Quote:
Originally posted by fifika
FREE, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?
AΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ!
γλυκια μου καταλαβαινω πως το σκεπτεσαι..ισως ειχα το ιδιο σκεπτικο με σενα και εγω σε αυτη την φαση της ζωης σου με 2 μικρα παιδακια...απλα αυτα τα παιδακια ειναι στο μεγαλωμα τους, ειναι πηγες σου, τα καμαρια σου σταδιακα..αυτα θα σου δινουν ζωη..μεσα απο τις μελλοντικες χαρες και τις νικες τους, θα παιρνεις και εσυ ζωη...ειμαι σιγουρη για αυτο..η μαμα μου, με εκανε στα 19...υπηρξε μια περιοδος της ζωης της που σκεφτοταν οπως εσυ τωρα...αλλα μετανιωσε για αυτο...οταν μ ειδε στο σχολειο μου να αποφοιτω, οταν περασα στην σχολη της αρεσκειας μου, οταν την κοιταω και της λεω: σαγαπαω μαμακα- μεχρι και τωρα-, οταν της κραταω το χερι και της ζηταω να κοιμηθει μαζι μου σαν μικρο κοριτσακι...ολα εχουν νοημα γλυκια μου, ολα..αυτο δινει νοημα στην ζωη της μαμας μου, οπως μετα απο λιγο θα δινει και σε σενα...ειναι ακομα μικρα τα παιδακια σου..καθως μεγαλωνουν, η κατασταση θα αλλαζει...ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ...μπορεις να κανεις πραγματα που θες, αν οχι τωρα στον απολυτο βαθμο, σε 3-4 χρονια σιγουρα...εισαι μικρη..μην αφηνεις τον καιρο να χανεται α σκοπα...ειναι οι επιλογες σου και απλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΕΣΑΙ...σε φιλω!