Γιατί μου άρεσε σήμερα που το τικεράκι μου κατέβηκε ένα κιλάκι :)
Printable View
Γιατί μου άρεσε σήμερα που το τικεράκι μου κατέβηκε ένα κιλάκι :)
Καλημέρα σας...
Νομίζω ότι πρέπει να χάσω κιλά για μένα...
Αλλά πάντα ήμουν ατίθαση και με τις δίαιτες τραβάω ένα ζόρι..μετά τις τρεις μέρες....όπως και με τις τυρόπιτες -σπανακόπιτες.(μεγαλύερο ζόρι)
Πρέπει (μπλιαχ) αυτά τα πρέπει .....να χάσω 10 κιλά...
ύψος 1,60
βάρος 69
Δεν θα πω ότι ξεσκίζομαι στο φαγητό....έχω με την ζάχαρη μια σχέση πάθους μίσους....την απεχθάνομαι...ούτε στον καφέ.Την αντιστρόφως ανάλογη σχέση πάθους λατρείας έχω με τις πίτες....(παναια μου) ,μπορώ να φάω ένα ταψί στην καθισιά μου.
Αχχχχ.....βοηθάτε παιδιά.....κάποτε ...παλιά....τώρα ...ήμουν 50 κιλά...(προιστορία)
Φιλιά σε όλους..
Καλή δύναμη
Λέω να ξεκινήσω με την Ατκινς....εσείς τι λέτε...αααα πήρα και τα χς σήμερα...άντε να δούμε....
μπραβο μαρω μουυυυ....αντε και τα επομενα κιλακια να κατεβουν ευκολα !!!
tdjm δεν ειμαι συμφωνη με την διαιτα atkons ειδικα αν σου αρεσει το ψωμι..γιατι η διαιτα δρα αντιθετα οταν στερουμαστε αυτο που μας αρεσει..λογικο!..κανε μια διατροφη και επετρεπε στον εαυτο σου για πρωινο μιση μιτα(οτι πιτα σου αρεσει τεσπα)...απλα οχι πανω απο μισο κομματι την ημερα!..ενδιαμεσα τρωγε γιαουρτακι ή φρουτακι, μεσημερι τρωγε πρωτεινουλα 1 μεριδα+σαλατουλα και βραδυ το ιδιο με το μεσημερι ή καμια φρουτοσαλατιτσα...και θα χασεις..να εισαι σιγουρη..και χωρις να στερηθεις το αγαπημενο σου φαγητακι!..τυχερη εισαι που δεν σο αρεσουν τα γλυκα!..
οσον αφορα το xs παρ'το..εχει αποτελεσμα..!
καλη αρχη!
λεγε μας νεα σου!
Κορίτσια τι είναι το xs; Δώστε καμμιά πληροφορία παραπάνω
Εγώθέλω να χάσω τα κιλά μου τα πολλά κιλά μου γαι να αλλάξω τη ζωή μου για να φτιάξω τη ζωή μου από την αρχή να μπορέσω να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν ξανά να ζήσω επιτέλους να ζήσω για πρώτη φορά στα 35 μου χρόνια αυτά και φιλιά πολλά
ευχαριστώ θα το παλέψω....Quote:
Originally posted by free
μπραβο μαρω μουυυυ....αντε και τα επομενα κιλακια να κατεβουν ευκολα !!!
tdjm δεν ειμαι συμφωνη με την διαιτα atkons ειδικα αν σου αρεσει το ψωμι..γιατι η διαιτα δρα αντιθετα οταν στερουμαστε αυτο που μας αρεσει..λογικο!..κανε μια διατροφη και επετρεπε στον εαυτο σου για πρωινο μιση μιτα(οτι πιτα σου αρεσει τεσπα)...απλα οχι πανω απο μισο κομματι την ημερα!..ενδιαμεσα τρωγε γιαουρτακι ή φρουτακι, μεσημερι τρωγε πρωτεινουλα 1 μεριδα+σαλατουλα και βραδυ το ιδιο με το μεσημερι ή καμια φρουτοσαλατιτσα...και θα χασεις..να εισαι σιγουρη..και χωρις να στερηθεις το αγαπημενο σου φαγητακι!..τυχερη εισαι που δεν σο αρεσουν τα γλυκα!..
