καλημέρα Βαρβ όλα καλά κούκλα..συνεχίζουμε γερά...άντε να το πάμε σερί..να δούμε τί γίνεται...
Printable View
καλημέρα Βαρβ όλα καλά κούκλα..συνεχίζουμε γερά...άντε να το πάμε σερί..να δούμε τί γίνεται...
κι εγω την εχω την απορια. βρε λες? παντως ειναι η πρωτη φορα μου που λεω οτι κανω διαιτα και τρωω πολυ
barb μου σου λέω τα μακαρόνια φεύγουν πακέτο πακέτο...ειλικρινά και
εγώ τρώω σα βόδι...και το κλασσικό...βρε λες;;;
Καλημερα και απο εμενα :)
μετα απο ενα σκ που ετρωγα ακαταστατα,, βεβαια ευτυχως χωρις να παρω γραμμαριο επανηλθα δριμητερη!!!
βαρμπουνακι θελω και εγω τη συνταγη για τα ελαιοψωμακια μιας και ξεκινησα νηστεια απο σημερα.... που την εχεις γραμμενη να την διαβασω και εγω θυμασαι??
ασε τη βρισκω και τη βαζω στις συνταγες. στα ρεντουκτιλ ειναι και εκει θελεις να διαβασεις σελιδες μεχρι να τη πετυχεις
και εγω σκεφτομουν τη νηστεια. ελεγα τη τελευταια εβδομαδα. και τα γεμιστα μου ειναι νηστισιμα, τα ειδες? και ελαφρως διαιτης. γι'αυτο εβαλα τα μανιταρια. και η γευση μια χαρα
εγω τα γεμιστα τα κανω με ρυζι και σταφιδες... και προσθετω ψιλοκομμενα οτι υλικα περισσευουν απο τα εσωτερικα απο τις ντοματες,μελιτζανες, πιπεριες... α και λιγο μαιντανο και κρεμμυδακι βαζω... αυτα!!
επεισης σε νηστεια το αγαπημενο μου ειναι πατατες φουρνου.. τις ψιλοκοβω και μετα ανακατεβω λαδι, μουσταρδα, λιγο σκονη σκορδο, παπρικα, αλατι και λιγο ριγανη.... το ρθχνω απο πανω αυτο το μειγμα,,,, τις ανακατεβω να παει παντου και τις ψηνω και γινονται κολαση......
παπρικα δεν χρησιμοποιω αν και εχω στο σπιτι. τη γλυκια κοκκινη σκονη λες ε? οχι την καυτερη ουτε τη σαλτσα που κυκλοφορει σαν σαλατα-αλοιφη. ειδα τη βαζει και η λιλυ στις πατατες τηγανητες. θα δοκιμασω συντομως
Kαλημερα κ απο μενα κοριτσια...ειχα πει πως δεν θα ζυγιζομουν μεχρι 24-12 αλλα δεν αντεξα τελικα ...πηγα πηρα τη ζυγαρια μου που την ειχα εξορισει κ ζυγιστηκα....κ ειμαι 96.2 ....σχεδον δυο κιλακια δηλαδη...πολυ χαρα κοριτσια πολυ χαρα....
εχθες εφαγα 9 κουλουρι με μελι κ ενα χυμο
13 μακαρονια με σαλτσα
17 μακαρονια με σαλτσα κ ενα ακτινιδιο
22 σαλατα με μαρουλι-καροτο-καλαμποκι-αγγουρι-τονο μουσταρδα λαδακι (νοστιμοτατη κ χορταστικη
Σημερα 8:30 κουλουρι 1 βανιλια 1 μπανανα κ ενα ποτηρι χυμο
12:30 μια σαλατα σαν τη χθεσινη τα επομενα γευματα θα ειναι μακαρονια κ φρουτα
αλεξανδρα μου νομιζω οτι το καλαμποκι δεν κολαει στη σαλατα σου αν κανεις αυτη τη διατροφη. το καλαμποκι ειναι δημητριακο αρα αμυλο και ο τοννος πρωτεινη. δεν ξερω παλι. εγω δεν θα τα συνδιαζα
Λεεεεεεεεες????? ΛΙΛΙΚΑ ......τη βοηθεια σου με το καλαμποκι...ευχαριστω Barb3
ναι και εγω πιστευω πως το καλαμποκι ειναι αμυλο.... αρα ανηκει στην κατηγορια των δημητριακων...
παπρικα σκονη βαζω μπαρμπουνακι την γλυκια!
ζωιτσα δες το u2u σου
και εγώ νομίζω ότι το καλαμπόκι είναι αμυλούχο....
μολις σου απαντησα :)Quote:
Originally posted by dream
ζωιτσα δες το u2u σου
και σε εκανα και αντ αλλα σε βλεπω οφλινε
Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 67 κιλά! Πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι τόσα πολλά. Μα το γουρούνι, ήθελα διπλόπιτα χτες, καλά να πάθω.
