Τίποτα..ελπίζω να βοήθησα!εγώ απλά τον ρώτησα για το Παπαγεωργίου που να πάω και μου είχε πει το όνομα αλλά κι εμένα γενικά μου είχε πει να πάω όπου θέλω!!
Printable View
Τίποτα..ελπίζω να βοήθησα!εγώ απλά τον ρώτησα για το Παπαγεωργίου που να πάω και μου είχε πει το όνομα αλλά κι εμένα γενικά μου είχε πει να πάω όπου θέλω!!
Όχι απλώς με βοήθησες! Μου ξεκαθάρισες το τοπίο! Λογικά θα είχα και άλλες απορίες αργότερα αλλά δεν μ άφησες περιθώριο για ερωτηματικά!χαχα :tumble:Quote:
Originally posted by mprizolitsa
Επειδή για ΣΚ δεν θα έχω νετ σας εύχομαι να περάσετε υπέροχααααα! Φιλιά! :thumbup:
Καλησπέρα σε όλουςςςςς!!! :roll:
Σήμερα πήγα στο ικα της χαριλάου για να πάρω την αίτηση και το χαρτί με όλες τις εξετάσεις που χρειάζονται για την επιτροπή, αλλά τελικά μου έδωσαν μόνο την αίτηση μετά από πολύυυυυ ψάξιμο.. :dork:
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να γράψει λίγο ποιες αιματολογικές χρειάζονται; :)
Lolipop λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω,εμένα τις εξετάσεις μου τις έδωσαν από το νοσοκομείο (ποιες έπρεπε να κάνω) και μετά μου έστειλαν τον φάκελό μου συμπληρωμένο και από το ΙΚΑ απλά μου έδωσαν μία αίτηση που συμπλήρωσα όταν τα έστειλα στην επιτροπή.Ο γιατρός σου δεν σου έχει δώσει τίποτα εξετάσεις να κάνεις?αυτός δεν ξέρει τι χρειάζεται το ΙΚΑ?εφόσον αυτός θα σου συμπληρώσει τον φάκελο για να τον παραδώσεις για την επιτροπή κάνε ένα κόπο και ρώτησέ τον
Οι αιματολογικές που είναι υποχρεωτικές για την έγκριση του ΙΚΑ, είναι μόνο του θυρεοειδούς δηλαδή T3, T4 και TSH.
Επίσης μαζί μ'αυτές, γαστροσκόπηση, γνωμάτευση από τον χειρουργό σου και βέβαια το πρωτοκολλημένο χαρτί από τα διοικητικά του ΙΚΑ.
Οι υπόλοιπες αιματολογικές, είναι εκείνες που θα κάνεις οπωσδήποτε για προεγχειρητικό έλεγχο, δηλαδή, γενική αίματος, B12, φυλλικό οξύ, καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης, CRP, ίσως και για ηπατίτιδες.
Επίσης ακτινογραφία θώρακα, ανάγκες ηρεμίας, σπιρομέτρηση, καρδιογράφημα.
Καλησπέρα σε όλουςςς! :bouncy:
Σήμερα πήγα για να κάνω τις αιματολογικές μου στην Παναγία και πέρασα μια βόλτα και απ' το γραφείο της επιτροπής..
Αρχικά όσοι είναι να κάνετε τη διαδικασία μέσω ικα γρήγορα γρήγορα γρήγορα γιατί από Ιούνιο (μπορεί να πάρει και παράταση λογικά) το ζήτημα των επιτροπών θα το πάρει το ΕΣΥ.. Ευτυχώς θα προλάβω.. :)
Μου έδωσε το χαρτί με τα δικαιολογητικά. Αναλυτικά είναι τα εξής:
1. Γνωμάτευση από ενδοκρινολόγο ότι δεν έχει ο ασθενής μεταβολικό νόσημα σχετιζόμενο με την παχυσαρκία και πλήρη εργαστηριακό έλεγχο (γενική αίματος, βιοχημικός έλεγχος Τ3,Τ4,TSH και κορτιζόλη)
2.Ψυχιατρική εξέταση που να αποκλείει σοβαρή ψυχασθένεια, χρήση αλκοόλ ή εξαρτησιογόνων ουσιών.
