sabe,τι πόρτα ήταν αυτή που έφαγα κατάμουτρα;
Μας καλείς στο τσατ,έρχομαι,σου χαμογελώ,σου μιλάω και βγαίνεις;
Ε,όχι!Δεν το δέχομαι αυτό!Δε γεννήθηκε ακόμα άνθρωπος που θα με σουτάρει στο τσατ!
Printable View
sabe,τι πόρτα ήταν αυτή που έφαγα κατάμουτρα;
Μας καλείς στο τσατ,έρχομαι,σου χαμογελώ,σου μιλάω και βγαίνεις;
Ε,όχι!Δεν το δέχομαι αυτό!Δε γεννήθηκε ακόμα άνθρωπος που θα με σουτάρει στο τσατ!
Γεια σας κορίτσια?. Είμαι μάλλον το κακό κορίτσι της παρέας, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μπαίνω πιο συχνά στο forum?. Αλλά σας σκέφτομαι.
Λοιπόν έχασα μόνο μισό δηλ. από 85,5 είμαι 85? είμαι λίγο κακό κορίτσι δεν κάνω σωστό πρόγραμμα, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο στόχο μου αλλά που θα πάει θα το βρω !
Sabe όχι δεν απολύθηκα εγώ, όχι ακόμα τουλάχιστον. Κορίτσια συγχαρητήρια για τις προσπάθειες σας? Hanele διάβασα την ιστορία σου, και νομίζω ότι τώρα θα τα καταφέρεις, και μην ανησυχείς για τις ραγάδες, εγώ δύο γέννες έχω κάνει και δεν έχω ούτε μία? βάζε και καμία κρεμούλα για ενυδάτωση?
Ναντίν, έχεις δοκιμάσει τη φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ με 12% λιπαρά, είναι πολύ καλή?.
Ρε παιδιά, έχω ένα πρόβλημα? Είπαμε με τον άντρα μου να πάμε κανένα θέατρο το Σάββατο το βράδυ, είπαμε να πάμε στο ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, στο οποίο έχω να πάω πολλά χρόνια δηλαδή είχα πάει μία περίοδο που είχα παχύνει και ήμουν 72 κιλά και θυμάμαι ότι χώραγα ίσα ίσα στην καρέκλα?. Σκέφτομαι τώρα που είμαι 85 και αν δεν έχουν κάνει ανακαίνιση, και αν δεν χωρέσω στις καρέκλες, τι θα κάνω, και προπαντός τι θα πω στον άντρα μου ? Αχ, τι τραβάμε και εμείς η αφρατούλες???
Γεια σας!!Λοιπον στο θεμα ζυγισματος..ειμαι 82.200 (αν και ειμαι αδιαθετη ακομα οποτε ισως να ειμαι και κατι λιγοτερο).Αντε καλε που δεν θα σε χωραει η καρεκλα,ελεος!!Κοριτσια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο με εμψυχωνετε!!Θα βαζω κρεμουλα,και απο Δευτερα θα αρχισω και να γυμναζομαι πιο εντατικα.Βεβαια ο διαδρομος μου τη δινει, οποτε κανω αλλα, πιλατες και τετοια.Και το μαθημα μπαλλετου ειναι πολυ αποτελεσματικο.Για να γινει σωστα πεφτει πολυ ιδρωτας.Μην φανταστειτε οτι παω καπου και τα κανω,(θα πληρωνα περιουσιες),απλα χρησιμοποιω τις γνωσεις μου και το σπιτι μου (το εχουμε κανει στουντιο για να δουλευω,πρεπει να βγαλω και τα προς το ζην,ελπιζω να το ειπα καλα).Τι ωραια που θα ηταν να πηγαιναμε για καφεδακι απογευματινο ολες μαζι!!Φιλακια πολλα πολλα,και θα τα ξαναπουμε!!
Hanelle, μπράβο μια χαρά τα πας, αν ενδιαφέρεσαι υπάρχει μία κρέμα της Syncroline για ραγάδες στο φαρμακείο, είναι πολύ καλή...
Μπείτε στο chat, nadine που είσαι μπαίνω....
Αλαλούμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μμμ
Πού είσα καλέ;Μίλα μας!Μέσα είμαστε όλοι και σε φωνάζουμε!
Αν θέλεις να κάνεις εντυπωσιακή είσοδο και ν'ασχολούμαστε όλοι μαζί σου,τα κατάφερες!Βγες τώρα έξω απ'όπου κρύβεσαι!
Hanelle,είναι να μην ευχηθείς κάτι εσύ!Αμέσως ξεπαρταλιαζόμαστε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σου!
Η πεταλουδίτσα σου έμεινε στα 83...φύσα την να πάει λίγο παρακάτω...Σου κλέβει 800 ολόκληρα γραμμάρια!
Αλαλουμίδιο,η φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ ήταν η αγαπημένη μου,αλλά τελευταία σαν να είχε πλαδαρέψει(κοινώς μαλάκωσε)
και την σούταρα γιατί την θέλω σφιχτή εγώ.Τώρα βγαίνω με την ΟΛΥΜΠΟΣ 12%.Προς το παρόν καλά τα πάμε...
