Καλημέρα...... Αχ πόσο στεναχωριέμαι με την εξέληξη.... Λες και ο θεός δεν θέλει να μπεις χειρουργείο. Ισως να είναι για καλό σου, τί να πω.
Με το θέμα της έγκρισης από την επιτροπή δεν την χάνεις όσο καθυστεράς και να θες να ξαναπεράσεις?
Printable View
Καλημέρα...... Αχ πόσο στεναχωριέμαι με την εξέληξη.... Λες και ο θεός δεν θέλει να μπεις χειρουργείο. Ισως να είναι για καλό σου, τί να πω.
Με το θέμα της έγκρισης από την επιτροπή δεν την χάνεις όσο καθυστεράς και να θες να ξαναπεράσεις?
Λυπάμαι ειλικρινά PM με το μπουρδέλο το δήμόσιο που έχεις μπλέξει... υπομονή και καλά ξεμπερδέματα...
Μην το βάλεις κάτω. Θα γίνει το χειρουργείο! Η σκεψη μου μαζί σου!
Ποσες ακομη φορες να πουμε υπομονη???????????
Αν ειναι δυνατοννννννννννννννννννν νννννννν:(:grin:
Ειμαστε διπλα σου καλη δυναμη φιλαρακο μας!!!!
PM μας τι κανεις?
Τι γινεται με το χειρουργειο σου εχεις κανενα νεο?
Ευχομαι συντομα!
Πωπωωωωω... τι να πω... έκατσα σήμερα να διαβάσω το θέμα..... PM, πόση δύναμη και κουράγιο έχεις μέσα σου?? ΜΠΡΑΒΟ σου... εγώ πραγματικά θα τα είχα κάνει όλα λίμπα....
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο?? Γιατί δεν πας σ'αυτόν στο Ρίο?? Είναι ʼνθρωπος πάνω απ'όλα έχω ακούσει και όταν βλέπει τέτοιες περιπτώσεις δεν κρατά το πρωτόκολλο, (όταν δηλαδή σ'έναν άνθρωπο παίζεται κορώνα - γράμματα η ζωή του)...
Πάντως με κάτι τέτοια όλο και περισσότερο θέλω να φύγω από αυτό το κράτος.... πφφφφφφφ...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να βρεθεί λύση....
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:post;)
Τι νέα από το μέτωπο,παλικάρι;Πώς βαστάς ψυχολογικά;
Είσαι πάντα στη σκέψη μας μ'ευχές για το καλύτερο και συντομότερο!
Καλησπέρα σας!!!
Νέα απ'το μέτωπο επιτέλους!!!
Πέμπτη 28/3 μπαίνω χειρουργείο.
Τετάρτη πρωί θα μπω και Πέμπτη, στομάχι bye bye :D :D
ελπιζω να εννοεις 28/4 και οχι 28/3/'12
:P:tumble::tumble:
καλη επιτυχια!!!
θα περιμενουμε νεα σου
Μπράβο ΡΜ, πολύ ευχάριστο νέο!!! 28/4 εννοείς βέβαια...
Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο αυτό έχω να πώ Πάρη μου!!!!! Φιλακια
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ
ριχνω κ ενα νοητικο λιβανισμα.
μη σου πω θα κανω κ καμια μετανοια καλου κακου γιατι εσενα σε φοβαμαι :S ολο ανατροπες εισαι :P
αντε με το καλο κ αν δεν γραψεις πιο πριν, μην τολμησεις κ δε γραψεις αμεσως μολις εισαι σε θεση ε?
:)
Αντε επιτελους! Μπραβο! Ωραια πραγματα συμβαινουν σημερα στο φορουμ. :)
Ναι 28/4 εννοούσα, οκ κεκτημένη ταχύτητα, με συγχωρείτε. :spin:
σκορδα, σκορδα! Αντε καλό μου επιτέλους!
Καλή επιτυχία στα χέρια του χειρούργου σου Πάρη μου. Ο θεός κι η Παναγιά μαζί σου. Θα τα πούμε όταν με το καλό μετά το χειρουργείο. Φιλακια
Επιτέλους!Μεθαύριο όλη η θετική μας ενέργεια και κάθε σκέψη θα είναι κοντά σου,Πάρη!
Όλα να πάνε μια χαρά,που θα πάνε δηλαδή!Δε γίνεται να μην πάνε!Θα είμαι πάνω απ'το τηλέφωνο.Φιλιά!
Επιτελους ηρθε καιηδικη σου η σειρα ευχομαι να μας πεις τα καλυτερα νεα καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!
Ξημέρωσε επιτέλους η μεγάλη σου μέρα!
Κάθε ευλογία στα χέρια όσων εμπλέκονται στην επέμβαση...
Όλα να πάνε κατ'ευχήν!Εν αναμονή των πρώτων καλών ειδήσεων...
Ναταλύ μου θα πάρεις εσύ να μάθεις νέα ή να πάρω εγώ?
καλη επιτυχια και απο μενα..καλη δυναμη...
Καλησπέρα σας!Μόλις επικοινώνησα με τον Πάρη κι "όλα πήγαν μπόμπα!",
όπως χαρακτηριστικά μου είπε!Ήταν κάπως βαριά η φωνή του,αλλά οκ,
πρώτη μετεγχειρητική μέρα είναι.Το σημαντικό είναι πως η επέμβαση
πήγε μια χαρά και δε χρειάστηκε εντατική.Μεγάλη η ανακούφιση!
Σύντομη κι ανώδυνη ανάρρωση πλέον!Πάμε γι'άλλα τώρα!
Αχ ευτυχώς Ναταλάκι μου γιατί τον έπερνα το πρωί και ήταν κλειστό και του έστειλα μύνημα. Ευτυχώς όλα είναι οκ. Αφού το ξέραμε πως δεν θα χρειαζόταν εντατική, είναι γερό σκαρί!!!!!!!
Αντε με το καλό η ανάρρωσή του και η πολυπόθηρη πλέων κατυφόρα!!!!!!
Σιδερένιος και με τις καλύτερες ευχές όλων μας για ταχεία ανάρωση και ακόμα πιο γρήγορη κατηφόρα!!!
μπραβο ΠΜ, σιδερενιος κ καλες κατηφορες :)
Σιδερενιος σιδερενιος καη αναρρωση και γρηγορα στις γλυκες αγκαλιες της οικογενειαςσου!!!
Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδω και πέρα, να είσαι δυνατός και αισιόδοξος!
Aντε Παρη μου επιτέλους!!! Ευχομαι γρήγορη αναρρωση!!!
Eύχομαι ταχεία αναρρωση Πάρη και καλή συνέχεια!!!
Μόλις μίλησα με τον Πάρη.Με την παλιά καλή δυνατή φωνή του,που επιτρέπει στο χαμόγελο του να διακριθεί.
Είναι πολύ καλά,λέει και μάλιστα μ' ελάχιστους πόνους.Με καλή διάθεση κι υπομονή αφήνεται κάθε τρις και λίγο
στα έμπειρα χέρια,που τον φροντίζουν.Έχει στη μύτη αυτό το ενοχλητικό σωλινάκι(που ούτε γι'αυτό καν παραπονέθηκε)
κι αύριο περιμένει τον γιατρό του που θα περάσει να τον δει.Ήθελε να μπει στο φόρουμ,αλλά δεν έχει καθόλου ίντερνετ εκεί,
οπότε μέσω εμού σας ευχαριστεί για τις ευχές σας κι ενημερώνει για τα νέα του.Όλα σούπερ λοιπόν και συνεχίζουμε!
Καλησπέρα παιδιά!!! Μίλησα και εγώ μέσω μυνημάτων με τον Πάρη, και αν και δεν τον άκουγα, ο γραπτός του λόγος έδειχνε πως είναι πολύ καλά!!!!!
Ναταλία μου τελικά νομίζω μόνο εγώ παραπονιόμουνα για το ρυνογαστρικό!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα
παρηηηηηηη αντε σε περιμενουμε να μπεις να μας γραψεις τα νεα σου!!!!
στο επομενο φορουμομιτινγκ θα σε δουμε μισο ε??:starhit:
σου αφιερωνω την αγαπημενη μου φραση
~ per aspera ad astra ~ :)
Σιδερενιος Παρη!
Φρέσκο μηνυματάκι του Πάρη μας:
" Λιβάιν και καθετήρας αφαιρέθηκαν.Πάει καλά το πράμα όπως είπε ο χειρουργός. :-) "
:bouncy::bouncy::bouncy:
Βρε, το ίδιο μύνημα στέλνει σε όλους μας? Πολλαπλούς παραλύπτες λοιπόν ο κύριος Πάρης!!!! χαχαχα
Τελεια του αξιζει περισσοτερο απο ολους μας με τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηη ταλαιπωρια που τραβηξε!σιδερενιος Παρη μας!!!!!!!!!!!!!!!
Σιδερένιος φίλε Πάρη και ας μην σε γνωρίζω, μιας και είμαι καινούριος εδώ...Διάβασα την ιστορία σου και έπαθα πλάκα...Κι εγώ που νόμιζα μέχρι πριν από λίγο πως τα...40 κιλά που πρέπει να χάσω είναι....βουνό...Αξιος φίλτατε, άξιος γιατί εγώ στην θέση σου, θα είχα δέσει μια πέτρα στο λαιμό μου και θα είχα βουτήξει από το Φάληρο....Εσύ, όμως, είσαι πάρα πολύ δυνατός...Και πάλι πολλά συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές μου γρήγορα να είσαι κοντά στην γυναίκα και τα παιδάκια σου, γερός και δυνατός όπως πριν....
Καλησπέρα.Μόλις μίλησα με τον Πάρη,ο οποίος θα νοσηλευτεί για κάποιες μέρες ακόμα.
Υπήρχε ένα θέμα στο χειρουργείο με την αριστερή του πλευρά και θέλουν να το παρακολουθήσουν.
Όταν με το καλό βγει θα σας γράψει λεπτομέρειες για την εμπειρία του.Νιώθει λίγο αδύναμος
λόγω ελλειπούς σίτισης,ταλαιπωρείται με τις φλέβες του,αλλά το χιούμορ του δεν το χάνει!
Βολτούλες κάνει πέρα δώθε κι ο πόνος είναι ανεκτός.Έχετε όλοι τα φιλιά του!