-
Helloooo CYSTERS,6 μερα και η απωλεια μεγαλωσε λιγο παραπανω, -1κg 200γρ,εγινε θαυμα,μετα απο 4 μηνεs,εκει που ειχε``κολλησει ασχημα``η ζυγαρια,και την εβριζα,τωρα αρχιζω και την αγαπαω,ομωs επειδη ειπαμε οτι δεν εξαρτατε η διαθεση μαs,απο την ζυγαρια,θα προσγειωθω,ΧΩΡΙΣ ομωs να διωχνω την θετικη μου ενεργεια.Το στομαχι μονο με zadac,περναει,προσπαθω να μην το περνω,ειναι δυνατο,αλλα αλλιωs την βγαζω στο μπαλκονι ολη νυχτα!Εκανα γαστροσκοπηση,πρωτη και τελευταια φορα ηταν δηλαδη...οσεs εχετε κανει θα εχετε ιδια γνωμη με μενα φανταζομαι.Εχω απιστευτη καουρα,παρολο που δεν τρωω πικαντικα,αλμυρα,ξυνα κτλ,και κανω και διατροφη πλεον εδω και παρα πολυ καιρο,ισωs το ανχοs να συμβαλει σημαντικα,για τυχον νευρωσειs στομαχου!
Κατι που ηθελα να σαs ρωτησω επειδη γνωριζω οτι γυναικεs με πολυκυστικεs ωοθηκεs,αποθηκευουν λιποs στη κοιλιακη χωρα,ισχυει σε ολεs σαs???εναs διαιτολογοs που πηγαινα καποτε,μου λεει υπαρχουν 2 τυποι σωματοτυπου,το μηλο(με λιποs στη κοιλια,και στο πανω μεροs του σωματοs),kai το αχλαδι (λιποs στην περιφερεια).σε ποιον τυπο απο τουs 2 ανοικετε?
εγω ειμαι 1,71 υψοs
πλεον 113,800γραμ(youpi)
με σωματοτυπο περισσοτερο μηλο.
επιθυμητο βαροs:65kg(ax ποτε θα ερθει αυτη η μερα)
περιμενω και τα δικα σαs pennoyla,marikaki,etet,dx,athinoula,eyxoula,kai oles oi CYSTERS(KAI MH)!!!
``αφου βαλω σε μια ταξη τα ασημαζευτα θα σου πω αν εισαι ενταξη τωρα μαζευτα,και αν κραταs το χαρακτηρα τον αλυγιστο,παρτο δρομο που σου πρεπει τον ΑΓΥΡΙΣΤΟ!αφιερωμενο στα κιλα μου,και τον αλλον μου ευατο που του επετρεψα και με εφτασε τοσα κιλα!``ΦΙΛΑΚΙΑΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!
-
Γλυκουλα μου εισαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!! Μπραβο για το 1,2 κιλο που εχασες!!! και ειναι μονο η αρχη!!!
Κι εγω τον ιδιο σωματοτυπο εχω, μηλο και τυγχανει να εχω κι εγω 1,71 υψος!!! εχουμε πολλα κοινα τελικα...(οχι απαραιτητα καλα βεβαια), εγω θελω να φτασω στα 70, αν και τα 75 δεν με χαλανε καθολου...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερουμε ολες!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ...
Λοιπον και τα δικα μου ειναι καλα! Οταν ξεκινησα την Δευτερα ημουνα 93 κιλα(ειχα σταματησει 1 βδομαδα την διατροφη μου και ειχα βαλει 2 κιλα!), σημερα το πρωι ζυγιστηκα και ημουν 90!!! Ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι φοβαμαι την λαιμαργια μου αλλα πιστευω αυτη την φορα θα την εξοντωσω!
Εχω ξεκινησει απο 1/2/2009 διατροφη και με παρα πολλα παραστρατηματα... εφτασα σημερα να μετραω -12 κιλα, νιωθω καλυτερα απο αποψη υγειας και τα ποδια μου αρχισαν σιγα σιγα να μην με πονανε οπως πριν, εχει φτιαξει καπως και η διαθεση μου και αρχισα να βλεπω την ζωη με αλλο ματι...
Λοιπον εειμαι σιγουρη οτι ολες μαζι ενωμενες θα τα καταφερουμε...
Καλες απωλειες κοριτσια μου και παντα να εχουμε καλη διαθεση!!!!!!!!!!!
-
ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΝΝΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ.ΟΚ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΣΥΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ,ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ.
ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΚΑΚΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ 70,65 Η 75 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ .ΠΕΛΑΓΩΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΟ 10 ΜΕΙΟΝ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΗ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
-
penny ευχαριστω για την απαντηση..
glykoula μπραβο σου!!
εγω με υψος 1.62 περιπου και 117.5 κιλα καταλαβαινεις πως εχω λιπος παντου.. αλλα οντως το περισσοτερο ειναι στη κοιλια,οποτε μηλο θα ελεγα και εγω..
αθηνα80 και εγω πελαγωνω οταν σκεφτομαι ποσα εχω να χασω για αυτο και στοχος μου τωρα ειναι τα 17 κιλα αλλα το ονειρο μου και εμενα ειναι το 70!!!!!!!!!!!!!!
αχ θελω πολυ να ζυγιστω να δω πως τα πηγα αυτη την εβδομαδα αλλα θα κανω υπομονη ως την δευτερα το πρωι..
θελω να εχω χασει και πιστευω πως θα τα εχω καταφερει αυτη την φορα με τις συμβουλες της penny..
καλο απογευμα cysters!!!
-
Πενυ η μεση μου ειναι εντος οριων.Και οι περισσοτεροι ποντοι μαζευονται απο το διατροφικο προφιλ.Εγω παιδια δηλωνω φανατικο αχλαδι..Γλυκουλα πολυ μπραβο!!Αθηνα ετσι,μικροι στοχοι και βημα-βημα η καθε προσπαθεια.Θελει γαιδουρινη υπομονη η μαχη με το φαγητο και τα κιλα.
-
ΟΟΟΟΟΟΟΚ... τα έχω χάσει τα λόγια μου τώρα! Τι ωραία πράγματα είναι αυτά που διαβάζουν τα ματάκια μου σήμερα;;;; Βρε κορίτσια ΜΠΡΑΒΟΟ!
Γλυκούλα έσκισες! 1,2 κιλά σε έξι μέρες.. είναι super απώλεια!! Και μάλιστα με δεδομένο ότι έχανες από δύσκολα έως καθόλου! Είμαι πραγματικά περήφανη για σένα! Και εννοείται πως δεν αφήνουμε τη ζυγαριά να μας καταδυναστεύει! Το βασικότερο είναι να μην καταπιεζόμαστε, να μην λυσάμε στην πείνα και τα αποτελέσματα θα έρθουν!
Για σένα μαρικάκι τι να πω.. μας έβαλες τα γυαλιά! Και τι γυαλιά.. πατομπούκαλα! 3 κιλά;;;; Εκπληκτική απώλεια! Ελπίζω χωρίς ιδιαίτερη πείνα! Αυτό που έγραψες σε κάποιο άλλο μήνυμά σου για τα χάπια.. ότι μετά από λίγο σταματάνε να σε πιάνουν και πεινάς, ή ότι φοβάσαι τη λαιμαργία σου.. έχω την εντύπωση πως δεν θα συμβεί αυτή τη φορά! Πάντα κρίνω από τη δική μου περίπτωση, που χθες.. ω ναι.. είπα ΟΧΙ σε γαλακτομπούρεκο!! Και δεν ήταν "όχι γιατί δεν πρέπει" αλλά "όχι γιατί δεν θέλω"!! Έχουν μεγάλη διαφορά τα δύο αυτά "όχι" μεταξύ τους! Πάμε γερά για τη δεύτερη εβδομάδα και ακόμα μεγαλύτερα νούμερα! Επίσης πρόσεξα ότι αρχίσαμε διατροφή την ΙΔΙΑ μέρα 1η Φεβρουαρίου! Και είμαστε σχεδόν στα ίδια κιλά!! Ωραίες συμπτώσεις!!
Αθηνά μου διακρίνω μία πτώση ηθικού ή κάνω λάθος; Κάνε τις εξετάσεις σου με το καλό, και μετά.. πιο ενημερωμένη και έτοιμη θα τις τσακίσεις τις 10άδες μία μία! Παίρνεις και τα χαπάκια σου χωρίς παρενέργειες και θα είσαι μια χαρά! Όταν δεν πεινάς όλα φαίνονται ευκολότερα! Και είναι..
DX εμείς μαζί θα ζυγιστούμε τη Δευτέρα! Και φυσικά θα έχεις πάει τέλεια και θα το δεις!! Δεν μας είπες.. πείνασες καθόλου όλη την εβδομάδα;
Ευχή αφού η μέση σου είναι εντός ορίων έχεις πολλές πιθανότητες να μην έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη πράγμα που το εύχομαι από καρδιάς! Πάντως η συγκεκριμένη διατροφή είναι και ένας τρόπος πρόληψης για τη συγκεκριμένη κατάσταση οπότε πιστεύω πως θα σε βοηθήσει να παραμείνεις "αχλάδι" που είναι προτιμότερο από το καταραμένο "μήλο" :(
Εγώ έχω έναν σωματότυπο που ακόμη και όταν είχα ξεφύγει από άποψη κιλών ήταν πολύ αρμονικός. Ακόμη και ο σκληρότερος κριτής μου, ή μάμα μου, έπεφτε έξω το λιγότερο 10 κιλά! "Εσύ θα πρέπει να έχεις φτάσει τώρα τα 90" μου έλεγε όταν εγώ ήμουν 100! Η διαιτολόγος μου δε.. όταν με είδε πρώτη φορά και πριν με ανεβάσει στη ζυγαριά με "έκοψε" το πολύ για 85! Μετά από 3 φορές που ξαναπάτησε το κουμπί για μέτρηση..πείστηκε πως ήμουν 99,7! Ο ενδοκρινολόγος μου κόντεψε να σπάσει τον λιπομετρητή γιατί νόμιζε πως έπαθε βλάβη όταν έδειξε ποσοστό λίπους 55% (μην λιποθυμήσετε!) Παρόλα αυτά τα τελευταία 5 κιλά που πήρα και έφτασα τα 105 μπήκαν όλα σαν σωσίβιο γύρω από τη μέση μου! Εκεί ήμουν μήλο κανονικότατο! Ευτυχώς ήταν και το πρώτο μέρος που "άδειασε" όταν άρχισα να χάνω.. Εξακολουθώ να έχω τεράστιο ποσοστό λίπους (40%) πράγμα που με παραξενεύει γιατί έχω αρχίσει και ακούω σχόλια του τύπου "φτάνει τόσο.. τώρα είσαι κανονικότατη" και γελάω μέσα μου γιατί "κανονικότατη" με 89 κιλά θα ήμουν αν είχα ύψος 2 μέτρα και όχι 1.65 που είμαι! Ίσως φταίει η τεστοστερόνη.. τι να πω! Η μέση μου είναι 87 εκατοστά σήμερα.. με τιμή έναρξης (μην λιποθυμήσετε) 106 εκατοστά! Το παρήγορο είναι ότι σταμάτησα να μοιάζω με ΦΡΟΥΤΟ!! :)
Καλή συνέχεια κορίτσια! Είστε όλες αξιέπαινες και είμαι πολύ περήφανη που σας γνώρισα! Τα λέμε σύντομα και πάλι! Φιλιά (Κ)
-
ΑΧ ΠΕΝΝΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!
ΔΕΝ ΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΑ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ........
ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΖΥΓΙΣΤΩ ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
-
marikaki τωρα ειδα την απωλεια σου,μπραβο σου!!!
αχ κοντευει η ωρα για το ζυγισμα να δουμε τι καναμε.. παντως ουτε πεινασα ουτε μου ελειψε κατι ολη την εβδομαδα..
και ουτε ενιωθα εξαντλημενη..
penny ειπες οτι καθε εβδομαδα σου δινει καινουρια διαιτα..σε ολες εχει το ιδιο πρωινο? μια χαρα ειναι και το γαλατακι αλλα θα ηθελα κατι πιο αλμυρο,ισως λιγο ψωμι με τυρι..σου εχει δωσει αλλες επιλογες?
-
Καλησπέρα κορίτσια! Αύριο το crash test με τη ζυγαριά και μη φοβάστε τίποτα! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάθηκε κάτι! Είπαμε πως δεν έχει σημασία το πολύ ή το λιγότερο.. σημασία έχει η πρόοδος! Χαίρομαι πολύ που δεν στερείστε και δεν σας λείπει κάτι.
Αθηνά μου μην τα κάνεις τα χάπια δεκανίκι σου και πείσεις τον εαυτό σου πως δεν ζεις χωρίς αυτά. Ζεις και βασιλεύεις και χωρίς αυτά.. και μια χαρά μπορείς να τηρήσεις διαιτολόγιο. Εγώ τα έκοψα για μια βδομάδα πριν λίγο καιρό, μόνο και μόνο για να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είναι αυτά η σωσίβια λέμβος μου αλλά το μυαλό μου και η θέλησή μου! Όλα οκ και συνέχιζα να μην πεινάω και να μην έχω λιγούρες! Τώρα πια νομίζω πως θα τελειώσω το κουτί και θα τα σταματήσω εντελώς.
DX το πρωινό μπορεί να έχει και άλλες επιλογές όπως:
Μία φέτα ψωμί ολικής με δύο κουταλιές της σούπας τυρί κότατζ ή μία φέτα ανθότυρο
Μισό γιαούρτι 2% και δύο μικρές φρυγανιές ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 2 κριτσίνια μέτρια
και μέχρι 2 φορές την εβδομάδα 1 ποτήρι γάλα με μία φέτα ψωμί ολικής και 1 κγ μέλι όπως είχα γράψει στην πρώτη εβδομάδα. Αυτά υπάρχουν στις επόμενες εβδομάδες αλλά μπορείς να τα αλλάζεις από τώρα για να μην βαριέσαι αν θέλεις.
Πολλά πολλά φιλιά και περιμένω με ανυπομονησία την ετυμηγορία της ζυγαριάς για την πρώτη σας βδομάδα! :)
-
καλημερα cysters!!
penny ωραιο το ψωμι με το κοτατζ, αυτο θα τρωω..
λοιπον πρωι πρωι ζυγιστηκα και -2,5 κιλα.. χαρηκα πολυ, ειναι ωραια να βλεπεις πως δεν παει χαμενος τοσος κοπος..
καλη εβδομαδα να εχουμε :-)
-
MIA ΓΛΥΚΙΑ,ΟΜΟΡΦΗ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ,ΚΑ� �ΗΜΕΡΑ!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!,Ειναι αρχη μιαs νεαs εβδομαδαs,αφου η προηγουμενη,εληξε με αισιο τελοs,με λογια γλυκα,με λογια παρορμητικα,αισιοδοξα,απο ολεs μαs!Kαι για να μην σαs κραταω σε αγωνια...εχασα 1,800γρ,yioupiiiii,Ξεκιναμε δυναμικα,αισιοδοξα,με χαρα,και το μυαλο μαs να ξεφυγει και λιγο απο το φαγητο βρε κοριτσια,περα απο την δουλεια που μαs τρωει χρονο,αs δωσουμε στον ευατο μαs χρονο και για εμαs,με περιποιησειs,με μια ωραια βολτα,με παρεα,με φιλουs,ακομα και με την ενασχοληση μαs με τον κηπο-τα λουλουδια μαs,με ενα ωραιο βιβλιο,και φυσικα με το forum αυτο.marikaki bravo,bravo,bravo....για τα 3 ολοκληρα κιλα,και σε ``κατωτερα``,συνεχισε ετσι και θα φτασειs kαι στα 75,70 που θελειs...απλα πιστεψε το!!dx bravo bravo bravo.... και σε σενα για την απωλεια σου,και σε κατωτερα και εσυ...athinoula αφου τελιωσειs με τιs εξετασειs σου,μπεs και εσυ δυναμικα στο προγραμμα,και θα δειs αποτελεσματα.ευχουλα πεs μαs και για τα δικα σου,θελουμε να μαθουμε....Οσο για σε σενα pennoyla τι να πω?οτι ολα ειναι τυχαια,,μπα δεν νομιζω,πιστευω πολυ στο σωστο timing,και στον ``ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ``οπωs λεει και το μυστικο!Ενα πολυυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!,αν δεν ανοιγεs αυτο το θεμα,δεν θα γνωριζομασταν,επισηs αν δεν ελεγεs,τα αποτελεσματα σου,απο τη διατροφη αυτη,και δεν ελεγεs oτi εχανεs δυσκολα κιλα,και εχειs πολυκυστικεs ωοθηκεs,οπωs και για τον ισογλυκαιμικο δεικτη,και ολα αυτα για τα οποια μαs διαφωτισεs,μαs ενεργοποιησεs,εμειs δεν θα ξεραμε,οτι υπαρχει αυτη η διατροφη,που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ οφελειμη,οσο για τον νομο τησ ελξηs που εγραψα παραπανω,εψαχνα τουs τελευταιουs μηνεs ,μεσω ιντερνετ,να ενημερωθω,γιατι παχυνα,πωs παχυνα,τι εφταιξε κτλ,και εβαλα τον ευατο μου σε μια διαδικασια,να αναλυσω το προβλημα μου και να το ΑΛΛΑΞΟ,ετσι επειδη το ηθελα πολυ,το συμπαν για ακομα μια φορα συνομοτισε και βρηκα το eating desorders,και φυσικα εσαs,και ειμαι χαρουμενη πραγματικα για αυτο,που συμβαινει,και που δημιουργηθηκαν οι CYSTERS,μπορει αλλοι/εs να διαβασουν,να πουν οτι ειμαι υπερβολικη,`η γραφικη,για μενα εχουν σημασια ολα αυτα,γιατι απο τα μικρα βηματα-εγιναν τα αλματα,και απο μικρα ρυακια-εγιναν τα ποταμια!Παμε CYSTERS δυναμικα...........ολεs μπορουμε να τα καταφερουμε,αρκει να το πιστεψουμε!φιλια σε ολεs!!!
-
καλημερα, καλη εβδομαδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Αντε και καλα μπανια ;)
να ρωτησω στα ποσα "καιγεσαι"??? γιατι απ'οτι βλεπω μετα λυπης μου σας περασα ολες στο προφιλ 74 επιασα και κοντεψα να παθω το εγκεφαλικο!!!! βεβαια αυτο με συνετησε και ειπα οτι απο εδω και περα ΠΡΕΠΕΙ να προσεχω μια ζωη....για να καθυστερησω οτι μπορεσω να καθυστερησω..... και η καθυστερηση ακομα ..... ακομα να αδιαθετησω (παντως εγκυμοσυνη αποκλειεται εαν αναρωτιεστε) ΠΟΣΟ χαιρομαι που χασατε κι αλλο ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!penny ο σωματοτυπος μου μοιαζει με τον δικο σου!!! τα παιρνω παντου, ομοιομορφα, τοσο πολυ που οντως κανενας δεν πιστευε οταν του ελεγα οτι ειμαι 98 κιλα! αδυνατον ελεγαν, δεν σου φαινεται! αυτο ειναι και καλο και κακο. καλο γιατι οταν παχαινεις δεν σου πολυ φαινεται , κακο γιατι επειδη δεν φαινεται τοσο πολυ αργεις να κανεις κατι γιάυτο, ελα μωρε ελεγα εγω , αφου δεν φαινεται, ας φαω και σημερα και απο αυριο προσεχω...... ετσι μανι μανι τα φτασαμε τα 98 .... μεσα σε 3 χρονια.
glykoula σχετικα με το στομαχι σου, επειδη περσι το καλοκαιρι ειχα κι εγω προβλημα , αλλα απο κακη διατροφη (πολλα γλυκα, φαγητο μαγειρευτο απεξω, τυροπιτες πεινιρλι κλπ τετοιυ ειδους) , και επειδη δεν ηθελα να παιρνω χαπια zantac, ξεροντας οτι η μαστιχα χιου βοηθαει παρα πολυ στο στομαχι (θεωρειται οτι σκοτωνει και το ελικοβακτηριδιο του πυλωρου, μικροβιο που προκαλει ελκος ) πηγα και πηρα απο το mastiha shop μστιχα χιου σε σκονη και την επινα καθε πρωι νυστικη με ενα ποτηρι νερο πριν το φαγητο. το εκανα ενα μηνα (φυσικα δεν επινα καθολου αναψυκτικα-σοδες και ποτα) και μου περασε! δεν με εχει ξαναπιασει...