Πάντως κι εσύ μια χαρά τα πήγες,δεδομένων των ατασθαλιών...βρε και μόνο που μας κάνεις παρέα χάνεις!Τι άλλο θέλεις;
sabe,είδες πως αποζημιώνεσαι που τρως πιο σωστά με απώλεια σχεδόν κιλού;
ʼντε,την επόμενη Παρασκευή σε βλέπω ματιασμένη...Σκόρδα,φυλαχτά ,ό,τι έχεις μάζεψε το!
Φεύγεις για τη δεκάδα του εξηντα κάτι...Θα σε ζηλέψουμε λιγάκι όλες μας να ξέρεις!Καλοπροαίρετα πάντα,ε!
BARBούνι μου,για τιμωρία σου(μια που είσαι του καθήκοντος)θα γράψεις 100 φορές
"δε θα ξαναλείψω από το ζύγισμα της Παρασκευής ο κόσμος να χαλάσει!"
Τώρα να σε μάθουμε να τσατιάζεσαι κι εσύ μαζί μας,αν κι έχεις άλλα ωράρια...
Επάνω στη σελίδα που είσαι,στο μπλε της,γράφει"chat υποστήριξης"
Πατάς εκεί και μπαίνεις στο δωμάτιο.Στα δεξιά έχει ένα γαλάζιο πλάισιο,
όπου λέει ποιά μέλη είναι ήδη μέσα(αν είναι βέβαια κάποιος)
και κάτω έχει μια μπλε μπάρα,όπου γράφεις αυτό που θέλεις να πεις
και πατάς μετά το send δίπλα ή το enter από το πληκτρολόγιο σου
κι ανεβαίνει στον κοινό χώρο ομιλίας.Οι τσαχπινιές στην πράξη μετά...
ʼντε,να σε πετύχουμε καμιά μέρα να σου πάρουμε την παρθενιά!
Λοιπόν,στην ετυμηγορία της ζυγαριάς μου τώρα...138(-1,9 kg) βγάλαμε μέσο όρο
Καλά πάμε,αν και μιλάμε για πολλή πείνα!Πάμε για την επόμενη Παρασκευή τώρα!
Φιλάκια πολλά,αγαπημένες μου!Τρελό Σαββατοκυριακοξεφάντωμα!
Εντάξει...ξεφαντώστε,αλλά κάντε κι ένα κιτ κατ να πείτε ένα γειά...
sabe,τελικά τι ήπιαμε χθες;Περάσαμε καλά;Κουνήσαμε την κορμάρα μας;
Αλαλουμένια,έχει θέατρο απόψε;ʼντε,να γελάσετε πολύ πολύ και να πάρεις πίσω αυτά που φοβόσουν...
BARB,εσύ είσαι στα χάι σου τώρα!Σάββατο είναι η επίσημη μέρα σούπερ-μάρκετ αφού!
Το Χανελέλι μας πώς την πέρασε τη μέρα του σήμερα;Αγορά και καφεδάκι με φίλες;
Τώρα σας φαντάζομαι,αλλά σε λιγάκι θα έχω και εικόνα!Έχω τα εισιτήρια στο χέρι κι αδημονώ!
ΒΑRB,θα σε κερατώσουμε λίγο,αλλά έρχονται τα πάρτι σας και θα βρεθούμε λίγο αργότερα όλες μαζί!
Εξάλλου,εννοείται πως όποτε έχεις χρόνο και διάθεση να πεταχτείς Θεσ/νίκη κερνώ καφεδάκι...
Φιλούρες!
Καλησπέρα συνοδοιπόροι, εγώ είμαι ακόμη τώρα στη δουλέιά και σας διαβάζω(όπως κάνω έδω και πάνω από χρόνο, όπως είπε μια ψυχή-μου αρέσει η κατασκοπία!), μετά θα πάω σπίτι να δω τηλεόραση και να ξεκουραστώ γιατί δουλεύω και αύριο, θα προσπαθήσω να μην ανοίξω καθόλου το ψυγείο....καλά να περάσουμε όλοι απόψε, φιλιά!
Γειά σου,Κα-Γκε-Μπε!
Μόλις πας σπίτι,βάλε ΝΕΤ!Έχει αφιέρωμα στον Μητροπάνο! :)
Γειά σου,NADINE,(καλά ακόμα γελάω με το Κα-Γκε-Μπε!), έχουμε και τα ίδια μουσικά γούστα-αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!!!
Καλημέρα ομορφιές μου!ʼντε,επιτέλους,Δευτέρι� �σε!Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!
Περιμένω τα νέα και την ενεργή σας συμμετοχή σ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας!
