Ξεκινησα σημερα την προσπαθεια μου!
Προσεχα οσο μπορουσα να φαω υγιεινα, και ξεκινησα το P90X, ενα προγραμμα γυμναστικης αρκετα δυσκολο!Ελπιζω ομως να πεισμωσω και να τα βγαλω περα!
Καλη μου επιτυχια!
Printable View
Ξεκινησα σημερα την προσπαθεια μου!
Προσεχα οσο μπορουσα να φαω υγιεινα, και ξεκινησα το P90X, ενα προγραμμα γυμναστικης αρκετα δυσκολο!Ελπιζω ομως να πεισμωσω και να τα βγαλω περα!
Καλη μου επιτυχια!
Α ξεχασα εκανα κ Μακλουμπα
μαζεψτε με ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεε
εκανα ανταυγειες :P
click με γεια!!
πολυ ωραια!
και τελειες πυτζαμουλεςςςς!!!!!!:love:
κλικλικω μεγεια!!!
ελπιζω να μην τις αφησατε να ποτισουν :lol:
εγω εκανα κατι πολυ σημαντικο!!!
πηρα πιτα (αλαδωτη) με γυρο, εφαγα περιπου το 1/3, συνειδητοποιησα οτι δε μου αρεσε κ δεν εφαγα το υπολοιπο!!!!
αυτο ειναι προοδος για μενα, σε αλλη περιπτωση θα συνειδητοποιουσα οτι δε μ αρεσε αφου τον ειχα φαει :crazy:
ειμαι πολυ περηφανη για μενα :bouncing:
ουαου!Quote:
Originally posted by smart
πηρα πιτα (αλαδωτη) με γυρο, εφαγα περιπου το 1/3, συνειδητοποιησα οτι δε μου αρεσε κ δεν εφαγα το υπολοιπο!!!!
αυτο ειναι προοδος για μενα, σε αλλη περιπτωση θα συνειδητοποιουσα οτι δε μ αρεσε αφου τον ειχα φαει :crazy:
πραγματικα τελεια κινηση.
κι εγω συνηθως κατοπιν εορτης συνειδητοποιουσα οτι εφαγα αηδια
μπραβο!!!
Σημερα αγορασα μια υπεροχη garter skirt, με μαυρη δαντελα και λεοπαρ λεπτομεριες (75 ευρω αλλα χαλαλι της τοσο ομορφη που ειναi). Και ειμαι τοσο χαρουμενη οσο σκεφτομαι οτι θα την συνδιασω με ενα τελειο σετ εσωρουχων που εχω απο μαυρη δαντελα και με ψηλοτακουνα. ΑΧ... λάτρευω τα εσωρουχα και φροντιζω να κανω δωρα στον εαυτο μου συχνα. ^^
Σμαρτακι χιλια μπραβο σου ειλικρινα!!Quote:
Πολυ μεγαλη κινηση!
Μπραβο κ παλι μπραβο!!
Mπραβο σε ολες.Εγω γραφω απο ενα ιντερνετ καφε γιατι το σερβις του μουλτιραμα κοιμαται κ θα μου φτιαξει το λαπτοπ την Πεμπτη δηλ.απο 1 βδομαδα περασαν 3.Τι εκανα για μενα:Πηρα ενα ωραιο κοκκινο κραγιον.Ελλατωσα το φαγητο μου χτες κ σημερα γιατι προχτες εφαγα πολυ κ ετσι δεν ξανακυλησα.Καλλιεργησα φιλιες.Πεθυμησα κ σας.
και μεις σε πεθυμησαμε!Quote:
Originally posted by lessing
Mπραβο σε ολες.Εγω γραφω απο ενα ιντερνετ καφε γιατι το σερβις του μουλτιραμα κοιμαται κ θα μου φτιαξει το λαπτοπ την Πεμπτη δηλ.απο 1 βδομαδα περασαν 3.Τι εκανα για μενα:Πηρα ενα ωραιο κοκκινο κραγιον.Ελλατωσα το φαγητο μου χτες κ σημερα γιατι προχτες εφαγα πολυ κ ετσι δεν ξανακυλησα.Καλλιεργησα φιλιες.Πεθυμησα κ σας.
ηλιθια μουλτιραμα :(
Αυτο που θα κανω για μενα αν συνεχισουν να με δουλευουν ειναι να παρω το ινστιτουτο προστασιας του καταναλωτη.Αυτο που εκανα για μενα σημερα το πρωι ηταν οτι κανονισα ενα ραντεβου σε παρκο για να κανουμε ασκησεις αλλα το κανονησα σε ενα σημειο του παρκου που επρεπε να ριξω πολυ περπατημα για να παω χε χε.ΟΠΟΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΒΤ-ουπς γιατι γραφω κεφαλαια?- κ τωρα ειμαι πιασμενη ευχαριστα κ μπορω να σωριαστω στο ιντερνετ καφεεεεεεε.Το βραδυ κανονισα να παω σε αυτη την ταινια για τη ζωη του τυπου που ανακαλυψε το φεισμπουκ κ ενδιαμεσα βλεπουμε γουτσου γουτσου:love:
αχ τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Το γουτσου γουτσου ειναι για τα σκυλακια σου
σημερα ειπα οχι σε παγωτο πυραυλο ενω επι μερες ξεπατωνομαι στο φαγητο,
νομιζω ηταν ο,τι καλυτερο μπορουσα νακανω για μενα, ηταν καιρος ναμου πω οχι.
Λοιπον σημερα πηρα ενα πρασινο λαδι φορεμα τουαλετα μακρυ απο ενα μαγαζι που κλεινει 20 ευρω.Το φορεμα αυτο μου ειναι μικρο κ το κρεμασα εξω απο την ντουλαπα μου για να το βλεπω χε χε για να εχω κινητρο να το φορεσω.
Κλικλικου εισαι καλα?Συνειδητοποιησα οτι περασαν οι 10 μερες που ειχα πει οτι θα γραφω στο τοπικ κ την εχω καταβρει.Εδω θα μεινω οεοε:crazy:
κανονικα θα επρεπε να ειμαι σουπερ αλλα ειμαι λιγο κατσουφω τωρα. και να! μολις καταπατησα τον βασικο κανονα αυτου του τοπικ.
παντως η αληθεια ειναι οτι πανε πολυ καλα τα πραγματα, να μη λεω βλακειες.
μαγειρευω τωρα. εδωσα το παπακι το πρωι και μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος.
μεγεια το φορεμα λεσινγκακι, τελειο ακουγεται! οταν το φορεσεις θελω φωτο
Μπορεί να ακούγεται μικρό σε κάποιον που δεν έχει βιώσει το πρόβλημα, αλλά σου εγγυώμαι ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ βήμα αυτό που λες! Ουσιαστικά ξεκαθάρισες την πραγματική επιθυμία σου από τα παιχνίδια του μυαλού με το φαγητό! Εύχομαι και σε σένα και σε μένα και σε όλες μας να το ξεκαθαρίσουμε μεσα μας αυτό και να το διατηρήσουμε στο συνειδητό μας!!!Quote:
Click χθες είδα ενα σκύλο στο δρόμο και παραλίγο να τον υιοθετήσω και σε θυμήθηκα!!!
Σήμερα για μένα έκανα κάποιες δουλειές το πρωί, πήγα γυμναστήριο και γενικώς τήρησα το πρόγραμμα μου.Επίσης επανεντάχθηκα στο φόρουμ μετά από μικρή απουσία και δεν πτωούμαι που πήρα 1 κιλό όσο απουσίαζα αλλά το καταπολεμώ όπως του αξίζει, χαχα!! :thumbup:
ως εμπνευστρια του τοπικ εχεις δικαιωμα στην κατσουφια.Και επειδη συνηθως εισαι απ τι γινεται;Τι νομιζεις οτι σε ψιλοκατσουφ;Να το λυσουμε γνωσιακα ρε παιδι μου τζαμπα τα πηραμε τα διπλωματα!Οσο για τη φωτο τι σε κανει να νομιζεις οτι ξερω να δημοσιευσω μια;Αυτο παιδι μου ισοδυναμει τι να πω σαν να μου λες οτι μπορω να ανακαλυψω το επομενο βημα του φεισμπουκ χαχαχα:smilegrin:ΘΥΜΗΣΟΥ ...τις ασπρες τουφες που εβγαλες με το τικερ ζζζζ...π[εριμενοντας....ζζζζζQuote:
Originally posted by click
κανονικα θα επρεπε να ειμαι σουπερ αλλα ειμαι λιγο κατσουφω τωρα. και να! μολις καταπατησα τον βασικο κανονα αυτου του τοπικ.
σημερΑ για μενα αφιερωσα χρονο για να ισιωσω τα μαλλια μ ...ειναι σπαστα !! κ εβαψα τα νυχια μ ενα ωραιο κοκκινο παθιαρικο...πραγμα που κανω σπανια λογο δουλειασ...ααλλα το καλυτερο ειναι οτι για βραδυ εφαγα γιαουρτι με μελι ,,,κρατηθηκα κ δεν εφαγα ενα ντουλαπι ρεεσεισ που χω μεσα...αθλοσ για εμενα !!! λολ
Έβαψα το μαλλί γιατί η ρίζα είχε φτάσει πλέον στο λαιμό και πήγα βόλτα με το παιδί-σκυλί μου. Α πήρα και μια ωραιότατη μπλουζίτσα από κείνες που τις λέω μπλουζοφορέματα και μου αρέσουν πολύ.
μπραβο σε ολες:)
(αυτο το λαδι φορεμα πολυ με εξιταρει!!!
σε φαση αν εβρισκα φορεμα που λες , με 20 ευρα, αν κ δε φοραω τετοια, μπορει να αδυνατιζα κ μονο κ μονο για δω πως θα μου ειανι!!!
χαχα!!
αλλα "ευτυχως" δε θα βρω κ δε χρειαζεται αν κρατησω το λογο μου :P)
εγω ειδα πριν 2-3 βδομαδες ενα φορεμα γκρι σε μια βιτρινα.
ισως ηταν η πρωτη φορα που ερωτευτηκα ρουχο.
εχω παθει αμοκ.
αλλα δεν κανει 20 ευρω γμτ.............
κανει πολυ παραπανω
με ψιλοκατσουφ πολλα και διαφορα αν και δε θα πρεπε να τα αφηνω, αλλα δεν μπορω να τα γραψω εδω, το διαλυσαμε το τοπικ.Quote:
Originally posted by lessing
ως εμπνευστρια του τοπικ εχεις δικαιωμα στην κατσουφια.Και επειδη συνηθως εισαι απ τι γινεται;Τι νομιζεις οτι σε ψιλοκατσουφ;Να το λυσουμε γνωσιακα ρε παιδι μου τζαμπα τα πηραμε τα διπλωματα!Οσο για τη φωτο τι σε κανει να νομιζεις οτι ξερω να δημοσιευσω μια;Αυτο παιδι μου ισοδυναμει τι να πω σαν να μου λες οτι μπορω να ανακαλυψω το επομενο βημα του φεισμπουκ χαχαχα:smilegrin:ΘΥΜΗΣΟΥ ...τις ασπρες τουφες που εβγαλες με το τικερ ζζζζ...π[εριμενοντας....ζζζζζQuote:
για τη φωτο που λες, σορρυ ξεχαστηκα!
μετα τον εφιαλτη με το τικερ, ουτε λογος για φωτο! :smilegrin:
:PΚΛΙΚ ανοιξε παιδι μου καινουργιο τοπικ να πεις κ συ μια φορα τον πονο σου το δικαιουουουουσαιαιαιαι!
Το σημαντικο που εκανα σημ.για μενα ειναι οτι αντισταθηκα σον πειρασμο να μην παω για Πιλατες στις 4 κ να αραξω σπιτι και πηγα τελικα κ βαβαια τωρα αισθανομαι πολυ καλα σωματικα κ ψυχολογικα.Επισης καποια στιγμη το πρωι που νομιζα οτι πειναω,ενω ειχα φαει πρωινο κ μετα φρουτα συνειδητοποιησα οτι δεν ηταν πραγματικη πεινα αλλα κουραση γιατι ειχα ξυπνησει πολυ νωρις οποτε απλα κοιμηθηκα για 10 λεπτα κ συνηλθα
πηγα μια πολυ ωραια αναζωογονητικη βολτα, με βοηθησε πολυ.
απο αυριο ολα θα ειναι πολυ καλυτερα απο αποψη διαθεσης. και τωρα ειναι καλυτερα ηδη. και η συνεδρια με βοηθησε πολυ, οπως παντα αλλωστε..
καληνυχτα και φιλακια συμφορουμακια!
ψηλα το κεφαλι
click μολις μου εφτιαξες τν αυριανη μερα.τοσο υπεροχη ενεργεια μου τν μετεδωσες κατευθειαν.
κ αυριο θα τν μεταδωσω κ εγς σ καποιον και παει λεγοντας.
ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ο λαος σου σε εχει αναγκη :spin:
Σημερα επιτελους εκανα κατι για μενα!
Σηκωθηκα,εφαγα πρωινο,ντυθηκα και πηγα στο γυμναστηριο για ενημερωση!
Ωραιοι χωροι,οικονομικη η συνδρομη, καθαρα απ'οσο ειδα.
Θα πρεπει να παω σ'ενα γιατρο να βεβαιωσει πως μπορω να γυμναζομαι,δλδ οτι δεν εχω προβληματα υγειας που το απαγορευουν και μετα θα γραφτω!
Επισης αποφασισα να μην ξαναζυγιστω ως το Σαββατο γιατι ολο αυτο το αγχος μου κανει κακο!
μπραβο σπου One!!!!
πολυ μεγαλο βημα!!
κ μου αρεσε που αθ πας κ σε γιατρο- αν στο ειπαν απο το γυμναστηριο εχουν ανεβει ηδη ρετιρε στην εκτιμηση μου :)
καλη αρχη :)
one, σε δημοσιο πηγες? θελω κι εγω να παω να ρωτησω τι βεβαιωσεις υγειας θελουν. σου ζητησαν καρδιογραφημα?
irini νασαι καλα κοριτσι! μοναχους μοναχους ειμαι
σημερα εκανα ανταυγειες, και μου αρεσουν πολυ :)
σήμερα έκανα κούρα ύπνου και τώρα ...πάω να ξαπλώσω λιγάκι γιατί κουράστηκα:saint2:
ξεκινησα level 2 το τετραδιακι.
πλεον ο τιτλος ειναι "Τι εκανα που με δυσκολευει σημερα για μενα"
και εχει να κανει με πραγματα που αποφευγω ακομα και οταν ειμαι στα κεφια μου :)
Απ'το γυμναστηριο το ζητουν σμαρτακι μου!Quote:
μπραβο σπου One!!!!
πολυ μεγαλο βημα!!
κ μου αρεσε που αθ πας κ σε γιατρο- αν στο ειπαν απο το γυμναστηριο εχουν ανεβει ηδη ρετιρε στην εκτιμηση μου :)
καλη αρχη :)
Κλικλικου δε μου ζητησαν τιποτα το συγκεκριμενο απλα να παω σε ενα γιατρο δημοσιο ή ιδιωτη και να υπογραψει τη βεβαιωση ή να γραψει αν μπορω να γυμναζομαι υπο συγκεκριμενες συνθηκες αν εχω καποια παθηση.Ουτε καρδιογραφημα ουτε τπτ.Quote:
one, σε δημοσιο πηγες? θελω κι εγω να παω να ρωτησω τι βεβαιωσεις υγειας θελουν. σου ζητησαν καρδιογραφημα?
irini νασαι καλα κοριτσι! μοναχους μοναχους ειμαι
Το γυμναστηριο ειναι Δημοτικο. 25 ευρω το μηνα
σημερα βαφτηκα για να ερθω στη δουλεια :)
Πω πω οπως λεμε sudoku για προχωρημενους ε;:thumbup:Quote:
ξεκινησα level 2 το τετραδιακι.
πλεον ο τιτλος ειναι "Τι εκανα που με δυσκολευει σημερα για μενα"
και εχει να κανει με πραγματα που αποφευγω ακομα και οταν ειμαι στα κεφια μου :)
Λοιπον χτες αυτο που εκανα για μενα εκτος απο το πιλατες που μου αρεσει τρελα δυναμωνει το σωμα σφιγγει την κοιλια κ δεν βλεπω την ωρα να παω διοτι την εχω καταβρει( νασαι καλα Πιλατες) ειναι οτι αρχισα ψυχοθεραπεια ΔΩΡΕΑΝ με μια κοπελα που την ξερω απο την ομαδα κ θελει να κανει την πρακτικη της.Κανει συστημικη προσεγγιση δλδ δινει βαση στην επιρροη απο την οικογενεια κ αφου εχω κανει τοσα κ τοσα συστηματα ποτε με ετσι κι ετσι ''θεραπευτες'' κ ποτε με κουλους σκεφτηκα γιατι να μην το κανω ΚΑΙ αυτο τωρα που ειμαι σε καλυτερη φαση;Καναμε θεραπευτικο ''συμβολαιο''για ενα κυκλο 8 συναντησεων αρχικα 1 φορα τη βδομαδα κ βλεπουμε.
Αυτο ηταν χτες .Το βραδυ θα γραψω τι εκανα για μενα σημερα.
Α!Ειδα κ με ενα φιλο μου την ταινια της Σοφια Κοπολλα χτες ''Somewhere'' αλλα με απογοητευσε το αοριστο φιναλε.Ενω οταν ειχα δει το Χαμενοι στη μεταφραση με τον Bill Marrey,της ιδιας μου αρεσε πολυ
P.S.Νομιζω οτι η αναπνοη στο Πιλατες ειναι τοσο σημαντικη που σε συνδεει με τον εαυτο σου ειναι η ριζα της ζωης.
πολυ ωραια ακουγονται ολα λεσσιγκ!
μπραβο σου :)
Δεν ξερω αν θα μου απαντησεις γιατι μπαινοβγαινεις στα τοπικ, αλλα σε περιπτωση που ξανακανεις ενα περασμα αν εχεις την καλωσυνη λυσε μου μια απορια:Τι ειναι η φουστα garter?Quote:
Originally posted by victoria19
Σημερα αγορασα μια υπεροχη garter skirt, με μαυρη δαντελα και λεοπαρ λεπτομεριες (75 ευρω αλλα χαλαλι της τοσο ομορφη που ειναi). Και ειμαι τοσο χαρουμενη οσο σκεφτομαι οτι θα την ^^
:starhit:Και συ με το 1/3 της πιττας εδωσες ρεστα!!:thumbup:Quote:
πολυ ωραια ακουγονται ολα λεσσιγκ!
μπραβο σου :)