ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ?????
ΞΕΡΕΙΣ???
Printable View
ΞΕΡΕΙΣ???
Quote:
Originally posted by DOMENICA
ΞΕΡΕΙΣ???
ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΞΗ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΗ ΒΕΛΟΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..
ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΖΑΠΛΑΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..
ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΗΜΕΡΕΣ
Quote:
ΞΕΡΕΙΣ???
ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
Καλή Επιτυχία Domenica!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!Quote:
καλο απογευμα !!!!
την Δευτερα το πρωι θα μπω στο Ιατρικο του Ψυχικου να κανω και εγω την επεμβαση και επειδη και εγω θα στειλω κάποιον δικό μου στο τεβε........ελπιζω να μην πάθουν τα ίδια .........
πες μου σε παρακαλώ σε ποιο ΤΕΒΕ πήγες???
κι εγώ εκεί την έκανα! ποιος είναι ο γιατρός σου?
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΩΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΚΑΦΕΣ
όπππα αυτό δεν το ξέρα! και ξεροστάλιαζε ο αντρούλης μου και η μαμάκα μου μέσα στο δωμάτιο μέχρι να φύγουμε..
ΝΑΙ ΝΑΙ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΚ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
(ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ H BIONIC)
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 8 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Καλή Επιτυχία Domenica!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!
κι εγώ εκεί την έκανα! ποιος είναι ο γιατρός σου?
bionic σε ευχαριστώ για την καλη επιτυχια ....... ο γιατρος μου είναι ο Γαβριήλ .
ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ (ΚΙΛΑ)
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΜΟΥΝΑ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....:(
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ 1 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ??ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ?? KAI ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ :D:D:D:D:D:D
ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟQuote:
Originally posted by bera
καλη ειδεα λακι θα το κανο και εγω που θα ειμαι σινεχια στο ζαχαροπλαστηο να το βλεπουν ολη και να μιν περνουν γλικα μετα
ΘΑ ΛΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ:D:D:D:D
ή μπορεί να κάνει κανα πάρτυ με καθαρτικά και να γίνει "πόλος" το μαγαζί
όπως λένε και στο αλλού fun club :D :D
Βέρα τελικά έχεις καταλάβει πως με το δακτύλιο τα γλυκά είναι σχεδον απαγορευμένα; Είναι σαν να μην έχεις δακτύλιο και παίρνεις κανονικά τα κιλά σου αμα τρως γλυκά. Προσπα8ησε να κάνεις μια θυσία και να τα κόψεις τα γλυκά τελείως για να δεις επιτέλους αποτέλεσμα απο τον δακτύλιο. Αλλιώς τσάμπα λεφτα+ταλαιπωρία. Και άσε και τα καθαρτικά για τους ανθρώπους με μειωμένη αντίληψη....
Ελα ρε συ Βέρα, αν μπορείς μη τα κόψεις εντελώς απλά ελάτωσε τα λίγο, δεν χρειάζεται κάθε μέρα να τρως γλυκά, όχι ένας δακτύλιος αλλά ολόκληρο ελατήριο να σου βάλουν στο στομάχι δεν προκειται να χασεις, γλυκά ιs death!!!
Quote:
καλισπερα σαδ ναι τρωο κανονικα γλυκα τωρα ομως την πεμτη θα παω αθηνα και την παρασκευη τελικα θα μου τον κλισι αρκετα και θα δω ποσ ειναι μετα γιτι τωρα ειναι σχεδον ανιχτος γιαυτο τρωο ομοσ προσπαθο να τα κοψο τωρα.
ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΕΡΝΑΝΕ
ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ?
ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ..
Βέρα πόσο καιρό τον έχεις τον δακτύλιο και πόσα κιλά έχεις χάσει;
Τις πρώτες 15 μέρες που ήσουνα με γιαούρτια και σούπες δεν έχασες καθόλου; Πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπεται;
Quote:
τωρα ειμαι 94 εχασα 6 στον προτο μινα και τα αλλα μετα τα 4 αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν τον εκλισε καλα αλλα τωρα που του ειπα οτι τρωο μου ειπε ελα για σφιξιμο
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙΛΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!
kalimera... eimai poly kainourgia se ayta ta spor... kai tou daktyloy pou skopeyw na balw poly syntoma, kai tou chat... gi auto balte ena xeraki...