Εγώ θ'απουσιάσω από το χρονικό μας(συνεπώς κι απ'το ζύγισμα της Παρασκευής)
Θα μου λείψετε αλλά θα σας πάρω στη σκέψη μου(έχει λίγο συνωστισμό εκεί βέβαια)
Να έχουμε ακόμα μια υπέροχη κι αποδοτική εβδομάδα!ΒΑRB μου,μέχρι την επόμενη μας επικοινωνία
και κορίτσια μέχρι την Τετάρτη στο μέρος και την ώρα που είπαμε,φιλάκια πολλά πολλά κι αγαπησιάρικα!
Καλε, που πατε? που με αφηνετε εμενα?
τελος παντων
nadine, την τιμωρια την αποδεχομαι, θα την γραψω στον ελευθερο χρονο μου. οσο για την απουσια σου, θα σου το κραταω.
Κοριτσια, τι μου κανετε?
οπως ξερετε, εγω δεν ανοιγω υπολογιστη απο το σπιτι (προς το παρων) αλλά σε καθημερινη βαση και ολες τις πρωινες ωρες θα ειμαι εδω. οσο για το chat, θα προσπαθησω σε καποια φαση να δω τι θα καταφερω
Hanelle, χαιρομαι ιδιαιτερως για το νεο σου βαρος. εμπρος δυναμικοτερα και με κρεμες και τα συναφη. πως εχεις διαμορφωσει το σπιτι σου?
Αλαλουμακι μου, τελικα πηγες θεατρο? Πες μου γιατι εχω την απορια να δω αν δεν χωρας στην καρεκλα τι κανεις.Ξερεις τι μου θυμησες? Μια φορα πηγα σε ενα καφε-ημουν 105 κιλα τοτε, καθισα σε μια καρεκλα. καπως στριμωχτηκα αλλά δεν εδωσα σημασια. Η φαση ηταν οταν σηκωθηκα!!! την πηρα μαζι μου. Φυσικα δεν ξαναπατησα σε εκεινο το καφε ....
Sabe, Τι νεα απο το παρτυ? τι επιτυχιες ειχες? εχω να παω σε παρτυ κατι χρονια...
Ρεκοριτσια, γενικως, χαιρομαι που χανουμε κιλα. σαν να τα χανω ολα εγω νιωθω!!!!
sabe, ελα στο Chat. θελω να το δοκιμασω
Kαλημερα κι απο μενα σε ολα τα κοριτσια,παλια και νεα(pegy καλωσηρθες,σκεφτεσαι να ενταχθεις στην ομαδα R?Πολυ χαιρομαστε ετσι κι αλλιως,οποιο προγραμμα κι αν αρχισεις!).Ναι κοριτσια,πηγα στο παρτυ,μια χαρα,ηπια μονο μια βοτκα-πορτοκαλι,ετσι κι αλλιως χορευα συνεχεια,δεν ειχα και χρονο να πιω περισσοτερα(ευτυχως).Αlalumaki, για δωσε ρεπορτο για την εξοδο,ευχομαι να περασες τελεια.Βarb μου,θα σε κανουμε τσατοβια,δεν τη γλυτωνεις λεμε!Το ραντεβου ισχυει κοριτσια,αντε,ανυπομονω!!!Han elle,τα νεα σου?Ολα καλα το σουκου?Πως πηγε?
Ναντιν,να παρεις το p/c μαζι,χαχα,σε εχουμε συνηθισει,δε γινεται χωρις εσενα εδω!
Εγω εκανα γουρουνιες το Σαβ/κο,ααχ,εφαγα και γλυκο,και αλμυρο,και λαδερο και απ'ολα,σημερα πρωι πρωι η ζυγαρια ητανε πανω 1,5 κιλο!Επαθα μια πλακα και να σκεφτειτε οτι περπατησα την Κυριακη γυρω στις τρεις ωρες(ειχαμε παει στο αττικο παρκο,να πατε οσες δεν εχετε παει,υπεροχα ειναι).Μια ερωτηση να κανω?Αιωνια απορια μου ειναι αυτη:πως γινεται να θες μια βδομαδα να χασεις ενα κιλο,αλλα να μπορεις να το ξαναπαρεις σε δυο μερες?ΑΔΙΚΙΑ!!!Αλλα απο σημερα παλι στο προγραμμα,ειπαμε να μη γινονται οι ατασθαλιες μας λογος διακοπης.Οποτε χαλαρα,προσεχω παλι και συνεχιζω σταθερα.Ναντινακι,δε με κοβω αγαπη μου να δειξει το πολυποθητο 6,αλλα δεν πειραζει.Στοχος μας ειναι να χασουμε τα κιλα μας,πισωγυρισματα η μη!Παρατηρησα κατι παντως,ειχα συναισθηση οτι αυτα που ετρωγα και ο τροπος,η ωρα που τα ετρωγα,ηταν λαθος,δλδ παρατηρουσα τον εαυτο μου και τα λαθη μου,ισως αυτο να ειναι ενα πρωτο βημα για την υιοθετηση πιο καλου διατροφικου μοντελου.Παλιοτερα ουτε που το σκεφτομουν αν αυτο που τρωω ειναι αυτο που πρεπει και την ωρα που πρεπει.Αυτα προς το παρον,αντε,καλη μας συνεχεια!
Καλημέρα, και καλή εβδομάδα, λοιπόν θέατρο δεν πήγα γιατί είχα άρρωστο τον μικρό, αλλά θα πάω το άλλο ΣΚ οπωσδήποτε, μην μείνουμε και με την απορία, χωράω δεν χωράω ????
Sabe και εγώ γουρούνιασα τρελά δεν μπορώ να συνέλθω, νομίζω ότι χρειάζομαι επειγόντως μία συνάντηση με κάτι κοριτσάκια που γνώρισα τελευταία για να με βάλουν στον ίσιο δρόμο?. Ναντινάκι με έχεις καταμπερδέψει πότε φεύγεις, μέχρι πότε δεν θα σε έχουμε στο forum, τελικά είναι όλες ΟΚ για Τετάρτη, να μαζευτούμε στο chat στις 4.00 να τα πούμε??? Εχω απορίες....
Αlalumaki,μη στεναχωριεσαι καρδια μου,θα σε ανεβασουμε εμεις!Θα κρατησουμε η μια την αλλη,αυτο δεν ειναι το νοημα της ομαδας?Ετσι!Περαστικα στο μικρουλι σου!Ναι,εγω μεσα για Τεταρτη,θα μπω και στις 4 οπως προτεινες στο chat,να τα πουμε.Βarbarella,σ'εχασα,ειχα δουλεια εκεινη την ωρα,αμα μπορεσεις να τα πουμε αργοτερα ε?
Κορίτσια καλησπέρα και απο μένα. Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό. Είχα πεί ότι θα έγραφα όταν θα ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω και εγω την προσπαθειά μου. Πρώτα να σας πω δύο λόγια για μένα: Είμαι 38 χρονών, ύψος 1,68 και βάρος 80 Κg. Μετά τα 30αντα ήμουν μεταξύ 70 μέχρι 75 κιλά. Στα χρόνια αυτά ποτέ δε κατάφερα να κατέβω δεκάδα πρόσεχα όμως κιόλας να κρατηθώ όταν εφτανα τα 75. Όμως πριν ένα περίπου μήνα έκοψα το τσιγάρο και από τότε τρέχω συνεχώς την ανηφόρα και δε λέω να σταματήσω. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το τσιγάρο ήταν για μένα μέσο έλεχου της βουλιμίας μου. Το αποτέλεσμα είναι ότι τον τελευταίο μήνα έβαλα 5 κιλά. Θέλω να πιστεύω ότι η ανοδική πορεία θα σταματήσει εδω. Έγραψα σ'αυτό το post γιατί θα ήθελα να εντάξετε και μένα στην ομάδα των R, αφού σήμερα ήπια το πρώτο ρεντουκτίλ μετά από εξετάσεις και σε συννενόηση με την ενδοκρινολόγο μου. Θα είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και σας υπόσχομαι ότι κάθε Παρασκευή θα έρχομαι πρώτη και καλύτερη στο ζύγισμα. Ναντιν, σημείωσε λοιπόν: klm, 80 κιλά με στόχο τα 65!!! Σας ευχαριστώ κορίτσια για όσα μου έχετε προσφέρει μέχρι τώρα.....και ας μη το γνωρίζατε.
Κοριτσια σχετικα μετη συναντηση της Τεταρτης ισχυει οτι ειπαμε.Η Nadine ξεχασε τα τηλεφωνα μας, κι εγω για πολλους λογους ειμαι τωρα στους γονεις μου και δεν τα εχω.Οποτε αν μπορειτε στειλτε μου ενα mail η μηνυμα με τους αριθμους σας, μη χαθουμε τελευταια στιγμη!!Σας φιλω πολυ πολυ ολες,και συγνωμη για το μικρο ποστ.Εχουν ερθει τα πανω κατω.
Klm,καλως ηρθες στην παρεα μας!Θα δεις οτι οχι μονο θα χασουμε τα κιλα μας,αλλα θα περναμε και ωραια στο μεταξυ,γιατι θα εχουμε συμπαρασταση και βοηθεια.Εισαι αρκετα ψηλη,θα δειχνεις τελεια οταν χασεις τα κιλα σου!Μη νομιζεις,στους περισσοτερους ανθρωπους το κοψιμο του τσιγαρου φερνει αλλαγες στο δεικτη της ζυγαριας,θυμαμαι τον πατερα μου,ολη την ωρα μπροστα σε ενα ανοιχτο ψυγειο ητανε.Εσυ το αντιληφθηκες νωρις,μπραβο!Ποσα κιλα θελεις να χασεις?
Ηanelle,εχεις δωσει το mail σου σε προηγουμενο ποστ?Αμα ειναι να ψαξω.Οκ,θα σου στειλω το τηλ.μου.Η Nadine ξεχασε τα τηλεφωνα μας?Κοριτσια,να τη βαλουμε τιμωρια,χα χα!
Xτες επανηλθα σε φυσιολογικη διατροφη,δλδ ανευ ατασθαλιων,ακομη ομως παλευω να τρωω πρωινο και δεκατιανο,τα οποια τα θεωρω ολιγον υποχρεωση,γιατι για πολλα χρονια επινα μονο καφε μεχρι το μεσημερι.Διαβασα ομως οτι ειναι βασικοτατα για απωλεια κιλων,καθως ο μεταβολισμος κοιμαται αν δε φας πρωινο.Μμμ,για να δουμε.Δεν ειμαι και τερας πειθαρχιας η γυναικα,τι να πω!Το παλευω.Θα μου αναφερετε κανενα πρωινο που να ειναι υγιεινο και να μην περιεχει αλλαντικα?Σκεφτομαι να φτιαχνω κατι απο το σπιτι,γιατι στο χωρο της δουλειας,τα ετοιματζιδικα τριγυρω μονο κατι αθλιες πλαστικες τυροπιτες εχουνε και κατι σπανακοπιτες χωρις σπανακι,χαχα.Καλημερουδια κοριτσακια,εμπρος μια ομορφη μερα.
Sabe , σ'ευχαριστώ για την υποδοχή σου. Θέλω να φτάσω 65 κιλά, δηλαδή όσα ήμουν πριν να γεννήσω. Για να δούμε.... Λοιπόν ως προς τα ρεντουκτίλ: έχω πιει μόνο χθες και μέχρι τώρα δεν έχω νιώσει καμία παρενέργεια. Δε μπορώ να πω οτι η ορεξη μου κοπηκε μαχαίρι, μια πεινα την ένιωθα.... όμως μπορεσα και συγκρατήθηκα και έκανα ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής χωρίς να ξεφύγω. Ακόμα και αυτή να είναι η βοήθεια του χαπιού ...........νόμιζω είναι σημαντική. Για να δούμε.....Πάντως, λίγο το γεγονός ότι χθες μπορεσα και συγκρατήθηκα τηρώντας ένα πρόγραμμα, λίγο ότι έγραψα σ'αυτό το φόρουμ.....σήμερα νιώθω αρκέτά καλύτερα. Να'στε καλά κορίτσια. Καλή μέρα να έχετε!!!
hello everybody
η παρεα μας μεγαλωνει
klm καλως μας ηρθες. αυτο ακριβως κανουν και σε εμενα τα χαπια. με συγκρατουν απο τις γουρουνιες.
sabe, σημερα μπηκα λιγο αργα λογω δουλειας
hanelle, μην χανεσαι. μας χρειαζεσαι και σε χρειαζομαστε
Παιδια, χθες μπηκα στο chat μαι μιλησα με αρκετουτσικα ατομα. φοβερη εμπειρια. Να το ξανακανουμε. θα προσπαθησω να ανοιγω οποτε μπορω.
Nadine, καλε πως το εκανες αυτο και δεν πηρες laptop μαζι σου?
αντε και καλη συναντηση σε οσες συναντηθουν (αν καταλαβα καλα) αλλά και να μην καταλαβα, δεν πειραζει.
KLM WELLCOME!!!!!!!!!!!!!! Ετσι να μεγαλώνει η Ομάδα R, να γίνει πανίσχυρη ......ενωμένοι ποτέ νικημένοι!!!!
Σου εύχομαι μία επιτυχημένη πορεία στην ομάδα μας, τα ίδια κιλά με σένα θέλω και εγώ να φτάσω, οπότε θα προχωράμε μαζί, παίρνεις των 10 ή των 15 τα χάπια ?
Hanelle τι σου συμβαίνει, ελπίζω να μην είναι σοβαρό, και να μη λήψεις αύριο.
Sabe τι θα γίνει με το πρωινό σου, πρέπει να το παίρνει όπως και δίποτε.... Λοιπόν εγώ παίρνω στο γραφείο ένα τοστ χωρίς κόρα με light ζαμπόν και τυρί, εσύ μην βάζεις ζαμπόν και ένα μανταρίνι. Η μπορείς να πάρεις για το γραφείο 3 Gracham Crackers σικάλεως με ένα τρίγωνο τυράκι light και ένα φρούτο ή ένα κουλούρι Θεσ/κης και ένα φρούτο.
Ναντινάκι, μου λείπει τρελά, και τώρα διάβασα για το -1,9.... συγχαρητήρια κοριτσάρα είδες που δουλεύει.....
Κορίτσια, νομίζω ότι τα έχω τα τηλέφωνα θα ψάξω και τα ξαναπούμε.....
BARB δεν θα έρθεις ?
οχι, ασε που δεν ηξερα που και πως αλλά ειμαι και μακρυα. μολις χασατε chat με sabe
Alalumaki, Βarb, καλώς σας βρήκα. Αλαλουμάκι, παίρνω των 10 mg. Νομίζω εσύ είχες αναφέρει παλαιότερα (στην έναρξη της θεραπείας) ότι σου έκοψαν την όρεξη μαχαίρι από την πρώτη ώρα και υπήρχε ένα αισθημα αδιαφορίας για το φαγητό...σωστά; Βρε αλαλουμάκι.....εγω δεν ένιωσα κατί τέτοιο. Η πείνα, πείνα. Συγκρατιέμαι βεβαια από τις γουρουνιές.......αλλα δε ξέρω αν είναι από το ρεντουκτίλ ή από δικό μου πείσμα .......ειλικρινα δε ξερω........ Ειναι πολύ νωρίς για να βγαλω συμπερασματα.....μολις πριν λιγο ήπια το δευτερο χαπι.......Το σιγουρο όμως είναι οτι την πεινα την νιώθω........και ας έχω φαει γαλα με all bran στις 7:30. Οψόμεθα
Bλέπω είσαι καλή μαθήτρια, και μας διαβάζεις. Ναι είχα πει στην αρχή και μάλιστα με των 10, και για 10 μέρες περίπου δεν ήξερα τι παει να πει πείνα... μετά όμως άλλαξε αυτό και για αυτό πήρα των 15. Αλλά και πάλι αυτό το συναίσθημα των πρώτων μερών δεν το έχω ξανανιώσει, απλώς μου έκοψαν τη λαιμαργία μετά.....
Πάντως, alaloumaki, περίμενα κάτι παραπάνω. Είμαι στη δουλειά, έχω φάει πρωινό, έφαγα και ένα ακτινίδιο αλλα μιλάμε για μεγάλη πεινα. Δε ξέρω, είναι νωρίς για να δράσει το χάπι; Μήπως δε με πιάνει. Δε ξέρω. Πιστεύω πάντως ότι την ίδια πείνα ένιωθα και χωρις το ρεντουκτιλ. Και το οτι συγκρατιέμαι νομιζω ότι φταιει το πεισμα των πρωτων ημερων. Το μόνο που μου μένει είναι να κανω υπομονη. Δε μπορει ......θα ξεκαθαρίσει το τοπιο
Ναι, περίμενε όλοι οι οργανισμοί δεν αντιδρούν το ίδιο, αν δεν σου κάνουν τίποτα των 10 μήπως πεις στο γιατρό σου να πάρεις των 15.... αλλά περίμενε μερικές μέρες και θα δείξει...
καλά δεν είναι κανείς στο chat....
Alalumaki, μπήκα αλλα δε σε βρήκα...δε πειράζει τα λέμε καποια αλλη στιγμή. Φιλιά
Καλημέρα. που εξαφανιστήκατε όλες καλέ;
Καλημερα σε ολες σας!Εδω ειμαι klm,πως τα πας κοριτσι μου?Ηθελα να σου πω να εχεις λιγη υπομονη,γιατι αναλογως τον οργανισμο,αλλος βλεπει νωριτερα αλλος λιγο πιο μετα την αλλαγη στην ορεξη του(βασικα οχι ετσι ακριβως,δεν κοβει την ορεξη το reductil,δεν ανηκει στην κατηγορια των ανορεξιογονων,απλως βοηθαει στο να νιωθεις χορτασμενος γρηγοροτερα).Γι αυτο το λογο και ειναι σαφως και πιο ακινδυνο απο αλλα σκευασματα που κυκλοφορουν.Απο παρενεργειες,εμενα η ξηροστομια,διηρκεσε κανα-δυο βδομαδες,αλλα αυτο επειδη δεν πινω γενικα παρα ελαχιστο νερο.Εσυ να πινεις αρκετο νερακι για να μην το εχεις αυτο το παρατραγουδο.Σε ενημερωνω για τις συχνοτερες παρενεργειες-πονοκεφαλος,ξηροστομια,δυσ κοιλιοτητα-αυτα ειναι τα συχνοτερα,αν θες να με ρωτησεις κι αλλα,εννοειται οτι ειμαι στη διαθεση σου.
Κοριτσια,σε σας τις αλλες εστειλα μηνυμα απο το κινητο μου με το τηλ.μου,για να το εχετε,καθως καποιες το ξεχασαν.Επισης,δηλωνω οτι το απογευμα θα ειμαι στις 6,30 στο γνωστο μας ραντεβου,αν εχουμε καμια αλλαγη,ειδοποιηστε με.
Ηanellaki,κοιτα να μη μας τη σκασεις!Σε περιμενουμε.
Η διατροφη μου ητανε μια χαρα και τη Δευτερα και χτες,ξαναεπεσα στο 70,5.Φτηνα τη γλυτωσα την παρασπονδια,χα χα
καλημερα κοριτσια
σημερα ειμαι πιεσμενη πολυ απο δουλεια αλλά εκλεψα λιγο χρονο για να στειλω ενα μυνηματακι
Klm, νομιζω οτι ειναι νωρις ακομη για να απογοητευεσαι. κανε την προσπαθεια σου και αμα νιωθεις πεινα στιμπα κανενα φρουτακι. εγω κουβαλαω στο γραφειο παντα φρουτα, κανενα μπολ σαλατα, κανενα γιαουρτι με all bran, για να μην πεφτω σε πειρασμους οταν πειναω.