οσον αφορα το xs παρ'το..εχει αποτελεσμα..!
καλη αρχη!
λεγε μας νεα σου!
Μου φαίνεται λίγο δύσκολη η Ατκινς-...
Θα σας κρατώ ενήμερους σίγουρα...
Φιλιά
το xs είναι κάτι φυτικά χαπάκια...το πωλούν στα φαρμακεία μαζί με μια κρέμα δώρο..Κοστίζει 38 ευρώ...Quote:
Originally posted by elpida
Κορίτσια τι είναι το xs; Δώστε καμμιά πληροφορία παραπάνω
Η κοπέλα που μου το έδωσε ...μου είπε ότι θα μείνω ικανοποιημένη γιατί έχει αποτέλεσμα..το είχε δοκιμάσει και η ίδια...
Θα σου πω σε ένα μήνα.....
Αααααα μην ανησυχείς καθόλου γι' αυτό... τα κιλά δεν εμποδίζουν καθόλου στο να ερωτευτείς ή να σε ερωτευτούν.Quote:
Originally posted by voulasot
Εγώθέλω να χάσω τα κιλά μου τα πολλά κιλά μου γαι να αλλάξω τη ζωή μου για να φτιάξω τη ζωή μου από την αρχή να μπορέσω να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν ξανά να ζήσω επιτέλους να ζήσω για πρώτη φορά στα 35 μου χρόνια αυτά και φιλιά πολλά
Τις μεγαλύτερες κατακτήσεις μου τις απέκτησα όταν ήμουν
α) Στα 98 κιλά και έγινε σχέση που κράτησε 2 ολόκληρα χρόνια.
β) Στα 88 κιλά και έγινε σχέση που κράτησε 1 χρόνο.
γ) Στα 80 κιλά κι έγινε η σχέση που έχω τώρα και ο οποίος καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για κάθε κιλό που χάνω, γιατί λέει ότι του αρέσουν οι πολύ αδύνατες, αλλά σε μένα αγάπησε το μυαλό, το χιούμορ και το χαρακτήρα μου!!! lol
267 Γιατί πολύ μαυρίλα ξαφνικά ρε π**στη μου
Γιατί δεν θέλω να μειώνω τον εαυτό μου..Να δείχνω αυτο που είμαι...Όμορφη.. :P
269 Γιατί αν έχει φτιάξει η διάθεση μου στα 67,5 φαντάσου μετά... θα πετάωωωω χαχαχαχα
Kαλησπέρα σας.
Είμαι παλιό μέλος, από τα πρώτα, σχεδόν. Δε κάνω login, αλλά σας διαβάζω πολύ συχνά.
Σας χαίρομαι, ειλικρινά και κάποιοι από εσάς έχετε ή προσπαθείτε να αποκτήσετε μια "υγιή" σχέση με το φαγητό, χωρίς υστερίες, υπερβολές κλπ.
Εγώ είμαι 26 χρ και από τη Γ' γυμνασίου όπου έβαλα πολλά κιλά προσπαθώ, προσπαθώ, προσπάθώ.... και ενώ πιο μικρή με ένοιαζε περισσότερο το αισθητικό του πράγματος, τώρα που μεγαλώνω με ενδιαφέρει και η υγεία μου.
Πριν αρκετά χρόνια είχα φτάσει και τα 90κιλά, με ύψος 1.65.
Με κάτι προσπάθειες πήγα 80 και μετά 70. Από τα 70 και μετά μου έχει βγει η πίστη να κατέβω και να φτάσω για αρχή τα 60κιλά και ύστερα λίγο παρακάτω.
Αυτό που εγώ έχω να καταθέσω από την εμπειρία μου, είναι ότι συνήθειες χρόνων δεν μπορούν να αλλάξουν απο τη μια μέρα στην άλλη.
Αν 26 χρόνια έχω μάθει να τρώω με "λάθος" τρόπο, δεν μπορώ ξαφνικά να μάθω να τρώω σωστά και να φτάσω το επιθυμητό βάρος. Όλο αυτό θέλει προσπάθεια καθημερινή (μακάρι να ήταν πιο εύκολο) και όχι υστερίες.
Το φαγητό ειναι μεγάλη απόλαυση. Για να είμαστε ευτυχισμένοι και όχι μίζεροι δε θα πρέπει να στερούμε από τον εαυτό μας γεύσεις, αρώματα ....
Απλά όλα θέλουν το μέτρο τους.
Μπορούμε να αισθανθούμε ωραία και με μισή σοκολάτα, αντί για μία ολόκληρη (σας το λέω εγώ που μπορεί να έτρωγα και 3 καμια φορά).
Μπορούμε τις γιορτές να καθόμαστε στο τραπέζι για τη χαρά της συνεύρεσης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και όχι για να φάμε όλη τη γαλοπούλα ή μια σούβλα κοκορέτσι.
Δυστυχώς εμεις που κάποια στιγμή χάσαμε το μέτρο, έχουμε συνδέσει το φαγητό με τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τις εξόδους με τους φίλους μας, με τον άνθρωπό μας κλπ.
Η καθημερινότητα μας είναι τί θα φάμε, πότε θα το φάμε, πώς θα το φάμε.
Πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου να σκέφτεται τί θα φάει μέσα στην ημέρα ή μετά από πολύ δουλειά με ποιό τρόπο ή μάλλον με ποιό φαγητό θα ανταμείχω τον κουρασμένο εαυτό μου.
Πολύ λάθος νοοτροπία.
Δεν χρειάζεται να χαϊδεύουμε τον εαυτούλη μας. Δεν χρειάζεται να τον καλοπιάνουμε ή όταν ζητάει παγωτό να του το δίνουμε. Χρειάζεται να πεινάσει και λίγο.
Σαν μικρό παιδί...δε του κάνουμε όλα τα χατήρια. Θα κακομάθει.
Σας ζάλισα...
Εδώ και 3 εβδομάδες είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια να χάσω και τα λίγα κιλά που μου έχουν απομείνει... (τελευταία έγραψα.... είμαι αισιόδοξη, βλέπετε...). Τώρα είμαι 64 κιλά και δεν είμαι πια χοντρούλα ή γεματούλα...είμαι ζουμερή.
Έχω βάλει στόχο να φτάσω τα 60 για αρχή και ύστερα να προσπαθήσω για τα 55.
Δε βιάζομαι - αν και πολύ θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και να με δώ 55 - και προς το παρόν με ικανοποιεί πολύ που εδώ και 3 εβδομάδες είμαι "κυρία" και πολύ συνεπής.
Τρώω πολλές σαλάτες, ψητά, αντί για διάφορα πατατάκια, μπισκοτάκια, σκατάκια και τα ρέστα, τρώω φρούτα, γιαουρτάκια (τα μισώ αλλά το παλεύω), κάνω δηλαδή, ότι θα έπρεπε να κάνω από πάντα, αλλάς ας όψεται....
Εύχομαι όλοι σας να φτάσετε το στόχο σας και να σας δείτε όπως σας ονειρεύεστε.
Για το μόνο που λίγο στεναχωριέμαι, είναι για όσα χρόνια πέρασαν και αντί να τα χαίρομαι, ήμουν γεμάτη άγχος για το πώς θα βγω στη παραλία ή πως φαίνονται τα ρούχα πάνω μου και ένα σωρό τέτοια πού τί σας τα λέω... τα ξέρετε.
Τέλος πάντων. Κοιτάμε μπροστά και θέλω να ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Όλοι μας.
Ο βασικότερος λόγος για να χάσουμε βάρος είναι για να δείξουμε στον εαυτό μας ότι τον αγαπάμε μωρέ και ας κάνει βλακείες πού και πού...και ας ανοίγει το ψυγείο μες στη νύχτα και ας τρώει δίπιτα σουβλάκια και μεγάλα παγωτά. Αν συνεργαστούμε μαζί του, πιστεύω πως στο τέλος θα γίνει ο καλύτερος μας φίλος.
(το ξαναλέω....σας διαβάζω και σας χαίρομαι...)
μπραβο καλη μου...τελειο σκεπτικο..και μακαρι ολες να σκεφτομασταν ετσι!..καπως ετσι θα σκεφτονται και οι δυνατοι συνανθρωποι μας..για αυτο ειναι αδυνατοι..μεγαλη κατακτηση να πας απο 90 στα 64!!!..ενα μεγαλο μπραβο!..ειαι σιγουρη οτι η συνεχεια θα αποδωσει και θα πετυχεις αυτο που τοσο επιθυμεις!
(για να καταλήξω σ' αυτο το σκεπτικό χρειάστηκε να φάω όλη την Ελβετία σε σοκολάτες - αν τρώγονταν και τα ρολόγια της, θα τα είχα καταβροχθήσει - και 10 κοπάδια αρνιά)
ατιμες σοκολατες. θα μπορουσα να τρωω μονο σοκολατες και γλυκα χωρις φαι.
σουγκαρ καναμε τον παυλιδη πλουσιο. χαχα
εγώ πάλι ειμαι του φαγητού, αλλά είπα για τις σοκολάτες για να το κάνω πιο τραγικό. Να δώσω έμφαση, βρε αδερφέ.
ΜΠΡΑΒΟ SUGAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ,ΑΛΛΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ....)!!!!!!!!!!ΘΑ ΒΟΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!
για να μπορέσω να φορέσω ρούχα που μου αρέσουν όχι που μου κάνουν
... για να μπορω να ανεβαινω σκαλες χωρις να μου κοβονται,τα γονατα
... γαι να μπορω να ισορροπησω πανω σε δεκαποντο τακουνι χωρις να κινδυνευω να γκρεμοτσακιστω
... για να παψει η μανα μου καθε φορα που βλεπει μια αδυνατισμενη (πρωην στρουμπουλη)συμμαθητρια μου να αρχιζει το κυρηγμα και να μου υπενθιμιζει οτι αυτη τοτε ηταν στρουμπουλη κι εγω αδυνατη ,ενω τωρα........
... για να μπορω να παω για μπανιο στην κοσμικοτερη παραλια του νησιου χωρις φοβο και παθος!!
... για να μην αγχωνομαι τι θα βαλω σε καθε κοινωνικη εκδηλωση ,ψαχνοντας ολη την ντουλαπα για το ρουχο που θα "κολλαει" λιγοτερο πανω μου!!!!
... για να με κοιταει ο αντρας μου και να λιωνει........και να τρεμει καθε φορα που λειπω απο το σπιτι(δεν ειναι κακο να εχει το φοβο μου)
... για ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
278.Για να σταματήσει να με παίρνει τηλέφωνο η θεία μου και να μου λέει την καινούρια δίαιτα που βρήκε.
279.Για να σταματήσει να με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου και να μου λέει "βάλε στο τάδε κανάλι, λέει για τους κινδύνους της παχυσαρκίας".
280.Για να σταματήσω να βλέπω εκπομπές για την παχυσαρκία.
281.Για να το πάρει απόφαση η πεθερά μου ότι ο γιος της αποκλείεται ποτέ να με παρατήσει.
282.Για να μπορώ να κάθομαι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και όχι να με βάζουν συνέχεια μπροστά γιατί πίσω μπορεί να πλακώσω κανένα και να πεθάνει άδοξα.
283.Για να φορέσω το σωστό νούμερο παπούτσι και όχι 2 μεγαλύτερα.
284.Για να βάλω πέδιλα με κορδόνι και να μην ξεχειλίζει κρέας από παντού.
285.Για να βάλω επιτέλους φούστα.
286.Για να μη σκέφτομαι ότι γελάνε μαζί μου όποτε ακούω γέλια στο δρόμο.
287.Για να σταματήσει ο αδελφός μου να λέει στην κοπέλα του "την αγαπάω αλλά ανησυχώ πολύ". Εγώ είμαι μεγαλύτερη το κέρατό μου, εγώ πρέπει να τον σκέφτομαι και να ανησυχώ.
288.Για να μη με σταματάνε γριές στο δρόμο και να μου λένε "κάνε κάτι για τον εαυτό σου'.
289.Για να μπορώ να φάω σε fast food και να μη σκέφτονται όλοι "με αυτά που τρώει πώς να μη γίνει έτσι;".
290.Για να μπορούν να μου κάνουν δώρα οι φίλες μου και να μη μου παίρνουν συνέχεια βιβλία και παντόφλες.
291.Για να μη βρίσκω δικαιολογίες όποτε με καλούν σε γιορτές.
292.Για να σταματήσω να ντρέπομαι για όλα.
293.Για να μου δίνουν σημασία όταν δίνω συμβουλές υγιεινής διατροφής.
294.Για να μπορώ να βγω από το μπάνιο με το μπουρνούζι και όχι να ντύνομαι μέσα στους υδρατμούς.
295.Για να ξαναπιάσω δουλειά και να μη σκέφτομαι πώς θα τολμήσω να εμφανιστώ στη συνέντευξη.
296.Για να έχω πάνω από 3 μπλούζες και 2 παντελόνια.
297.Για να μη μαγκώνει η πόρτα του αυτοκινήτου στο πεζοδρόμιο όταν μπαίνω μέσα.
298.Για να μπορώ να παρκάρω κολλητά με άλλο αυτοκίνητο και να μη σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ολόκληρο αεροδιάδρομο για να χωράω να βγω από την πόρτα.
299.Για να μη μου λένε "πάλι τρως" ακόμα κι όταν μασάω τσίχλα.
300.Για να μη σκέφτομαι μετά από κάθε μπουκιά αν ήταν απαραίτητη κι αν μπορούσα να την αποφύγω.
301.Για να ξαναπάω μετά από 10 χρόνια στο χωριό μου και να κάνω θεαματική είσοδο στην πλατεία και να φωνάζω "Η κόρη του Νικόλα είμαι, ακούτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε;".
302.Για να πάει επιτέλους και ο άντρας μου στο χωριό μου που όλο χωριό ακούει και χωριό δε βλέπει.
303.Για να μη με παίρνουν τα κλάματα όποτε βλέπω κωμωδίες που κοροϊδεύουν κάποιον παχουλό.
304.Για να σταματήσουν να χαλάνε οι καρέκλες στο σπίτι μου.
305.Για να μη φοβάμαι να φιλοξενήσω κόσμο και με δει με την πυτζάμα.
306.Για να δένω τα κορδόνια μου ΑΦΟΥ φορέσω το παντελόνι.
307.Για να απλώνω τα εσώρουχά μου τη μέρα και όχι τη νύχτα.
308.Για να ξαναδώ τα πόδια μου όταν στέκομαι.
Παιδιά όχι πως έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (1.65 και 60 κιλά) αλλά μόλις διάβασα όλα αυτά που γράψατε και φοβάμαι να βάλω μπουκιά στο στόμα μου μπας και παχύνω και αρχίσω να γράφω και εγώ τέτοια. Τραγικό ε;
όταν λες "τέτοια" τί εννοείς; Φαίνεται σα να διαβάζεις... ότι θα αυτοκτονήσουμε.
δεν ειναι "τέτοια" Μαρία, είναι όλα αυτά που βασανίζουν ανθρώπους που παλεύουν χρόνια με τα κιλά τους και με τις διαταραχές πρόσληψης τροφής. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.
Συγχωρεσε με, αλλά τραγικός είναι ο τρόπος με τον οποίο εξέφρασες το συναίσθημα σου.
Για να μη πω ότι ειναι προσβλητικός.
-ενδεχομένως να παρασύρθηκες-
-ενδεχομένως να το πήρα στραβά-
-ενδεχομένως να είμαι πολύ αυστηρή μαζί σου-
Τραγικό δε θα πεις τίποτα Μαρία. Φαντάσου να αρχίσεις να τρως και να γίνεις μια χοντρή με 70 παραπανίσια κιλά... Δε θα θες τη ζωή σου πουλάκι μου.
309. Για να σταματήσω να τρομοκρατώ τη maria_17.
Με παρεξηγήσατε. Τραγικό θεωρώ το γεγονός ότι με αυτά που διάβασα δεν θέλω να βάλω τίποτα στο στόμα μου μπας και βρεθώ και εγώ στη θέση σας.
δεν βρισκεσαι στην "θεση" τους, μας, με φυσιολογικο φαγητο....οταν τρως δηλαδη οποτε πεινας...στην¨"θεση" μας θα βρεθεις αν τα συναισθηματικα σου κενα τα γεμιζεις με φαγητο αντι κατι αλλο πιο δημιουργικο...
δεν ειναι καταστροφικο το να παχυνεις...καταστροφικο ειναι οτι αφηνεις τον εαυτο σου να πιασει πατο..οτι τον παραγκωνιζεις επειδη απλα δεν εισαι καλα ψυχολογικα, συναισθηματικα, συνεβη ενα ατυχες γεγονος κ.τ.λ...
δεν ειναι καταφυγιο η τροφη...τρωμε για να ζουμε, δεν ζουμε για να τρωμε!..
αυτο αρκει να καταλαβεις ωστε να μην παχυνεις ποτε αλλα να εισαι και ευτυχισμενη...(το φαι δεν ειναι διεξοδος, ειναι μονο ενα απο τα μεσα για να ζεις, οχι το κυριο)
το κακο μαρία μου ειναι, οτι για να μπορεσεις να ζησεις υγειης και χαρουμενη, πρεπει να βρεις την ισορροπια του να τρως "φυσιολογικα" (οτι κι αν σημαινει αυτο).Quote:
Originally posted by maria_17
Με παρεξηγήσατε. Τραγικό θεωρώ το γεγονός ότι με αυτά που διάβασα δεν θέλω να βάλω τίποτα στο στόμα μου μπας και βρεθώ και εγώ στη θέση σας.
θα ηταν πολυ απλα τα πραματα αν για να αποφυγουμε την παχυσαρκια απλα το "ραβαμε" οπως προτεινουν τοσοι καλοθελητες στους υπερβαρους...
αλλα οταν "το ραψεις" ξεκιναει μια αλλη δυστυχια ακομα πιο επικινδυνη διοτι κατηγορειται για πολυ μεγαλο ποσσοστο θανατων απο τους πασχοντες, που λεγεται α ν ο ρ ε ξ ι α....
αν λοιπον τα γραπτα εδω λειτουργουν σε σενα σαν προτροπη η και φοβος, αυτο που εχεις να κανεις ειναι να μαθεις τι σημαινει να τρεφεσαι σωστα και υγειινα και να ακολουθεις αυτο και μονο αυτο στην υπολοιπη ζωη σου....
το ραψιμο δεν εσωσε ποτε κανεναν, αλλα εχει σκοτωσει αρκετες εκατονταδες, καποιοι απ τους οποιους ηταν σχετικα γνωστοι ζωντανοι, εγιναν ομως πολυ γνωστοτεροι για το τραγικο τους τελος......
νουκαQuote:
Originally posted by noucca
Τραγικό δε θα πεις τίποτα Μαρία. Φαντάσου να αρχίσεις να τρως και να γίνεις μια χοντρή με 70 παραπανίσια κιλά... Δε θα θες τη ζωή σου πουλάκι μου.
309. Για να σταματήσω να τρομοκρατώ τη maria_17.
(απ το νουνουκα?)
διαβασα προσεκτικα τα "γιατι" σου...
εχω την γνωμη οτι αρκετα απο αυτα δεν ισχυουν πλεον....
δες τα ξανα κι εσυ και θα το καταλαβεις πιστευω...
εχεις ηδη βρεθει απο ενα υπερβολικα μεγαλο βαρος, σε ενα πιο φυσιολογικα μεγαλο βαρος, και συνεχιζεις την καθοδο :)
για κοιτα το κι εσυ...