Αρχίζω από σήμερα τη δίαιτα παιδιά. Το μεσημέρι έφαγα πατάτες γιαχνί με λίγη φρυγανιά και σαλάτα. Το βράδυ θα φάω ψαράκι βραστό με λεμόνι και σαλάτα.
Να σας πω ότι ρώτησα έναν καθηγητή στη σχολή (σπουδάζω διαιτολογία) και μου είπε ότι αν και επιστημονικά δεν έχει γίνει επαρκής έρευνα για το συνδιασμό των τροφών, παρόλα αυτά είναι κοινό μυστικό ότι η δίαιτα δουλεύει. Απλά όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και ο καθένας πρέπει να το δουλέψει μέχρι να βρει τι του πάει περισσότερο. Δλδ σε άλλους πάει να τρώνε τους υδατάνθρακες το μεσημέρι, σε άλλους το βράδυ. Απαραίτητα δύο σαλάτες την ημέρα.
emmaki ευχαριστούμε για το κοινό μυστικό ;)
καλώς την, που χάθηκες κοπέλα μου εχθές? περαστικά σου ελπίζω να πέρασε ο πυρετός,,..Quote:
Originally posted by alexandra79
Λεεεεεεεεες????? ΛΙΛΙΚΑ ......τη βοηθεια σου με το καλαμποκι...ευχαριστω Barb3
ναι Αλεξάνδρα μου, το καλαμπόκι είναι δημητριακό, δεν ταιριάζει με τον τόνο.
Παρ'ολα αυτά διαβάζω , έχουμε απώλειες? Ζήτω!!
Καλημέρα είπα? όχι δεν είπα!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια, και στο νέο αίμα!
lilakiiiiiii μου καλά μου είσαι;χάνουμε χάνουμε;;;
κομενο το καλαμποκι στη σαλατα λοιπον....δεν πειραζει μια γεθση λιγοτερη
Α βιαζομουν πριν κ δεν προλαβα να πω ευχαριστω στην barb για την επισημανση...γιατι εχω μια ιδιαιτερη αγαπη στο καλαμποκι κ το βαζω παντου....κ επειδη μεχρι τωρα το εβαζα σε σαλατες το θεωρουσα σαλατικο.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολες πολυ πολυ
κοριτσάκια μου καλά?έφαγα σήμερα
πιτούλα για σουβλάκι με κοματάκια σοκολάτας μάυρης στο φούρνο(τρελές ορέξεις 6 και μιση το πρωί)
μπανάνα γαλά
παξιμαδάκια
πατάτες βραστές με σαλάτα
το βράδυ δεν ξέρω καμιά ιδέα?
Κανε μια σαλατα με μαρουλι καροτο ροδι κ βαλσαμικο....κ κανενα ρεπανακι αμα σου βρισκετε της παει...μπρορεις να βαλεις κ κρουτον η φρυγανια η παξιμαδια......η να βαλεις μεσα τυρι κ γαλοπουλα....η πρωτη εκδοχη ειναι πιο νοστιμη γιαμενα :)
Κ κει που ελεγα ολα καλα....νατη παλι η λυσσα....θελω να φαω οτι τρωγεται....μ επιασε τωρα ..μπηκα να διαβασω λιγο τα δικα μας μηπως κ μου φυγει....ωχχχχχχ.....νιωθω οτι πειναω υπερβολικα...εφαγα τα μακαρονια μου..ηπια κ 3 ποτηρια νερο...αλλα δεν λεει να το παρει γραμμη οτι γεμισε....ννα φαω κανενα φρουτο λετε ε???κ γω ετσι λεω....λυσσα κακια!!!!!!!!!
Αλεξάνδρα κρατήσου χαρά μου, αφού έφαγες μακαρόνια, φάε ψωμάκι μέ ελιές, και φρούτα
και σαλάτα ! φάε και 3 μικρά σοκολατάκια υγείας!
θα σκάσεις άν τα φάς όλα αυτά!! ναι?
αλεξάνδρα μου φάε μακαρονάκια ή παξιμαδάκια και πιες νερό να φουσκώσουν..
το βράδυ Ζωή_Α μου (:) ) μια ωραία τονοσαλάτα με μαρούλι, καρότο,ραπανάκι,κρεμμυδάκι τι λές?Quote:
Originally posted by Zwh
κοριτσάκια μου καλά?έφαγα σήμερα
πιτούλα για σουβλάκι με κοματάκια σοκολάτας μάυρης στο φούρνο(τρελές ορέξεις 6 και μιση το πρωί)
μπανάνα γαλά
παξιμαδάκια
πατάτες βραστές με σαλάτα
το βράδυ δεν ξέρω καμιά ιδέα?
οκ...αλλά ραπανάκι μπλιαξξξξ από Ζωή Α!!!χαχαχ καλά μου είσαι lilaki moy?
Καλά είμαι αγαπούλα μου, τις τελευταίες μέρες είμαι στο τρέξιμο,
εσύ πως τα πας?