3. Υπεύθυνη δήλωση του ασφαλιζόμενου ότι είναι ενήμερος για τυχόν επιπλοκές της επέμβασης και αποδέχεται τον χειρουργικό κίνδυνο.
4. Γαστροσκόπηση ή ακτινογραφία στομάχου-οισοφάγου
5. Την αίτηση που θα πάρουμε απ' το ικα.
Το τηλέφωνο της γραμματείας είναι 2310-479.638..
:smilegrin:
γεια σας! ειμαι για αλλη μια μερα απογοητευμενη.απο 4 μαρτιου εχω καταθεσει τα χαρτια στην επιτροπη του ικα κ τιποτα ακομα! ,πριν το πασχα ειχαν σηκωσει το τηλεφωνο κ μου ειχαν πει οτι ακομα δεν εχει φτασει στα χερια τους κ να ξαναπαρω την αλλη βδομαδα.περνω τοσο καιρο κ δε το σηκωνει κανεις! :( εχω απογοητευτει
Γλυκια μου Αλινα μην στενοχωριεσαι,εγω δενειμαι απο τους τυχερους που εχετεκαταθεσει τα χαρτια σας βεβαια,αλλα ξερω πως αργουνε αρκετα,το διαστημα που λεει ο γιατρος οταν πας στην ενημερωσει δεν υπαρχει κανουνε και 7 μηνες καποιες φορες,μην ανυσηχεις ολα θα πανε καλα.Φιλια πολλα!!!!
Alina μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ περιμένω την επιτροπή και παίρνω κάθε μέρα τηλ και δεν το σηκώνει κανείς. Ποιο τηλέφωνο έχεις εσύ? Εμένα μου έχουν δώσει το 2108106460.
ναι σε αυτο περνω κ εγω. ποτε καταθεσες τα χαρτια σου? λες να εχουν αδεια? δε μπορω να καταλαβω
welldah μου δεν περνας μια βολτα απο εκει να δεις?μου φαινεται παρα-αργησανεQuote:
Originally posted by welldah
Alina μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ περιμένω την επιτροπή και παίρνω κάθε μέρα τηλ και δεν το σηκώνει κανείς. Ποιο τηλέφωνο έχεις εσύ? Εμένα μου έχουν δώσει το 2108106460.
Έτσι μου φαίνεται κι εμένα aggeloudaki μου! Δυστυχώς δε μπορώ να πάω τη βδομάδα αυτή ούτε κι αυτή που μας έρχεται, έτσι θα στείλω μάλλον τη μητέρα μου ένα μικρό ταξιδάκι προς τα εκεί. Και πραγματικά δε θέλω να την ταλαιπωρήσω αλλά δε βρίσκω άλλη λύση :( Alina τηλεφώνησα στις πληροφορίες (τηλεφωνικό κέντρο) και μου έδωσαν κι άλλο ένα τηλέφωνο: 2108106483 αλλά όπως καταλαβαίνεις ούτε κι αυτό το σηκώνουν. Τουλάχιστον τώρα έχουμε μια ακόμη ελπίδα :P
Πηρα κ στα 2 τιποτα! :( εχουν περασει 2μηνες απο τη μερα καταθεσης! τι περιμενουν? κ αν! η' οταν παρουν θα μου κλεισουν σε κανενα διμηνο παλι... δε θα προλαβω... γιατι να ειναι ετσι η ελλαδα?????
alina μου πότε έχεις ημερομηνία χειρουργείου?
σημερα Πέμπτη έχουν επιτροπές κανονικά,δύσκολα θα βρεις κάποιον στο τηλέφωνο!
