Ειμαι ρομαντικος, τι να κανω?Quote:
Originally posted by imagine
Μάνο,
και εγώ συντάσσομαι μαζί σου, διατύπωσες μια εύστοχη απορία.....
Μα Ντέμη Ρούσο βρε Τάσο?????
Printable View
Ειμαι ρομαντικος, τι να κανω?Quote:
Originally posted by imagine
Μάνο,
και εγώ συντάσσομαι μαζί σου, διατύπωσες μια εύστοχη απορία.....
Μα Ντέμη Ρούσο βρε Τάσο?????
Μ\'αρέσει όταν τα ποστ γίνονται σουρεαλιστικά. Piker δεν ακούγεται το άτομο τι ρομάντζα μας λες...
Δεν ακουγεται??? Τον εχεις ακουσει καλα?
Επίσης και χιουμοράκι ο picker... οι Ρουμάνες μαζί με τα υπόλοιπα στον μάθανε;
Α, ναι... Ειναι πολυ δημοφιλης στην ανατολικη Ευρωπη :-)
http://www.youtube.com/watch?v=tsdqKa94ip4
Φαντάζομαι... γι\' αυτό πηγαίνουν Ελλάδα μετά... αναζητώντας τον Ντέμη. Btw, το βίντεο είναι του 79... Οι Ρουμάνες το συστήσαμε; πιο μικρές δεν έχει; ή ισχύει το \"η γριά κότα\"...;
Απο Πολωνια ειναι αυτο το βιντεο.
Έπιαναν και πολωνικά κανάλια οι Ρουμάνες; satellite TV κτλ; και μετά σου λέει δεν έχουν λεφτά...
ειχα 2 μερες να διαβασω αυτο το τοπικ, και εφτασε τοσες σελιδες με απειρους καυγαδες και γκρινιες....
Απιστευτο δηλαδη!
Δεν σας αρεσει ο πικερ, αλλα εχετε βγαλει ολα τα απωθημενα σας να απαντατε.
Ξανασκεφτειτε το γιατι θα ελεγα.....
Οσο για τον πικερ, δεν εχω κατι να πω, καλυφθηκα απο το πρωτο μυνημα στην αρχη του θεματος.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
Αφού έχουν καταταθεί πολλές απόψεις για τη συλλογιστική \"όλλες οι γυναίκες είναι πουτάνες (και αυτό είναι κάτι καλό)\" και θέλωντας να εντρυφύσω περαιτέρω στο θέμα \"μα δε το είπα υποτιμητικά\" (δίνοντας δρόμο και για περιατέρω σχολιασμούς) δηλώνω ότι όποιος με βρίσει λέγοντας μου \"Άει γαμήσου και εσύ\" με το παρών ποστάρισμα τον ευχαριστώ προκαταβολικά τα μάλλα
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
σου φαινομαι για χαζος η για χαζος???
Εσυ που τα καταλαβες ολα, μετα απο 10-20 σελιδες βρηκες ολες τις σχετικες λυσεις στο προβλημα???
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ
Quote:
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.
μερσι,
η κριση σου με τιμα.
ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ.
μπορεις να μου πεις τοτε γιατι διαλεξες αυτο το φορουμ???
υπαρχουν τουλαχιστον αλλα 100 ελληνικα φορουμ με παρομοια (η μεγαλυτερη) κινηση.
Συνηθως εδω μπαινει κοσμος που η εχει προβληματα η εχει να πει μια γνωμη / λυση η κατι αναλογο στο προβλημα που διαβαζει.
Αν δεν εισαι ουτε στο ενα ουτε στο αλλο κομματι, τοτε τι ακριβως κανεις εδω?
Απορια οχι απαραιτητα που ζητει απαντηση...
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ
αυτο ειναι ενα θεμα....
τι σκοπευεις να κανεις για αυτο?
περα απο τα οσα ηδη εχεις κανει εννοω.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
Quote:
ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
Το αν δινω λυσεις δεν θα το εξετασω ουτε εγω ουτε εσυ.
Ισως μπορει να το κρινει αυτος που με διαβασε σε οτι εγραφα ζωντας το προβλημα του.
Οσο για τους χαρακτηρισμους σου (που φυσικα ειναι κατι που το κανεις συχνα) δεν θα τους παρακολουθησω.
