87 κιλα και ο καθρεφτης συμμαχος πλεον... :)
Printable View
87 κιλα και ο καθρεφτης συμμαχος πλεον... :)
καλε φτανει σε χασαμε :lol: :lol: :lol: :lol:
υγ..: σκευτομουνα να βαλω και γω πριν και μετα αλλα δεν θυμαμαι πως βαζουμε φωτο τρομαρα μου? :saint:
mitso θα πατησεις το post reply, θα δεις ενα κουμπι που λεει choose, το πατας, επιλεγεις φωτο και μετα το post reply.
περιμενω!! :D
Kαλέεεεεε! Εισαι Θεος ηλιος καλοκαιρινος! :)
Μπραβο ρε αγορι!!
αααααα γαμωτο λεει οτι ειναι ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ! :( BASIKA ΟΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΩΤΟ ΣΤΑ 140 κιλα που να χωρεσει? χχαχαχαχα
μπες εδω: www.picnik.com ανεβασε τη φωτο,πηγαινε εκει που λεει στο edit, resize και κανε την πχ 500x... ,αποθηκευσε την κ ανεβασε την μετα!
Κουκλιτσα μου διμετρη ευχαριστω. :DQuote:
Originally posted by onelifeonechance
Μπραβο ρε αγορι!!
Oτι βλεπω,λεω :DQuote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Κουκλιτσα μου διμετρη ευχαριστω. :DQuote:
Originally posted by onelifeonechance
Μπραβο ρε αγορι!!
(Περιμενουμε και χωρις μπλουζα,φωτο:P)
Aνεβηκε!
ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ.:starhit:
φτου παλι δεν ανεβηκε . ωραιος ο μπομπιρας μου ε? χαχαχ που να τον δεις τωρα εχει ενα μαλλι σαν to CHEWBAKKA einai xaxaxaxax
δν ανεβηκε..
ρε τι παιδι ειναι..μιλαμε εχω ερωτα μ'αυτα τα σκυλια..
Eγω στο εχω σχολιασει πολλες φορες,ας μην γινομαι γραφικη..
Αλλα θα το ξαναπω,εισαι κουκλα!!:tumble:
σταματα βρε εισαι υπερβολικη στο χω ξαναπει :lol: και συ εισαι κουκλα και μια μεγαλη γλυκαααααααα , ευχαριστω πολυυυ
για ξαναματαπροσπαθησε για την τωρινη!
ενταξει μεχρι εδω πιο κατω δεν εχει, μετα θα κανω ποστ την κοιλια χαχαχαχα
τι κουκλαρα εισαι εσυ!!!! φτου φτου φτου φτου φτου!!!!
one... you're next :D
οοοοοοο τι τζεντλεμαν!!!!!!! που να δεις την ουαν! ξερεις γιατι τη λεω Σκαρλετ? γιατι ειναι ιδια η Σκαρλετ Γιοχανσον, μη σου πω στο πιο ωραιο! μιλαμε για κουκλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ναι ε;
εγω ειμαι mitsokolofanatikos
παντως, δεν αλλαζω :D
χαχχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: αχου τι γλυκα μωρε :lol: :roll::D:tumble::love::saint:
Μιτσοκόλο μου, στο έχω ξαναπεί, θεαματική αλλαγή!!! Μπράβο σου κουκλίτσα μου!!!!
Λέτε σε μερικούς μήνες να μπορώ να ανεβάζω και εγώ με δυψίφιο αριθμό φώτο? αχχχχ.....
mitsokolo ενταξει απλα τελειααααααααα δεν υπαρχουν λογια .θα συμφωνησω κ εγω με τους υπολοιπους.......εισαιι μια σκετη γλυκαααα
καλα πωλινα πλακα κανεις τωρα????? εννοειτε οτι θα κατεβεις διψηφιο και μαλιστα αρκετα θεαματικα αν δεν κανεις υπερβολες! ξεκινησες και με πιο λιγα κιλα απο μενα.
εγω και στα τωρινα ειμαι ευχαριστημενη, ελπιζω στην εγκυμοσυνη να μην παρω πολλα ο γιατρος ειπε γυρω στα 5-6 με κοβει, θα δουμε, με το ζορι πρωσπαθω να φαω καλες ''μεριδες''
μαριλη μου ευχαριστω εισαι και συ γλυκα που το λες και μονο!
σιγα βρε Μαριλη τι λες? εγω ανεβασα στα 140, δεν καταλαβα ποιος θα μας κρινει η θα κοροιδεψει? θα τον μαστιγωσω! σε φορουμ διατροφικων διαταραχων ειμαστε... αν δεν θελεις να φανει το πρωσοπακι σου απλα βαφτο μια τσακ τσουκ τσακ και οκ ! :lol: :lol: :lol:
ενταξει οστοσω εγω θα περιμενω με την καραμπινα αμα δω κανενα αρνητικο σχολιο :lol: :lol: :lol: πλακα κανω Μαριλακι σιγααααααα κλαιν μαιν ειπαμε!
Ρε συ Μαριλύ!!!! Τι ματάρες είναι αυτές????????????? Κούκλα είσαι!!!!
Αντε θα ανεβάσω και εγώ αν και έχω ανεβάσει και στο δικό μου τόπικ
Εδώ στα 125 κιλά
Μαριλη μου πας καλα η να βαλω τις φωνες????????????? εσυ εισαι κουκλα ρε συ,,,, ααααααααα δε παμε καλαααααααααααααααααααααα ααααααα χιχιχιχι καλα και απο βαρος θελεις να χασεις η να παρεις? προσεξε τι θα πεις μη με συγχησεις στην κατασταση μου ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Και εδώ στα 110.7 που ήμουνα προχθές!!!!
polinakiiii σ ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυ.....mitsokolo οχιιι θελω να διατηρησω τα κιλα μου
polinakiii φαινεταιιιιι η διαφορα στο προσωποοο σουυυυ μπραβοοοοοοο συνεχισε ετσιιιιιιιι...ενα εχω να πω...μαλλον δυοοοο το μαλλι σου παει πολυ ισιο....κ το μπλε σα χρωμα πολυυυυυυυυυυυ
α ειπα και γω παιδι μου! με 'σκιαξες! χαχαχαχαχ
ειδες το Πωλινακι μας? μπαινει μπαινειιιιιιιιιιιιιι !!!
Σε ευχαριστώ Μαριλύ μου!!!!
Ναι μιτσοκόλο μου, μαζέυω στο πλυσημο!!!!! χαχαχαχα
και που εισαι ακομα!!!!!!!!!!! μετα το 6μηνο θα φανει η πιο μεγαλη διαφορα!!!!!!... ολοι οι σληβατοι αυτο δηλωνουν! ;) ;)
marili εσυ εισαι για το
next top model κοπελα μου!
χαχαχαχα σ ευχαριστω πολυυυυυυ αλλα ουυυυυυυυυυ τι να σου πω σιγουραααααααα.......πρωτη θα βγωωωωω χαχαχαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by fae!_prits_:p
marili εσυ εισαι για το
next top model κοπελα μου!