καλά μη βάλεις ραπανάκι, βάλε ανηθάκι, ταιριάζει στη τονοσαλάτα :)
μόλις είπες ανηθάκι μου ήρθε στο μυαλο γιαούρτι...άσχετο!!!!
καλά είμαι μάτια μου τα ίδια δουλίτσα διατροφούλα και αγαπούλες με τον boyfriend
κοινώς όλα βαίνουν καλώς..τα κιλάκια να έφευγαν και θα ήμουν ακόμη καλύτερα
φιλάκια
Που θα πάνε τα άτιμα θα φύγουν, έχω μια ψιλοανησυχία
τώρα που έρχονται γιορτές και θα ξεφύγουμε (εννοείται) οπότε ας προσέξουμε τώρα, για να κινηθούμε λίγο πιο ελεύθερα την άλλη εβδομάδα/
Τι έφαγα σήμερα οεο?
1) 3 ελιοψωμάκια τα υπέρτατα!
2) γιαούρτι+μπανάνα+μήλο+3 μανταρίνια
3) 1 πιάτο φακές+ελιές+μαρουλοσαλάτα
4) κουλούρι σησαμένιο + 3 σοκολατάκια υγείας
5) 1 ποτήρι γάλα+ 3 ξηρά δαμάσκηνα+3 ξηρά βερύκοκα
διάδρομο 45', περπάτημα σε εξωτερικό χώρο 30' , 1 1/2 ώρα γιόγκα, νερό πάνω από 2 λιτ.
Κοριτσια κρατιεμαι..βγηκα κ για περπατημα...για να μου φυγει αλλα...το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια κ η κοιλια ταμπουρλο...η ωρα ειναι 12.15 ...κ το μονο που τρωγεται σ αυτο το σπιτι ειναι φρουτα...κακος υπολογισμος...απο αυριο θα γιννεται καλυτερος...δεν θα χαλαλισω εγω το τικερακι μου τωρα που αρχισε να οπισθοχωρει..καλο ξημερωμα να χουμε
Αλεξάνδρα μου αφού έφαγες μακαρόνια βραδυνό, δε παίζει να φιάξεις μια μεριδούλα να φάς?
ούτε ψωμάκι? και μετά τρώς φρουτάκια, αλλά οκ αν δε τα καταφέρεις δε χάλασε κι ο κόσμος πιά!
Εσύ να είσαι καλα, και θα το επανορθώσεις αύριο με γυμναστικούλα έτσι?
καλημερα...κορίτσάκια μου...όλα καλά;
και εγω Λιλάκι τις βοφάμαι τις γιορτές..πέρισυ πήρα 3 κιλάκια...
άντε να δούμε...
φιλάκια πολλλά
καλημερα και απο εμενα...
λογω αναμονης περιοδου παιδια τρελη ορεξη.. ευτυχως που εχω κανει την επεμβαση και ετσι ετρωγα σχετικα λιγο και δεν πηρα γραμμαριο... αλλα τρελες λιγουρες μιλαμε! απο σημερα μπαινουμε το ρυθμο μας παλι... μπας και χασουμε αυτο το εναμιση κιλακι ως τα χριστουγεννα... η μερα ξεκινησε με μισο κουλουρακι και θα πιω και ενα χυμο πορτοκαλι.. για το μεσημερι λεω να κανω πατατουλες φουρνου, το απογευμα κανα φρουτακι και το βραδυ σαλατουλα με παξιμαδακι!
φιλακια συναγωνηστριες :P
καλημέρα συνονόματη...μια χαρά σε βρίσκω...
φιλάκια
καλα ειμαι δεν εχω παραπανω, ουτε με πηραν απο κατω οι λαιμαργιες μου μιας και γραμμαριο δεν πηρα.. απλα ειπα να ξαναμπω στο ρυθμο μου σιγα σιγα τερμα το διαλειμα.... ανημερα χριστουγεννων παλι και πρωτοχρονιας τωρα παλι..:P
το ξέρω Ζωίτσα...τις φοβάμαι τις γιορτές γιατί πάντα ξεφεύγω..
κοριτσια καλημερα. εχω πολυ δουλεια και οσο κυκλοφορω εδω κακο μου κανει.....αλλά δεν μπορω να μη παρω τη δοση μου....
85,5 σημερα και δεν μου αρεσε καθολου μονο 7-8 λεπτα διαδρομο γιατι μαγειρευα και δεν προλαβαινα
6:30 κουλουρι σουσαμενιο
11:00 κουκια (αυτα μαγειρευα...ελπιζω να μου αρεσουν... πρωτη φορα κανω και δεν εχω ξαναφαει στη ζωη μου), κουνουπιδι
15:00 φρουτα (αχλαδι, μηλο, πορτοκαλι, μανταρινι)
19:00 κουκια, ψωμι, κουνουπιδι
22:00 φρουτα
αγορα τουλαχιστον 1 ωρα και δεν νομιζω διαδρομο