Για μια φορα θα σου αναφερω οτι οι χαρακτηρισμοι δεν μειωνουν τους αλλους αλλα εμας τους ιδιους.
Για μια ακομη φορα θα σου υπενθυμισω οτι ειμαστε σε φορουμ αλληλουποστηριξης και φορουμ αλληλοκαυγαδων οπως εχετε μετατρεψει εσυ και η θεοφανια τον τελευταιο καιρο.
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΒΡΗΚΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΣ.
Originally posted by krino
εγω νομιζω οτι εισαι βαρετος ακομα για να τσακωθει κανεις μαζι σου.....
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ
ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΡΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ
Αν εννοείς καβγά το γεγονός ότι όρθωσα ανάστημα απέναντι σου και σε αμφισβήτησα, οκ. Με τιμά.Quote:
Για μια ακομη φορα θα σου υπενθυμισω οτι ειμαστε σε φορουμ αλληλουποστηριξης και φορουμ αλληλοκαυγαδων οπως εχετε μετατρεψει εσυ και η θεοφανια τον τελευταιο καιρο.
Αν εννοείς καβγά ότι λέω αυτό που νιώθω για τον κάθε ανεγκέφαλο που θέλει να περάσει εδώ ότι του κατέβει, οκ. Επίσης με τιμά.
Αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τον MANTHES και αυτό είναι άλλο ένα κολπάκι για να μπερδέψεις την κατάσταση και να βγάλεις την ουρά σου απέξω, λυπάμαι δεν πιάνει....
ΥΓ. Είπες σε ένα άλλο θέμα στον MANTHES να πάει σε άλλο φόρουμ να γράφει. Γιατί δεν λες το ίδιο και στον picker που μας έχει ταράξει στη μαλακία και τις βρισιές τόσες μέρες?
Επίσης, δεν καταλαβαίνω και με ποιο δικαίωμα το κάνεις αυτό.
Γενικό σχόλιο
Η ελευθερία είναι από τα μεγαλύτερα αγαθά.
Είναι όμως τελικά πολύ δύσκολο να δεχτεί κάποιος την ελευθερία του ΑΛΛΟΥ.
Picker.
Νομίζω ότι έχεις ένα θέμα (μη πω πρόβλημα και μου απαντήσεις πως έχω εγώ πρόβλημα και όλο μου το σόι - αλήθεια και αυτό ήταν γενίκευση....) στο ότι γενικεύεις αφάνταστα και έτσι καταλήγεις σε εντελώς λάθος συμπεράσματα
Krino,
Μιας και εμένα θα με φάει η απορία ποιό είναι το \"τουλάχιστον ένα μέλος\" που ενδιαφέρεται τι γράφεις??
Εδιτ: (μάλλον σε άλλο θέμα ήταν αυτό ε?? τι να κάνεις ένα μυαλό είναι αυτό....)
Lef ,
Θα ήθελα και εγώ μία απάντηση στο τι (και αν όντως υπάρχει) διαφορά έχει το αν σε βρίσει κάποιος online ή face to face?
Manthes,
Τελικά κάπου έχω μπερδευτεί. Σε ενδιαφέρει το τι λέει ο καθέ ένας ή μόνο όσοι εκτιμάς?
ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΣΩΝ ΕΚΤΙΜΩ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ
Βρε Manthes αλλη απορία,
Γιατί σου βγαίνει να το κάνεις θέμα (αλλού και με άλλο μέλος) το πότε κάνεις κάποις σεξ) και όχι εδώ με τα παρακάτω...
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by picker
Θεοφανια ποσο καιρο εχεις να κανεις σεξ?
Εν αντιθέσει με σένα.....πολύ συχνά...
...και τσάμπα....
E TOTE TI ΣΚΑΣ για το τι έγραψε ο picker???Quote:
ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΣΩΝ ΕΚΤΙΜΩ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑ \'ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
Quote:
Αν εννοείς καβγά το γεγονός ότι όρθωσα ανάστημα απέναντι σου και σε αμφισβήτησα, οκ. Με τιμά.
οχι δεν εννοω αυτο.
Αν εννοείς καβγά ότι λέω αυτό που νιώθω για τον κάθε ανεγκέφαλο που θέλει να περάσει εδώ ότι του κατέβει, οκ. Επίσης με τιμά.
ουτε.
Αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τον MANTHES και αυτό είναι άλλο ένα κολπάκι για να μπερδέψεις την κατάσταση και να βγάλεις την ουρά σου απέξω, λυπάμαι δεν πιάνει....
επισης ουτε.
ΥΓ. Είπες σε ένα άλλο θέμα στον MANTHES να πάει σε άλλο φόρουμ να γράφει. Γιατί δεν λες το ίδιο και στον picker που μας έχει ταράξει στη μαλακία και τις βρισιές τόσες μέρες?
δεν ειπα αυτο που γραφεις.
Μαθε να διαβαζεις, ειναι σημαντικο.
Δεν θα πω εγω σε κανενα τι ακριβως να κανει.
Δεν ειναι δικο μου το φορουμ, αρα και οι κρισεις τετιου τυπου περισευουν.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω και με ποιο δικαίωμα το κάνεις αυτό.
ποιο απο ολα?
Ελαααααα τώρα,Quote:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
Αν εσύ από μόνος σου καθορίζεις το τι είναι άποψη του άλλου και το τι είναι βρισιά τότε δεν έχει νόημα να λες ότι παίρνεις σοβαρά μόνο όσους έχεις σε εκτίμηση.
Quote:
Originally posted by justme
Krino,
Μιας και εμένα θα με φάει η απορία ποιό είναι το \"τουλάχιστον ένα μέλος\" που ενδιαφέρεται τι γράφεις??
Εδιτ: (μάλλον σε άλλο θέμα ήταν αυτό ε?? τι να κάνεις ένα μυαλό είναι αυτό....)
σου απαντω εδω μιας και εδω ρωτησες:
Δεν ειμαι υποχρεωμενος να απαντησω σε ποιον αναφερομαι, σωστα?
Το ίδιο κάνεις και εδώ.
Ερμηνεύεις (πάλι μόνος σου) τον άλλον ανάλογα και καταλήγεις για το ίδιο πράγμα να έχεις διαφορετική συμπεριφορά ανάλογα με το ποιός είναι αυτός ο άλλος.Quote:
ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑ \'ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
Ετσι όμως καταλήγεις στο αρχική σου άποψη (που ήδη είχες). Δηλαδή αν για όποιο λόγο
α) σε συμπαθώ. Τότε ότι και να πεις δε μου κακοφαίνεται γιατί σε συμπαθώ.
β) Δε σε συμπαθώ. Ότι και να πεις εγώ θα βρώ το γιατί και πως έχεις άδικο.
Όμως έτσι χάνεις την ουσία του γιατί κάποιον τον συμπαθείς ή όχι. Κια για μένα η ουσία είναι στο τι λέει και πολύ περισσότερο ακόμαι στο τι κάνει
Εκ των προτέρων γνωστό αυτό που λές αλλά είπα μπας και θέλεις να πειςQuote:
Quote:
Εκ των προτέρων γνωστό αυτό που λές αλλά είπα μπας και θέλεις να πειςQuote:
δεν ειναι τι θελω και τι δεν θελω.
Ειναι τι επιτρεπεται και δεν επιτρεπεται οταν προκειται να αναφερεις αλλο ατομο πλην του εαυτου μου.
Οσον με αφορα μπορω να λεω οτι μου κανει κεφι, οχι ομως να ονοματιζω καποιον χωρις την σαφη αδεια του.
Διαφωνεις?
Krino αν θες να μιλάμε αερολογώντας, κανένα πρόβλημα.
Αν δεν κατάλαβες το ποστ μου, σε ρωτάω ανοιχτά, ΄που ξεκίνησα εγώ καβγά.
\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"
Η απάντηση σου στον MANTHS:
μπορεις να μου πεις τοτε γιατι διαλεξες αυτο το φορουμ???
υπαρχουν τουλαχιστον αλλα 100 ελληνικα φορουμ με παρομοια (η μεγαλυτερη) κινηση.
Συνηθως εδω μπαινει κοσμος που η εχει προβληματα η εχει να πει μια γνωμη / λυση η κατι αναλογο στο προβλημα που διαβαζει.
Αν δεν εισαι ουτε στο ενα ουτε στο αλλο κομματι, τοτε τι ακριβως κανεις εδω?\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"
ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΧ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΩ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.Quote:
Ελαααααα τώρα,Quote:
Αν εσύ από μόνος σου καθορίζεις το τι είναι άποψη του άλλου και το τι είναι βρισιά τότε δεν έχει νόημα να λες ότι παίρνεις σοβαρά μόνο όσους έχεις σε εκτίμηση.
ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ; ΘΑ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ;
Εγώ δεν διαφωνώ καθόλου στο ότι οι πράξεις του καθενός έχουν αντίκτυπο σε άλλους. Κια για αυτό βλέπω ανέφικτο (και τώρα γενικεύω πολύ) στο να υπάρχει πλήρη ελυθερίαQuote:
δεν ειναι τι θελω και τι δεν θελω.
Ειναι τι επιτρεπεται και δεν επιτρεπεται οταν προκειται να αναφερεις αλλο ατομο πλην του εαυτου μου.
Οσον με αφορα μπορω να λεω οτι μου κανει κεφι, οχι ομως να ονοματιζω καποιον χωρις την σαφη αδεια του.
Διαφωνεις?
Εσύ τα έχεις με τους κανόνες και όποιον έχει την ευθύνη για την δημιουργία των κανόνων. (βλ εξουσία)
justme, δεν ξέρω πόσο καιρό μπαίνεις εδώ, αλλά εμένα μου πήρε κάμποσο για να αντιληφθώ ότι έχουν δημιουργηθεί μερικές παρέες που δεν πολύ θέλουν άτομα με άποψη.
Αν σε ενοχλεί το ότι εγώ με τον MANTHES συμφωνούμε σε αρκετά θέματα, άνοιξε καλύτερα τα μάτια σου και θα μείνεις άναυδος.
Είναι λογικό με μερικά άτομα να είμαστε πιο ανεκτικοί γιατί μπορεί να έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω και να καταλαβαίνουμε τον τρόπο που μπορεί να διαχειρίζεται μερικές καταστάσεις και σε άλλους να φαίνεται υπερβολικός...
Όσο για τον picker, δεν ανέφερα εγώ αν κάνω σεξ ή όχι, με ρώτησε γιατί..... ο καθένας με τον πόνο του.
Το ζουμί είναι τι έχεις να κερδίσεις με τον τρόπο που θα αντιδράσεις και όχι ΑΝ θα αντιδράσεις .Quote:
ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΧ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΩ. ΑΝ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ; ΘΑ ΠΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ή ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ;
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΝΙΚ ΜΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ :cool:
Quote:
Εγω θα σου απαντησω σε οτι σε αφορα,
Δεν δεχομαι επ ουδενι επιθετικη συμπεριφορα απο κανενα απεναντι μου.
Επιπλεον με ενοχλει οταν υπαρχει προς τριτους.
Μια φορα που εγινε και αυτο και ειχαμε μια παρεξηγηση μου ζητησες και συγνωμη και σου ειχα πει οτι αυτο σε τιμα - και το εννοουσα ειλικρινα.
Δεν σε τιμα ομως καθολου το γεγονος να αποκτας επιθετικη συμπεριφορα και μαλιστα κατα συρροη.
Το μονο που θελω να σου πω, οτι επειδη κατι τετοιο δεν ειναι στην αισθητικη μου οσο και στην φιλοσοφια μου και κυριως δε στην παρουσια μου στο παρον φορουμ, στο βαθμο που θες να συνεχισεις ακριβως ετσι, τοτε θα σε παρακαλεσω να το κανεις με οποιον αλλον νομιζεις πλην εμου.
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΩ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ Ή ΟΧΙ. ΑΝΤΙΔΡΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΠΧ ΟΤΑΝ ΜΑΛΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ SUSPERIA ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΑ ΟΜΩΣ ΑΤΟΜΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ.
ΑΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ :cool:
Quote:
justme, δεν ξέρω πόσο καιρό μπαίνεις εδώ, αλλά εμένα μου πήρε κάμποσο για να αντιληφθώ ότι έχουν δημιουργηθεί μερικές παρέες που δεν πολύ θέλουν άτομα με άποψη.
-----------Πες με ηλίθιο αλλά αν και μπαίνω πολλλλλλλλλλύ παλαιότερο από εσένα δεν νομίζω ότι είναι θέμα αν έχει κάποιος εδώ μέσα άποψη.
Αν σε ενοχλεί το ότι εγώ με τον MANTHES συμφωνούμε σε αρκετά θέματα, άνοιξε καλύτερα τα μάτια σου και θα μείνεις άναυδος.