κλεινω εδω βιαστικα γιατι εχω αρκετη δουλεια, σας φιλω και ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!! φιλιααααα
-
α, και απο κιλα σημερα ζυγιστικα 94,2 ειμαι ευτυχισμενηηηηηηηη χανω αργα αλλα σταθερα ΓΙΟΥΠΙ!!
-
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
-2,600 ΕΔΕΙΞΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΑ ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ....
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ DX87 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ.
GLUKOYLA ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ....
ΠΕΝΝΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ.ΤΙ ΝΑΠΩ...........
-
Κοριτσια μπραβο σας για τις απωλειες,η στηριξη ειναι μεγαλη εδω μεσα.Αθηνα μια χαρα κιλα εχασες,μειον 2,6 σε μια εβδομαδα και χωρις συγκεκριμενη διαιτα ειναι τελειο..Γλυκουλα και εσυ μια χαρα ξεκινησες,παντα τετοια παιδια..
-
Καλε τι γινεται εδω μεσα? αν προσθεσουμε τα κιλα που χασαμε ολες αυτη την βδομαδα δημιουργουμε εναν ανθρωπο!!!!!!!!!!!!!!! Τρομερο!!!!
Μπραβο κοριτσια ειμαστε τρομερες.... και την αλλη βδομαδα θελω τα ιδια αποτελεσματα. Πενυ ακους???? ολες τα πηγαμε σουπερ αυτη την βδομαδα ε????
Αθηνουλα, πατριωτισσα....μπραβο σου κοπελα μου πολλυ καλα με τα ρεντουκτιλ, σου πανε!!! κανε οτι μπορεις τωρα που σε πιανουν, θα τα καταφερεις σιγουρα!!! Εγω τα σταματαω παλι γιατι αρχισαν να μην με πιανουν, θα τα αρχισω ομως παλι συντομα.
DX87 εσκισες κοριτσαρα!!! Μπραβο σου και την επομενη βδομαδα με πολλες απωλειες!!!
Γλυκουλινι τα καταφερνουμε η μου φαινεται? Νομιζω οτι θα τα πας σουπερ!!!!
Αλλα και η ηρεμη δυναμη της ομαδας μας η αγαπητη etet_ παει μια χαρα(4 κιλακια εχουμε χασει βλεπω!!!!)
Κοριτσαι και μονο που μπαινω και βλεπω τα αποτελεσματα σας η ψυχολογια μου φτανει στον ουρανο!!! Ευχομαι και την επομενη βδομαδα να εχουμε αναλογα αποτελεσματα...
Χαιρομαι παρα παρα παρα παρα παρα πολλυ για ολες μας και περιμενω σχολια απο την Πενυ μας!!!
Πολλα φιλια σε ολες!!!
-
-
marikaki μου την ίδια απορία έχω και γω!! Τί έγινε βρε παιδιά;;; Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά από όλες σας!! Αυτό δείχνει ότι και θέληση έχουμε και χάνουμε και ένα αρνάκι (σαν αυτό που φάγαμε το Πάσχα) σε βάρος κάθε βδομάδα όλες μαζί!! Το δικό μου ζύγισμα σήμερα έδειξε 98,4.. δηλαδή 600 γραμμάρια λιγότερα από την προηγούμενη φορά. Η δική μου συνεισφορά στο αρνάκι είναι η ΟΥΡΑ!! :p Πάντως αν μπορούσατε να με δείτε τώρα.. έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!
DX τα είχες μυριστεί τα 2,5 δεν μπορεί.. όσο να πεις ξεπρήζεσαι λίγο.. αλλά ήσουν συγκρατημένη!! Μ'αρέσεις..:)
Γλυκούλαααααα.. είσαι ένας χείμαρος! Από τη χαρά σου ξέχασες να βάλεις τελείες και το διάβασα το μήνυμά σου με μια ανάσα!! Και η χαρά σου είναι όπως πάντα μεταδοτική!! Σε χαίρομαι όσο δεν φαντάζεσαι! Θα συνομωτήσω με το σύμπαν ώστε την άλλη βδομάδα να χαθούν 3 κιλά!! Τότε να σε δω..
Ετέτ μπράβο για την απώλεια!! Μετά το λιποτόξ θα σε περιμένουμε από δω για τη συνέχεια!! Με το 74 κόντεψα να πνιγώ με το τσάι μου.. αλλά σε βλέπω βράχο και δεν ανησυχώ καθόλου!! Το μεγαλύτερο μέρος του τεστ βασίζεται στις συνήθειές μας.. και μόλις αλλάξουν αυτές το σκορ μειώνεται δραματικά!
ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ.. 2600!!! Τέλεια!! Και μην υποτιμάς τη δύναμή σου!! Η λύσα για σοκολάτα μειώθηκε διαβάζω.. και σίγουρα τα χάπια παίζουν ρόλο σ'αυτό αλλά όταν σου καρφωθεί στο μυαλό ότι θα τα καταφέρεις.. δεν θα τα χρειάζεσαι πια! Προς το παρόν σκέψου την πρώτη φορά που θα σε κοιτάξει κάποιος και θα σου πει "κάτι έκανες εσύ!!" Εκεί δικαιώνεται ο αγώνας!! :)
Ευχή μας η συμπαράσταση είναι δεδομένη.. ειδικά όταν όλοι μας έχουμε τόσα κοινά και μοιραζόμαστε πράγματα που δεν τα ξέρουν καλά καλά πολύ δικοί μας άνθρωποι. Είναι η πρώτη φορά που λέω δημοσίως το βάρος μου και δεν νιώθω εντελώς χάλια! Μόνο εσείς και η διαιτολόγος μου το ξέρει.. και εκείνη το έμαθε αφού πρώτα την έβαλα να υπογράψει με το αίμα της ότι δεν θα με "δώσει" πουθενά! :p
Μαρικάκι γερά για την επόμενη βδομάδα.. είσαι πάντα η αρχηγός με 3 κιλά.. και γω προς το παρόν Η ΟΥΡΑ!! Δεν με χαλάει καθόλου φυσικά.. είστε όλες SUPER!!!
Φιλάκια και καληνύχτες!!
-
Γλυκούλα γλυκούλααα είσαι εδω;; σε βλέπω online
-
Όχι δεν είσαι.. δεν σε πρόλαβα!! Κρίμα!! Θα τα πούμε σύντομα όμως..
Καληνύχταααααα!!
