άλλο να μην το ξέρω καθόλου ούτε τον έχω δει
Όλο αυτό το διάστημα που προβληματίζεσαι, κάνεις κάτι, ή περιμένεις από εμάς να σου βρούμε τη μαγική λύση, ίσος και την κοπέλα;
κοιτα πανο εγω θα σου ελεγα κοιτα τον εαυτο σου κ στην πορεια θα εχεις κα αλλες ευκαιριες.παντος αν ειναι αυτη απο το χωριο σου ολλο κ μεσα απο καποιον κοινο σας γνωστο θα την βρεις την ακρη... ετσι πιστευω απλα θελει υπομονη γιατη συνηθος παιρνουν καποιο αρκετο καιρο αυτα. κοινονοικοποιησου με παιδια απο το χωριο σου που ξερεις κ θα τον βρεις αυτον τον κοινο γνωστο. αλλα μην ειναι αυτος ο στοχος σου. στοχος σου να ειναι η δικια σου εξεληξη κ προοδος. σου εχωμαι να γινουν κ τα δυο
αυτο που σιγουρα πρεπει να πεις ειναι οτι ψαχνεις κοπελα αν σου τεριαζει θα σε πλησιασει αυτη και θα της αρεσει αυτο αν πχ σε βλεπει φοβισμενο αυτη θα φοβηθει περισσοτερο κλπ.
ολλοι λιγο πολυ ειμαστε ντροπαλοι αλλα πρεπει να το ξεπερασουμε. αλλιος πως θα βγουμε εξω στη ζωη. πως θα ζησουμε. δεν γινεται μια ζωη να ειμαστε κλεισμενοι στον εαυτο μας κ να ντρεπομαστε...
Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App
Συγγνώμη βασανίζεσαι δύο χρόνια στο να πλησιάσεις κάποια;Γιατί απλά δε πλησιάζεις;Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί θα είναι να μη θέλει.Έγραψα εδώ για να μη χαλάμε το θέμα της κοπέλας.