μπραβο κοριτσακια!!!αξιεπαινες ολες οι προσπαθειες σας ΚΑΙ οι επιτυχιες σας!!!!δεν εφαγα σουβλακια που παρηγγειλαν τα υπολοιπα μελη της οικογενειας και εφαγα την ομελετιτσα μου!!!αχ πως με κοιτουσαν λαγνα αυτες οι πιτουλες!!!καλη συνεχεια σε ολες!!
Printable View
μπραβο κοριτσακια!!!αξιεπαινες ολες οι προσπαθειες σας ΚΑΙ οι επιτυχιες σας!!!!δεν εφαγα σουβλακια που παρηγγειλαν τα υπολοιπα μελη της οικογενειας και εφαγα την ομελετιτσα μου!!!αχ πως με κοιτουσαν λαγνα αυτες οι πιτουλες!!!καλη συνεχεια σε ολες!!
δεν εφαγα σουβλακια, δεν ηπια μπυρα, δεν εφαγα πατατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ςςςς ουαααααα ουφ δεν εφαγα αλατι, δεν εφαγα τιποτα. αγγουροντοματα σκετη!
δεν εφαγα τυροπιτακια σπιτικα (με κερασαν και αρνηθηκα)
δεν εφαγα σπανακοπιτα σπιτικη (με κερασαν και αρνηθηκα)
δεν εφαγα κολοκυθοπιτα σπιτικη (με κερασαν και αρνηθηκα)
δεν εφαγα παστα φλορα (με κερασαν και αρνηθηκα)
δεν εφαγα κεικ μπανανα/καρυδια (απο τα χερακια μου)
χιουχου!!! :D :D
χαχαχαχα καλα αμα γραφω τι με κερνανε τοτε θα ξελιγωθουμε ολοι...δυστηχως καποιοι εχουν το πολυ ασχημο συνηθειο να πιεζουν να φας...φαε φαε φαε ελεος πια...
ΔΕΝ εφαγα χαμπουργκερ που δεν το πολυγουσταρω αλλα ειχα να φαω χρονια...
ΔΕΝ εφαγα μια τεραστια λακτα που μπανισα στο ζαχαροπλαστειο οπου ο καλος μου εφαγε σουφλε με παγωτο κ σαντυγι...κ εγω ηπια κοκα κολα! (λαιτ) μολις χασω ομως τα κιλα θα τρωω οποτε θελω μιαμ μιαμ
ΔΕΝ μπηκα στου Κωνσταντινιδη γιατι δε θα αντεχα να μη φαω τιποτε απο εκει...τοσοι πειρασμοι, ανθρωπος ειμαι!
χριστε μου...αυτη τη λακτα τη λιγουρευομαιιιιι...το ιδιο και το σουφλε με το παγωτο...γιαμ γιαμ!!!μπραβο κοριτσιααα!!!εγω δεν εφαγα τυροπιτα (σπιτικη) και μισο kinder bueno που αφησε ο δερφος μου...γκρρρρρρρρρρρρρρρρ
καλα που να εβλεπες την λακτα του ζαχαροπλαστειου...τεραστια κ φυσικα χωρς περιτυλιγμα...κ να τη φανταζεσαι να λιωνει στο στομα!!! μολις τελειωσω τη διαιτα αυτη θα χτυπησω μμια κανονικη λακτα γιατι αμα παρω απο το αλλο...θα βαλω 2 κιλα
Δεν έφαγα γαλακτομπούρεκο ακόμα δε κατάλαβα πως τη γλύτωσα χεχεχε
έτοιμη ήμουν πάντως...
Λίλυ είσαι ήρωας, μόνο αυτό σου λέω
Αφού άντεξες στο γαλακτομπουρεκο, μπορείς να αντέξεις τα πάντα πια :)
Λες ε ?
μακάρι Δανάη μου γιατί έρχονται και πονηρές ημέρες, όλο γιορτές
και να οι ευκαιρίες πάλι για φαγοπότια... :)
Εγώ εχτές πήγα σε ταβέρνα με τους συγγενείς μου και δεν έφαγα σουτζουκάκια με ρύζι, κοτόπουλο και πολλά κομμάτια σπανακόπιτας. Μόνο ένα μικρό πολύ μικρό και ήταν πάρα πολύ νόστιμη...μιαμ μιαμ
Γεια σας ειμαι η Τετι και ειμαι καλα διοτι χθες ΔΕΝ εφαγα ενα λαχταριστο κατα τα αλλα προφιτερολ που με κερασαν σε φιλικο σπιτι.
Αρκεστηκα σε ενα μικρο κομματακι μαυρη σοκολατα των 25γρ, οταν γυρισα σπιτι μου. Σωστη?
Γειά σου Τέτη, πολύ σωστή θες να μας πεις λίγα λόγια για σένα; Πότε ξεκίνησες δίαιτα, πόσα κιλά είσαι, κτλ
Γεια χαρα σε ολες σας.
Ειναι μολις μια εβδομαδα που εχω ξεκινησει διαιτα,εχω πολυ δρομο μπροστα μου.
Επειτα απο δυο εγκυμοσυνες και απειρες προσπαθειες να χασω τα παραπανισια κιλα μου (ξερετε αυτο το κλασικο "απο Δευτερα")ξεκινησα με 97 περιπου κιλα (96,9 για την ακριβεια) και τωρα ειμαι στα 94,9. Ικανοποιητικη απωλεια μπορω να πω μεσα σε μια μονο εβδομαδα, δεν νομιζετε?
μια χαρα εισαιι να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ μη σε νοιαζει τιποτε! ολα ταλλα γινονται! αχ κ σημερα ειχαμε κουβεντα για μωρακια κ το οτι εχω κληρονομικοτητα για διδυμα...μακαρι Θεουλη μου κ ας παρω κιλα, θα τα χασω, τωρα ξερω οτι μπορω, μπορεις κ συ λοιπον καλη μου...
Δεν εφαγα τις απειρες λιχουδιες...πηγαμε σε ταβερνα, ευτυχως ειμασταν μονο οικεια ατομα που γνωριζουν οτι κανω συγκεκριμενη διαιτα κ δε μεπρηξαν φαε κ φαε.
Τοπαν 1-2 φορες, αντεδρασα με αποφασιστικο υφος κ το εκοψαν...Γεγονος ειναι οτι εσκασα στο φαγητο, για να δω θα χασω κιαλλο ενω τρωω περισσοτερο αποσο λεει η διαιτα ? ειμαι περιεργη
Badgirl τι διαιτα κανεις ακριβως αν επιτρεπεται?
Διοτι εσυ οπως λες "τωρα ξερεις οτι μπορεις" να τα χασεις τα κιλα σου..εγω ομως βαδιζω προς το αγνωστο..παντα με βαρκα την ελπιδα..αλλα και με πολλους πειρασμους η αληθεια ειναι..
οταν θα τα χασεις θα δεις οτι μπορουσες οποτε μην απογοητευεσαι...παντως αφου μπορουμε εμεις μπορεις κ εσυ...ελα παρεουλα. Σε νιωθω αγχωμενη, χαλαρωσε, με το αγχος δε βγαινει τιποτα...τωρα κανω μια εβδομαδιαια διαιτα κ μετα θα δω, μεχρι να ξαναπαω στο διαιτολογο μου (ειμαι σε ταξιδι) οποτε θα ξαναρχισω σωστη διατροφη...
Ε οσο να ΄ναι οταν πρεπει να χασεις καμια 25αρια κιλα, ειναι λιγο αγχωτικο, δεν ειναι?
Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα, αν και δεν ειναι οτι πιο ευκολο.
Ειμαι και τρελη γλυκατζου, αυτο ειναι το αδυνατο σημειο μου..μια εβδομαδα τωρα προσπαθω να ξεγελαστω με μικρες πλακιτσες μαυρη σοκολατα...ομως πιστευω να τα καταφερω..τουλαχιστον προσπαθω.
e oλοι εχουμε αδυναμιες...κ γλυκατζου να μην ησουν θα ησουν του φαγητου, οσο για τα 25 κιλα φυσικα κ ειναι αγχωτικα, προσποιησου οτι δεν ειναι κ μη σκεφτεσαι τον τελικο στοχο αλλα βαζε μικρους εφικτους στοχους, πχ δευτερο στοχο να πας 90+ κιλα πχ 91 ή 92
Δικιο εχεις, οι μικροι στοχοι ειναι καλυτεροι απο ψυχολογικης πλευρας,κι εγω το εχω σκεφτει.
Οπως βλεπω και στο τικερακι σου εσυ τα εχεις καταφερει περιφημα, μπραβο σου, ολα αυτα τα κιλα τα εχασες μονη σου η με την βοηθεια διαιτολογου? Και μεσα σε ποσο διαστημα?
τετι μου για σου και απο μενα..ξερεις ακτι?? ειχα κανει παρα πολλες προσπαθειες για να χασω κιλα ομως τωρα ειναι αλλιως.βγαινει απο μονο του...ξαφνικα.ξυπνας ενα πρωι και λες τελος.ως εδω.οι πειρασμοι και ολα τα σχετικα παντα 8α υπαρχουν..ειναι κα8αρα στο μυαλλο να τα απολαυσεις εξυπνα ωστε να μην σε φορτωσουν με παραπανω κιλα. μην ανησυχεις..και εγω 25 εχω να χασω.αυριο ζυγιζομαι κιολας!!!
apo πριν το καλοκαιρι σκεφτομουν οτι κατι πρεπει να γινει με τα κιλα μου...Quote:
Originally posted by teti
Δικιο εχεις, οι μικροι στοχοι ειναι καλυτεροι απο ψυχολογικης πλευρας,κι εγω το εχω σκεφτει.
Οπως βλεπω και στο τικερακι σου εσυ τα εχεις καταφερει περιφημα, μπραβο σου, ολα αυτα τα κιλα τα εχασες μονη σου η με την βοηθεια διαιτολογου? Και μεσα σε ποσο διαστημα?
τελη αυγουστου αρχισα γυμναστηριο (δεν ειχα ξαναγυμναστει ποτε μου) κ αρχισα κ διαιτα μονη, διατροφη μαλλον, αφου ετρωγα αρκετα...δυσκολο να ελαττωσεις τις θερμιδες...
Μετα ηταν μια περιεργη φαση οπου την μια πηγαινα στο διαιτολογο κ την αλλη εκανα μονη...
ειχα παει κ παλιοτερα στον ιδιο κ γνωριζα τι πρεπει να τρωω απο αυτυα που κανουμε στο σπιτι μου...(ειχε κανει διαιτολογιο με τα φαγητα που τρωνε ολα τα μελη της οικογενεας)
Την μια νομιζα οτι τα παω καλα, την αλλη εβλεπα στασιμη τη ζυγαρια, την αλλη σπαγαν τα νευρα μου κ ετρωγα υπερβολικα...ενα μπαχαλο.
Μετα αρχισα να διαβαζω να μαθαινω οσα μπορω, νασχολουμαι περισσοτερο με το σωμα μου, τελικα το αγαπησα παροτι παχυ κ αρχισα να νιωθω καλα μεσα σαυτο. Και τοτε αρχισε να πεφτει η ζυγαρια...
μετα βρηκα εσας εδω κ πηρα κι αλλη δυναμη κ προχωρησα...η αληθεια ειναι δεν θυμαμαι τη συνεχεια...απλα αφεθηκα να προοχωραω στον σωστο δρομο ελπιζω...
Συγνωμη για το κατεβατο αλλα
ηταν καλη ευκαιρια να κανω ενα πισογυρισμα, να δω ποσα εχω περασει κ να παρω δυναμεις...Ειμαι παλι σε κρισιμη φαση, σα να μη βλεπω το 103 κ βλεπω μονο το 83...Πρεπει να συνειδητοποιησω οτι τα παω πολυ καλα κ να σταματησω να ζηταω διαρκως περισσοτερα απο τον οργανισμο μου...
Απαντηση στην τελευταια σου ερωτηση...
Τον Σεπτεμβρη στο γυμναστηριο με ρωτησε ο γυμναστης ποσα κιλα ειμαι...ντραπηκα αλλα το ειπα...νομιζω 99!!! για την ακριβεια εδειχνε μια 99 μια 101 αλλα εγω ειχα πει νομιζω 99...ισως κ λιγοτερο μη με σταυρωσετε :D
Τι δεν τρωω τωρα,,, την σουπα που προοριζεται για αυριο!!!!
Εγώ σήμερα ξεπέρασα ένα κλαμπ (δεν το έφαγα) αν και το ήθελα πολύ.
Μια χαρα τα εχεις καταφερει badgirl και παλι μπραβο σου.
Τελικα αυτο που λες πρεπει να κανουμε ολες μας, να αγαπησουμε τον εαυτο μας και το σωμα μας, γιατι οταν το μισουμε του φερομαστε σαν να ειναι σκουπιδοτενεκες.
Νομιζω οτι αυτο πρεπει να σταματησει. Γρηγορα κιολας. Τουλαχιστον απο την πλευρα μου..
παλια μου ελεγαν φαε αυτο μη μεινει κ το ετρωγα...πλεον οταν μου το λεει η μανα μου, οσο κι αν το θελω λεω οχι κκ της ριχνω κ ενα βλεμμα ολο πεισμα...
Καποια κοπελα εχει στο τικερ της το μηνυμα "ε οχι δε θα γινουμε σκουπιδοτενεκεδες" ή καπως ετσι, κ το σκεφτομαι οποτε θελω να φαω το φαγητο αλλου ή υπολλειματα...απο τα κεντρικα πιατα
Απο εδω και περα λοιπον θα το σκεφτομαι και εγω αυτο το μηνυμα!
Οχι τιποτε αλλο, αλλα προκειται στο αμεσο μελλον να γινω και νονα και τοτε τι φορεμα μπορει να φορεσει ενας σκουπιδοτενεκες οεο?
Θα ειμαι να με κλαινε και οι ρεγγες.
Σήμερα δεν έφαγα και είμαι πολλή περήφανη γι αυτό.......τα καλούδια που συνόδευαν την επίσκεψη της ξαδέρφης μου που είναι σε ενδιαφέρουσα.
Μου έφερε 2κουτιά σπιτικά κουλουράκια κανέλας σαν δώρο και γύρω στις 21:00 μου λέει ότι θα φύγει για να πάει να φάει, αλλά εγώ την κράτησα και τις είπα να φάμε μαζί. Τις είχε δώσει η θεία μου μαζί της, 5κρέπες στο φούρνο γεμιστές με τυρί, ζαμπόν και μπεσαμέλ. πού ήταν περιχυμένες με κρέμα γάλακτος & 3κομ. παστίτσιο το οποίο λατρεύω.
Εγώ έφαγα μόνο σαλάτα........
ποπο μκεη78..χαρα στο κουραγιο σου...ειλικρινα..εδω τα λαχταρισα εγω!!
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ
Παιδιά τώρα τέτοιες λαχταριστές λιχουδιές δεν είμαστε σκουπιδοτενεκέδες άμα τις φάμε, απλώς να χάσουμε μερικά κιλά πρώτα και μετά. Αν το φαί δεν ήταν απόλαυση, δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα.
Καμια δεν θελει να ειναι σκουπιδοτενεκες, σωστα?
Ε λοιπον ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Παει και τελειωσε!
Και όμως....για σκέψου.....Quote:
Originally posted by lbp
Παιδιά τώρα τέτοιες λαχταριστές λιχουδιές δεν είμαστε σκουπιδοτενεκέδες άμα τις φάμε, απλώς να χάσουμε μερικά κιλά πρώτα και μετά. Αν το φαί δεν ήταν απόλαυση, δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα.
Η ξαδέρφη μου συνεχώς μου έλεγε έλα μωρέ, πάρε 1, κρίμα είναι, θα πάνε χαμένα,..... ότι δεν φάει,
μου είπε ότι θα το πετάξει που το ελπίζω δηλαδή......
αλλά γιατί να το φάω εγώ?????? ας το πετάξει στον δικό της κάδο
όχι στο στομάχι μου......
Εγώ πάντως αν δεν είχα κιλά, ευχαρίστως θα το έτρωγα, και πιστεύω πολύς κόσμος :)
Όχι ότι δεν συμφωνώ μαζί σου.
Αλλά αυτές τις λιχουδιές θέλω να καταφέρω να τις απολαμβάνω όποτε
θέλω εγώ και όχι όποτε μου το επιβάλει η λαιμαργία μου και μετά να
κυριεύομαι από τύψεις
δεν εφαγα την μιση φετα ψωμι με μερεντα που αφησε η κορη μου!!!
δεν εφαγα μπεικ ρολσ που με κερασαν!
αντε τα κιλα να πεφτουν!!!!! :D
δεν εφαγα καμια 20αρια τηγανητες πατατες που αφησε ο γιος. δεν αγγιξα το πιατο στα γενεθλια που ημουν εχθες. τακτοποιησα ομως την τουρτα....
καλημερα καιαπο μενα!!πολλες επιτυχιες βλεπω και πολυ χαιρομαι!!!μπραβο σε ολες!!!!καινουριος μηνας (καλο μηνα κιολας) καινουρια αρχη για μερικες,ελπιδοφορα συνεχεια για αλλες αλλα παντα ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΩΩΩ (μονο η ζυγαρια!)
εγω χτες αντισταθηκα σε ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΘΕΣΠΕΣΙΟ,ΛΑΧΤΑΡΙ ΣΤΟΤΑΤΟ,ΑΚΡΩς ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ προφιτερολ,σε ενα κομματι τοθρτα σοκολατα με ξηρους καρπους και φραουλες,στα τρουφακια που μας εφεραν δωρο οπως και τα τυροπιτακια που παλι μας εφεραν!!(καλα μετα τρουφακια και το προφιτερολ κοντεψα να λιποθυμησω απ τη μυρωδια,αλλα ευτυχως αντεξα...)
Που στο καλό βρέθηκε μπροστά μου ένα ολόκληρο σακουλάκι σοκολατένιες ελίτσες
με γέμιση πορτοκάλι ?
Τέλειες μοσχοβολιστές με λαμπερή σοκολάτα σκέτος πειρασμός.
Σκέφτηκα, εάν φάς έστω και ένα είναι δύσκολο μετά να σταματήσεις.....
και ΔΕΝ το άγγιξα , ούτε μια ελίτσα!
Ουφ...