XRONIA ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΑΚΙ !!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
Printable View
XRONIA ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΑΚΙ !!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
Καλώς ήρθες Hilda!!! Κι εγώ θα ήθελα να τα πούμε από κοντά!!
@elpida: Χρόνια πολλά!!!! Και μην στενοχωριέσαι για όσους δεν έχουν πάρει, έχουν ώρα ακόμα, πριν τελειώσει η μέρα!
Φιλιά!!
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ ΤΖΙΝ ΜΟΥ!
Σημερα ειχα οδοντιατρο για τα παιδια ,ντυθηκα αρκετα κομψα ..........και κατεβηκα στο κεντρο........
Ξαφνικα μπροστα μου ειδα μια κοπελα με τζιν στενο!.......Απλα ντυμενη με ενα τζιν και μπλουζακι.........
Δεν σας κρυβω οτι καπως ενιωσα! τα περισσοτερα χρονια που προσπαθω να διατηρηθω στα κιλα μου το βασικο μου ντυσιμο ειναι τζιν και παλι τζιν ! Ακομα και για βραδυνες εξοδους το συνδιαζα με τζιν .......Μου δινει αλλο αερα αυτοποποιθησης!.........Απο τον απριλιο ομως που εβαλα παλι βαρος εχουν κρυφτει καπου στο βαθος της ντουλαπας μου ! αγορασα καποιο την προηγουμενη εβδομαδα ............αλλα δεν ειναι το στενο μου τζιν!!!!!!
Ενιωσα ξαφνικα μια αναγκη να ξυπνησω και να εχουν εξαφνιστει τα κιλα και να βαλω το στενο μου τζιν..........αλλα δυτυχως εχω πολυ δρομο ακομα.........αραγε θα τα καταφερω ? θα φορεσω παλι το τζιν μου?..........
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΞΕΒΑΜΜΕΝΟ ΤΖΙΝ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!
Υ.Σ. Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ........γιατι μονο εσυ μπορειτε να καταλαβατε πως νοιωθω!
Βρε καμμένε, πού χάθηκες;; Τώρα που άλλαξα και το νικ εξαφανίστηκες καλέ;; Έτσι μας αφήνεις;;
Κι όλες οι άλλες που υπήρχατε εδώ πριν μπω κι εγώ στην παρέα;;
Που είσαι dexa;; Μάρω;;
Μην χάνεστε βρε παιδιά! :)
Είμαι άρρωστη....πυρετό, συνάχι, βήχας, πονόλαιμος... όλο το πακετό! Τέλειο;;;;
Ξύπνησα σημερα το πρωί και με πονουσε απιστευτα η μεση μου!!!! Δεν μπορούσα ουτε να σηκωθώ κα ευτυχώς που με βοήθησε ο αντρας μου!!! Ειναι μερες τωρα που με ενοχλει υστερα απο ενα λουμπαγκο που επαθα, αλλα αυτό το σημερινό δεν το εχω ξαναζήσει!!!! Φερτε μου χαπια (ληγμενα), φερτε μου αναισθητικο, μορφίνη, κατι τελος παντων, ποναααααωωωω!!!
@elpida + Έβελυν: Περαστικά βρε κορίτσια!!! Καλή και γρήγορη ανάρρωση!!!
Λοιπον , πριν γραψω τι εφαγα σημερα να σας πω οτι επεσα απο τη σκαλα (ευτυχως η σκαλα ειναι καλα )..........αλλα εγω εχω τα μαυρα μου τα χαλια !
Βεβαια παλι καλα , θα μπορουσα να ειχα σπασει το κεφαλι μου και οχι μονο.........τη γλυτωσα μεχρι στιγμης με ενα διαστρεμμα ,μωλωπες σε ολη τη δεξια πλευρα και αρκετο πονο........και το τελευταιο που μπορουσα φυσικα να μαγειρεψω!
και οχι μονο απο τα νευρα μου τρωω βλακειες!
για αυτο σας επιεικης στα σχολια σας του τι εφαγα σημερα!
Εβελυν αν συνεχιζεις και πονας, ενα καλο παυσιπονο για τετοιες καταστασεις ειναι το Norgesic. Περασα τον χειμωνα ενα βαρυ λουμπαγκο, να υποφερω απο τον πονο. Τοτε καταλαβαινεις σε ποσες καθημερινες κινησεις χρησιμοποιουμε τη μεση! Δραμα!
Ασχετο: Το ξερετε οτι ενα συμπτωμα της καταθλιψης ειναι ο πονος στη μεση;
Εβελυν δεν το λεω για'σενα, ειναι απλως η αχρηστη πληροφορια της εβδομαδας!
Το Norgesic ειναι κυριως μυοχαλαρωτικο....Το πιο αποτελεσματικο ειναι voltaren+apotel ενεσιμο..Αν δεν μπορειτε τις ενεσεις, voltaren ή mesulid αλλα μετα απο καλο γευμα ή μαζι με ενα γαστροπροστατευτικο
ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΧΤΕΣ!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ(ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ)!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ........ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ(ΠΑΡΑΠΟΝΑ)........ΚΛΑΨ ...ΚΛΑΨ...
ΣΟΦΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ !!!
ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!
ΕΒΕΛΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ .....................
Χρονια πολλα τσουπρες
ουπς!!!! καταθλιψούλα ε???? χμ......Quote:
Originally posted by Ελινα
Εβελυν αν συνεχιζεις και πονας, ενα καλο παυσιπονο για τετοιες καταστασεις ειναι το Norgesic. Περασα τον χειμωνα ενα βαρυ λουμπαγκο, να υποφερω απο τον πονο. Τοτε καταλαβαινεις σε ποσες καθημερινες κινησεις χρησιμοποιουμε τη μεση! Δραμα!
Ασχετο: Το ξερετε οτι ενα συμπτωμα της καταθλιψης ειναι ο πονος στη μεση;
Εβελυν δεν το λεω για'σενα, ειναι απλως η αχρηστη πληροφορια της εβδομαδας!
Πηγα στον γιατρο και μου ειπε πως ειναι μυικος πονος, και πηρα και Norgesic και αντιφλεγμονωδη...αλλα μιλαμε για πονο......
Σοφάκι, Χρόνια πολλα και σε σενα! Λυπαμαι πολύ που δεν το θυμηθηκα!
Σοφάκι, Ελπιδάκι χρόνια πολλά πολλά και του χρόνια με κιλά λίγα, λίγα.......
Χρόνια πολλά κι από μένα Σόφη!
Όποιος έρθει παρακαλώ ας μπει στο chat....έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον αυτή τη στιγμή...
Ειμαι στο chat χορευταρου μου!
thanks Έβελυν! Μάλλον δεν συντονιστήκαμε, είχα φύγει όταν μπήκες...
:)
Ενταξει κοριτσια και αγορι!!!
Τερμα οι εκλογες και επαναφερω το θεμα την συναντησης για το τελευταιο σαβατοκυριακο του σεπτεμβριου στο βολο!!!
Οποια και οποιος θα ηθελε να δηλωσει συμμετοχη στο αντιστοιχο θεμα!!
Σοφι και ελπιδα συγνωμη ρε κουκλες ,χρονια πολλα και ευτιχισμενα ,με ανθρωπους γυρω σας που σας αγαπουν και σας λατρευουν ,ανεξαρτητων κιλων!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
Η mpa-litsa......που ειναι?
ΕΒΕΛΥΝ, πως ειναι ειναι η μεση σου?........καλημερα!!
Χάλια....δηλαδή χτες το βραδυ ήταν καλυτερα, όμως το πρωί που ξυπνησα τεντωθηκα, με προσοχη μεν, αλλα η φλεγμονη στον μυ με εκδικήθηκε!! Και ποναω συνεχομενα απο εκεινη την ωρα!!! Και αυτός ο συνεχης πονος σου χαλαει τοσο την διαθεση....
Ευχαριστώ κοριτσακι......εσυ? εισαι καλυτερα?
ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!
SOFH ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ !!!!!
Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΩΣΤΗ ΧΤΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ? ΧΑΧΑΧΧΑ
Η Εβελυν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝΚΑΘΗΛΩΣ Η ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟΚΡΕΒΒΑΤΙ! ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ? ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΠΟΥ ΧΑΝΕΣΤΕ!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΩΝ!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ!
kammenos ,
smoke08
Λίνα
aggelaki
.........ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!
...........ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!! ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ!
Εδώ έιμαι!! Και ειμαι και πολύ χαρούμενη!!!
Βρήκα δουλεια!!! Όχι οτι δεν μου άρεσε που καθόμουν σπιτάκι μου, αλλα τώρα το όνειρο μου να κανω παιδάκι πλησιάζει...Αχ, τί ωραία!!!!!
MΠΡΑΒΟ ΕΒΕΛΥΝ!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
ΛΟΙΠΟΝ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΤΟ FORYM .........ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ .........ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΕς ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ? ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕς?
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕς ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΕΑ!!!!!!
Οχι, ακομα δεν το έχω στα σκαριά, με το που θα εγκληματιστώ στην δουλειά όμως, θα μπει κατεύθειαν μπροστα!!! Με το που θα μπει το 2008 πρώτα ο Θεός, εχετε ετοιμες τις σαμπανιες όμως!!!
