εννοώ ότι τις δύο πρώτες εβδομάδες μου είχε κοπεί εντελώς η λαιμαργία, τώρα που μπαίνω στην 2η εβδομάδα σαν να έχουν αρχίσει πάλι ..... και πεινάω κανονικά πια
Printable View
εννοώ ότι τις δύο πρώτες εβδομάδες μου είχε κοπεί εντελώς η λαιμαργία, τώρα που μπαίνω στην 2η εβδομάδα σαν να έχουν αρχίσει πάλι ..... και πεινάω κανονικά πια
emena ton 2o mhna eixa kanonikia oreksh giauto arxisa ta 15 mg kai thn pathsa.
eixa xasei mono miso kilo ton 1o mhna.pisteuo oti omos isos epidi eimai duskilia krathsa igra klp lai me barenan den ksero......kalitera na sinexiseis 1-2 mhnes akoma k meta na deis.
gourounitsa λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια σου, τώρα μόλις τα διάβασα. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα και 76 κιλά, που έχει ανέβει η διάθεση σου και έχεις ξανά κορμάρα. Πρόσεχε τον εαυτό σου και καλή συνέχεια. Είσαι δύναμη.
pearl, πήρες τελικά και εσύ τα χάπια?
Η φίλη σου που μας έλεγες πως πάει?
Καλημέρα alalumaki. Ναι τα πήρα από την περασμένη Πέμπτη 20.3 και πάω μια χαρά, προς το παρόν καμιά παρενέργεια, ούτε καν την ξηροστομία που είχε η φίλη μου.
Η όρεξη έχει κοπεί μαχαίρι, αλλά τρώω σωστά αν και μικρές ποσότητες, ενώ παίρνω και βιταμίνες.Δεν έχω ανέβει ακόμα στη ζυγαριά, το έχω αφήσει για την άλλη Δευτέρα, αλλά βλέπω ήδη διαφορά στα ρούχα μου.
Η φίλη μου πάει μια χαρά, σε λίγο καιρό θα τα σταματήσει τελείως, της είπε ο γιατρός.Εσύ πως πας?
Καλημέρα... Εγώ έχασα 4,5 κιλά σε 2 εβδομάδες. Αλλά από χθες πεινάω πολύ και έχουν αρχίσει νομίζω πάλι οι λαιμαργίες, χθες τι χάλασα εντελώς μετά από 2 εβδομάδες. Παίρνω των 10μγ και σκέφτομαι να ξεκινήσω των 15 μόλις τελειώσει το κουτί. Εσύ των 15 παίρνεις? Ο γιατρός της φίλης σου είναι στην Αθήνα?
Ναι των 15mg παίρνω.Ο γιατρός της φίλης μου είναι παθολόγος και είναι νομίζω στον Πειραιά.
Εχεις ζαλάδες, πονοκέφαλο ή άλλες παρενέργεις γιατί εγώ με των 10 τις 3 πρώτες μέρες κόντεψε να σπάσει το κεφάλι μου, μετά δεν είχα τίποτα... τώρα έχω μόνο λίγη δυσκοιλιότητα.... Πόσο χρονών είσαι και πόσα κιλά?
Είμαι 39 χρονών, ύψος 1,72 και ξεκίνησα από 80 κιλά (σύμφωνα με τη ζυγαριά του φαρμακείου) ή 82,3 (σύμφωνα με την ηλίθια ηλεκτρονική μου).
Την πρώτη μέρα είχα μόνο μια ελαφριά ζαλάδα, μετά τίποτα.
Εσύ πόσο χρονών είσαι?
Είμαι 40 χρονών, 1,65 ύψος. Πήρα τα κιλά μετά από δύο εγκυμοσύνες η μία μετά την άλλη. Ημουν πάντα 63-69 κιλά.
Εχω δοκιμάσει τα πάντα.... δεν έχω πιά υπομονή και εγκράτεια καθόλου. Και να φανταστείς ότι πάντα πρόσεχα το σώμα μου. Αλλά κάνω δίαιτα παράλληλα με διαιτολόγο. Δεν βασίζομαι μόνο στα χάπια. Θέλω να αλλάξω γενικά τον τρόπο που βλέπω το φαγητό. Τα χάπια νομίζω με βοηθάνε να κάνω σωστά το πρόγραμμα διατροφής τουλάχιστον τώρα στην αρχή να ξεφουσκώσω λίγο και να πάρω κουράγιο να συνεχίσω.... Εσύ ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής. Πες μου σε πάρακαλώ ποιες βιταμίνες παίρνεις θέλω να πάρω και εγώ.
Ακολουθώ τη μεσογειακή διατροφή.Μου την είχει δώσει παλιότερα διαιτολόγος.Δεν στερεί από κανένα χρήσιμο συστατικό τον οργανισμό, ενώ βοηθάει ειδικά αν έχεις οικογένεια.Αν θέλεις μπορώ να στη γράψω.
Παίρνω τις centrum.
Εγώ ήμουν πάντα, μεταξύ 63 και 65 κιλών.Πήρα τα κιλά μετά από φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με κακή διατροφή (πολλά λιπαρά, καθόλου λαχανικά κ.λ.π.)
Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου τη γράψεις. Εχεις παιδιά? γιατί εγώ έχω δύο και φοβάμαι λίγο να πάρω των 15μγ. Αν και στους περισσότερους δεν έχει παρενέργεις. Μετράς την πιεσή σου?
Και εγώ έχω δύο, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα.Την μετράω, αλλά είμαι ανέκαθεν υποτασική.ΟΚ!θα στην γράψω.Πόσο είναι τα παιδιά σου?Εργάζεσαι?
Είναι 3 και 4,5 χρονών. Δουλεύω και γυρίζω σπίτι το νωρίτερο 6-6:30 το απόγευμα. Οπότε αρχίζω να τρέχω σαν τον Βέγγο.... Και όλο αυτό τον καιρό που προσπαθούσα να αδυνατίσω χωρίς τα χάπια έκανα δίαιτα όλη μέρα και στις 10:30 που άρχιζα να ηρεμώ μου ερχόταν να φάω ότι είχε ζάχαρη μέσα στο σπίτι οπότε πάει όλη η προσπάθεια. Τώρα νομίζω ότι είναι η μόνη μου ελπίδα είναι τα χάπια που μέχρι τώρα με βοηθήσαν. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε μόνες μας αλλά εμένα νομίζω πια ότι μου είναι αδύνατον.... Δεν ήμουν ποτέ τόσα κιλά και με έχει πάρει από κάτω..... Εσένα πόσο είναι τα παιδιά σου, εργάζεσαι ?
alalumaki στη διάθεση σου:
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΑ
ΠΡΩΙΝΟ:
1φλ. Γάλα 1,5% με 1 φλ. Δημητριακά πρωινού( 5-6κ)
1φλ. Γάλα 1,5% με 1-2 φρυγανιές με λίγο βούτυρο και 1κ. μέλι
1φλ. Γάλα 1,5% με 1 φέτα ψωμί με λίγο βούτυρο και μέλι / μαρμελάδα
τοστ με 1 λεπτή φέτα τυρί
ΜΕΣΗΜΕΡΙ:(ανά εβδομάδα)
2 φορές ψάρι ( 1 μερίδα) με 1 φέτα ψωμί και 1 μέτρια πατάτα ή 2 φέτες ψωμί και σαλάτα
1-2 φορές κοτόπουλο ( 1 μερίδα) με 1 φέτα ψωμί και 1 μέτρια πατάτα ή 1 φλυτζάνι ζυμαρικά / ρύζι και 1 φέτα ψωμί
1 φορά όσπρια ( 1 μερίδα) με 2 φέτες ψωμί
1-2 φορές κόκκινο κρέας ( 1 μερίδα) με 1 φλυτζάνι ζυμαρικά /ρύζι ή 1 μερίδα πατάτες και 1 φέτα ψωμί και σαλάτα
1 φορά μαγειρεμένα λαχανικά ( 1 μερίδα)
ΒΡΑΔΙΝΟ:( ανά εβδομάδα)
1-2 φορές κρέας με σαλάτα και 1-2 φέτες ψωμί ή ½ φλ. Ρύζι και 1 φέτα ψωμί
1-2 φορές την εβδομάδα κοτόπουλο με σαλάτα και 1-2 φέτες ψωμί
1-2 φορές ψάρι ή τόνος σε νερό με σαλάτα και 1-2 φέτες ψωμί.
1-2 φορές αυγά ( 2) βραστά ή ομελέτα με σαλάτα και 1 -2 φ. ψωμί
1 ½ - 2 φλυτζάνια ρύζι ή ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα ντομάτας ή 2 κ. κιμά και σαλάτα
τοστ με 1 φέτα τυρί , 1 φέτα γαλοπούλα και λαχανικά και 1 φλ. Γάλα.
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ και ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ:
1 φρούτο ή 1 ποτήρι γάλα ή 1 γιαούρτι ή 1 παγωτό (0%)
ΥΓ. Για όποια απορία στη διάθεση σου.
Είσαι πολύ γλυκιά.... Ευχαριστώ πολύ.
Μοιάζει αρκετά με τη δική μου αλλά είναι πιο εύκολη. Τώρα που παίρνεις τα χάπια, τρως κανονικά ότι λέει η δίαιτα ή πιο λίγο γιατί δεν πεινάς?
Οι κόρες μου είναι 12,5 και 18 χρονών, μικροπαντρεμένη γαρ.
Εργάζομαι σε Δημόσια Υπηρεσία και είμαι σπίτι ευτυχώς στις 3.30, οπότε αρχίζουν τα γνωστά δύσκολα (πλύσιμο, μαγείρεμα, καθάρισμα, σίδερο κ.λ.π. συν τα δρομολόγια για τα φροντιστήρια των παιδιών).
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ, έμενα όλη τη μέρα νηστική και μετά τις 9.00 έβγαζα τ΄απωθημένα μου.Το χειρότερο είναι να μην παίρνεις πρωινό κι εγώ δεν μπορώ να βάλω τίποτα στο στόμα μου το πρωί, εκτός από καφέ.
Ωραία έχεις μεγάλα παιδιά.... Εγώ πάλι χωρίς πρωινό δεν μπορώ. Θα πάω σήμερα στο γιατρό να μου γράψει των 15μγ αλλά θα να πάρω μετά από 15 μέρες γιατί έχω τα γενέθλια του γιού μου την άλλη εβδομάδα, άσε μη με πιάσει τίποτα και δεν μπορώ να μαγειρέψω....... Λες να τα καταφέρουμε με τα χάπια και να βγούμε κορμάρες στην παραλία? γιατί πέρυσι έψαχνα να βρω από πια πλευρά έχει λιγότερο κόσμο για να μπω στη θάλασσα. Και να φανταστείς ότι ήμουν 15 χρόνια αθλήτρια και είχα και κορμάρα.......και γυμνασμένη......
Και βέβαια θα τα καταφέρουμε!Να τα εκατοστήσει το παιδάκι σου!
Ευχαριστώ πολύ...
an kanw auth thn diaita 8a paro kila .thn mesogeiakh enow m fenete ipervolika poli to proino.
Το πρωινό είναι μια χαρά. Το σωστό πρωινό βοηθάει το μεταβολισμό όλη μέρα. Ισως το βραδυνό είναι πολύ...
Εσύ πως πας γουρουνίτσα, πεινάς περισσότερο από πριν τώρα που έκοψες τα χάπια ?
nai pinao poli alla prosexo kai poli.ego proino den mporw na faw ka8olou
Πεινάς όπως πεινούσες πριν πάρεις τα χάπια και έκανες δίαιτα ή σε έχουν κάνει να πεινάς ακόμα περισσότερο, γιατί κάπου διάβασα ότι όταν τα σταματάς πεινάς περισσότερο από το φυσιολογικό. Αν και αυτό δεν μου φαίνεται λογικό.
oxi peinaw kanonika alla exo trelh oreksh gia frouta k elafria faghta
TEΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!! Καλύτερα δεν γίνεται, άρα αυτό που λένε είναι μύθος...... Συνέχισε έτσι και σε βλέπω σε πολύ κατώτερα!!!!!!!!!
nai seuxarhstw alla se 15 meres an oi eksetaseis p mou egrapse o giatros einai kales 8a sinexisw 8erapeia me 10mg omws p den eixa provlima kai 8a exo eidikh diatrofh giati etsi mporei na mhn parw alla kila alla den xanw kiolas,kai gw 8elw na xasw kamia 10ra akoma,esy poos pas?
Γεία είμαι καινούργιααα.Quote:
Originally posted by alalumaki
Καλημέρα... Εγώ έχασα 4,5 κιλά σε 2 εβδομάδες. Αλλά από χθες πεινάω πολύ και έχουν αρχίσει νομίζω πάλι οι λαιμαργίες, χθες τι χάλασα εντελώς μετά από 2 εβδομάδες. Παίρνω των 10μγ και σκέφτομαι να ξεκινήσω των 15 μόλις τελειώσει το κουτί. Εσύ των 15 παίρνεις? Ο γιατρός της φίλης σου είναι στην Αθήνα?
Μένω έκληκτη με αυτά που διαβάζω και μπράβο σου που τα κατάφερες να χάσεις και συνεχίζεις .
Εμένα μου τα πρότεινε μια γνωστή μου που τα έπερνε και δεν είχε παθέι απολύτω τίποτα.
Ήθελα να σε ρωτήσω κατι μενώ αθήνα και συγκεκριμένα πειραία στην νίκαια .
