Quote:
Originally posted by forty
δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις,διαφωνω με αυτο που λεει ο συγγραφεας να τρωμε οτι επιθυμουμε εκεινη τη στιγμη,και εγω σου γραφω μια μερα απο αυτες που εκανα πριν χασω τα κιλα μου
πρωι τυροπιτα απο το φουρνο και 2 μηλοπιτακια
μεσημερι μακαρονια με φετα και σαλατα
απογευμα γιαουρτι με γλυκο του κουταλιου
βραδυ 1 σουβλακι με πιτα,πατατες τηγανητες,φετα και μπυρα
σου φαινονται πολλα ολα αυτα?εγω χορταινα χωρις να αισθανομαι οτι εχω φαει πολυ και λιγο λιγο παχαινα,μου πηρε παρα πολυ καιρο,ισως ενα χρονο και περισσοτερο να αποκλεισω καποιες τροφες απο τη διατροφη μου γιατι ξερω οτι αν αρχισω να τις ξανατρωω θα αρχισω να παιρνω κιλα.εδω και 2 χρονια που κανω συντηρηση δεν τα εχω ξαναβαλει στο στομα μου,λοιπον αν αρχιζα να τρωω ΤΟΤΕ οτι ηθελα οπως γραφει το βιβλιο δεν υπηρχε περιπτωση να εφτανα στο στοχο μου αλλα και να εφτανα θα τα ξαναεπαιρνα.Το να αλλαξεις δεν ειναι ευκολο,θελει κοπο και προσπαθεια για να φτασει ο καιρος να περνας απο το φουρνο,να σου μυριζουν τα σφολιατοειδη και οχι να λες οτι δεν θα μπεις αλλα να μην το σκεφτεσε.
Μια διαιτολογος μου ειχε πει καποτε οτι υπαρχουν τροφες που πρεπει να αποκλειστουν τελειως απο το διαιτολογιο μας και να μην τις βαζουμε ουτε στο μυαλο μας οτι θα τις φαμε.
Διαιτα η σωστη διατροφη,οπως θελεις πες το,δεν σημαινει οτι τρωω μονο φιλετο κοτοπουλο και μια ντοματα,δεν σημαινει οτι στερουμε αλλα οτι τρωω λιγο και υγιεινα,οχι οτι επιθυμω γιατι αυτο μπορει να ειναι κατι που θα μου κανει κακο με τα συντηρητικα,τη ζαχαρη η το ασπρο αλευρι που εχει
Loipon μολις γυρισα απο αθηνα κ ειδα ενα φοβερο 85.0 στη ζυγαρια.