An gnwrizei kaneis, pws ginetai h diadikasia tis proegkrisis gia to tapote, as me enimersei giati me exoun kanei gio gio apo ekei... Prepei na parw egkrisi prin mpw? afou mpw? isxyei oti kai sto IKA h TEBE?
Exw saltarei me ta tameia... hmarton! Mia epembasi tha kanw oxi eythanasia....:-))
Καλησπέρα Κάστανο,
καλως ήλθες στο φόρουμ για τις διατροφικές διαταραχές! Κατα αρχήν
συγχαρητήρια για την απόφαση σου να τοποθετήσεις δακτύλιο κατά της παχυσαρκίας.
Δεν έχω ιδέα γι αυτό το ταμείο, sorry :D
Αν θες γράψε λίγα λόγια για σένα (ύψος/βάρος) που πρόκειτε να την κάνεις? κτλ.
Καλή Επιτυχία και καλή συνέχεια.
Teleia!
Eimai 1,65m 90kg! To provlima mou einai basika oti den mporw na anevw oute mia skalitsa a) giati laxaniazw kai b) giati den me sikwnei pia i mesh mou....
Exw milisei idi me ton ko Gavriil kai prokeitai na tin kanw, an dwsei o Theos kai to tameio fysika... sto Iatriko tou Psyxikou.
... Bionic να ρωτήσω κάτι? Το 120/90/58 τι σημαίνει? Αν θέλεις βεβαίως μου απαντάς. Δεν θέλω να είμαι αδιάκριτη! Το έχεις κάνει καιρό τωρα? Είχες την αναμενόμενη απώλεια βάρους?
σημαίνει πως ξεκίνησα στα 120 κιλά, τώρα είμαι 88 κιλά, και θέλω να πάω 58, (με ύψος 1.70).
το χω κάνει εδώ και 7 μήνες, και είμαι ευχαριστημένη με την απώλεια 32 κιλών ως τώρα.
καλά που μου το θύμησες να αλλάξω το singature :D
την έκανα κι εγώ στο Ιατρικό Ψυχικού και ο γιατρός μου ήταν ο Κος Σαχπατζίδης.
εγώ είχα χειρότερα, όπως άπνοια στον ύπνο, ροχαλητό, πόνους στο στομάχι,
τα πόδια μου, η μέση μου κτλ.
αν έχεις χρόνο, διάβασε παλιότερα posts γράφουμε την ιστορία της ζωής μας εδώ :-)
από την ώρα που το αποφασίσαμε μέχρι την ώρα που βγήκαμε από το νοσοκομείο
με τον καινούργιο μας φίλο που ονομάζεται δακτύλιος!
Θα χρειαστώ κουραγιο, γι' αυτο και ήδη αρχισα να διαβαζω παλαιότερες συζητήσεις και έμαθά πάρα πολλά. Ο Lakis επίσης είναι πάρα πολύ υποβηθητικός. Θα σας ενημερώνω για τα νεότερα... και ελπίζω κι εγω να φτάσω 58!!!! Το ευχομαι και σε σένα σύντομα... όσο πιο σύντομα και υγεινά γίνεται...
Κουράγιο θα βρεις μπόλικο εδω από μας, κι εγώ προορίζομαι για το χειρουργείο στις 11/3 σε λιγότερο δηλαδή από 2 εβδομάδες... Κοιτά πιστεύω πως αν περάσουν οι πρώτες μέρες του χειρουργείου που ετσι μπορεί να έχεις κάτι πονάκια λόγω εγχείρησης, μετά θέλει δίαιτα για 2 εβδομάδες με υγρή τροφή και στη συνέχεια με πολτοποιημένες τροφές... Εμενα να σου πω την αλήθεια με ανησυχεί περισσότερο το μετά, το τι θα τρώω γιατί δεν μπορώ να αλλάξω διατροφικές συνήθειες (αν ήταν θα έκανα δίαιτα ακόμα μια φορά) εκτός τα γλυκά που είπα θα τα κόψω, αλλά θέλω και το σαντουιτσάκι μου και το σουβλακι μου και τη μακαρονάδα μου... εκεί θα κριθεί αν θα δουλέψει το εργαλείο... Ελπίζω να αξίζει τον κόπο... Ελπίζω να δουλέψει.... αλλά κανείς δεν μου έχει απαντήσει ξεκάθαρα εδώ μέσα αν όντως θα μπορέσω να τρώω όπως και πριν, σε μικρότερες ποσότητες και να χάνω βάρος (και κάποιοι μου επιτίθενται κιόλας) anyway, καλή καρδιά... σου εύχομαι καλή επιτυχία και να έχεις θετική σκέψη ότι κάνεις κάτι που θα σου αλλάξει τη ζωή και θα σε βγάλει από αυτόν τον ψυχολογικό βάλτο που είσαι τόσο καιρό τώρα με τα παραπανίσια κιλά...