σημερα κανονισαμε οι συναδελφοι φαγοποτι εξω το μεσημερι και ευτυχωψς θα παμε για ψαρι. ετσι, εχω πιθανοτητες να κρατηθω
εγω παντως, νομιζω οτι εχω δυο παρενεργειες μονο: δυσκοιλιοτητα (τρωω του κοσμου τα λαχανικα και φρουτα και παλι ζοριζομαι) και αυπνια. να για παραδειγμα σημερα ξυπνησα κατα τις 4 (κοιμηθηκα 11 περιπου) για μια ωρα στριφογυριζα μεχρι που το πηρα αποφαση και στις 5 σηκωθηκα, μαζεψα την μπουγαδα μου απο τα καλοριφερ και αρχισα το σιδερο μεχρι τις 7 που θα σηκωνομουν κανονικα.
α, εχθες και προχθες, εκανα διαδρομο 30 λεπτα στο 5 και εκανα αποσταση 5,5 (δεν τα λεω χιλιομετρα γιατι μαλλον δεν ειναι). αν δεν με πονουσε η μια πατουσα τα ξημερωματα θα εκανα και σημερα το πρωι!!!
α, και βεβαια εχθες εξασκησα το χομπι μου: 1 ωρα ετοιμαζα λιστα με προσφορες και 1,5 εκανα shopping. φυσικα δεν πηρα σχεδον τιποτε απο την λιστα μου για να εχω να κανω και κατι σημερα. Καλα, ουτε με ψυχολογο δεν το κοβω αυτο. φοβερη κατασταση.....
Τελος παντων
καλα να περασετε κοριτσια και ελπιζω να κανονισουμε κατι ξανα να βρεθουμε ολες μαζι. εγω το βλεπω να πηγαινω για καφε παντως στη nadine. ειναι καμια αλλη απο Θεσσαλονικη ή τριγυρω?
Hanelle, θα πας, ε? μην χασεις τετοια συναντηση....
παιδια δεν εχει ουτε chat σημερα....μεσα τα κεφαλια... (παιρνω κουραγιο γιατι εχω τρεξιμο....)
Sabe μου, δε πάω πολύ καλά. Αναφορικά με το reductil:δε μου έχει κάνει καμμία παρενέργεια (νιώθω ότι μία δυσκοιλιοτητα θα την είχα, αν δεν ειχα διαβασει τις καταχωρήσεις σας και δε φρόντιζα να τρωω φυτικές ίνες και ακτινίδια) αλλα νομίζω και καμμία θετική ενέργεια. Περίμενα ότι θα είχα καλύτερη ανταπόκριση στο φαρμακο δεδομένου ότι δεν έχω ξαναπάρει ποτέ όχι μόνο τα ρεντουκτίλ αλλα και γενικότερα πολλά φάρμακα. Δε ξέρω... βρε κορίτσια, ζορίζομαι παρα πολύ. Από την άλλη ίσως δε πρέπει να ξεχνάω και το θέμα του τσιγάρου, το οποίο το έχω κόψει μόλις ένα μήνα και κατα ομολογία αυτών που το έχουν κοψει, ανοίγει τρελλά η όρεξη. Γενικώς είμαι χαλια. Μαλώνω με όλους, φωνάζω παρα πολύ στα παιδιά μου, μαλώνω με τον άντρα μου.......ειλικρινά δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο ούτε για το τσιγάρο ούτε για το βάρος. Απο τη μια λέω θα τα εγκαταλείψω από την άλλη βαστιέμαι. Παντως αν συνεχισω έτσι με τα ρεντουκτιλ... μαλλον αδίκως χαπακόνομαι. Συγνώμη βρε κορίτσια αλλα είμαι στα χειρότερά μου. Καλά να περάσετε στην συνάντηση. Σας φιλώ...ελπίζω την επομενη φορά που θα γράψω να είμαι καλύτερα.
και εγώ έχω πολύ δουλειά σήμερα, γι αυτό και δεν προλαβαίνω να σας γράψω για τις βλακείες που κάνω. Θα σας γράψω αργότερα. Βarb είδες τι καλό σου κάνει το χάπι κάνεις δουλειές και άσκηση....
Λοιπόν εγώ είμαι ΟΚ για το απόγευμα, το περιμένω με αγωνία..... Barb τι καλά να ερχόσουν και εσύ.
KLM βγήκα αμέσως από το chat. Πως πας σήμερα ????
Barb εγώ μένω στη Θεσσαλονίκη. Αν και δεν ανήκω στην ομάδα RQuote:
Originally posted by BARB
εγω το βλεπω να πηγαινω για καφε παντως στη nadine. ειναι καμια αλλη απο Θεσσαλονικη ή τριγυρω?
