-
Καλημέρα σ'όλη την παρέα!!!
Αν έχει απομείνει κανείς σπίτι του και δεν έχει ξαμολυθεί στις παραλίες!!!
Εύχομαι να'ναι έτσι και ν'απολαμβάνεται τις διακοπές σας!!!!
Και τώρα ας έρθω στη νέα μας φίλη με το ρομαντικό ψευδώνυμο!!!
Λοιπόν,αγαπητή έναστρη να σου πω πως δυστυχώς η διαδικασία με τα ταμεία είναι αρκετά
χρονοβόρα και περίπλοκη κι αν δεν κάνω λάθος,σταμάτησαν να πληρώνουν για τον δαχτύλιο.
Για το ΤΕΒΕ είμαι σίγουρη,για το ΙΚΑ δεν γνωρίζω ακριβώς!
Αν πληρώσεις εσύ,το όλο πακέτο πλησιάζει τις 7.500 ευρώ συν το πακέτο των εξετάσεων
που πρέπει να κάνεις πριν κανονιστεί η επέμβαση!
Αυτό περιλαμβάνει.εξετάσεις αίματος(κυριολεκτικά ένα κατεβατό),υπέρηχο κοιλίας και γαστροσκόπηση.
Ενδεικτικά αναφέρω πως η γαστροσκόπηση στο Ιατρικό(εκεί θα σου ζητηθεί να πας) κοστιζει 217 ευρώ.
Ανώδυνη και γρήγορη εξέταση.
Από κει κι έπειτα τις υπόλοιπες εξετάσεις ίσως μπορέσεις να τις κάνεις μέσω ΙΚΑ.
Πάντως είναι πολλή σπουδαία η απόφαση που πήρες κι είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις!
Εγώ την έκανα πριν 2,5 μήνες και κάθε μέρα ευγνωμονώ τον Θεό που με φώτισε και πήρα
αυτή την απόφαση!!Ακόμα δεν τον έχω σφίξει,και σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού.
αργεί πολύ ακόμα...Όσο χάνεις και δεν πεινάς δεν χρειάζεται!!
Αυτά όσα είχα να σου πω κι ελπίζω λίγο να βοήθησα...
Καλή δύναμη κι επιτυχία!!!Όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!
Καλό καλοκαίρι σ'όλη την παρέα!!
-
εναστρη καλωσορισες
και καλη επιτυχια στην αποφαση σου!
γραφε μαςστα ελληνικα σε παρακαλω, ειναι ο μονος κανονας του φορουμ και ταλαιπωρουμαστε παρα πολυ με τα γκρικλις...κριμα δεν ειναι?
-
Καλησπερα!!
Ειμαι η dexa και ειμαι καλα!!
Χαθηκα το ξερω για παρα πολυ καιρο ,αλλα ο λογος σοβαρος και πολυτιμος!!
Λοιπον για τους παλιους που με θυμουνται ,και για τους καινουργιος που ελπιζω καποια στιγμη να γνωριστουμε τα νεα ειναι τα εξης.
Στης 8 του μαιου κλεινω 2 χρονια δακτυλιο ,εχω χασει 55 κιλα και εχω αποκτησει ενα κοριτσακι 2 μηνων τωρα που σας γραφω ,χωρις διαιτες ,χωρις στερηση ,ολα καλα ολα ανθηρααα!!!
Εφτασα αισιως τα 100 κιλα!!!!
Σαν επετειος δεν ακουγεται?ΤΕΛΕΙΟ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ και θελω να πιστευω οτι και ολοι εδω μεσα ειναι επισης καλα.
Μου εχει λειψει αυτη η επαφη.Μεχρι και τις διαφωνιες που ειχαμε κατα καιρους .
Ελπιζω να μπορεσω να μπω ξανα συντομα και να τα πουμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
dexa!!!!!!!!!
Να σου ζήσει η κορούλα σου!Σε σκεφτόμουν αν γέννησες,αν όλα πήγαν καλά...Μπράβο,καρδιά!
Συγχαρητήρια και για την καλή εξέλιξη απώλειας βάρους!Μια χαρά είναι και φαντάζομαι χωρίς ενοχλήσεις!
Ήδη τώρα που σου γράφω θα βρίσκεσαι σε διψήφιο νούμερο!Μεγάλο δώρο για την επέτειο σου όπου να'ναι!
Καλή ανάσταση και σ'εσένα και τους δικούς σου κι ελπίζω σύντομα να βρίσκεις λίγο χρόνο και για μας!Φιλάκια!
-
NADINE μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!!!
Ειμαι 95 κιλα το μικρο εγινε 6,5 μηνων και η μεγαλη μου θα παει πρωτη δημοτικου!!
Ειμαι καλα και εγω και τι δακτυλιδι μου και ελπιζω πρωτα ο θεουλης καλα να συνεχιζουμε να ειμαστε για παρα πολυ ακομα!!!
ΦΙΛΙΑ!!
-
Υπέροχα τα νέα σου,dexa μου!60 κιλά σε δύο χρόνια και ένα υγιέστατο πλασματάκι 6,5 μηνών!
Όχι πως προσπερνώ το πρώτο σου καμάρι,αλλά αναφέρομαι στον δακτύλιο και όσα από τότε συνέβησαν.
Εύχομαι το χαμόγελο να λάμπει πάντα στο πρόσωπο σου κι όλα να πηγαίνουν κατ'ευχήν για σένα και όσους αγαπάς!
Μακάρι να είχες χρόνο να μας έκανες πιο συχνά παρέα,αλλά καταλαβαίνω πως κι ο εδώ κύκλος σου πλέον
δεν κινητοποιείται...Έχεις ιδιαίτερο τρόπο να γράφεις(γέλασα πολύ με το βαθύ λαρύγγι σε άλλο σου ποστ)
Πού και πού μπαίνε να μας λες ένα γειά κι ότι όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν μια χαρά στη ζωή σου!
Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
-
να ρωτησω κατι κοριτσια?δακτυλιο μπορεις να βαλεις κ απλα για να διατηρησεις τα κιλα σ η δεν γινεται αυτο? ας πουμε σκεφτομουν να βαλω κ ειμαι στα 52-55 κιλα.μπορω η δεν κανει?
-
ʼμα βρεις,Μαιρούλα μου,γιατρό να σου τον βάλει,πες του μετά να μου βάλει και δυό πράσινα μάτια,που πάντα ήθελα!
Αγάπη μου γλυκιά,πόσο βυθισμένη σ'όλο αυτό είσαι για να κάνεις τέτοιες σκέψεις...Τι θα μπορούσαμε εμείς να κάνουμε για σένα;
-
προς το παρον η αγγαλιτσα μ φτανει ;p ;p
δλδ δν υπαρχει περιπτωση να κανω καποια επεμβαση ε
-
μόνο λοβοτομή!
(πλάκα κάνω!!!)
-
μμμμμμ...............λες?! ΄π (πλακα κανω κ γω)
-
γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια μωρε?
-
gia poio logo na mpeis se auti tin diadiakasia? Yparxei logos? Den nomizw. Theleis na kouvalas ena kseno swma panw sou? Pistepse me den tha sou aresei katholou. Min kaneis to lathos. Den eisai paxusarki, den eisai kan euswmi.
-
Καλημερα!
Ειμαι η dexa και μεχρι σημερα εχω συμπληρωσει 70 κιλα αισιως!!!
Εχω κλεισει στης 8 Μαιου 2010 τρια χρονια δακτυλιο και δοξα το θεο ειμαι πολυ καλα!!
Ευχομαι ολοι οσοι παλευουν με τις διατροφικες διαταραχες να βρουν την λυση που τους ταιριαζει και να ειναι επισης καλα!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
-
dexa μου εισαι η γνωστη μου "μυστικη" dexa?
(the secret)
ποτε πηγες 145 κιλα βρε καλη μου?
νομιζα τελευταια φορα ειχες βαλει ενα κολλητο φορεμα κ ησουν περηφανη για τον εαυτο σου.
εχουμε ομως πολυ καιρο να τα πουμε.
μηπως να ξανασκεφτεις την "τελευταια λυση" που λες?
YG eimai i badgirl!
-
βρε κοραλακι παλιο μην διαβασες!Η κοπελα εχει χασει 70 κιλα κ εχει κανει εγχειρηση πριν 3 χρονια!
-
αααααααααααααααααα ε καποιος το επανεφερε στο προσκηνιο κ νομιζα η dexa μας κ ανησυχησα!
dexaaaaaaaaaaaaaaaaaa makia :*
-
Καλησπερα!Ειμαι η dexa και ειμαι καλα!!Οντως εχω χασει 70 κιλα σε 3 χρονια.8 μαιου εχω κλεισει 3 χρονια δακτυλιο και με μια εγκυμοσυνη στο ενδιαμεσο βεβαιως βεβαιως!!!!
Εχω χαθει γιατι οσες φορες επιχειρησα να μπω μεσα και συμετεχω παλι σε συζητησεις ,κατι δεν ηταν οπως παλια και εφευγα.
Ισως φταιει οτι πολλα απο τα παλια μελοι εχουν απομακρυνθει ,και χαθηκε το μουχαμπετι που ειχαμε ,οπως λεμε και εμεις απο την μακεδονια.
Ισως εμεις μςγαλωσαμε και ο τροπος που μιλαμε για τα νεα μελοι ειναι καπως.
Εχω ολη την καλη διαθεση σας διαβεβαιω εαν χρειαστει για το οτιδηποτε να βοηθησω να το κανω!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!
-
ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΤΙς ΟΛΟΣΩΜΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΝΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!
ΕΙΜΑΙ Η DEXA ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΘΕΤΩ,ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ "ΝΑ ΜΠΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ"!?
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΟ 40 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΚΛΕΙΣΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ,ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΩ 70 ΧΑΜΕΝΑ ΚΙΛΑ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!
ΦΙΛΙΑ!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
-
να σου ζησουν τα παιδακια και τα χαμενα τα κιλακια!!!!!