Εχε δύναμη...και προχώρα :)
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ -9.300 ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ KAI ΓΕΜΙΣΜΕΝΟΣ
Η ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΕΙΝΑΙ 500 ΓΡ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ 1-2 ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ 2 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ.
Λάκη τρως ότι θες ή διαιτιτικά ; Δηλαδή ότι θες σε μικρές ποσότητες ή ακολουθείς κάποιο διαιτητικό πρόγραμμα;
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ .Quote:
Originally posted by sad
Λάκη τρως ότι θες ή διαιτιτικά ; Δηλαδή ότι θες σε μικρές ποσότητες ή ακολουθείς κάποιο διαιτητικό πρόγραμμα;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Να σου πω ρε συ επειδη εγω έχω μια εμμονή με τα σουβλάκια, πιστεύεις οτι εαν με τον δακτύλιο τρώω απέξω (διοτι δεν εχω χρόνο) θα δουλέψει ο δακτύλιος; Κι ας είναι και σε μικρές ποσότητες;
Quote:
Originally posted by sad
Να σου πω ρε συ επειδη εγω έχω μια εμμονή με τα σουβλάκια, πιστεύεις οτι εαν με τον δακτύλιο τρώω απέξω (διοτι δεν εχω χρόνο) θα δουλέψει ο δακτύλιος; Κι ας είναι και σε μικρές ποσότητες;
ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΟ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΣ 1 ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ?
Sad δεν παίζεσαι με τίποτε!Quote:
Originally posted by sad
Ξεκόλλλα πια από τα σουβλάκια και τις πίτσες!
Από όλα θα μπορείς να φας αλλά θα χορταίνεις με πολύ μικρότερες ποσότητες.
Δες τον δακτύλιο σαν έναυσμα για να μάθεις να τρως περισσότερο ποιοτικά φαγητά. Η ποσότητα του φαγητού που θα χρειάζεσαι θα είναι μικρή και πρέπει να σκέφτεσαι ότι οι τροφές που θα προσλαμβάνεις πρέπει να έχουν τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για την ομαλή λειτουργία του.
-9.300 σε 3 βδομάδες! συγχαρητήρια Λάκη! πολύ καλά πας!Quote:
Originally posted by lakis
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ -9.300 ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ.
συνέχισε έτσι αγόρι μου και όλα θα πάνε καλά!
μην αγχωθείς αν κολλήσει καμιά φορά η ζυγαριά..
κάνει μερικά παιχνίδια η άτιμη για λίγες μέρες.. θα αρχίσεις
να βλέπεις να χάνονται πόντοι τρελλοί αλλά η ζυγαριά
να κολλάει καμιά φορά! πίνε νερό και βομβάρδισε το μεταβολισμό με πρωτεινούχες τροφές! και θα την δεις ξαφνικά να ξαναπέφτει και 2 και 3 κιλά μαζεμένα.
keep working :D :D
Το καλό είναι ότι και να θέλεις δεν μπορείς.... Αν και η ποσότητα δεν είναι αυτή που με προβληματίζει εμένα... Αλλωστε έχω κάνει δίαιτες που ετρωγα 10 κουταλάκια μέλι την ημέρα και 10 ποτήρια νερο... Οπότε δεν μασάω με τις πείνες. Το μόνο που θέλω όσο τίποτα είναι να ανεβαίνω τις σκάλες χωρίς λαχάνιασμα... και να ξυπνάω το πρώι χωρίς να με πονάει η μέση μου... Και να φανταστεί κανείς ότι ο άντρας μου παέι κάθε μέρα στο γυμναστήριο για τουλάχιστον 1,5 ώρα.... Για μένα είναι αδύνατο....