-----------Βρε καλή μου δε με ενοχλεί το ποιός συμφωνεί με ποιόν. Δεν εστιάζω στα πρόσωπα αλλά σε αυτό που λές παραπάνω. ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ που εκφράζουν
Είναι λογικό με μερικά άτομα να είμαστε πιο ανεκτικοί γιατί μπορεί να έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω και να καταλαβαίνουμε τον τρόπο που μπορεί να διαχειρίζεται μερικές καταστάσεις και σε άλλους να φαίνεται υπερβολικός...
-----------ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ και συμφωνώ. Κοιτά να δείς όμως που για τους άλλους λες ότι είναι παρέες που ενοχλούνται για το ότι κάποιος έχει άποψη. Ε αυτούς γιατί δεν τους δικαιο-αιτιολογείς όπως εσένα και τον Manthes (Edit: μου ξέφυγαν τα μικρά.....λολ......)
Όσο για τον picker, δεν ανέφερα εγώ αν κάνω σεξ ή όχι, με ρώτησε γιατί..... ο καθένας με τον πόνο του.
-----------E εσένα σε ρώτησε αυτός με τον πόνο του, στο άλλο θέμα ο krino απάντησε στην ερώτηση τι (όμορφο)κάνατε το ΣΚ. Εγώ διαφορά δε βλέπω.
Προσωπικα είμαι πολύ εγωιστής-συμφεροντολόγος (αν και όχι για να γίνω αρεστός σε άλλους αλλά για να είμαι εγώ καλά με τον εαυτό μου) στο πώς αντιδρώ βάζω ένα φρένο στον αυθορμητισμό μου περνώντας τις σκέψεις και τις πράξεις μου μέσα από ενα συνεχές έλεγχο από το μυαλό και την λογική αφήνοντας πολύ λίγο χώρο για αυθορμητισμό (και κάνοντας και λίγο αυτοκριτική θα προσθέσω σε βαθμό που να το θεωρώ πρόβλημα)Quote:
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΩ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ Ή ΟΧΙ. ΑΝΤΙΔΡΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΠΧ ΟΤΑΝ ΜΑΛΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ SUSPERIA ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΑ ΟΜΩΣ ΑΤΟΜΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ.
ΑΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΣΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ :cool:
Quote:
Quote:
Εγω θα σου απαντησω σε οτι σε αφορα,
Δεν δεχομαι επ ουδενι επιθετικη συμπεριφορα απο κανενα απεναντι μου.
Αντιμετώπισε το, τότε, ή απλά αδιαφόρησε, δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις.
Επιπλεον με ενοχλει οταν υπαρχει προς τριτους.
Πρόβλημα σου, φρόντισε να το λύσεις βγάζοντας την περούκα και βάζοντας τη στολή του Ρομπέν των Δασών.
Μια φορα που εγινε και αυτο και ειχαμε μια παρεξηγηση μου ζητησες και συγνωμη και σου ειχα πει οτι αυτο σε τιμα - και το εννοουσα ειλικρινα.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, είχα παρεξηγήσει κάτι που είχες πει και όταν μου το εξήγησες, ζήτησα συγνώμη που κατάλαβα λάθος. Θα ψάξω και θα το βρω.
Δεν σε τιμα ομως καθολου το γεγονος να αποκτας επιθετικη συμπεριφορα και μαλιστα κατα συρροη.
Κατά συρροή μάλλον εννοείς τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και αφορούν άτομα που είτε κάνουν την πλάκα τους, είτε υποτιμούν το μέσο νου. Αν κάνεις ένα κόπο, θα ανακαλύψεις ότι αυτό συμβαίνει κατά ένα 10% της παρουσίας μου σε αυτό το φόρουμ.
Το μονο που θελω να σου πω, οτι επειδη κατι τετοιο δεν ειναι στην αισθητικη μου οσο και στην φιλοσοφια μου και κυριως δε στην παρουσια μου στο παρον φορουμ, στο βαθμο που θες να συνεχισεις ακριβως ετσι, τοτε θα σε παρακαλεσω να το κανεις με οποιον αλλον νομιζεις πλην εμου.
Και όχι μόνο στην αισθητική σου, αλλά και στο κουράγιο σου να κάνεις συζήτηση και να μην αποστασιοποιείσαι όταν δεν σε συμφέρει.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα, πέραν του γεγονότος ότι δεν έχω γάτα.