αυτό είναι μαχαιριά στη καρδιά. απλά το απεχθάνομαι............δεν αντέχω άλλο τάβλι, δεν αντέχω άλλη φράπα, δεν αντέχω άλλη χαλλλλαρότητα!!
Printable View
αυτό είναι μαχαιριά στη καρδιά. απλά το απεχθάνομαι............δεν αντέχω άλλο τάβλι, δεν αντέχω άλλη φράπα, δεν αντέχω άλλη χαλλλλαρότητα!!
Τι λες για σκακι και cappuccino τοτε? Χαχαχα
Πάντως προσφέρεσαι για πειραματόζωο..Φαν Αρκά και ταβλαδόρος περίεργος συνδυασμός, πρωτοφανής!
το σκάκι το βαριέμαι..πριν πολλάαααα χρόνια όταν έψαχνα να βρω την ταυτότητά μου το δοκίμασα. Όταν άρχισα να νυστάζω κατάλαβα ότι είχα κλεμμένη ταυτότητα! χε χε!Quote:
Originally posted by kwstas01
Τι λες για σκακι και cappuccino τοτε? Χαχαχα
Kατι σαν τον Ηθαν Χωκ στο Taking lives?
Ή σαν το Face off......
άνω τελεία ως αύριο. πρέπει να κλείσω για σήμερα!
οκ bomo! Xαρηκα που τα ειπαμε! Εις το επανιδειν! :)
μπάααααιιιι!!!
Χαιρετισματα στον Στυλιανο!
Α, τη συνεχίσατε την ανταλλαγή απόψεων πάνω στην έβδομη τέχνη, πουλιά μου...
Bomo, ώστε εσύ ήσουν αυτή που έφυγε στη μέση της ταινίας; Για φαντάσου! Συνυπήρξαμε λίγα λεπτά (μέχρι να σηκωθείς να φύγεις!!) στην ίδια αίθουσα! Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2002 αν δεν απατώμαι!
Εγώ στο ενδιάμεσο διάβασα, είδα και τη ζωή της άλλης για να μη μου κάτσει βαριά η οφθαλμολογία, άναψα στικ να κάνω κεφάλι και γυρίζω στο βιβλιαράκι μου (βαριέμαι κι εγώ που με διαβάζω αλλά τι να κάνω...)
α, πριν το ξεχάσω ... http://www.arkas.gr/arkotest/test.htm
να μου πείτε τι ζώο είστε
εγώ τώρα που το ξανα-έκανα... είμαι ο ΚΑΣΤΡΑΤΟ ψυχή τε και σώματι (Θέλετε μήπως να βρείτε την αυτοεκτίμησή σας; Κοιτάξτε κάτω!
Το ερώτημα αυτό, αν είναι χαμηλή η αυτοεκτίμησή σας, δίχασε την επιστημονική ομάδα. Η μισή ψήφισε "ναι" και η άλλη μισή "ναι". Επειδή λοιπόν την έχετε μικρή, συχνά εξαρτάσθε από άτομα τα οποία θεωρείτε ισχυρά. Έτσι νιώθετε και εσείς δυνατοί και ασφαλείς. Βέβαια η μέθοδος που ακολουθείτε ενέχει κινδύνους, μια και ισχυρά άτομα ήταν και ο Χίτλερ, ο Αλ Καπόνε, ο Μαύρος Πιτ κ.ο.κ. Πολύ εύκολα δηλαδή μπορεί κάποιος να σας κάνει θύμα του αλλά, και να μην το θέλει, τον προκαλείτε μια και ακτινοβολείτε τάσεις εξάρτησης. Ακόμα και τον Γκάντι θα βάζατε σε πειρασμό να σας καταπιέσεις, για τη Λουκρητία δεν το συζητάμε. Συχνά δυσκολεύεστε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και συμπεριφέρεστε σύμφωνα με τις επιθυμίες των άλλων, σε βαθμό να μην αναγνωρίζετε τις δικές σας ανάγκες. Επειδή δεν προβάλλετε τον εαυτό σας όσο πρέπει, συχνά περνάτε απαρατήρητοι ακόμα και μπροστά από τον καθρέφτη σας. Επιζητάτε διαρκώς ενθάρρυνση, προσοχή και επιδοκιμασία από τους άλλους. Αδυνατείτε να ολοκληρώσετε μια εργασία που έχετε αναλάβει μόνοι, αν και αυτό ίναι κάτι που αποφεύγετε επιμελώς. Η τελευταία πρωτοβουλία που πήρατε ήταν να βγάλετε βόλτα το σκύλο σας ενώ συνήθως σας βγάζει αυτός. Μάταια όμως. Δεν πειστήκατε ότι αξίζετε και ότι μπορείτε να τα καταφέρετε χωρίς την αρωγή των άλλων. Και πως να πειστείτε, αφού όταν έχετε αϋπνίες δε μετράτε πρόβατα αλλά αποτυχίες... Η επιστημονική ομάδα σας συμβουλεύει να κάνετε μερικές απλές ασκήσεις αυτοενθάρρυνσης, όπως, να κοιμάστε χωρίς τον αρκούδο σας... Μπορείτε!)