ʼντε και στα δικά σας ευχάριστα νέα, ολοι!!!!
Δεν ήξερα που να το βάλω όποτε ως εντελώς ότι να ναι το βάζω εδώ
παρα8έτω απόσπασμα απο την α8άνατη janis που κάτι μου κάνει αυτές τις μέρες
o ah work me Lord, whoa use me Lord,
Don't you know how hard it is
Trying to live all alone.
Every day I keep trying to move forward,
But something is driving me, oh, back,
Honey, something's trying to hold on to me,
To my way of life.
So don't you forget me down here, Lord,
No, no, no, no, no, no, no, no, no,
Ah, ah, don't you forget me, Lord.
Well I don't think I'm any very special
Kind of person down here, I know better,
But I don't think you're gonna find anybody,
Not anybody who could say that they tried like I tried,
The worst you can say all about me
Is that I'm never satisfied. Whoa.
Λίγο η αδυναμία μου στην joplin λίγο η σκ@τοδιαθεση των ημερών
Κάτι μου λέει αυτό το τραγούδι...μου μιλάει... και κα8ε λίγο μουρμουρίζω work me Lord
Καλο σαββατοκυριακο!!!!
Καλο τελευταιο σαββατοκυριακο του σεπτεμβριου,και ευχομαι η δευτερα που ειναι και πρωτη του μηνος για τον καθενα ξεχωριστα και για ολους μαζι να ειναι εκεινη η μερα που θα παρθουν μεγαλες αποφασεις,και θα ειναι για αλλους μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΟς!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Τι τραγουδαρα ρε Ελπιδα... Τι μου θυμισες τωρα.. Το misery το εχεις ακουσει;
ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΦΑΚΙ!!!
Επειδη σε αυτον τον κοσμο οι περισσοτεροι ειναι θρασυδειλη ,ο καλυτερος τροπος που μπορεις να τους αντιμετωπισεις ειναι η ειληκρινεια!!!
Σε ασχετο χρονο και μπροστα σε αλλους συναδερφους ,εκει που θα σε κοιταει καπως,εσυ με ευγενεια πανω απο ολα για τι ειμαστε κυριες αλλα δυναμικα πες της:Συγνωμη !!!Αλλα εχω την αισθηση οτι υπαρχει κατι που σε ενοχλει σε εμενα.Και ηθελα να σε ρωτησω απο καιρο γιαυτο ,γιατι δε εχει πεσει στην αντιληψη μου καποιο σοβαρο προβλημα που να εχει δημιουργηθει απο εμενα.
Κανω λαθος?
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗς ΣΕ ΕΣΑΣ!!ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ!!ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑς ΠΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Και αντε γεια!!!!ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!!!!ΚΑ Ι ΦΤΟΥ ΣΟΥ !!!ΑΝΟΗΤΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ!!!
ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΕΣΑς ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ!!ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΕΣ!!ΚΛΩΣΣΕ Σ!!!
Και αλλα τετοια ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!ΦΙΛΗ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!!
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ !!!!!!!Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΤΟ U2U ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΝΓΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ?
Για καντε εναν ελενγχο!!!!Δεν ξερεται τι μπορει να βρειτε!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
Αμεσως η πικροχολη να ριξει το φαρμακι της...Αμεσως η επικριτικοτητα
Σημερα ειμαι ιδιαιτερως χαρουμενος-ενθουσιασμενος...Και οπως καπου εδω μεσα διαβασα
αλλαζουνε εντος μου, τα συνορα του κοσμου
1ον είμαι η elpida η οποία ξέχασε το password της και NIDO μέρες τώρα το ζητάει και δεν της έρχεται... είδα και απόειδα και έφτιαξα καινούργιο
2ον...
Ax ναι το έχω ακούσει... επειδή είμαι μεγάλος φαν της janis έχω τα πάντα... όλη την δισκογραφία της....Quote:
Originally posted by Ελινα
Τι τραγουδαρα ρε Ελπιδα... Τι μου θυμισες τωρα.. Το misery το εχεις ακουσει;
Κ οσο και αν τα αφορισα τα αναθεματισμενα, λυγισα...εφαγα ενα σουβλακι, και το χειροτερο;...με απ'ολα...........ΠΑΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΣ . Τσαμπα πανε οι κοποι μου. Μονο απομονομενη σε σπηλια θα φιλοτιμηθω εγω. Μπα...κι εκει ακομα θα ξεχαζω την ζωοφιλια και θα βγω για κυνηγι.