δε νομιζω πχ πως δεν εισαι πλεον σε θεση να βλεπεις τα ποδια σου οταν στεκεσαι ορθια...η οτι δεν σε εμπιστευονται να καθησεις στο πισω καθισμα του αυτοκινητου...κι αρκετα ακομα :)
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ..........ΦΟΒΕΡΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!!!Quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..........
Υ.Γ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΤΡΑΓΙΚΗ"ΘΕΣΗ!!!!!!!!!
Πραγματικά δεν πίστευα πώς αυτό που είπα θα εξελησσόταν σε τέτοιο θέμα! Πραγμάτικα παιδιά απολογούμαι αν σας φάνηκε προσβλητικό χίλια συγγνώμη δεν το εννοούσα έτσι!! Και ναι, Σόφη όταν διάβαζα αυτά που έλεγε η Ναταλία για ανορεξία πράγματι θυμάμαι πήγα στην κουζίνα και έφαγα 1 μεγάλο παγωτό hagen dazs μόνη μου το θυμάμαι. Εκείνο που είπα πριν ήτανε της στιγμής. Εκείνη την ώρα μου ήρθε αυτό δεν ξέρω γιατί πάντως δεν το εννοούσα. Ξανά απολογούμαι.Quote:
Originally posted by ΣΟΦΗ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ..........ΦΟΒΕΡΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!!!Quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..........
Υ.Γ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΤΡΑΓΙΚΗ"ΘΕΣΗ!!!!!!!!!
μαρακι δεν χρειαζεται να απολογεισαι απλως ειπωθηκε κατι λαθος, βασικα με λαθος τροπο....
Μαρία καταλαβαίνω τι λες, κι εγώ στα 75 έλεγα ότι αν πάω πχ 90 θα είμαι σε τραγική κατάσταση. Τώρα όμως που τα ξεπέρασα (χαχα) είμαι καλύτερα από ποτέ γιατί επιτέλους άρχισα να τα βρίσκω με τον εαυτό μου. Και ουσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα που έχουν αρκετοί άνθρωποι, σιγά-σιγά όμως το παλεύουν και βάζουν το φαγητό στη θέση του, κι όχι στο κέντρο (όπως ήταν μέχρι τώρα). Μην αγχώνεσαι για το φαγητό και μην του δίνεις περισσότερη σημασία απ'ότι του πρέπει. Μια καλή υγειινή διατροφή που περιλαμβάνει τα πάντα είναι αρκετή. Ε, και σχετική άσκηση βέβαια.
Φιλιά!!
και γω απο οταν πηρα τα κιλα, αρχισα να τα βρισκω με εμενα!..σταματησα ολσα τα λαθη του παρελθοντος και δοξα τον θεο παω καλα!..ετσι πρεπει να κανουμε ολες!
310. Για να μπορέσω να τα ξαναβάλω χεχεχε (αστειο)
Quote:
Originally posted by bionic
1. Για να παίζω με το σκυλάκι μου χωρίς να λαχανιάζω
2. Για να χωρώ ολόκληρη μέσα στη μπανιέρα
3. Για να σταυρώνω τα πόδια μου χωρίς να μου κόβετε η ανάσα
4. Για να μην κυκλοφορώ με ένα maalox στο χέρι από τις
καούρες στο στομάχι
5. Για να μη σπάνε τα τζάμια από τα ντεσιμπέλ του ροχαλητού
6. Για να μη σταματάει η ανάσα μου όσο κοιμάμαι
7. Για να μην πονάει η μέση μου επειδή έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο.
8. Για να μην κλωτσάω τον άντρα μου στο κρεββάτι.
9. Για να φοράω μικρότερο μέγεθος ρούχα από τον άντρα μου.
10. Για να μη νομίζει ο άντρας μου πως παντρεύτηκε τον αδερφό του.
11. Για να μπορώ να αγοράζω ρούχα από όλα τα μαγαζιά
και να μη δίνω μια περιουσία.
12. Για να μπαίνω μαζί με τους άλλους στη θάλασσα και να μην προσποιούμε πως έχω περίοδο.
13. Για να μην ντρέπομαι το παιδί της πιτσαρίας όταν φέρνει την παραγγελία.
14. Για να μην ιδρώνω σαν οικοδόμος το καλοκαίρι.
15. Για να μπορώ να φορώ ψηλά τακούνια χωρίς να πονάω σαν τη μικρή γοργόνα στο μετατάρσιο.
16. Για να χω κανονική περίοδο.
17. Για να κάνω παιδιά χωρίς να κινδυνεύω από εκλαμψία.
18. Για να κάνω παιδιά που δεν θα ντρέπονται για τη μανούλα όταν θα πηγαίνω να τα πάρω από το σχολείο.
19. Για να μη σπάσω στο ξύλο το επόμενο κακομαθημένο
που θα με πει χοντρούλα στο δρόμο.
20. Για να μπορώ να φοράω ζώνες.
21. Για να μη μου πει ποτέ ξανά κανείς για το ωραίο προσωπάκι μου και τι καλά που θα ταν να χάσω βάρος.
22. Για να μην νοιώθω άγχος όταν με καλούν σε πάρτυ.
23. Για να παραγγέλνω στις ταβέρνες ότι θέλω χωρίς να φοβάμαι τι θα πουν οι άλλοι..
24. Για να χω ρούχα στις ντουλάπες και όχι καφτάνια και
κελεμπίες σαν μουσουλμάνα.
αυτά! παρακαλώ συμπληρώστε κι εσείς τα δικά σας :D
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΙΚΟΣΚΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ !!!
πριν από λίγο καιρό ήθελα να χάσω κιλά για να νιώθω εγώ καλύτερα με εμένα (το παράξενο είναι ότι όσοι με αγαπούν πραγματικά δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τα κιλά μου) τώρα θέλω να χάσω κιλά γιατί θέλω να αποκτήσω ένα παιδάκι και ο φόβος μου είναι πως αν κάνω παιδί στα κιλά που είμαι τώρα, θα ανέβω πολύ σε κιλά και δεν θα καταφέρω μετά να τα χάσω ξανά.....
Σε τι κιλά είσαι τώρα αγγελουδάκι;
Θυμάμαι ξεκίνησα εγκυμοσύνη στα 98 κιλά (!)... στο τέλος της (την ημέρα που γεννούσα) είχα πάει 118 (!).. με το ποθ γύρισα σπίτι απο το μαιευτήριο, ήμουν 108 (αυτά πριν 2,5 περίπου χρόνια).
Τώρα είμαι στα 85... αλλά τι να το κάνεις............
Θέλω να χάσω, για..
* να μπορώ να φοράω τα ρούχα που φορούσα κάποτε, και να ξεμπερδέξω με τις μακό φούστες μέχρι τον αστράγαλο!
* να φανεί επιτέλους το τατουάζ μου στο πόδι (χαχχαχαχα)
* να μπορώ να ανεβαίνω με την μικρή μου σε κάποια παιχνίδια της παιδικής χαράς (χωρίς να σκέφτομαι μην μου την πεί κανάς άλλος γονιός - πως δήθεν.. θα τα χαλάσω!)
* να μην χρειαστεί να ντρέπεται αργότερα η μικρή μου για την "χοντρή μαμά"
* να μπώ στο μάτι του συζύγου με τον οποίον κάνω αμάν να χωρίσω! (έτσι... για το γαμώτο!)
* να "επιστρέψω" σε ΕΜΕΝΑ όπως με ΗΞΕΡΑ
karolina τώρα είμαι στα 82 αλλά έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου,σκοπός μου ήταν αρχικά να φτάσω στα 70 και βλέπαμε...τώρα σκοπό έχω να φτασω όσο πιο κάτω μπορέσω ,πριν μείνω έγγυος :)
Μια χαρούλα, συνέχισε... έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ δεν την είχα προγραμματίσει την εγκυμοσύνη, αλλιώς θα είχα ξεκινήσει κι εγώ να χάσω απο πρίν... αλλά ευτυχώς ολα καλά!