-
Βρε παιδιά πήγα μέχρι το κρεβάτι και γύρισα πίσω! Ε ΟΟΟΟΟΧΙ.. δεν θα αφήσω εγώ ένα τυπογραφικό λάθος να μου στοιχήσει 10 ολόκληρα κιλά!! Εννοώ πως δεν είμαι 98,4 αλλά 88,4!! Και κάτι δεν μου καθόταν καλά με το 9 μπροστά.. αλλά τόσα χρόνια που είχα να δω το 8 μπροστά.. το ξεσυνήθισα!! :)
Και τώρα πάω ήσυχη για ύπνο! Φιλιάά
-
Εεεεεεεεε οχι και απο την χαρα μας να προσθετουμε και δεκαδες............ να φυγουν και να μην ξαναγυρισουν ποτε!!!!!!!!!!!
Πενυ μου ξερεις πως το περιμενω κι εγω το 8 αρακι???? σαν τρελη!!!! εχω κι εγω να το δω πανω απο 4 χρονια, ακριβως πριν απο την εγκυμοσυνη μου, θα κανω παρτυ οταν το δω....καλα δεν το συζητω αν θα δω ποτε το 7 τι θα κανω...
Αρχηγος Πενυ μου δεν ειμαι γιατι αυτα τα 3 κιλα ειναι λιγο πλασματικα, οπως ειχα πει τα ειχα παρει 2 κιλα επειδη ειχα σκιστει στο φαγητο για 2-3 μερες, οποτε τα 2 κιλα φυγαν ευκολα...το 1 κιλακι ηταν η κανονικη μου απωλεια. Οπως και να εχει ειναι σουπερ παντως!!!
Φιλια!!!!!!!!
-
αχ, ωραια θα κανουμε κοριτσια παρτυ ΟΛΕΣ μαζι!!! τι θα ητανε ενα αρνι χωρις ουρα?,ε??? η χωρις κεφαλι. το συνολο και στο συνολο μετραει! ναι ναι η αλληλοβοηθεια μας εχει βοηθησει ολες νομιζω, εμενα παντως σιγουρα!!! καθε μερα μπαινω με χαρα να μαθω νεα σας!! εγω ειμαι πολυ περηφανη σημερα για τον πειθαρχεια μου :P (και αυτο γιατι μου ηταν αδυνατον να πειθαρχησω στην διατροφη μου για πολυυυυυυυ καιρο -3 χρονια για την ακριβεια...) χθες βγηκα με φιλους εξω για φαγητο και πηγαμε σε ιταλικο !!! τα παιδια παραγγειλανε τις μακαροναδες τους κι εγω το φιλετακι κοτοπουλο με τα ψητα λαχανικα!! ακομα δεν το πιστευω οτι τους εβλεπα που τρωγανε και δεν ζηλευα!!! πρωτοφανες για εμενα ειμαι απιστευτη λιχουδο , μεζεδο φαγανα!! αληθεια σας λεω ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΑ!! ποσο ετρεμα αυτη τη στιγμη δεν μπορειτε να φανταστειτε...... ειχα ξαναπαει σε τραπεζι πριν 2 κυριακες και ειχα ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΩΩΩΣΣΣΣ! αχ, ωραια ηθικο ακμαιοτατον και συνεχιζουμε!!! μολις ηρεμησω απο τις δουλειες και τα απογευματινα μαθηματα θα ξεκινησω κι εγω την διατροφη!!! κοριτσια ΟΛΕΣ μεσα απο την καρδια μου σας ευχαριστω!
φιλια πολλα σας αφηνω γιατι το αφεντικο με κοιταει λιγο στραβα που δακυλογραφω χωρις να κοιταω το κειμενο μπροστα μου τοση ωρα :P KALO APOGEYMA!!!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ ΕΤΣΙ?ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ.
ΜΑRIKAKI META ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ?
ETET ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.........
-
MΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ� �ΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΡΙΞΑ ΛΙΙΙΙΓΟ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΡΤΑΣΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ(ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΞΩ Κ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ Η ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ)ΦΙΛΙΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!
-
Καλησπέρα είμαι καινούρια στην παρέα. Έχω και εγώ πολυκιστικές ωοθήκες και κάποιες ενδείξεις για θυροειδή δυστυχώς δεν τα πάω και πολύ καλά με τους γιατρούς για αυτό δεν έχω πάει ακόμα σε ενδικρινολόγο επίσης τις πολυκιστικές τις έχω σχεδόν 4-5 χρόνια σε πολύ προχωρημένο σταδιο. μου έδωσε ο γυναικολόγος μου αντισυλλιπτικά και ακόμα κάνω την θεραπεία.αν δεν παιρνω τα αντισυλλιπτικά μου δεν έχω και περίοδο. το πρόβλημα είναι ότι η κατακράτηση που μου κανουν τα αντισυλλιπτικά μέ φουσκώνουν σαν μπαλόνι :(
-
Καλησπέρα cysters!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Βλέπω πως έχουμε καινούρια κορίτσια στην παρέα και χαίρομαι πάρα πολύ!! Καλώς ορίσατε joanna και alikaki και ελπίζω να βρείτε εδώ την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που χρειαζόμαστε όλοι.. όσο δυνατοί και να λέμε πως είμαστε! Joanna έχεις επέτειο γάμου σήμερα και σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι ευτυχισμένη και να κάνεις ευτυχισμένους και τους γύρω σου! Οι ατασθαλίες είναι πάντα καλοδεχούμενες όταν είναι μικρές και για καλό σκοπό. Αν στερηθούμε και αυτά.. καήκαμε! Alikaki μου δυστυχώς τα αντισυλληπτικά το κάνουν αυτό.. ιδιαίτερα σε συνδιασμό με το αλάτι! Ο ενδοκρινολόγος δυστυχώς είναι απαραίτητος αν θέλεις να βρεις άκρη με τις ορμόνες σου.. αλλά για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή, οπότε μόλις νιώσεις έτοιμη.. όρμα!! Σε κάθε περίπτωση ο χώρος εδώ είναι κατάλληλος για να λέμε τον πόνο μας, τους φόβους μας, τις ελπίδες μας.. ότι μας κατέβει τέλος πάντων! Μιλήστε μας λίγο για σας.. όπως πχ τί διατροφή κάνετε, να σας γνωρίσουμε καλύτερα!
Etet με τη σειρά μου να δηλώσω περήφανη για την αντίστασή σου στις σειρήνες του ιταλικού! Όταν γυρνάς σπίτι μετά είσαι πιό δυνατή από όταν έφυγες! Πρέπει να το κάνουμε τρόπο ζωής αυτό για να μην φοβόμαστε τον εαυτό μας κάθε φορά που βγαίνουμε έξω για φαγητό. Και εννοείται πως είμαστε πιό δυνατοί από μία καρμπονάρα!!
marikaki μου ρώτησα για περισσότερο κρέας στη διατροφή και πήρα την εξής απάντηση: Μία φορά επιπλέον την εβδομάδα είναι οκ.. αλλά περισσότερο δεν συνιστάται καθώς είναι αντίθετο με τους κανόνες της υγιεινής διατροφής. Αν η αναιμία είναι σοβαρή.. χρειάζεται συμπληρώματα διατροφής μέχρι να αποκατασταθεί γιατί η διατροφή από μόνη της δεν φτάνει! Χάνονται πολλά συστατικά με το μαγείρεμα των τροφών καθώς και με τους συνδιασμούς. Πχ για να απορροφήσουμε σίδηρο χρειαζόμαστε βιταμίνη c και πρέπει να μειώσουμε το ασβέστιο που μπλοκάρει την απορρόφησή του. Είναι αρκετά περίπλοκο.. ελπίζω να το μεταφέρω σωστά! Σε κάθε περίπτωση (λέει) πρέπει να υπάρχει ιατρική βοήθεια και καθοδήγηση. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα!
ΑΘΗΝΑ σήμερα το βίωσα αυτό που λες.. και τρελλάθηκα! Δίναμε βαθμολογία στους γονείς (είμαι καθηγήτρια σε φροντιστήριο και σήμερα ήταν η τελευταία μέρα-yesssssssssssss!!!) και οι μαμάδες που είχαν να με δούν από το Μάρτιο έμπαιναν μέσα και κάθε 3 λεπτά άκουγες και μια τσιρίδα!! Ήταν απλά.. ΤΕΛΕΙΑ!! Πήρα τα πάνω μου τόσο πολύ που δεν θα ξαναφάω σοκολατάκι για μια βδομάδα!!
Κορίτσια αύριο ελπίζω να προλάβω το μεσημέρι να σας γράψω και την τρίτη βδομάδα της διατροφής.. τώρα πάω για ύπνο μετά από μία κουραστική μεν.. αλλά πολύ πολύ πολύ ωραία μέρα! Να είστε καλά για όσα κάνετε για μένα και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα είναι αυτά!!
Φιλάκιααααα!!
ΥΓ: Γλυκούλα μην νομίζεις ότι δεν έγινε αισθητή η απουσία σου!!
-
Aς μιλήσω λίγο παραπάνω για τον εαυτό μου. Η διατροφή μου είναι χάλια δεν τρώω λαχανικά, όσπρια, και γαλακτοκομικά. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν απλά τα σιχαίνομαι και που τα βλέπω και δεν τα έχω φάει ποτέ στην ζωή μου. Επίσης δεν μου αρέσει το νερό. Μου φαίνεται ότι έχει απαίσια γεύση αν και όλοι μου λένε ότι είναι η ιδέα μου γιατί το νερό δεν έχει γεύση.
Είμαι 1.69 , 83 κιλά και ενώ πάντα είχα πολύ μεγάλη περιφέρεια τον τελευταίο καιρό έχω φουσκώσει πολύ και στην κοιλιά και ούτε καν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγα τουαλέτα αν και δυσκοιλιότητα έχω μόνο τους 3-4 τελευταίους μήνες.
Μέσα σε ένα χρόνο έχω πάρει 20 κιλά χωρίς να αλλάξω κάτι στην διατροφή μου ή να τρώω παραπάνω και έχω φρικάρει.
Προσπαθώ να μην κάνω δίαιτα και να ρίχνω τις θερμίδες που παίρνω ημερισίως στο ελάχιστο γιατί αν πω ότι θα κάνω δίαιτα δεν θα χάσω ποτέ.
Και γενικώς είμαι χάλια. Ούτε τα ρούχα μου δεν μου κάνουν πια και ντρεπομαι να πάω να αγοράσω άλλα και φοράω συνεχεια ή φόρμες ή μαυρα κολάν. Επίσης ο φίλος μου, μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο και με τον δίκιο του γιατί έχω γίνει σαν μπαλονάκι
-
Kαλησπερα αγαπημενεs μου CYSTERS,joanna και alikaki,καλωσηρθατε στην παρεουλα μαs,σαs ευχομαι καλεs απωλειεs κιλων,και ειμαστε εδω ολεs μαζι να σαs συμπαρασταθουμε στον ``αγωνα``που λεγετε λιχουδικη ζωη!Κοριτσια μετα απο μια 3μερη ιωση που με καθηλωσε στο κρεββατι,διαβαζα αυτα που γραφατε,αλλα δεν ειχα δυναμη να καθησω,να γραψω στο pc,μια γαστρεντεριτιδα μου ηρθε ουρανοκατεβατη,αλλα επειδη ειχα αποθεματα ενεργειαs,απο τιs προηγουμενεs ημερεs,την καλοδεχτηκα,και διπλοματικα,τηs επετρεψα να μου κανει καλο,οσον αφορα την απωλεια βαρουs(ελπιζω να καταλαβατε,τι εννοω,αν οχι,δεν ειναι πρεπον να εξηγησω),την δευτερη και τριτη ημερα ομωs,τα χρειαστηκα λιγο,και ετσι υπεκυψα σε φαρμακευτικη αγωγη,η διατροφη εξετελεσθει κανονικοτατα,με την διαφορα,οτι τα βραδυνα πηγαν υπερ πιστεωs,δεν τα δοκιμαζα καν,ελπιζω να μην μου κοστισουν,ολα αυτα,στην αγαπημενη μου πλεον ζυγαρια,με την οποια τελευταια αρχιζουμε και εχουμε ιδιαιτερεs συμπαθειεs,το οτι ειμαι μεσα στη τρελλη χαρα ακομα και τωρα,αρχιζει και γινετε δεδομενο και οχι διαθεση!!:p,Το σιγουρο ειναι οτι μου λειψατε βρε!!!(sorry για τυχον ορθωγραφικα εχω συνηθισει τα greeklish, η δυναμη τηs συνηθειαs βλεπετε!)φιλια πολλα!σε ολεs!
-
CYSTERS!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΒΡΟΧΟΥΛΑ.
JOANA ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ Η ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!!!!
ALIKAKI ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΕΝΔΡΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΑ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΒΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΟΣΠΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΩΣ!ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ.
ΠΕΝΝΥ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ!ΕΙΔΕΣ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ.......
GLUKOYLA ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.
-
Alikaκι γεια σου και απο μενα!Μη χανεις το κουραγιο σου και παρε τα πραγματα ενα ενα.Λυσε τη δυσκοιλιοτητα,υπαρχουν τροποι.All bran με κρυο γαλα καθε πρωι και πολλα ξερα δαμασκηνα κατα τη διαρκεια της μερας ειναι εγγυηση.Σε 4 με 5 μερες το πολυ θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα.Απαραιτητο ομως ειναι και το νερο για πολλα πραγματα αλλα και για τη δυσκοιλιοτητα.Αυτο γιατι διογκωνει τις φυτικες ινες των τροφων και τις αφηνει να δρασουν στο εντερο και να σε ανακουφισουν.Κανε μια προσπαθεια και να δεις που θα το συνηθισεις.Αυτο πρεπει να το παλεψεις πολυ.Και εγω δεν επινα παλια νερο αλλα οταν το ξεκινησα σε μεγαλες ποσοτητες δε φανταζεσαι διαφορα.Μεχρι και το προσωπο μου αρχισε να λαμπει.Ειναι πολυ πολυ βασικο.Αν δε σου αρεσουν τα λαχανικα προτιμησε φρουτα.Ειναι και αυτα πλουσια σε φυτικες ινες και νερο.Ξεκινησε και λιγο περπατημα,θα σε ανεβασει και ψυχολογικα.Και οσο μπορεις μην τρως πολλα γλυκα,ειναι ερεθιστικα και εθιστικα.Τωρα με τις πολυκυστικες η λυση δεν ειναι να παιρνουμε εφ ορου ζωης αντισυλληπτικα.Κλεισε ραντεβου με εναν καλο ενδοκρινολογο και αν δεν μεινεις ικανοποιημενη πηγαινε και σε δευτερο.Θελουν ψαξιμο αυτα τα πραγματα.Και εγω παθουσα ειμαι και στο ψαξιμο.Καλη σου δυναμη!
-
Καλησπερα κοριτσια μου, ολες καλα βλεπω!!!
Αθηνουλα μου, κανω βλακιουλες εγω με τα ρεντουκτιλ αλλα ο οργανισμος μου τα συνηθιζει πολλυ γρηγορα, οποτε τα παιρνω για μια βδομαδα, στρωνω καπως την διατροφη μου και μετα τα σταματαω, τα αρχιζω ξανα οταν η λυγουρα μου φτασει στα ανωτερα ορια, οταν αρχιζω να ονειρευομαι παγωτα, γλυκα, πιτσες.... Με αυτο τον τροπο προσπαθω καπως να κοψω την ταση που εχω για υπερφαγηκα επεισοδια. Ισως να ειμαι και βουλιμικη, χωρις εμετους, δεν ξερω, πρεπει να το ψαξω κι αυτο. Το σιγουρο ειναι παντως οτι το ρεντουκτιλ με βοηθαει παρα πολλυ με την πεινα.
Καλοσοριζω κι εγω το alikaki και ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια απωλειας.
joana 1974 να ζησετε ευτυχισμενοι κοριτσι μου και να εχετε υγεια σε ολη σας την ζωη!!!
Γλυκουλα μου περαστικα σου και μπραβο που παρ ολο τις κακουχιες εσυ εισαι βραχος!!! Εγω τετοιες ευκαιριες ψαχνω για να αρχισω τις γουρουνιες....ειμαι αρωστη και καλα...
Πενυ μου καλαη ξεκουραση τωρα και καλο καλοκαιρι, αν και νομιζω οτι εσεις δεν σταματατε κανετε μαθηματα και το καλοκαιρι ε? Αυτο με το κρεας που σου ειπε ο διαιτολογος σου εναι απολυτα σωστο αλλα για ατομα σαν εμενα με χαμηλο αιματοκριτη και σιδηρο, το κρεας ειναι η καλυτερη λυση. Αποφασισα λοιπον την διατροφη σου να την κρατησω ως σκελετο και να κανω καποιες παραλαγες χωρις να παραβλεπω τους κανονες της ισογλυκαιμικης διατροφης. Μπορει να μην εχω την απωλεια που θα εχετε εσεις αλλα κατι θα λεει και η δικη μου ζυγαρια. Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα για τις πληροφοριες σου και ευχομαι την επομενη φορα που θα σε δουν οι μαμαδες να ρωτανε τα παιδακια τους αν αλλαξαν δασκαλα!!!!
-
Καλησπέρα κορίτσια!! Τί κάνετε; Δεν πρόλαβα να γράψω την 3η εβδομάδα σήμερα.. αλλά θα επανορθώσω το συντομότερο δυνατό! Γλυκούλα μου περαστικά σου, αν και σε βλέπω αισιόδοξη ως και με τη γαστρεντερίτιδα οπότε τί άλλο να πω.. υποκλίνομαι!! Είσαι αστέρι!!
Αθηνούλα τη βροχή την έφαγα ΟΛΗ στο κεφάλι.. και τζάμπα το κομμωτήριο!! :( Πάντως το σαββατοκύριακο προβλέπεται ζεστό οπότε ας δροσιστούμε σήμερα που μπορούμε! Όσο για τα μπάνια.. αν δεν έρθει Αύγουστος δεν βουτάω την "κορμάρα" μου εγώ! Είμαι περισσότερο του βουνού όπως καταλάβατε!
alikaki μου! Και πάνω που το παίρνω απόφαση ότι τα έχω ακούσει όλα.. έρχεσαι και μου διαλύεις την αυταπάτη!! Δεν έχω ακούσει ποτέ από κάποιον ότι δεν του αρέσει το νερό!! Και δεν σου αρέσουν και τα εντελώς απαραίτητα για μία καλή διατροφή! :( Φοβάμαι πως θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τα κορίτσια που σου λένε να πας σε ενδοκρινολόγο.. γιατί εφ'όσον δεν άλλαξε κάτι στη διατροφή σου.. άρα άλλαξε κάτι στον οργανισμό σου! Ίσως αντιδράει στην στέρηση θερμίδων, κάτι που είναι φυσιολογικό αφού μάλλον αποθηκεύει ενέργεια από τα πάντα που τρως.. όσο λίγα και να είναι! Η τελευταία σου φράση με στεναχώρησε λίγο.. και με προβλημάτισε επίσης! Μην αθωώνεις βρε Αλικάκι μου κάποιον που με "το δίκιο του" σε ρίχνει ψυχολογικά λόγω του βάρους σου! Θα ήταν ευτυχισμένος αν έπασχες από ανορεξία δηλαδή μόνο και μόνο επειδή θα ήσουν αδύνατη;; Θα ταιριάζατε καλύτερα οπτικά;; Και τα παραπέρα;; Αν τώρα δικαιολογείς μέσα σου κάτι τέτοιο.. θα δικαιολογήσεις τον ίδιο ή κάποιον άλλον αντίστοιχα όταν αργότερα λόγω ωοθηκών δυσκολευτείς ίσως να κάνεις μωράκι και θα σε κάνει λιώμα "με το δίκιο του"; Μην αθωώνεις το ρατσισμό σε βάρος σου.. απ'όπου κι αν προέρχεται! Μην του βρίσκεις ελαφρυντικά! Είναι σχεδόν πάντα η αρχή του κακού! Ζητώ συγνώμη αν ακούγομαι λίγο σκληρή.. αλλά πιστεύω ότι το γεγονός πως δεν σε γνωρίζω καν, με αθωώνει λόγω καλών προθέσεων! Αξίζεις ΠΟΛΛΑ περισσότερα και πρέπει να τα διεκδικείς!! Να γράφεις εδώ.. είναι μια μορφή θεραπείας κι αυτή!
Σας φιλώ!
-
Μαρικάκι τώρα είδα το μήνυμά σου!! Ακόμη κι αν κάνεις τη διατροφή με παραλλαγές.. αν έχεις καταλάβει τα βασικά θα είσαι οκ! Ότι βοήθεια χρειαστείς εννοείται πως θα τα λέμε και θα βρίσκουμε λύσεις!! Καλή συνέχεια!!
-
πω πω παιδιά δεν πάω καλά σήμερα! Ευχή ούτε το δικό σου μήνυμα είδα.. και έχεις και απόλυτο δίκιο σε όσα λες! Όλοι στο ψάξιμο είμαστε.. και φυσικά ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει καλύτερους!!
keep going! :)
-
Πεώτα από όλα σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας. Δέυτερον κανόνισα να κάνω ένα τσεκ απ που έμαθα ότι το καλύπτει η ιδιωτική μου ασφάλεια για να δώ πως τα πάει ο οργανισμός μου γενικά, και έχω και μια δωρεάν επίσκεψη γιατρού και θα προτιμήσω τον ενδικρινολόγο. Penny έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες αλλά και εγώ ακόμα δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν έβλεπα τον σύντροφό μου να έχει αλλάξει μέσα σε ένα χρόνο τόσο πολύ προς το χειρότερο. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήμουν τόσο σκληρή και δεν θα του το ανέφερα διαρκώς αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι θα με πείραζε και εμένα.
-
αλικακι, διαβασα την ιστοριουλα σου και θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι ηδη αργησες να πας σε γιατρο. νομιζω οτι ο καλυτερος γιατρος για την δικη σου περιπτωση ειναι ο ενδοκρινολογος. και επειδη υπαρχει γιατροι και γιατροι, αν δεν δεις ενδιαφερον πραγματικο να πας και σε αλλον. εδω η ομαδα Cysters εχει μια λιστα απο γιατρους που πρεπει να διαγραφουν απο γιατροι....
μαλλον δεν εχεις ιατρικη ασφαλιση αλλά να σκεφτεις οτι δεν υπαρχει τιποτε πολυτιμοτερο απο την υγεια μας. σωματικη και ψυχικη. σκεψου λιγο και το "ψυχικη υγεια". υπαρχουν και ψυχολογοι που μπορουν να μας στηριξουν οταν τα πραγματα δεν πανε καλα και με τον εαυτο μας και με τους γυρω μας. και πολλες φορες αξιζει να δοκιμασουμε τι εχουν να μας πουν....
ομαδαρα, πατε πολυ καλα. σας παρακολουθω και σας χαιρομαι. φιλακια πολλα
-
αλικακι θα σου πω κατι που εχω κανει στον προηγουμενο φιλο μου για να καταλαβει οτι σε μια κυρια φερονται αναλογα και κυριως στον ανθρωπο που εχεις επιλεξει να εισαι μαζι, να ζησεις και αν μοιραστεις πραματα πρεπει να φερεσαι ανθρωπινα.οταν ημουν 80 κιλα με 1,76 υψος δε με ελεγες παχυσαρκη αλλα προσπαθουσα να φτασω πιο κατω.μου επιανε λοιπον την κοιλια μονιμως και εκανε κακογουστα αστεια και του εδειχνα οτι με ενοχλει αυτο και με ριχνει ψυχολογικα.1 2 3 4...10 τα πηρα μια μερα και με το που μου πιανει την κοιλια και κανει σχολιο τον πιανω αμεσως πανω απο τη φορμα ξερετε τι και λεω πολυ σοβαρα και κοφτα"ρε γαμωτο με απογοητευεις,πως νομιζα στην αρχη οτι ηταν μεγαλυτερο..."και φευγω απο το δωματιο.οταν λοιπον του εθιξα τον ανδρισμο καταλαβε οτι δεν πρπει να θιγεις και τη θυληκοτητα μιας γυναικας αν θελεις να λεγεσαι κυριος.βεβαια αυτο επιασε σ΄'αυτον τον αντρα.σε αλλον δεν ξερω πως θα αντιδρασει.αλλα τα επαιξα ολα για ολα.
έ με ειχε πρηξει πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
καλημερα σε ολες .... σημερα δεν ειμαι (απο χθες δηλαδη) στα πολυ καλα μου , χθες ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα (γαμωτο ολα απο εκει ξεκινανε) και εκανα την απιστευτη παρασπονδια (2 ατομικα πιτσακια και 0,5 λιτρο παγωτο φραουλα με καιμακι) φυσικα μετα αισθανομουνα βαρια , με επιασε υπνηλια και ξεραθηκα στον υπνο, να μην εχω και τυψεις...... (πηγανε και ολες οι δουλεις που ειχα πισω) ευτυχως σημερα ημουν μονο μισο κιλο πιο πανω -παλι καλα- αλλα το κακο ειναι οτι η ψυχολογια εξακολουθει να ειναι καπως....... επισης εχουν αρχησει τα χαπια να μην μου κοβουν την ορεξη γαι γλυκο τοσο πολυ οσο στην αρχη ...εχω και λιγο αδυναμη θεληση σημερα,αστα να πανε. σας γραφω οχι για να γκρινιαξω αλιμονο.... απλα οταν τα βλεπω γραμμενα ειναι πιο ευκολο να .... συνετιστω! αφηστε που σημερα εχω μια κοιλια τουρλα απο τις καταχρησεις με τα αναλογα ...αερια ..... ευτυχως που δουλευω λιγο πιο μακρυα απο τους αλλους αλλιως ! ρεζιλι θα γινομουν :P
κοριτσακια μου δεν εχω προλαβει ακομα να διαβασω τα προηγουμενα μυνηματα σας, μπηκα φουριωζα να σα πω τα "κακως κατορθωματα" μου.... θα διαβασω πιο μετα τα δικα σας να ανεβω κι εγω ψιχολογικα με τα θετικα σας αποτελεσματα! Σας φιλω προς το παρον και ΜΑΣ ευχομαι μια υπεροχη μερα!!! μουσκεμα μας εκανε χθες ο καιρος, ελπιζω οχι και σημερα!!
-
etet, δεν πειραζει. το εχθες περασε. μισο κιλο παγωτο εφαγες, μισο ανεβηκες. μην ζοριζεσαι. το θεμα ειναι να μην συνεχισεις. ηταν κι εγινε. τωρα εισαι στο τωρα και απο σημερα κανεις μια ακομη αρχη.μην συνεχιζεις το χθες...
ετσι να το βλεπεις και οχι αφου εφαγα εχθες, θα φαω και σημερα....