ΕΓΩ, ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ;
Αιιιι χάσου μυρμηγκάκι!
Εγω λέει οτι ειμαι ο ΚΟΚΟΡΑΣ!!! χαχαχαχα
Έλεγχος και καταπίεση συναισθημάτων, αναποφασιστικότητα, σχολαστικότητα, εμμονή στην τάξη, στην οργάνωση, στη λεπτομέρεια, στην καθαριότητα, τελειομανία, αναλυτική σκέψη.
Η λαϊκή σοφία μπορεί να λέει ότι "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" αλλά εσείς και μόνος το καθυστερείτε μια χαρά, λόγω της αναποφασιστικότητας και της ανασφάλειας που σας διακρίνει. Η ακρίβεια και η εμμονή στη λεπτομέρεια ελιναι στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν, όμως προσέξτε γιατί καμιά φορά εξαιτίας αυτής της τελειομανίας γίνεστε σχολαστικοί, φλύαροι και αργοί. Έχετε μεγάλη δυσκολία να ξεχωρίσετε το ουσιαστικό από το περιττό, ενώ είναι γνωστό ότι το σκληρό το πετάμε, το μαλακό το τρώμε, συνήθως. Αξιοσημείωτη είναι και η ανάγκη που έχετε για παντογνωσία. Θέλετε δηλαδή να γνωρίζετε τα πάντα και σε βάθος για να νιώθετε ασφάλεια και αυτό το πετυχαίνετε αναλύοντας γεγονότα και καταστάσεις σε βαθμό κακουργήματος, π.χ. όταν θέλετε να μάθετε την ώρα ρωτάτε και την προηγούμενη. Εκτός όμως από όλα αυτά έχετε και μια μοναδική τεχνική στ'ef αναπτύσσετε ενοχές με το παραμικρό και να ταλαιπωρείστε. Το αγαπημένο σας ρήμα είναι το "φταίω", το οποίο, ως γνωστόν, κλίνεται μόνο στο πρώτο ενικό. Εδώ οφείλουμε να σας επισημάνουμε και κάτι ακόμα, τα συναισθήματα δε δαγκώνουν. Χαλαρώστε και απολαύστε τα γιατί εσείς τα απωθείτε ή τα καταπιέζετε, γι' αυτό και αντιδράτε ψύχραιμα όταν όλοι τα χάνουν και μπορείτε να διηγηθείτε μια τραυματική εμπειρία παίζοντας τένις. Και μια συμβουλή, για να προστατεύσετε την υπεραγχώδη φύση σας, κάντε την εξής χαλαρωτική άσκηση: φορτώστε τα στον κόκορα.
φφφφφ.... μα ακριβώς έτσι???????? γμτ
ΓΟΥΡΟΥΝΙ
ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
Η επιστημονική ομάδα που μελέτησε την περίπτωσή σας νοσηλεύεται.
Τι να σας πούμε εσάς, άλλωστε ότι και να σας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να το σκεφτείτε μια και η σκέψη ως διαδικασία δε σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστη ούτε καν γνώριμη. Σκέφτεστε μόνο όταν είστε αφηρημένοι. Η προσοχή σας έλκετε συνήθως από εξωτερικά, περαστικά γεγονότα με αποτέλεσμα να επηρεάζεστε πολύ ακόμα και από μικρές αλλαγές που συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Η διάθεσή σας αλλάζει εύκολα. Είστε παρορμητικοί και εκφράζετε άμεσα τα συναισθήματά σας τα οποία έχουν ένταση αλλά όχι βάθος. Φλερτάρετε πολύ, ακόμα και με άτομα για τα οποία δεν τρέφετε ερωτικά συναισθήματα γι' αυτό συχνά οι άλλοι παρεξηγούν τις προθέσεις σας. Είστε και ιδιαίτερα ανυπόμονοι. Όταν θέλετε κάτι, δεν μπορείτε να περιμένετε, γι' αυτό δεν εξετάζετε καλά αν και κατά πόσο μπορεί να γίνει εφικτή η πραγματοποίηση μιας ανάγκης σας. Έτσι συχνά μπλέκεστε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Επειδή δυσκολεύεστε να συνθέσετε και να επεξεργαστείτε τις εμπειρίες σας, σας συμβουλεύουμε να κοιτάζετε καμιά φορά μέσας σας, μη σκύβετε όμως πολύ και πέσετε στο κενό. Παρ' όλα αυτά είστε μια πληθωρικά γοητευτική προσωπικότητα.
χαχαχα καλόοοοο! Βασικά η πρώτη φράση είναι τέλεια!!
xaxaxaxaxaxa dew
Ο ισοβιτης σας χαιρετα!!!
"Αν έχετε τελειώσει με τις αγαθοεργίες, τους εράνους και το σερβίρισμα στα συσσίτια της ενορίας, διαβάστε παρακάτω:
Το ότι αγνοείτε τις ανάγκες σας για χάρη των άλλων δε λέει τίποτα, αρκεί να μην είναι οι φυσικές. Αυτό που κάνετε με επαγγελματική συνέπεια είναι να δυσκολεύετε τη ζωή σας είτε επιλέγοντας ανθρώπους κοντά στους οποίους υποφέρετε είτε με το να εμπλέκεστε σε καταστάσεις από τις οποίες το πιο πιθανό είναι να βγείτε χαμένοι. Και όταν συμβαίνει αυτό έχετε την τάση να επιδεικνύετε το πόσο υποφέρετε. Πάντως ηττοπαθής δεν είστε, τι και αν χάνετε στο σκάκι όταν παίζετε μόνος αφού ο άλλος είναι γεννημένος νικητής! Και ενώ μπορείτε να υπερασπιστείτε κάθε αδικημένο, από την κoκκινοσκουφίτσα μέχρι τους χαμηλόμισθους του διπλανού πλανήτη, τον εαυτό σας δεν έχετε μάθει να τον υπερασπίζεστε και όταν το κάνετε έχετε ενοχές. Δε θα λέγαμε ότι φοβάστε την αποτυχία, μάλλον την επιτυχία φοβάστε και ειδικά τη δική σας. Προσέξτε λοιπόν μην πετύχετε κάτι και στεναχωρηθείτε. Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι η αυτοθυσία δεν είναι απαραίτητη πρωί βράδυ....τουλάχιστον κόψτε τη βραδινή."
Καταπτυστη νυχτεριδα, παλι η "ζωη της αλλης"? Τι θα γινει με σενα? Φτου σου!!!!
Μέσα μου συνυπάρχει ο Βέλτσος και η Μενεγάκη φαίνεται...
(άλλωστε υπάρχει χώρος...)
who is Βελτσος?
Τη Μενεγάκη πάντως την ξέρεις! :P
Ο Γιώργος Βέλτσος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1944. Σπούδασε νομικά και κοινωνιολογία στο Παρίσι. Από τη μεταπολίτευση διδάσκει θεωρία της επικοινωνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έγραψε δοκίμιο, θέατρο και ποίηση. Θεατρικά έργα του έχουν ανέβει από τον Μιχαήλ Μαρμαρινό και τη Ρούλα Πατεράκη. Από το 1975 συνεργάζεται με την εφημερίδα "Τα Νέα".
1. βέλτσος
Ορισμός: 15
Λήμμα: 15
Ο φιλόσοφος, νομικός, κοινωνιολόγος, επικοινωνιολόγος, θεατρικός συγγραφέας, κριτικός, καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και εσχάτως ποιητής Γιώργος Βέλτσος, αποτελεί ένα απο τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα της ελληνικής δημόσιας σκηνής. Διαθέτει φανατικούς φίλους και εξίσου φανατικούς εχθρούς.
Μαθητής του καμπόσου Jacques Derrida, αποτελεί τον καθ' ημάς Απόστολο της Ποστίλας και της Μεταμοντερνιάς, φιλοσοφικών τάσεων ακμαζουσών εν τη Εσπερία. Απίστευτα εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος, μορφή υπερτεράστια, παμμέγιστη, κυριολεκτικά ανύπαρκτη. Όπως άλλωστε κι ο ίδιος λέει: «ο Γιώργος Βέλτσος δεν υπάρχει, υπάρχει μόνον ο αντι-Βέλτσος ή αλλιώς ο μη-Βέλτσος». Κι ότι καταλάβατε, καταλάβατε.
Σλανγκικώς, το όνομα του Γιώργου Βέλτσου χρησιμοποιείται με δύο κυρίως τρόπους:
1. Ο φωτεινός παντογνώστης, ο υπερεγκέφαλος, η κινούμενη εγκυκλοπαίδεια, ο ειδικός επί παντός επιστητού, ο άνθρωπος με τις απεριόριστες θεωρητικές ικανότητες, ο άνθρωπος που σίγουρα δε θες να παίξεις τρίβιαλ μαζί του. Χαρακτηρισμός κατά βάση θετικός.
Π.χ. - Πώς σου φανήκαν τα θέματα των εξετάσεων ρε φίλε;
- Νταξ, μια χαρά παλεύονταν. Δε χρειαζόταν να είσαι και Βέλτσος για να γράψεις.
2. Ο αμπελοφιλόσοφος, ο αερολόγος, αυτός που έχει προσβληθεί από οξεία λογοδιάρροια κι όλο μιλάει χωρίς να λέει τίποτα, ο ματαιόδοξος και ψευτοκουλτουριάρης διανοούμενος που πουλάει τρέλα παπαρολογώντας ακατάσχετα και ακαταλαβίστικα, ο πολυπράγμων σε βαθμό μαλακίας. Βεβαίως, το σκώμμα και ο μυκτηρισμός κατά των πάσης φύσεως θεωρητικών και θεωρητικολογούντων, δεν είναι κάτι καινούργιο, ανάγεται τουλάστιχον στην αρχαϊκή εποχή των Ελλήνων (βλ. Θαλής που περπατούσε αφηρημένος και σαβουριάστηκε στο πηγάδι, Νεφέλες του Αριστοφάνη όπου τρώει κράξιμο ο αιθεροβάμων Σωκράτης, Ηράκλειτος που έκραζε την «πολυμαθίην κακοτεχνίην» του Πυθαγόρα κλπ). Χαρακτηρισμός λοιπόν ξεκάθαρα αρνητικός.
«Περισσότερο από φιλοσοφία του υποκειμένου και της συνείδησης, μετά τό στρουκτουραλισμό και μετά τή διαλεκτική ? ακόμα και στην αρνητική αντορνική εκδοχή της που απορρίπτει τις «συνθέσεις» των κοινωνικών επιστημών ? μετά και από κάθε θεωρία της κοινωνίας που επαγγέλλεται τη χειραφέτηση είτε ως ριζική κριτική της γνώσης, είτε ως κριτική της ιδεολογίας και πάντως ως συνολική κριτική της κοινωνίας εν ονόματι ένός κανονιστικού και ουτοπικού ιδεώδους, κυρίως εναντίον κάθε «συνολιστικής αρχής» πού υποθετικά ενοποιεί ό,τι ουδέποτε πραγματικά θεματοποιείται από τον ακατονόμαστο βιωμένο κόσμο και τέλος με τη βεβαιότητα της εγγενούς αλήθειας του όλου και τη γνώση του αμφιβόλου αποτελέσματος της υπέρβασης, η μη-κοινωνιολογία, χωρίς την προκατάληψη του «αρνητισμού», την αισιοδοξία του «καθολικού προγραμματισμού» ή την υποκρισία του κάθε «ανθρωπολογισμού» αλλά με διάθεση αποκαταστατική της αυτοδιαψευσμένης νεοτερικότητας, ούτε ανακατασκευή του μαρξισμού, ούτε κριτική του κοινωνικού εξορθολογισμού αλλά ούτε και θεωρία της επικοινωνιακής δράσης στο αγγελικό πεδίο ενός δι-υποκειμενικού, κατανοητικού και ηθικού διαλόγου υπέρ του καθολικού consensus, αναδεικνύεται αποσπασματικά εκεί όπου η ενδο-υποκειμενική εννόηση έχει το λόγο ως γραφή σ? ένα διαρκώς ανολοκλήρωτο έργο: το κείμενο, κατεξοχήν σημείο του καντιανού Υψηλού, δείγμα γραφής της μετα-μοντέρνας εποχής μας και πεδίο αυτού που ήδη υπάρχει μετα-γραφόμενο».
Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από την εισαγωγή του πονήματος του Γ. Βέλτσου «Η Μη-Κοινωνιολογία». Ίσως μερικοί από μας να βγάζουν κάποια άκρη, όμως τέτοια παρόμοια κείμενα, που φαντάζουν αλαμπουρνέζικα για τους πολλούς, έχουν εδραιώσει την παραπάνω αρνητική εικόνα για τον καθηγητή.
Π.χ. - Ο Θανασάκης από τότε που πέρασε στη σχολή, πολύ έχει κουλτουρέψει ρε αδερφάκι μου. Κοκάλινο γυαλάκι, υφάκι βαθυστόχαστο, ατημέλητο και καλά λουκ, άσε που κυκλοφοράει συνέχεια μ' ένα βιβλίο φιλοσοφίας και το μοστράρει.
- Ναι ο μαλάκας, την έχει δει Βέλτσος κι έτσι. Νομίζει πως μ' αυτές τις δηθενιές θα βγάλει γκόμενα... Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνει κι ο ίδιος αυτές τις παπαριές που λέει.
(Ακολουθούν ορισμένες ανεκδοτολογικού τύπου ιστορίες / αστικοί μύθοι, που κυκλοφορούν για τα πεπραγμένα του Γιώργου Βέλτσου. Όποιος θέλει ας τα διαβάσει, όποιος δεν θέλει μπορεί να τα προσπεράσει. Εννοείται πως ο γράφων δεν λαμβάνει θέση επί της βασιμότητάς τους, απλώς παραθέτει)
1. Κάποτε είχε πάρει την πάκα με τα γραπτά εξετάσεων που έπρεπε να βαθμολογήσει και είπε πως θα τα πετάξει όλα στον αέρα, και όποια «κάτσουν» με τη «μούρη», δηλ. απο τη μεριά που είναι γραμμένο το όνομα του φοιτητή κλπ, θα περάσουν. Όσα «κάτσουν» με την «όπισθεν», δεν πιάνουν τη βάση.
2. ʼλλο που είχε πει κάποτε: «όποιος πάει και περάσει τη Συγγρού από πάνω, πηδώντας δηλ. το διαχωριστικό, και όχι από την υπόγεια διάβαση, θα του βάλω 10 στις εξετάσεις».
3. Όταν κάποιος φοιτητής δεν την πάλεψε με τα θέματα των εξετάσεων και του ζωγράφισε στην κόλλα αναφοράς ένα πέος, ο Βέλτσος του έβαλε 10!
4. Μια φορά μπήκε στο αμφιθέατρο και διέταξε: «σηκωθείτε όλοι όρθιοι, τώρα!». Αφού όλοι υπάκουσαν, τους είπε: «είστε ζώα, είστε άβουλα πρόβατα, γιατί να με ακούσετε και να σηκωθείτε;»
5. Είχε βάλει θέμα εξετάσεων με μοναδική ερώτηση «γιατί;» και ο μόνος που πέρασε ήταν αυτός που έγραψε «γιατί όχι;»
6. Ο Γιώργαρος μπήκε μια φορά στο αμφιθέατρο και άρχισε να φωνάζει: «φέρτε μου εδώ ένα τούβλο! Δεν κάνω μάθημα αν δε μου φέρετε αμέσως ένα τούβλο μπροστά μου!».
7. Λέγεται πως τριγυρνά στη Μύκονο μονίμως μεθυσμένος, αγκαλιά με βελτσοκρουσμένες φοιτήτριές του.
8. Λέγεται πως ζητάει τον αριθμό εμφανίσιμων φοιτητριών του, τις οποίες κατόπιν παίρνει τηλέφωνο και τους λέει πάνω κάτω: «Γεια σου, είμαι ο Γιώργος ο Βέλτσος. Θες σε μία ώρα να βρεθούμε στο τάδε ξενοδοχείο και να κάνουμε έρωτα;».
9. Θέμα βελτσικών εξετάσεων: «το αυγό». Μόνο μια λέξη, χωρίς καμιά απολύτως διευκρίνιση κι ότι καταλάβατε, καταλάβατε.
10. Αντι-θέμα βελτσικών εξετάσεων: «Διατυπώστε μόνοι σας ένα οποιοδήποτε θέμα και απαντήστε το».
11. Μια φορά χτύπησε το κινητό του Βέλτσου την ώρα που έκανε μάθημα. Όταν άκουσε κάτι που προφ δεν του άρεσε, σηκώθηκε κι έφυγε σιχτιρίζοντας, αφήνοντας τους φοιτητές σύξυλους. Τι είχε συμβεί; Το τηλεφώνημα ήταν από τα ΝΕΑ και του ανακοίνωνε την ακύρωση δημοσίευσης ενός κειμένου του.
12. Δείπνο με τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη σε κυριλάουα ρεστοράν. Σε μια δόση, όλοι βλέπουν έναν Βέλτσο εκτός εαυτού να ωρύεται προς τα γκαρσόνια και τους υπεύθυνους του εστιατορίου: «ΝΤΡΟΠΗ, Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΨΗΜΕΝΟΣ»!!!
Σε κάλυψα; :)
Χαχαχαχα!!!! Αλλη φορα επιφυλασομαι να σε ρωτησω οτιδηποτε...!!! Τι αναλυσαρα ηταν αυτη!!! Respect! :)
:D :D :D
Τώρα μόλις ο αδελφούλης μου ο γλυκός μου είπε ότι με "κάνει" 110 κιλά! ʼκου 110! Δηλαδή πριν χάσω τα 2,2 κιλά πόσο με έκανε; *(&%%(*^$#$@!!!
Σαν την αδελφικη αγαπη, δεν εχει!!!
χαχαχαχαχαχα
Ειστε κοντα ηλικιακα?
34 εγώ 32 αυτός. Τεμπεεεεέλα εγώ, αθλητής αυτός. Στη δίαιτα εγώ κι αυτός να τρώει 10 φορές τη μέρα ο,τι γουστάρει και να γίνονται όλα μυς... Η ζωή είναι άδικη!
Σιγουρα ειστε αδερφια? Για ψαξτο λιγο... Χαχαχα
Καλό, καλό... αϊ στο καλό!
:)
άσχετο, για πες, γίνεται αύριο πορεία στη Θεσσαλονίκη;
Yes και φυσικα τα μεσα μαζικης μεταφορας θα απεργουν! Το'πιασες το υπονοουμενο?
μμμ.... :D
Και για να ευθυμησουμε λιγο....
http://vlemma.files.wordpress.com/20...otovanthos.jpg
ειμαστε αυτοί που οι γονείς μας μάς έλεγαν να μην τους κάνουμε παρέα!
Χαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοο!
:) Τώρα που έγινα αυτό που είμαι θέλω να ξαναγίνω αυτό που ήμουν όταν ευχόμουν να είμαι αυτό που έγινα...
(Βέλτσος speaking)
Πάω να φάω το μήλο που... τελοσπάντων, ένα μήλο. Θες;
Yπηρξε τετοιο ατομο ρε γμτ και δεν το γνωρισαμε?!?! Μηπως ειναι urban legend?
Oχι ευχαριστω, πινω χυμο ροδακινο
Κωστα πίνεις χυμό κ βλέπεις star? :P