δεν εχω! πρεπει να παρω πρωτα την εγκριση κ μετα,αλλιως εδω δε κανονιζουν ημερομηνια
ρωτάω επειδή είπες πως δεν θα προλάβεις!νόμιζα πως είχες ήδη ημερομηνία :) συνήθως όταν σε ειδοποιούν για την επιτροπή δεν αργείς πολύ μέχρι να περάσεις
χαχα κ τις μερες που δεν εχουν???? ετσι μου ερχεται να τα παρατησω,δε με βλεπω να ξαναπερνω τηλ,χαλιεμαι απιστευτα με ολο αυτο... μου αρεσει που ειχαν πει να τους παρω κ την αλλη βδομαδα οταν το σηκωσαν! μηπως ηθελαν να πουν τον αλλο μηνα? μπα περασε! του χρονου ισως???? γκρρρρρ
δε θα προλαβω γιατι του χρονου δε θα εχω ασφαλεια :( μεχρι τον φεβρουαριο εχω του 2012. μμια φιλη που την πηραν τηλ της ειχαν κλεισει σε 2 μηνες απο τη μερα που πηραν! τι να πω ευχομαι να ετυχε
μην απελπίζεσαι!αργά ή γρήγορα θα το σηκώσουν ή θα σε πάρουν από μόνοι τους τηλ.Αυτό τον καιρό και εκεί γινεται ένα μπάχαλο εν όψει της υπαγωγής τους στο ΕΣΥ,το βασικό είναι να πάρεις την έγκριση πριν περάσου στο ΕΣΥ γιατί όπως μας είπαν οταν πέρασα εγώ από επιτροπή μετά δεν ξέρουν διοικητικά τι θα ισχύει και τι όχι για αυτές τις επεμβάσεις.ξέρες καθόλου τι χρονικό πλαίσιο χειρ θα έχεις εφόσον πάρεις την έγκριση?
λογικα μεσα στο 3μηνο στο τελος του,απλα μου ειπε ο γιατρος οτι παιζει κ να μην προλαβουμε κ να ξαναχρειαστω εγκριση.το νοσοκομειο ειναι υποδιαλυση... δεν εχουν εργαλια να χειρουργησουν κ μενου πισω.... ειναι κ οι απεργιες! μου τα ειπε ολα να ειμαι προετημασμενη.γενικα χαλια δηλαδη!
κοίτα να δεις,ακόμα και αν περάσει το τρίμηνο από την έγκριση δεν ξαναπερνάς από επιτροπή,απλά σου ξανασφραγίζουν ! ακόμα και σε ένα μήνα να περάσεις πάλι προλαβαίνεις!μην αγχωνεσαι και στεναχωριέσαι άδικα!έχεις μπροστά σου ενα περιθωριο 6 μηνων ακόμα ;)
υ.γ. ο Μ,,,,ας θα σε χειρουργήσει?
ναι αυτος!
Alina αν μπεις online και δεις το μήνυμα πάρε τηλ! Μου το σήκωσαν στο 2108106483. Περνάω επιτροπή 16/6 στις 9 το πρωί. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μη με κόψουνε. Κι ελπίζω επίσης να μη μας κόψει τα χειρουργεία η Τρόικα!!!!
το σηκωσαν στο αλλο! ο φακελος μου δεν εχει παει ακομα!!!!! μα τι γινεται! με κοροιδευουν??? εσυ ποτε τα ειχες στειλει θυμασαι??? χαιρομαι μου μπηκες σε μια σειρα! εχομαι κ εγω καποτε..... καλη επιτυχεια!
Alina πέρασε από το τοπικό σου ικα να δεις πότε τα στείλανε???με τον αριθμό πρωτοκόλου που έχεις λογικά θα το βρούν!
θα παω τη τριτη,εχω αρρωστουλη το μικρο μου
αλλιως θα ειχα παει σημερα.πριν ενα μηηνα παντως που ξαναπηγα μου ειπαν να περιμενω κ οτι απο αυτους εχει φυγει κανονικα
Alina κατέθεσα τα χαρτιά την Μεγάλη Τρίτη. Τα πήγα η ίδια στην επιτροπή των Μελισσίων. Από το ΙΚΑ της περιοχής σου αποκλείεται να έχουν στείλει τα χαρτιά αλλιώς θα τα είχαν λάβει στα Μελίσσια. Πηγαίνει κλητήρας εκεί και τα παραδίδει οπότε δεν μπορούν να σου πουν ότι καθυστέρησαν στο δρόμο! Από ό,τι ξέρω πρέπει να τα στείλεις διοικητικά. Στη δική μου περίπτωση το ΙΚΑ της περιοχής μου μου είπε να τα πάω η ίδια γιατί δεν είχαν κλητήρα. Μου είπε η υπάλληλος πως στην περίπτωση που τα άφηνα να τα στείλουν διοικητικά δεν μπορούσε να μου πει πότε θα τα πήγαιναν. Έχω ημερομηνία χειρουργείου 21/8 και περιμένω πάνω από ένα χρόνο οπότε καταλαβαίνεις ότι τα πήγα μόνη μου! Πάντως όταν τα πήγα στην επιτροπή δεν μου είπαν κάτι που τα πήγα αυτοπροσώπως. Πήγαινε στο ΙΚΑ με τον αριθμό πρωτοκόλλου και θα βγάλεις άκρη. Πραγματικά εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μπεις κι εσύ σε μια σειρά!
εδω μου ειπαν οτι θα τα πανε αυτοι
κ οτι θα ειναι εκει την επομενη μερα!θα παω τη τριτη να δω.σου ευχομαι καλη επιτυχεια! κ με το καλο η επεμβαση να σου αλλαξει τη ζωη προς το καλυτερο
alina περαστικά στον μικρό σου.Εγώ όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου,μου είπαν πως ο φακελος πάει με κουριερ από την Πάτρα στην Αθήνα,απλά δεν στέλνουν κάθε μέρα αλλά μία φορά την εβδομάδα περίπου .Και η αλήθεια είναι πως από την ημέρα που κατέθεσα τον φάκελο μου στις 10 μέρες περίπου τον είχαν παραλάβει στο ΙΚΑ Μελισσίων.Για κοίτα μήπως τους έχει παραπέσει πουθενά στο τοπικό σου ικα,αλλιώς αν σου πουν την ημερομηνία που τον έστειλαν θα μπορείς να πάρεις ξανά στην Αθήνα και να ρωτήσεις
Alina σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι να έχεις κι εσύ καλή επιτυχία και σύντομα! Αν μένεις εκτός Αθηνών όπως το πατρινό aggeloudaki μας τότε τα χαρτιά τα στέλνουν με courrier όπως σου είπε. Αν μένεις στην Αθήνα πάνε με κλητήρα. Καλύτερα να επισκεφθείς το ΙΚΑ που τα κατέθεσες και να σου πουν τι έγινε. Μην αγχώνεσαι και μη στενοχωριέσαι όλα θα πάνε καλά! Περαστικά και στο μικρούλη σου!
σας ευχαριστω πολυυυ! θα παω απο εκει κ ευχομαι να βγαλω ακρη! παντως προσπαθησα να κανω κατι οσο περιμενω ,γιατι αφεθηκα κ ολο περνω.αρχησα διαδρομο προς το παρον,διαιτα ουτε να το σκεφτω ακομα... ευχομαι με το διαδρομο να μου ερθει κ η ορεξη για ποιο σωστη διατροφη!
καλησπερα!!! πηγα σημερα στο ικα κ ενω εφυγα απογοητευμενη η προισταμενη εδω τα καταφερε κ τους βρηκε! με πηρε πριν λιγο τηλεφωνο κ μου εκλεισε ραντεβου για τις 26 /5 χιχι ειμαι τοσο χαρουμενη! ειναι μια αρχη! να ειναι καλα η γυναικα
αλινα μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αντε με το καλο!!!τσαμπα ειχες απογοητευτει!!!
Μπραβο Αλινα μπραβο με το καλο;););),εγω να δουμε ποτε θα τελειωσωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω:no:
χαχαχα τελικα εχω δικιο που λεω ολα μουρμουρα θελουν! αν δεν μουρμουρισω για κατι δε γινεται! χαχα σας ευχαριστωωω πολυυυ χιχι θα με ανεχτειτε να σας μουρμουριζω κ στα υπολοιπα σταδια? :P
Τέλεια νέα Alina! Καλή επιτυχία!!! Και μπορείς να μας μουρμουρίζεις όσο θες ;)
Poli kala Elina... oti kalitero euxomaste
σας ςυχαριστω!:wink1: