Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, σε τι κάτασταση είστε μετά το κολυμβητήριο; Εγώ είμαι λιώμα. Ντύνομαι, φτάνω σπίτι σε 40 λεπτά περίπου και μετά με πιάνει μία κούραση, μια ατονία, μια αδυναμία, λες και έσκαβα όλη μέρα... χάλια σας λέω.
Printable View
Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω, σε τι κάτασταση είστε μετά το κολυμβητήριο; Εγώ είμαι λιώμα. Ντύνομαι, φτάνω σπίτι σε 40 λεπτά περίπου και μετά με πιάνει μία κούραση, μια ατονία, μια αδυναμία, λες και έσκαβα όλη μέρα... χάλια σας λέω.
Κολυμβητηριο και σημερα (3η φορα στην εβδομαδα), 1 ώρα - 2000μ!
κορίτσια γεια σας! επανέρχομαι δριμύτερη για να σας ανακοινώσω ότι η γυμναστική στο νερό ΔΟΥΛΕΥΕΙ! εάν έχει αντίστοιχο πρόγραμμα στο κολυμβητήριο που πηγαίνετε σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. στην απώλεια κιλών δεν είδα διαφορά, αλλά χάνεις πολύ σε πόντους, που νομίζω ότι είναι και το πιο σημαντικό. και σε συνδυασμό με 1 κρεμούλα, η κυτταρίτιδα οδεύει προς την εξαφάνιση.
<p>
όσο για αυτό που ρωτάς lenapapa, μπορώ να σου απαντήσω ότι, τουλάχιστον για μένα, εξαρτάται από την ώρα. αν πάω στο πρωινό τμήμα, πριν τη δουλειά, είμαι γεμάτη ενέργεια όλη τη μέρα. αν πάω στο βραδυνό μετά το γραφείο, μετά είμαι πτώμα.
Χθες κολυμβηση 1 ώρα - 1700μ. Καλα ηταν για Κυριακη... Νεα εβδομαδα απο σημερα!
Σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ ... με βροχη, αλλα ο βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται!!
βραζιλιάνα δεν είναι πιο ωραίο το κολύμπι με τη βροχή; που ακούγονται οι στάλες όπως πέφτουν μέσα στο νερό; εμένα με ξετρελαίνει!
Ναι ηταν τελεια!! Και να φανταστεις οτι δεν ειχα διαθεση στην αρχη γιατι δεν ειχε ηλιο... αλλα αξιζε!
έτσι μου ρχεται να ξαναπάω το βράδυ αν ξαναβρέξει, χαχαχαχαχα!
Και σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ.
Μαλλον μονη μου γραφω σε αυτο το ποστ. Κανεις αλλος δεν κολυμπαει πιααααααα????
den kolympw καν στον ιδρωτα φετος ωστε να σου κανω παρεα...
ακομα δεν εχει τρελες ζεστες δοξα το Θεο,
απο ποτε θα καουμε να ξερω να παω στα φιτζι οεο?
Εδώ είμαι παρούσα, σήμερα κολύμπι 1,5 ωρίτσα, χωρίς βροχή αλλά ήταν σούπερQuote:
Originally posted by brazil
πάντα πάω μετά την δουλειά, δεν έχω άλλη επιλογή, ίσως φταίει που τώρα είναι ντάλα ήλιος. Σκέψου ότι είμαι τουλάχιστον μία ώρα κάτω απο μεσημεριάτικο ήλιο και μπορεί να μην ζεσταινομαι αλλά σιγουρα θα με βαράει. Αφού δεν το ένιωθα τόσο τον χειμώνα δεν θα ανησυχήσω ακόμη!Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
όσο για αυτό που ρωτάς lenapapa, μπορώ να σου απαντήσω ότι, τουλάχιστον για μένα, εξαρτάται από την ώρα. αν πάω στο πρωινό τμήμα, πριν τη δουλειά, είμαι γεμάτη ενέργεια όλη τη μέρα. αν πάω στο βραδυνό μετά το γραφείο, μετά είμαι πτώμα.
Αχ έχω καιρό να πάω, μια το ένα μια το άλλο, μπράβο κορίτσια που είστε φανατικές, μακάρι να είχα χρόνο, όλη την ώρα εκεί θα ήμουν.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! και προσπαθώ να μην κάνω εξαιρέσεις, ακόμα κι αν είμαι πτώμα. πάντως, θα λείψω για μερικές μέρες από Αθήνα, οπότε δεν θα πηγαίνω. μου χαλάει η διάθεση, θα μου λείψει το μπανάκι μου!!!!Quote:
σου χω στειλει u2u το χεις δει?Quote:
Originally posted by Elpis_saurus
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! και προσπαθώ να μην κάνω εξαιρέσεις, ακόμα κι αν είμαι πτώμα. πάντως, θα λείψω για μερικές μέρες από Αθήνα, οπότε δεν θα πηγαίνω. μου χαλάει η διάθεση, θα μου λείψει το μπανάκι μου!!!!Quote:
Έχω να πάω 2 βδομάδες... άτιμο διάβασμα και άτιμη περίοδος...
Σημερα κολυμβητηριο μετα απο 1 εβδομαδα... 1 ώρα - 2000μ!
ΤΙ κανουν τα κοριτσια εδω???
καλα εγω εχω κανα μηνα να παω για κολυμπι, μια οι εκδρομες, τωρα με την εγχειρηση δε μπορω παλι....
την 1η ημέρα που ξεκίνησα το κολύμπι δηλαδη πριν απο 3 ημερες εκανα την μαλ...και χωρις να στεγνωσω τα μαλλια μου ανεβηκα στην μηχανη και τωρα είμαι με ωτιτιδα και αντιβιωση!!! Ε!!!δεν με θελει!!!! ξαναξεκιναω γήπεδο και ας ζεταινομαι!!!!
1,5 ωρίτσα σήμερα.
Σημερα κολυμβηση μετα απο 10 μερες σχεδον λογω τραυματισμου στον αυχενα μου.
1 ώρα και 10' - 2000μ.
Σας χαίρομαι που κολυμπάτε.Λόγω εγκυμοσύνης,ούτε τα πόδια μου δε βρέχω πια...καλές βουτιές κορίτσια! (και αγόρια,αν και δεν πρόσεξα κανέναν)
Για να μην ξεχνιομαστε... αρχισα παλι κολυμβητηριο την προηγουμενη Τεταρτη και πηγα:
Τεταρτη 18/8... 1 ώρα - 1800μ
Πεμπτη 19/8... 1 ώρα - 1800μ
Δευτερα 23/8... 1 ώρα - 2000μ
Τριτη 24/8... 1 ώρα - 2000μ
Τεταρτη 25/8... 1 ώρα - 2000μ
Πεμπτη 26/6... 1 ώρα - 2000μ
Καλησπέρα!!!!!!
Τη Δευτέρα ξεκίνησα πάλι καλύμβηση!!
Φέτος λέω να κάνω Χριστούγεννα στο νερο!!! :)
Κoρίτσια καλές διαδρομές!!! :)
θα ηθελα να μου απαντησουν οσοι κολυμπουν συστηματικα!!! μετα απο ποσο καιρο ειδατε διαφορα στο σωμα σας?
και επιπλεον τον πρωτο καιρο ποση ωρα κολυμπουσατε?
ευχαριστω!!!
Δευτερα 30/8... 1 ώρα - 2000μ
Τριτη 31/8... 1 ώρα - 1800μ
Νατασα, νομιζω οτι εγω ειδα διαφορα απο τον πρωτο μηνα, αλλα εκανα και κανω αρκετα σκληρη προπονηση. Δηλαδη 1 ώρα κολυμπι την φορα και 2000μ. Αυτο ειναι 1 ώρα να κολυμπας χωρις να σταματας σχεδον καθολου.
Ρια καλη αρχη παλι!! Και εγω το σκεφτομαι να το συνεχισω ολο τον χειμωνα!!
brazilianaki ευχαριστώ πολύ!!!
είναι η μόνη ασκηση που εμένα προσωπικά:
με χαλαρώνει τρελά.. διώχνει το άγχος μου
με ευχαριστεί απεριοριστα... σαν να βρίσκομαι στο φυσικό μου περιβάλλον
νιώθω οτι γυμναζομαι , χωρις να νιωθω και να βλέπω τον ιδρωτα να πεφτει στα πατώματα :P
που οσο κι αν κάνω δεν με πονάνε τα οστά μου μετά...
που βλέπω τους ''συναθλητές μου'' με τα απολύτως απαραίτητα :lol:
το κακό είναι ότι παίζεις κορώνα γράμματα την υγιεινη της γενετησιας περιοχης...
αλλα όλα τα πράγματα έχουν δυο όψεις μια + μια - .. ενημερώνεσαι για τα + και τα -, ζυγιζεις τι σε ωφελεί περισσοτερο, τι θέλεις και αποφασίζεις...
για τα αποτελέσματα αυτης της άσκησης συμφωνω με τη brazil
ειστε ολοι ενθουσιασμενοι!!! και αυτο με κανει να ανυπομονω και εγω να μπω στη "παρεα" του κολυμβητηριου!!!! ειναι και οι εξετασεις βλεπετε που καθυστερουν την διαδικασια!!!! αλλα που θα παει θα περασουν οι μερες!!!!
και ελπιζω και εγω να αισθανομαι οπως εσεις!!!! :bouncy::bouncy::bouncy:
κ εγω το σκεφτομαι πολυ πολυ σοβαρα να αρχισω κολυμβητηριο. αλλα γαμωτο τωρα εχω εξεταστικη και μετα μαλλον θα πηγαινοερχομαι αθηνα γτ το αγορι μου δε μενει εδω. :(
εσεις που πηγαινετε, ποσες φορες τη βδομαδα πατε?
Χθες Δευτερα 6/9 1 ώρα - 2000μ
Θα παω και σημερα!!
Χθες Τριτη 7/9... 1 ώρα - 2000μ
Σημερα Τεταρτη 8/9... 1 ώρα - 2000μ!!
Σημερα 1 ώρα - 2000μ!!
Σημερα 1 ώρα - 2000μ!!
Και σημερα 1ώρα - 2000μ. Ευτυχως προλαβα την βροχη...
Μαλλον μονο εγω κολυμπαω εδω μεσα... και συνεχιζω να γραφω! Με αφησατε μονη αλλα συνεχιζω!
Δευτερα 13/9... 1 ώρα - 2000μ
Τριτη 14/9... 1 ώρα - 2000μ
Θέλω να ξεκινήσω κολυμβητήριο (περιμένω να αδιαθετησω, και τα διαδικαστικά, τι χαρτιά θέλει και τέτοια).
Κολλάω όμως σε ένα σημείο!
η αδερφή μου παλιά ήταν ΄για χρόνια κολυμβήτρια(στην εφηβία) και μου λεει οτι με το νερό της πισίνας δημιουργούντε εύκολα μικρόβια...δε θυμαμαι ακριβως τι...?
γενικά κάτι γυναικολογικά...(μυκητιάσει ς? δε θυμαμαι τι??)
βέβαια η αδερφή μου είναι αρκετά ευπαθής στα γυναικολογικά και τα δερματολογικά (ακόμη και τωρα που δε παει κολυμβητήριο)
Απλά θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε τέτοια προβλήματα (γυναικολογικά κυρίως΄) ή οτι άλλο πρόβλημα υγείας λόγω κολυμβητηρίου.
Θελει χαρτί από δερματολόγο και από παθολόγο ή καρδιολόγο.
Επειδή μέχρι 13 χρονών ήμουν στην Εθνική ομάδα(μετά μετακόμισα εξωτερικό και τα παράτησα) και έφαγα άπειρες ώρες στα κολυμβητήρια του ΟΑΚΑ έχει απόλυτα δίκιο η αδερφή σου, ειδικά στα δημοτικά και τακρατικά κολυμητήρια γίνεται της *******ς από μύκητες. Σε ιδιωτικά είναι καλύτερα, επίσης να προτιμήσεις ανοιχτό παρά κλειστό. Με προσοχή στους κανόνες υγιεινής θα είσαι ΟΚ... τώρα για γυναικολογικά θα σε γελάσω.
μ... οκ!
Δυστυχώς είμαι σε επαρχία και είναι δημοτικό και δεν έχει άλλο...
και είναι κλειστό.
τωρα τα χαρτιά διαφέρουν απο κολυμβ. σε κολυμβ. τεσπα....
είναι ένας λόγος που θα απεφευγα να παω γιατί δε θελω να κολλάω μυκητες και τετοια και να τρεχω στο γιατρο..
κρίμα, θα μου άρεσε πολύ..
βραζιλιανα μου συνεχιζεις τα μπανακια!????
18/03 αρχιζω και παλι!!!!
Οχι δυστυχως το εχω αφησει απο τον Ιανουαριο. Αλλα θα ξαναρχισω τον Απριλιο σιγουρα!! Οποτε θα τα λεμε!!! :roll: