ΚΡΙΝΟ ΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Printable View
Σου μοιάζουν να είναι ίδια πράγματα τα :Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Πάρα πολύ σαφής, αν μπορούσες να την καταλάβεις.Αυτό εννοούσα στην αρχή, αλλά προφανώς έπρεπε να το γράψω όπως μετά για να το καταλάβουν και όσοι δεν ήθελαν.
1. ξέρω την Δήμητρα
2. δεν ξέρω την Δήμητρα ??????????????
Quote:
Originally posted by MANTHES
Γιατί δεν ακολουθείς το παράδειγμά μου?
Ολοκληρωτική αδιαφορία στις σκιές μας.............
Εχω και μια δευτερη απορία και μια και είναι και ο κρίνο εδω θα βοηθήσει να την λύσουμε .
Είχα διαβάσει απο την Θεοφανία να λέει οτι δεν επικοινωνεί με τον Manthes με το ίδιο σωληνάκι .
Κάπου όμως μπερδέυτηκα .
Οριστε που :
Quote:
Λοιπόν επειδή εγώ την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά ξέρω τον φίλο μου και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει κάνει διπλοεγγραφή....
Quote:
Originally posted by Kleiw
Σου μοιάζουν να είναι ίδια πράγματα τα :Quote:
Πάρα πολύ σαφής, αν μπορούσες να την καταλάβεις.Αυτό εννοούσα στην αρχή, αλλά προφανώς έπρεπε να το γράψω όπως μετά για να το καταλάβουν και όσοι δεν ήθελαν.
1. ξέρω την Δήμητρα
2. δεν ξέρω την Δήμητρα ??????????????
Σου επαναλαμβάνω πως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Πιστεύω ότι ΕΓΩ απάντησα.
Δεν μας απαντάς και συ τώρα?
Ή μάλλον, άστο. Δεν θέλω καμία απάντηση. Τις πήρα όλες.....
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν θα ξανά ασχοληθώ με άτομα που ο μόνος λόγος που μου μιλούν, είναι γιατί δεν χωνεύουν εμένα ή τον MANTHES....οπότε, δεν μπορώ να συνενοηθώ με επιχειρήματα....
Μπάιιιιιιιι
Η ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΚΟ,ΕΝΩ ΤΟΝ MANTHES ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΜΑΙ.ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ.ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ?
Quote:
Originally posted by Dimitra23
Η ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΚΟ,ΕΝΩ ΤΟΝ MANTHES ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΜΑΙ.ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ.ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ?
Χα χα!!!!! Με πέθανες MANTHES.......ως συγνώμη.............Dimitra....ήθελα να πω!!!!
Δεν ήσουν σαφής και είπες ακριβώς αντίθετα πράγματα ?????
Παράξενο για κάποια που τιμά έτσι την ελληνική γλώσσα και έχει φαγωθεί να διορθώνει τα ορθογραφικά στο φόρουμ . Πολύ παράξενο , θα έλεγα .
ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΛΥΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.Quote:
Originally posted by Kleiw
Εχω και μια δευτερη απορία και μια και είναι και ο κρίνο εδω θα βοηθήσει να την λύσουμε .
Είχα διαβάσει απο την Θεοφανία να λέει οτι δεν επικοινωνεί με τον Manthes με το ίδιο σωληνάκι .
Κάπου όμως μπερδέυτηκα .
Οριστε που :
Quote:
Λοιπόν επειδή εγώ την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά ξέρω τον φίλο μου και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει κάνει διπλοεγγραφή....
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΤΩΡΑ. ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΜΑΝΤΗΕS Ή ΣΑΝ ΔΗΜΗΤΡΑ; ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΣΑΝ MANTHES ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.............Η ΟΧΙ????
ΚΑΛΑ ΜΑΝTHES ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ
Ο κρίνο δεν είναι φίλος μου , αν ήσουν παλιότερος θα το ήξερες . Επειδή εσεις έχετε κάνει κόμμα , αυτο δεν συμβαίνει και με εμένα .
Το να επικοινωνεί μαζί σου με το ίδιο σωληνάκι οταν αυτό βολεύει για να σε υπερασπιστεί και το να μην επικοινωνεί μαζί σου με το ίδιο σωλινάκι οταν αυτό βολεύει για να σε υπερασπιστεί , αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα οτι απλώς σε υπερασπίζεται και τίποτα παραπάνω (το σωληνάκι μπαίνει - βγαίνει ανάλογα) . Αν συνδιασω και το \'\'ξέρω - δεν ξέρω\'\' την Δήμητρα , εχω και ενα άλλο στοιχείο .
Οποτε τα περι επιχειρημάτων και βλέπω καθαρα ...........
ΚΑΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΜΠΕΚΑ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ
λοιπον ακου να δεις μανθες εχω και γω ενα στοιχιμα. αν μου δωσεις το τηλεφωνο σου και σε συναντησω και καταφερεις να μου το παιξεις οπως το παιζεις εδω μεσα αποχορω απο το φορουμ
αν τις φας και γυρισεις σπιτι σου κλαιγοντας αποχωρεις εσυ
τι λες?
Quote:
για κοιτα βρε ποιος μιλαει....
χεχε...
Quote:
εσύ μη μιλάς, σώπαινε.....
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣQuote:
Originally posted by giorgos7
λοιπον ακου να δεις μανθες εχω και γω ενα στοιχιμα. αν μου δωσεις το τηλεφωνο σου και σε συναντησω και καταφερεις να μου το παιξεις οπως το παιζεις εδω μεσα αποχορω απο το φορουμ
αν τις φας και γυρισεις σπιτι σου κλαιγοντας αποχωρεις εσυ
τι λες?
Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
εσύ μη μιλάς, σώπαινε.....
παρντόν?
Μιας και το θέμα είναι Βελτίωση του φόρουμ ας καταθέσω και την άποψη του Γεωργίου speaking
http://www.youtube.com/watch?v=sEW6oe8RsiA
Το θέμα Κάλια και Κομφούζιο για μένα έχει τελειώσει......
Ήταν απλά ένα μπέρδεμα......όποιος θέλει απάντηση, ας μου στείλει υ2υ.....
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ23 :DQuote:
Quote:
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ23 :DQuote:
α ετσι εεεεεεεε???
:cool:
δεν ειπα οτι θα καναμε παρεα ρε κοπανε
ΚΟΠΑΝΕ?ΕΜΕΝΑ ΕΙΠΕΣ ΚΟΠΑΝΟ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!
ρε σεις, πλάκα έχετε να πούμε.....
τι σας νοιάζει ρε, ποιός είναι ποιός ?
θα τον παντρευτείτε μήπως ?
τι άνθρωποι δω μέσα.....
εδιτ
αμα λέω γώ για γκομενιλίκια μπαίνουμε στα φόρα .....
σκατά στο στόμα μου
Πολύ βρώμικα μυαλά είσαστε μερικοί... Η Δήμητρα είναι η Δήμητρα και ο Manthes είναι ο Manthes. Δεν κατάλαβα γιατί αυτοί οι δυό να είναι το ίδιο πρόσωπο. Επειδή ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ; ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ Η CHRPAP ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ THREAD ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ; ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ; ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο MANTHES. ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Εκνευρίστηκα πολύ με αυτό που έγινε με την donald_girl (όχι ότι σας νοιάζει.. απλά το αναφέρω).
Δηλαδή τί θα έπρεπε να γίνει? Ο καθένας να αρχίσει να σβήνει ό,τι έχει γράψει..? Αν το κάναμε αυτό δεν θα υπήρχε φόρουμ.
Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε, ναι μεν να υπάρχει η δυνατότητα edit, γιατί άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε, αλλά η δυνατότητα αυτή να υπάρχει για λίγα λεπτά μετά την καταχώριση κάθε μηνύματος. Δηλαδή να μην μπορούμε να διαγράφουμε μηνύματα προηγούμενης μέρας ή μηνύματα που καταχωρίσθηκαν πριν 2 ώρες..
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου woman, αλλά έτσι θα μπούμε πάλι σε ένα φαύλο κύκλο συζήτησης για το τι είναι δημοκρατία και τι όχι.
Εγώ αν γίνει δημοψήφισμα ανάμεσα στα μέλη προτείνω ακριβώς αυτό που είπες.
Είναι, αν μη τι άλλο κοροιδία, να ασχολούμαστε κάποιοι προσπαθώντας να βοηθήσουμε και κάποια άτομα να ακυρώνουν τόσο προσβλητικά το χρόνο και τη διάθεση μας...........
Ακριβώς, όπως το είπες, ΚΟΡΟΪΔΙΑ........................ Φαντάσου να απαντούσα κιολας στο συγκεκριμένο θέμα πως θα αντιδρούσα....
Νομίζω και κάποιος άλλος το είχε κάνει! Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
Ναι, το είχε κάνει ένας τύπος παλιά.
Ευτυχώς και τότε δεν είχα πολύ ασχοληθεί....
Τι να κάνουμε?
Κινούμαστε σε ένα χώρο όπου δεν επιλέγουμε με ποιους μιλάμε και για να έχουμε μια άποψη πρέπει να ανταλλάξουμε κάποιες κουβέντες πριν βγάλουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Δυστυχώς, κάποιες φορές, μας προλαβαίνουν τα γεγονότα.....
το μυστηριον ελυθη...αλλα το προβλημα παρεμεινε τελικως αλυτο :P:P:P:P
http://www.youtube.com/watch?v=O9u2I1kzck4
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΧ ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ WOMAN NA ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ EDIT.Quote:
Originally posted by Woman
Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε, ναι μεν να υπάρχει η δυνατότητα edit, αλλά η δυνατότητα αυτή να υπάρχει για λίγα λεπτά μετά την καταχώριση κάθε μηνύματος.
ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Δεν βλεπω το προβλημα εδω...δηλαδη αμα την πεις ξερω γω Δημητρα αντι για woman τι εγινε?
Ναι κατα την γνωμη μου η καλυτερη λυση ειναι περιορισμενης χρονικης διαρκειας edit και για περαιτερω αν προκυψει αναγκη στον διαχειριστη.
Το περιορισμενης χρονικης διαρκειας edit ειναι ενα must τουλαχιστον απο το καθολου edit γιατι καποιος μπορει να θελει να προσθεσει κατι...να διορθωσει κανα ορθογραφικο και τα συναφη.
MA YΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 72 ΩΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ
Η τροποποίηση ήταν παλιότερα στις 5 ημέρες. Εδώ και λίγο καιρο είναι στις 3 ημέρες και παραμένει τόσο, ακριβώς προς διόρθωση τυχόν ορθογραφικών/συντακτικών ή άλλων τέτοιων λαθών.
Η τροποποίηση των 3 ημερών σίγουρα δεν παραμένει προς διευκόλυνση πλήρους διαγραφής μηνυμάτων/θεμάτων. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές.
Ειλικρινά, πριν εφαρμοστεί αυτός ο περιορισμός στην τροποποίηση, είχαν προκύψει, χωρίς υπερβολή, εκατοντάδες διαγραφές μηνυμάτων. Γνωρίζω τουλάχιστον 2 μέλη που έχουν διαγράψει περισσότερα από 300-400 μηνύματα ο καθένας.Κι αν κρίνω από τα μηνύματα που καταφθάνουν κάθε εβδομάδα ζητώντας διαγραφές όχι μονο μηνυμάτων αλλά και ολόκληρων θεμάτων, έιμαι βέβαιος ότι χωρίς περιορισμό, θα ειχαν διαγραφεί απο το φόρουμ πολλές χιλιάδες μηνύματα.
Πέραν των 3 ημερών, οποιος θέλει τροποποίηση, απευθυνεται στους διαχειριστές.
Με καλή θέληση, έχουν γίνει κατ αυτόν τον τρόπο αρκετές τροποποιήσεις/αλλοιώσεις μηνυμάτων προς αποφυγή αναγνώρισης ενός ανθρώπου από άλλους ανθρώπους του περιβάλλοντος του.
Αλλωστε, όποτε και όπου μπορώ, προτρέπω, τα μηνύματα να έχουν ευθύς εξαρχής αλλοιώσεις, πχ σε ηλικίες, ονόματα, επαγγέλματα κτλ, στοιχεία δηλαδή που ούτως ή άλλως δεν αλλάζουν τις απαντησεις των υπολοίπων, δεν μπερδεύουν, δεν αφορούν την κοινότητα.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ IGNORE. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
ΑΝ ΠΧ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ
δυστυχώς οχι, από όσο ξέρω τουλάχιστον.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ EDIT Ή DELETE; ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΠΧ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΝΔΕΙΞΗ DELETE
Συμφωνώ, αν και νομίζω ότι αυτό ήδη ισχύει......Δηλαδή όταν διορθώνουμε κάτι γράφει έντιτ και σε κάποια που τα διέγραψαν έγραφε deleate.......