θα χαρώ να πιούμε κανένα καφεδάκι
Καλησπερα κοριτσια μου!!Καλωσορισες και απο εμενα KLM!Μην ανησυχεις,οπως σου ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω,ο καθενας αντιδρα διαφορετικα.Μην το σκεφτεσαι και αγχωνεσαι περισσοτερο!!Δεν εχω πολλα νεα να σας γραψω,γιατι δεν ειμαι και στην καλυτερη μου φαση με ολα αυτα που περναω στη σχεση μου,ευχομαι ολα να φτιαξουν...Ευχομαι δυναμη σε ολες μας.Σας φιλω,καληνυχτα!!
Barbarella,καλα κουραγια με τα τρεξιματα σου!Πολλες υποχρεωσεις,ομως χαιρομαι που βρισκεις χρονο και για ασκηση.Εγω δηλωνω τεμπελα παιδια,το παραδεχομαι φωναχτα.Το χειροτερο μου δε,ειναι να κανω διαδρομο η ποδηλατο,η τελοσπαντων κατι στατικο,βαριεμαι αφανταστα.Θαυμαζω οσες μπορειτε να το κανετε.Ποση ωρα σου παιρνει Βarb για τα 5,5?
Κlm,φυσικο ειναι να εχεις τοσα νευρα και να πλακωνεσαι με ολους,εγω πολλες φορες οταν με ρωτανε γιατι δεν κοβω το τσιγαρο,απανταω γιατι θα δερνω κοσμο,χαχα.Θα επανελθεις στα φυσιολογικα σου επιπεδα,κανε λιγη υπομονη.
Ηanelle,καληνυχτα.Περασα υπεροχα στη συναντηση,την αλλη φορα να παμε και σινεμα.
Αντε Νadine,να επιστρεψεις με το καλο στο προεδρειο,γιατι μας λειπεις.Ειναι η θεση κενη,ο λαος σου σε αναζηταει:)
Aλλη μια μερα περασε,ηταν ομορφη μερα!
καλημερα στην ομαδα
περασατε καλα, ε?
klm πως εισαι σημερα? το προβλημα σου ειναι μαλλον το τσιγαρο. προσπαθησε να κρατηθεις και οταν σου φυγουν τα συμπτωματα στερησης του τσιγαρου, να δεις τι καλα που θα εισαι.
Myrtalli, ευχαριστω για την προσκληση, το κανονιζουμε το καφεδακι ευχαριστως. θα καλεσουμε και την nadine οπωσδηποτε. να κανονισουμε ενα chat και να δωσουμε ραντεβου. η nadine θα ειναι απο βδομαδα στο σπιτι οποτε την επομενη εβδομαδα κανονιζουμε το chat και αν βολευει ολους την επομενη παρασκευη, ειμαι μεσα. δεν πειραζει που δεν εισαι της ομαδας. εισαι της κατηγοριας (απο ελαφρως παχουλες και πανω.....)
Hanelle, χαιρομαι που βρεθηκατε τελικα ολες μαζι. να μας δινεις το στιγμα σου, ε? μην μας ξεχνας
αυτα τα λιγα σημερα κοριτσια.
α, ξεχασα να σας πω. εχθες, στο ταβερνακι με τα ψαρια, εγινα τελικα λιωμα. πηγα σπιτι, εκανα καναδυο εμετους, κοιμηθηκα για κανενα δυωρο. σηκωθηκα, προσποιηθηκα οτι ημουν καλα μεχρι που εφυγε ο αντρας μου (νυχτερινη βαρδυα, ευτυχως) κοιμηθηκα ξερη και ξυπνησα κατα τις 12 και μεχρι τις 2 ξερνουσα και παλι. μετα κοιμηθηκα μεχρι το πρωι και το κεφαλι μου ακομη κουδουνι. ταχα διαιτα θα εφτιαχνα. πρεπει να τα ξεπερασα τα δυο μπουκαλια κρασι.....θα αργησω πολυ να το ξανακανω. πρωτη φορα που δεν ξερω καν τι εκανε η κορη μου με το διαβασμα. αν ειναι καλα το πουλακι μου. μεχρι και ταπερ μου εφερε σε μια φαση και μου ειπε κιολας να μην ξαναφαω εκει γιατι με πειραξε το φαι πολυ. μετα ο μπαμπας της ειπε οτι μαλλον εφταιγε το κρασι και τοτε καταλαβε και αρχισε να γελαει. τι ωρα κοιμηθηκε, τι εκανε, ουτε ξερω. ευτυχως που δεν ειχα και τον μικρο καθολου (παρκαρισμενος στην πεθερα μου)....Αντε και καλα κρασια....
καλημερα σας
Καλημέρα κορίτσια. Βarb, ελπίζω να φύγει γρήγορα το βάρος από το κεφάλι και το στομάχι....Δυστυχώς είναι πολύ ασχημο αυτό το συναίσθημα την επόμενη μέρα. Είδες όμως που υπερίσχυσε το ποτό και νίκησε τις αϋπνίες του ρεντουκτίλ...... Την καλημέρα μου σε όλες.