Quote:
Originally posted by Natalia
γεια σε όλους,,,
τι κάνετε? πώς πάει? Όλα καλά??? Ελπίζω καλύτερα από εμένα...
2sweet2b4go10,
η απουσία ήταν όντως για διασκέδαση αν μπορείς να το αποκαλέσεις έτσι... ξέρεις, συνεχής πόνος, μακριά από το φαγητό όπως πάντα, έτοιμη να λιποθυμήσω κάθε στιγμή...
διασκέδαση το λέω... μακριά από το σπίτι....
μελίνα,
δε συνεχίζω τη δίαιτα και μάλιστα είναι κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας... αποφάσισα ότι ναι μεν θέλω να είμαι πολύ αδύνατη αλλά θέλω να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση γιατί δε μπορώ να περιμένω τη μέρα που θα πεθάνω. Προσπαθώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι η ανορεξία είναι ο τρόπος ζωής μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ εύκολο στα λόγια αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Έχω να κάνω σπουδαία πράγματα στη ζωή μου , να χαρώ πολλές στιγμές χωρίς το συνεχή φόβο του φαγητού. Δε λέω ότι θα αρχίσω να τρώω κανονικά. Έχω σκοπό να τρώω όπως "έτρωγα" αρχικά τουλάχιστον χωρίς όμως εμετούς και καταχρήσεις καθαρτικών. Τώρα πονάω κάθε ώρα και στιγμή... θα δούμε τι θα γίνει... το γεγονός ότι θα φτάσω στα 40 κιλά με φοβίζει και αφήνει έντρομη κάθε στιγμή αλλά και πάλι αδύνατη δε θα είμαι, έτσι? Μόνο που τότε κατά τα λεγόμενα των φίλων θα έχω ένα πολύ πιο ωραίο σώμα. Αυτό δεν το πιστεύω αλλά θεωρώ ότι ξίζει μια προσπάθεια γιατί το υποσχέθηκα σε κάποιον και αν νοιώθω πάλι πως παίρνωντας κιλά καλύτερα να μην υπήρχα, επιστρέφω στη σημερινή κατάσταση.
μελίνα, ΠΡΟΣΕΧΕ.
Myrto, δεν πρόκειται ποτέ να πάω σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο, παπ'όλα αυτά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....
Να περνάτε καλά.................
τι ωραιο νεο!!!!!