Και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιος γιατρός να μου τα γράψει τα reductil γιατι η φαρμακοποιός μου δεν μπορεί λεεί να μου τα δώσε ασε που έχουν πανακρίβα.
αν μπορείς να με βοηθήσεις.
paidia mporei na mhn pirazoun ta 15 mg an trefeste kanonika.egw den etrioga tpt apolitos gia 3 meres m xe kopei edeolos h oreksh meta apo mia ebdomada p ta eperna,alla sigoyra 8a prepei na exete kapion eidiko na sas leei ti kai pos 8a kanete me ta farmaka.
alalumaki kai kati allo mhn fobase tis lemargies p kles.kai mena me epianan mia h 2 fores thn ebdomada alla den perneis kila 8a xaneis giati ta reductil auksanoun k tis kafseis tou organismou.apla an deis kai perasoun 2 mhnes k den exases kilo tote koita ti 8a kaneis meta 15mg kai me tin simbouli tou giatrou sou
Εχασα 5 σε 15 μέρες αλλά και με δίαιτα. Χθες ήταν η μόνη μέρα που την τσάκισα και έφαγα ένα κάρο βλακείες λες και δεν είχα πάρει το χάπι. Είχα πάρει το πρωί και ένα mesulid γιατί ήμουν αδιάθετη και ίσως αυτό δεν άφησε να ενεργήσει το χάπι σωστά. Πάντως δεν είναι όπως τις πρώτες 15 μέρες, αρχίζω να έχω λιγούρες. Θα δω και αν δεν με πιάνουν πια θα πάρω των 15. Να σε ρωτήσω εσύ πιστεύεις ότι το έπαθες αυτό επειδή σου έπεσαν βαριά των 15 ή δεν τρεφόσουν σωστά εκείνες τις μέρες και δεν άντεξε ο οργανισμός σου?
den etroga tpt pisteuo giauto.ma an den eisai poli paxisarkh opws egw ta 15 mg 8a sou kopsoun thn oreksh edelos.auto epa8a k gw.oso gia to alo hapi p pires exeis dikio.eixa kriosei kai eperna kapia alla farmaka kai to reductil htan san na mhn to eperna .ayto parathrisa k gw.kane ipomonh 2 mhnes mhn biasteis.
alalumaki .....
Μήπως μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα αν φυσικά ξέρεις
antigonaki an einai gia ta reductil rota k mena ta eperna 3 mhnes
Βρε κοριτάκια γεια σας
Ηθελα να μάθω τα χάπια αυτα τελικά ειναι τόσο καλά οσο λετε;;; εγω κανω διαιτα με διαιτολόγο εδω και 2 μήνες και εχω χάσει 2,5κιλα μονό τι λέτε σε συνδιασμό με διαιτα και τα χάπια θα καταφέρω κατι καλύτερο
antigonaki συγνώμη αλλά δεν είδα το μηνυμά σου. Τώρα το διάβασα. Εμένα μου τα γράφει ο γιατρός του ΙΚΑ. Αλλά καμία σχέση με Πειραιά. Τώρα τελευταία έμαθα ότι θα σταματήσουν να τα εγκρίνουν τα ταμεία παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Πόσα κιλά είσαι? γιατί αν έχεις 10 κιλά παραπάνω δεν νομίζω να στα γράψει....
12 Θελω να χάσω τα ατιμα και δεν φεύγουν με τίπταααααααα
κατσε είναι γιατρός του ίκα με ειδικοτητα;;;
παθολόγος;;;;
nai den 8a ta grafoun pia re gmt :(.giati omws?
me ta xapia auta re koritsia den xriazete na kaneis diaita afou sou koboun thn oreksh,,apla poli ligia prosoxh kai na trote ugiina otan peinate kai gymnastikh sinexia asxeta apo ola.
Τα χάπια σου κόβουν όχι την όρεξη τουλάχιστον των 10mg αλλά αυτές τις τρελές λιγούρες που έχεις μερικές φορές και τη λαιμαργία να φας γλυκά και χαζά φαγητά. Εγώ έκανα και δίαιτα. Απλώς να χάπια με βοήθησαν να τηρήσω το πρόγραμμα διατροφής που ακουλουθώ χωρίς να μπω σε πειρασμούς. Αν στα γράψει ο γιατρός σου ναι θα σε βοηθήσουν. Εγω πρώτα βέβαια έκανα όλες τις εξετάσεις αίματος, δεν έχω πρόβλημα με την καρδιά έχω κάνει πρόσφατα καρδιογραφημα και δεν έχω υψηλή πίεση. Πρέπει πρώτα να κάνεις έναν μικρό έλεγχο. Πόσο χρονών είσαι?