οκ αν ειναι θα το τολμήσω αν κολλησω!ευχαριστω κουκλίτσα μου!
Printable View
οκ αν ειναι θα το τολμήσω αν κολλησω!ευχαριστω κουκλίτσα μου!
τιποτα βρε αλλωστε γι'αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε η 1 την αλλη ;*
αχ ας μην εχω κολλησει!!!!!!!!
Ωραια ιδεα αυτο ρε κοριτσια.
Καραμελιτσα ομως τα καταφερνεις να τρως εστω
και για μια ημερα μονο κρεας και τπτ αλλο?
Εννοω σου ειναι ευκολο?
karamelitsa φράουλα..... τον θυρωειδή σου τον κοίταξες?Quote:
Originally posted by karamela
Κορίτσια κι εγω δεν παω πολυ καλα με την καινουρια διατροφη που μου εδωσε η διαιτολόγος μου την Τρίτη, κατι δεν πρεπει να εχει κανει καλά, η ο οργανισμός μου κανει κατακρατηση, αλλα δνε πρεπει να απογοητευομαστε και να ξεσπαμε στο φαγητο Πενού μου γιατι μετα θα νιωθεις πιο χαλια απο πριν 1 θα στεναχωριεσαι γιατι δεν χανεις και 2 θα εχεις και τυψεις που εφαγες
στο λέω γιατι όταν εγώ πρωτοεμφανισα υπερθυρωειδισμό, ήμουν πρισμένη απελπιστηκά, πονούσα παντού, να φανταστείς δεν με χωρούσαν τα παπουτσια μου και άλλα πολλά....
ελπίζω βέβαια να μην έχεις τίποτα.
Φιλιά!
καλησπερα σε ολες!
σημερα ειμαι πρησμενη και χαλια θα ελεγα και πολυ κουρασμενη,εφαγα γυρω στις 1300-1400 θερμιδες αλλα κακης ποιοτητας (ζαμπονοτυροπιτα,μπαρες δημητριακων...μαλακιες γενικα) και θα βγω και για ποτο...
αυριο κα μεθαυριο φαγητο εξω..παει με βλεπω να τα διαλυω ολα!!πρεπει να κανω λιγο κρατει να πετυχει ο στοχος!Δευτερα 54 στη χειροτερη περιπτωση....
Μου αρεσε το τρικ με τις πρωτεινες την επομενη αλλα δεν με παιρνει να το δοκιμασω αυριο...
καλησπερα αμπσολουτ, μην φρικαρεισ ρε συ μερεσ μερεσ ολοι ξεφευγουμε..κ γω σημερα εκανα μαλακια το βραδυ κ εφαγα...ομως δεν φρικαΡΩ......αμα μπορω 6 μερεσ την βδομαδα να κρατιεμαι κυρια στο προγραμμα μ ,ασ εινΑΙ την 7 να τρωω κ κατι παραπανω...αρκη την επομενη να ξαναμπαινω στη σειρα μ...αραααα μην σκασ κ κατι γραμμαρια παραπανω να σαι....χαμογελα κ προχωρα !!!
Absolute μην ανησυχεις, σε ολους συμβαινουν αυτα. Θα ξαναβρεις το ρυθμο σου. Εγω δε μπηκα τις τελευταιες μερες στο φορουμ λογω φορτου εργασιας αλλα συνεχιζω ακαθεκτη. Θα σας πω νεα (ελπιζω ευχαριστα) τη Δευτερα που θα παω για ζυγισμα. Προς το παρον πρεπει να βαλω στο προγραμμα λιγη γυμναστικουλα
Ναι τα καταφερνεις, 1 μερα ειναι μονο και σκεφτεσαι πως τα τρως για να καψει τα χθεσινα, θα δω το απογευμα το χαρτι που μου εχει δωσει να σας πω ακριβώς τι τρωμε στην μονοφαγία μήπως τρωμε και κατι αλλο. οκ?Quote:
Originally posted by TETH
Ωραια ιδεα αυτο ρε κοριτσια.
Καραμελιτσα ομως τα καταφερνεις να τρως εστω
και για μια ημερα μονο κρεας και τπτ αλλο?
Εννοω σου ειναι ευκολο?
Quote:
Originally posted by bubble84
karamelitsa φράουλα..... τον θυρωειδή σου τον κοίταξες?Quote:
Originally posted by karamela
Κορίτσια κι εγω δεν παω πολυ καλα με την καινουρια διατροφη που μου εδωσε η διαιτολόγος μου την Τρίτη, κατι δεν πρεπει να εχει κανει καλά, η ο οργανισμός μου κανει κατακρατηση, αλλα δνε πρεπει να απογοητευομαστε και να ξεσπαμε στο φαγητο Πενού μου γιατι μετα θα νιωθεις πιο χαλια απο πριν 1 θα στεναχωριεσαι γιατι δεν χανεις και 2 θα εχεις και τυψεις που εφαγες
στο λέω γιατι όταν εγώ πρωτοεμφανισα υπερθυρωειδισμό, ήμουν πρισμένη απελπιστηκά, πονούσα παντού, να φανταστείς δεν με χωρούσαν τα παπουτσια μου και άλλα πολλά....
ελπίζω βέβαια να μην έχεις τίποτα.
Φιλιά!
Καλημερααα, ναι τον κοιταξα ειμαι πεντακαθαρη σε ολα μου :D δεν ειμαι πρησμενη ομως εγω ουτε πονάω, μηπως με μπερδεψες με την absolut? χιχιχι
Καλημερα στον αγωνιζομενο λαο! Πως τα παμε με τη διατροφουλα μας? Εγω χαιρομαι που αντισταθηκε χτες το βραδυ και δεν ηπια καθολου αλκοολ. Τωρα απολαμβανω το σαντουιτσακι μου... Αυριο ζυγισμααααααα
λοιπον επιτρεπεται και λιγη σαλατα πρασινη το μεσημερι και το βραδυ με ελαχιστο λαδακι οκ?Quote:
Originally posted by semie
κανα τυρακι?
Ευχαριστουμε καραμελιτσα, θα μας χρειαστει ! Προς το παρον προχωρω καλα, και θελω να συνεχισω ετσι.... πρεπει να βαλω και λιγη γυμναστικουλα ομως στο προγραμμα
καραμελιτσα σε ευχαριστω πολύ!
παιδια οκ,εφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑκαι αυτο το σκ!!!και πολυ πολυ παγωτακι(και εντος και εκτος σπιτιου)...χλωμο το κοβω το 54,πριν λιγο που ζυγιστικα 54,7.....αχ,αχ....δεν πειραζει,αυριο ξεκιναω διατροφη τελικα και γυμναστικη ελπιζω!!οχι απο 3/5...αυριο!τελος!!!!!!(πως στο καλο μπαινει το κομμα στο τικερακι????ουτε με τελεια ουτε με κομμα μου το παιρνει..)
πας στον πινακα ελεγχου πανω δεξια,μετα στην επεξεργασια και το αλλαζεις στην υπογραφη.λογικα θα στο παρει.
Quote:
Originally posted by absolute
παιδια οκ,εφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑκαι αυτο το σκ!!!και πολυ πολυ παγωτακι(και εντος και εκτος σπιτιου)...χλωμο το κοβω το 54,πριν λιγο που ζυγιστικα 54,7.....αχ,αχ....δεν πειραζει,αυριο ξεκιναω διατροφη τελικα και γυμναστικη ελπιζω!!οχι απο 3/5...αυριο!τελος!!!!!!(πως στο καλο μπαινει το κομμα στο τικερακι????ουτε με τελεια ουτε με κομμα μου το παιρνει..)
άλλαξε και την γλωσσα μηπως στα ελληνικά δε το δεχεται ;)
κοριτσακια τα δοκιμασα και τα 2,δεν τα καταφερνωωωω...54,100 σημερα και προς το παρον οκ απο διαιτα αλλα για γυμναστικη πολυ πολυ χλωμο....
καλα μη τη λες αυτη τη λεξη...αν εξαιρεσεις οτι ανεβαινω παντου απ τις σκαλες και οτι περπαταω λιγακι σε διαφορες δουλιτσες εχω να κανω γυμναστικη σχεδον 2 βδομαδες.
ναι ρε γ@μτ!!πρεπει,αλλα μου φαινεται βουνο για την ωρα να ξεκινησω κατι....
καλα εγω βαριεμαι,ερχομαι πτωμα απ τη δουλεια κ δε μπορω να κουνηθω.εδω βαριεμαι να φτιαξω κατι να φαω!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!χχιχι
και εγω το ιδιο,που να μαγειρεψω και τετοια πραγματα,καθημερινες με τιποτα...μεχρι και τοστ για να παρω στη δουλεια βαριεμαι να ετοιμασω...χιχιιιχιιιι
μια απο τα ιδια!!!!
τωρα για βραδυνο πχ εφαγα 1 γιαουρτι 1%μηλο+3κ.σουπας γλυκο κουταλιου κερασι+δημητριακα bran(τα ξυλακια) και ειμαι οκ...οχι και τοσο λαιτ αλλα ειμαι κομπλε
η χαλαρη διατροφη συνεχιζεται αλλα πλεον καμια διαφορα δυστηχως...πρεπει να ξαναρχισω πιο δραστικα μετρα...
τα σημερινα μου:
~1τοστ μαυρο ψωμι,τυριλαιτ,γαλοπουλα λαιτ
~1 πιτα γυρο κοτοπουλο(λαδωμενη και κανονικη σοσ)
~1 γιαουτρι μηλο 1%,ι αχλαδι,1 μπαρ δημητριακων,3-4 κ.σουπας γλυκο κερασι
πολλα ειναι τελικα,πρεπει να αρχισουν οι περικοπες!
σημερα λιιιιγο καλυτερα:
~μιλκο free 0% 500ml
~σαντουιτς απ`εξω μαυρο με γαλοπουλα τυρι σος(μεγαλο)
~2 αυγα βραστα,2 τυρακια τριγωνα λαιτ,2 κρισπις
Αυριο παλι εχει ο Θεος...
Πως παμε κοριτσια? Εγω αυτη τη βδομαδα δεν περπατησα καθολου, καθε μερα κατι τυχαινει και μπαινω βραδυ στο σπιτι τοσο κουρασμενη.... Πρεπει να πεισμωσω ομως... Απο αυριο θα το βαλω σε προγραμμα.... Αλλιως οσο και να το παλευω με τη διατροφη δε νομιζω να χασω το κιλακι μεχρι το επομενο ζυγισμα.... Θα δειξει... Θελω να κοψω και τους καφεδες, η τουλαχιστο να πινω μονο ενα τη μερα
μετα απο ενα ακομη σκ "απ`ΟΛΑ" οπου ξεφυγα εντελως 53,8 αυτη τη στιγμη!!!αυριο πρωινο επισημο ζυγισμα!επισης σκοπευω να βαλω σε προγραμμα τα παρακατω:
1.περισσοτερο νερο
2.οχι πανω απο 1200 θερμιδες
3.καθε μερα την κρεμα για την κυτταριτιδα
4.40 λεπτα ασκηση στο σπιτι καθε μερα(εφικτο νομιζω αλλα επιφυλασομαι)
5.ζυγισμα ΜΟΝΟ καθε Δευτερα πρωι γιατι με αγχωνει το ανεβα κατεβα καθε 3 και λιγο(επισης επιφυλασομαι)
εγώ ορκίστηκα να μην τρώω τίποτα πάνω από 150 θερμίδες!!! έχω κολήσει μια εβδομάδα τώρα και δεν χάνω τίποτα...
Από σήμερα ξεκινάω πάλι απ την αρχή να δω που θα πάει
53,400 σημερα το πρωι!απο διαιτα καλα τα παμε σημερα:
~1 μπανανα
~1 τοστ μαυρο ψωμι,τυριλαιτ,γαλοπουλα λαιτ
~σαλατα με σος(λεμονι-μουσταρδα-1κ.γλ.λαδι),2 καλαμακια κοτοπουλο απ`εξω,2 κρισπις
1000 θερμιδες τα βγαζω αλλα μαλλον κατι πρεπει να προσθεσω και δεν ξερω τι...
Δεν ξερω τι επαθα... ενω εδω και δυο βδομαδες δεν εχω κανει καμια ατασθαλια, αποψε ξεφυγα... εντελως... το μεσημερι ειχα τραπεζι και αντισταθηκα, εφαγα πολυ προσεκτικα και ημουν πολυ περηφανη που τα καταφερα και τωρα ορμησα στα σοκολατακια.... χωρις να πειναω...εδω και δυο μερες κοιμαμαι μονο ενα πενταωρο το βραδυ και τρεχω σαν τρελη λογω δουλειας, απο αγχος αστα να πανε... και μπηκα σπιτι τοσο κουρασμενη και αντι να κοιμηθω συνεχισα τη δουλεια... κι εκει χαλαρωσαν και οι αμυνες μου...δεν το λεω για να δικαιολογηθω, ισα ισα νιωθω χειροτερα που το κανα χωρις να πειναω, απλα και μονο λογω κουρασης και πεσμενης διαθεσης... και τεταρτη εχω ραντευου στο διαιτολογο, τις προηγουμενες μερες τα πηγα τελεια βεβαια αλλα αυτο τωρα με εριξε... θα επανελθω?
εννοειται ναι
γεια σου..εδω κ 3 εβδομαδες....στα 64 κανω διαιτα που μου ειχε δωσει διαιτολογος περυσι....δεν εχω κνει ατασθαλιες μονο αν θελω γλυκο 2 κομματακια σοκολατα σουιτ εντ μπαλανς
σημερα καλα προς το παρον!
~7-8 κριτσινια ολικης αλεσεως(εδω υπερβαλλαμε λιγακι)
~1 μπανανα
~1 γιαουρτι ανανα 1%
~2 τυρακια τριγωνα λαιτ
~2 βραστα αυγα
ελπιζω τιποτα αλλο!!!αυριο ελπιζω να προλαβω ενα "κρυφο" ζυγισμα το πρωι γιατι θα τρεχω παλι σαν την τρελη!
κι εγω καλα τα πηγα σημερα, επανηλθα και συνεχιζω... Ενα τσαι και 4-5 κριτσινια το πρωι, φρουτο κατα τις 10, μεσημερι τονοσαλατα, απογευμα προς βραδυ φραπε και τοστακι. Αυριο ζυγισμα, ελπιζω να αλλαξω το τικερακι μου εστω και μισο κιλακι
ωραιο θεμα αμπσολουτακιQuote:
Originally posted by absolute
Το καλοκαιρι ερχεται...και χτες το βραδυ δεν βγηκα γιατι οτι και αν δοκιμασα να φορεσω δεν μου αρεσε πανω μου....χαλια για τα δικα μου δεδομενα...συνηδητοποιησα οτι αν δεν ειμαι αδυνατη δεν μου αρεσω με τιποτα,και αν νιωθω χοντρη δεν θελω να βγαινω,να κανω σεξ,δε θελω τιποτα...βαρεθηκα να τα χανω και να τα παιρνω παλι πισω...χαλια μαυρα η ψυχολογια...συνηδητοποιησα επισης οτι αν συνεχισω ετσι θα παρω και αλλα κιλα και δεν θα θελω ουτε διακοπες να παω το καλοκαιρι...και οταν θα βλεπω αλλες με σορτσακια θα ζηλευω...και οτι ημουν τοσο κοντα σε αυτο που λεμε στοχος και τα γ**μησα ολα...
Θελω να ξεκινησω απο την αρχη...να πω τερμα σε ολα αυτα!! Σημερινο ζυγισμα 55,2,κυτταριτιδα απιστευτη....
Δεν παει αλλο ειλικρινα...
Ξαναμπαινω και εγω δυναμικα στο φορουμ!!i am back!!
σε πετυχα στην προσπαθεια νεου ξεκινηματος
δεν εχω ζυγιστει ακομα
μολις ζυγιστω αρχιζω, ελπιζω καπου 83 ναμαι κ οχι παραπανω...
ηδη εχω κανει περικοπες κ προσπαθω να γεμισω το ψυγειο με δικες μου τροφες,
εκτος απο τα αλλα του ανδρα μου
(συγκατοικουμε τωρα κ εχω 1000 πειρασμους τριγυρω γκρρρρρρρ)
τι να κανουμε δατς λαιφ.
Αντε να χασω αλλα δεκα ρημαδοκιλα να νιωσω θεα.
Ετσι οπως ειμαι τωρα ημουν πριν 4 χρονια κ δε μου αρεσα, κ ξερεις κατι? ουτε τωρα μου αρεσω. Απλα δεν κανω κατι γιαυτο εδω κ πολυ καιρο.
καλε τι εγινε παλι εδω? τωρα τα διαβασα... Constance συμφωνω μαζι σου για αλλη μια φορα. Κ οχι μονο βεβαια αλλα μιλουσαν πολλες κοπελες κ κυριως θυμαμαι τα δικα σου λεγομενα.
Αυτο προς αποφυγην παρεξηγησεως.
Πενου διαβασα τι ειπες, ξερεις ποιο εννοω, δεν ειχε καμια σχεση αυτο που εγινε εδω με αυτο που εγινε με εσενα κ το ξερεις...μη τους χωνουμε ολους στο ιδιο καζανι...
σημερα με εχει πιασει η μαλακια μου νομιζω...και αντε να με αφησει!!!εχω ηδη γουρουνιασει και σκεφτομαι να παραγγειλω τιποτα ενδιαφερον,κρατιεμια προς το παρον(με νυχια και με δοντια)!!αυριο σκοπευω να ζυγιστω και ολα θα εξαρτηθουν απο το πως θα περασει η βραδια σημερα........
τελικα τι εκανες?
μπα δεν το παραγγειλε, ειναι βραχος το αμπσολουτακι αμα θελει