καλημερα κι απο μενα!! κι εγω ακομα στο οχταρακι βρισκομαι αλλα ελπιζω για πολυ λιγο ακομα... οπου να ναι φτανω!!
Printable View
καλημερα κι απο μενα!! κι εγω ακομα στο οχταρακι βρισκομαι αλλα ελπιζω για πολυ λιγο ακομα... οπου να ναι φτανω!!
asi κι εγω δυσκολευομαι να το πιστεψω οτι τα καταφερα τελικα! η υπαρξη ολων εσας ηταν τελικα η ειδοποιος διαφορα...
εκει ακριβως που επισημανες βρισκεται το κλειδι. μολις ξεκολησει το μυαλο ξεκολανε κι ολα τα υπολοιπα. αντε με το καλο να μπεις και στο 7αρακι και στο 6αρακι κι εσυ!
sofouki τα ιδια ακριβως ευχομαι και σε σενα!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ....θα ελέγχω το μυαλό μου για να ελέγχει το στόμα μου...που θα πάει...
απλά έχω πάρει σχεδόν απόφαση..ότι σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε...δεν θα καταφέρω ποτέ να έχω μια 100% υγιή σχέση με το φαγητό...ότι θα επανερχονται υπερφαγικά κλπ....ο στόχος θα πρέπει να είναι να μην ξεφεύγει η κατάσταση βέβαια όπως τις μαύρες περιόδους που έχουμε περάσει όλοι μας εδώ μέσα...
αν και με λυπεί η παραπάνω σκέψη..ίσως καλύτερα γιατί δεν θα περιμένω θαύματα...
Γεια σας κορίτσια!!!
Πως τα πάτε;
Αυτή την εβδομάδα δεν τα πηγα και τέλεια. Μόνο 800 γρ μείον. Εντάξει, δεν παραπονιέμαι κιόλας απλά πλέον αγχώνομαι λιγάκι γιατί λογικά κάπου εδώ γύρω θα κολήσω. Εύχομαι να μην κολήσω για πολύ μόνο.
Το κακό είναι πως τα βράδια λυσάω να φάω κάτι και δυστυχώς δεν με καλύπτουν τα καρότα και τα αγγούρια πλέον. Προσπαθώ πολύ να μη ξεφεύγω και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνω.
Για να δούμε....
Καλή συνέχεια σε όλες!!!!
αν μπορέσεις...όταν κολλήσεις...να αρχίσεις γυμναστικούλα..θα ξεκολλήσεις άμεσα...και επίσης αυτό το άγχος που λες μπορεί να είναι αυτό που σε πάει πίσω...relax..
:wink2::wink2::wink2:
Υ.Γ....χεχεεχ εγώ συνεχίζω να γράφω στο 70+ ενώ είμαι ένα στρογγυλότατο 80!!!
ευσεβείς πόθοι λένε...:saint2::saint2::saint2::saint2::saint2 ::saint2:
εγω παλι εδω κ 1 εβδομαδα εχω κολλησει στο 76,2-76,5.. εκει κυμαινομαι..... θερμιδικα ειμαι οκ (<1200) αλλα διατροφικα κανω κ βλακειουλες...οποτε μαλλον εγω φταιω κ οχι η ζυγαρια......
ψυχραιμία...δοκίμασε να κάνεις γυμναστική...ή αν ήδη κάνεις λίγο παραπάνω...φάε λιγο πιο πολύ πρωτείνη και ψυχραιμία...ίσως είναι και ο κύκλος σου που επιρρεάζει,κάποια κατακράτηση ίσως...αλλά όπως επι τούτου επαναλαμβάνω ψυχραιμία...και όλα θα πάνε καλά:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy:
η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες τρωω κυριως υδατανθρακες....κ μαλιστα κακους (εφαγα μεχρι και πιτσινια!!!).......τωρα προσπαθω να αυξησω την πρωτεινηκ να ξαναβαλω παλι φρουτα στη διατροφη μου γτ το εχω παρακανει
Τελικά αυτή η δεκάδα των 70+ πολύ με έχει παιδέψει. Θα φύγω όμως σύντομα. Το ελπίζω δηλαδή.
asi πολύ καλά κάνεις και γράφεις εδώ. ʼλλωστε τι σου μένει για να μπεις σε αυτή τη δεκάδα; Τίποτα!
Αυτό με τη γυμναστική το έχω στα υπόψιν... ʼλλωστε η αλήθεια είναι πως πρέπει να χτυπηθώ πολύ για να σφίξει έστω και λίγο η κοιλιά ειδικά (που μετά τη γέννα έχει γίνει σπλατς). Σκεφτόμουν να άρχιζα στα 65 αλλα δεν θα πάθω τίποτα να ξεκινήσω λίγο διάδρομο τώρα. Να το πάρω απόφαση μένει.
konina έλα να το πάρουμε απόφαση κι οι δύο να κόψουμε τις βλακειούλες, να τρώμε φρουτάκια και να πίνουμε πιο πολύ νεράκι!!!
raniadio εύχομαι να φύγεις πολύ πολύ πολύ γρήγορα απο το 7 και μετά βουρ να φύγουμε γρήγορα κι απο το 6!!!!!
και γω εδω στα 70+ και πολυ χαρουμενη!! οχι οτι δε θα με χαροποιουσε το 68 πχ αλλα δε βαριεσαι οταν πριν απο 1,5 χρονο ησουν 120 κιλα, δε παραπονιεσαι!!
Είμαι επισήμως εδώ...79.4
:starhit::starhit::starhit::starhit:
!!!!
για να δούμε πως θα το χειριστώ....φιλιααα
Μπράβο asi!!!!!!!!!!!!:smilegrin:
Είδες που λέγαμε πως δεν θα αργήσεις να έρθεις σε αυτή τη δεκάδα; Με το καλό να φύγεις κι απο αυτή!!!!
Εγώ είμαι λίγο απογοητευμένη. Κολλημένη ακόμα στα 68.400 χωρίς να έχω κάνει κάτι φοβερό απο βλακειούλες.
Το θέμα είναι πως περίμενα αυτή την εβδομάδα να έχω χάσει περισσότερο μιας κι έκανα γενική στο σπίτι και μου βγήκε ο ποπουλης και αντί για αυτό κολλησα....!!!
Μου χάλασε κι ο παλιοδιάδρομος και δεν μπορώ να κάνω. Να δω πότε θα βρω χρόνο και χρήμα να τον φτιάξω.
Αύξησα λίγο τις πρωτεϊνες και λιγόστεψα τους υδατάνθρακες όπως είπαμε αλλα μπαααα.
Αχ δεν ξέρω τι θα κάνω. Κι όσο τη βλέπω κολλημένη τη παλιοζυγαριά τόσο μου έρχεται να ανοίξω το ψυγείο και να φάω και τις σχάρες!!!!:crazy:
ʼκυρο! Ξεκόλλησα!!!!:bouncy:
67.800 σήμερα!!!!!
Κουλό βέβαια γατί μέχρι χθες ήμουν ένα κιλό πάνω αλλα φαίνεται θα ήταν καμια κατακράτηση... Τι να πω..!!!
Μπραβο Μελινα..τέλεια ε?άντε και άλλες κατρακύλες...εγώ προσπαθώ να τρ'ωω συχνα γιατί μάλλον λόγο κούρασης μου έχει κοπεί η όρεξη...
με το ζόρι έφαγα τώρα ντοματοσαλάτα με παξιμάδι και φέτα...μπας και μου νοστιμίσει λιγάκι...γιατί θα καταστρέψω τις κάυσεις μου χωρίς να θέλω κιολας΄...:dork:
asi αν σου πω οτι κι εγώ το ίδιο σκεφτομουν. Όταν κόλλησα ναι μεν έτρωγα διαιτητικά (καλά έκανα και κάτι μπουρδίτσες) αλλα δεν τηρούσα το τρίωρο. Τελικά μάλλον τα συχνά γεύματα κάνουν όλη τη δουλειά!!!
Καλη συνέχεια!
Τα άλλα κοριτσάκια; Πως πάτε; Χαθήκατε...:(
Καινουρια στη παρεα κ χαιρετω τα πληθη!Βαλτε κ μενα στην ομαδουλα σας,αν κ ελπιζω πολυ συντομα να αλλαξω δεκαδα.Για το ιστορικο,ειμαι 25 χρονων,φοιτητρια(ακομα,αλλ� � ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να μην ειμαι πια),εχω υψος 1,73 πανω κατω,βαρος απο 84,6 περυσι αυτη τη στιγμη ειμαι 73,5 και οδευω ολοταχως για το 6ρακι!Καλα κουραγια σε ολες μας,κ στις γιορτες κορμαρες θα ειμαστε!!!!!!!!!!
για σου νεα κι ανυπομονη! απαιχτο το nickname σου! πιστευω οτι και στα 73,5 μια χαρα κορμαρα θα σαι! συγχαρητηρια για την μεχρι εδω απωλεια και καλη συνεχεια και στα κιλα και στα υπολοιπα μαθηματα! αντε καλο πτυχιο κι ακομη καλυτερη κορμαρα!!!
συγχαρητηρια και στα υπολοιπα κοριτσια του 7! αντε μην μασατε! σας περιμενω!!!:saint2:
την μερα που θα μπω στην παρεα σας θα ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου!!!
ελπιζω να γινει πριν τις γιορτες!
και εγω το ιδιο κοριτσακι :)Quote:
Originally posted by koritsaki
την μερα που θα μπω στην παρεα σας θα ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου!!!
ελπιζω να γινει πριν τις γιορτες!
Σας το εύχομαι ολόψυχα κορίτσια!:grin:
Εγώ κολλημένη στα 67,500 αλλα υπομονή....
Απο Δευτέρα ξεκινάω και χορό, κάνω πλέον καθημερινά και διάδρομο (τον έφτιαξα που είχε χαλάσει) όχι πολύ αλλα σιγά σιγά αυξάνω την ώρα. Που θα πάει... θα πέσει!!!!!!
Καλή συνέχεια!
Σημειωσατε ενα κιλο κατω,το πρωι 72.5!Συγγνωμη που δεν μπηκα τοσες μερες αλλα ειχα ξεχασει πως δεν διαλεγουμε εμεις το πασγουορντ κ προσπαθουσα με αυτο που εχω συνηθως κ δεν μπορουσα να συνδεθω!Κ δεν ειμαι ξανθια...Λεω να ξεκινησω ντουκαν κοριτσια,εσεις την δοκιμασατε,τι απωλειες ειχατε?
Μελινακι μπραβο που ξεκολλησες!Το εχω παθει κ εγω κ ειναι απιστευτα εκνευριστικο..Κοριτσια μας θελω ολες συγκεντρωμενες κ ενωμενες!!!Λεω να παρω κ ενα λευκο μαντιλι για να αποχαιρετησω οριστικα τα κιλα οταν ερθει η ωραα,χαχαχα
Μπράβο και σε σένα!!!!!!:bouncy:
Να το πάρεις το μαντήλι κι εύχομαι να το κουνάς συχνά μέχρι να τα αποχαιρετήσεις όλα!!!
΄
Κι εγώ ένα κιλάκι μείον 66.400 σήμερα!!!
Ο χορός τελικά κάνει δουλίτσα και δεν του το είχα...!!!:fake sniffle:
Εννοειται,οποιαδηποτε κινηση βοηθαει...Μπραβο,και εις κατωτερα!:PΤο πρωι η μισητη εχθρος εδειχνε 71,300...Ηθελα να βαλω τα κλαμματα απο τη χαρα μου..Το βραδυ βεβαια χαλασα λιγο τη διατροφη,αλλα οκ,μια μερα να προσεξω κ δεν ειναι τιποτα.Λεεω μολις παω στα 68 να κανω μια διακοπη κ καμια συντηρησουλα για καμια βδομαδα,για να σταθεροποιηθω στα νεα κιλα και να ξεσυνηθισει λιγο ο οργανισμος μου απο τη συνεχομενη διαιτα
Μπράβο!!! Τα πας τέλεια!!!!!!:bouncy:
Δεν ξέρω για σένα αλλα εγώ τις διακοπές τις φοβάμαι... Για να μην ξανακυλίσω βασικά. Οπότε το έχω πάρει σερί και όποτε τα χάσω όλα τότε θα αρχίσω συντήρηση. Μέχρι τότε ούτε μία ώρα (που λέει ο λόγος) διακοπή γιατί μυαλό ειναι αυτό κάνει ένα κλίκ και μετά θα πάρω την ανιούσα πάλι...
Εγώ χθες ζυγίστηκα πάλι και είμαι 65.800. Καλά πάμε! Ανυπομονώ να κρυώσει κι άλλο ο καιρός για να βάλω τα χειμωνιάτικα που μου κάνουν!!!:bouncy:
Καλή συνέχεια να έχουμε!!!!
Γεια σας σε ολους!! Ειμαι κι εγω στην τροοομερη δεκαδα των 70+!!! Ελπιζω με την καινουρια χρονια να μπορεσω να την αποχαιρετησω ομως!! Αυτο ειναι και το ονειρο μου!!
Καλο μηνα σε ολους! Και καλη συνεχεια!!:)
Αχ εγώ δεν είμαι καλά...:no:
Όχι μόνο κόλλησα αυτή την εβδομάδα αλλα πήρα κιόλας!!!!:o
Και ειλικρινά εκτός απο παραπάνω γυμναστική δεν έκανα τίποτα διαφορετικό απο ότι κάνω συνήθως!
Είμαι πολύ στεναχωρημένη! Λετε αυτό να ήταν; Να μη χάσω άλλο;
Δεν περιμένω περίοδο, δεν έχω φάει αλάτια για να κάνω κατακράτηση, δεν έχω κάνει καμια φοβερή βλακεία (η βλακεία αυτής της εβδομάδας ας πούμε ήταν ένα βράδυ που ήταν να φάω λαχανοσαλάτα κι έφαγα ντάκο).
Το μόνο που άλλαξε είναι η γυμναστική που πλέον κάνω καθημερινά.
Ουφ είμαι να σκάσω...
Μου το έλεγε η αδερφή μου πως τα τελευταία δέκα θα μου βγάλουν τη ψυχή αλλα δεν περίμενα απο τώρα.
Με έπιασε παραλήρημα το ξέρω αλλα μου την έχει δώσει....:puzzled:
Που είστε κοριτσάκια;;;;:question:
Ή αλλάξατε δεκάδα (που το εύχομαι) ή με αφήσατε μόνη να παλεύω με το θηρίο (τη ζυγαριά...).
Λοιπόν, ακόμα κολλημένη και αυτή τη φορά οχι άδικα! Μετά απο κάποιες μέρες που η ζυγαριά όχι μόνο παρέμενε κολλημένη αλλα ανέβαινε κιόλας:shocked2:, άρχισα τις βλάκείες....Μία μου τη βάραγε κι έτρωγα ότι χαζομάρα μου ερχόταν, μία περνούσε μία μέρα και μπορεί να είχα φάει μόνο μία σαλάτα (το βράδυ) ή ένα αυγό (το πρωί). Τα έκανα χάλια!
Απο προχθές όμως μπήκα παλι σε πρόγραμμα και μάλιστα επειδή δεν μπορούσα με τίποτα να τηρήσω το τρίωρο και το νερό, έβαλα ξυπνητήρια στο κινητό μου! Μέχρι στιγμής πάω καλά (δεν έχω ζυγιστεί βέβαια).
Εύχομαι να στρώσω σιγά σιγά και να επανέλθω πάλι στο περίπου 1 κιλό μείον την εβδομάδα (καλά και σε δυο εβδομάδες να είναι δεν θα σκάσω...)!
Περιμένω και δικά σας νέα!
Καλησπέρα σας!! Ακόμα είμαι στο 80+ για την ακρίβεια 80.5 αλλά ευελπιστώ 1 Νοεμβρίου να ανήκω και εγώ στην ομάδα σας!! Είπα να γράψω από τώρα για να ανέβει λίγο η ψυχολογία μου γιατί τον τελευταίο καιρό έχει πιάσει πάτο!! ΑΧ πότε θα δω 7 !!
καλησπερα και απο μενα κοριτσια. καινουργια στην παρεα σας και στο φορουμ γενικα.
βλεπω δειλα δειλα το 7αρακι να εμφανιζεται στην ζυγαρια ολο και πιο συχνα, και επλιζω να μεινει εκει σταθερο τουλαχιστον μεχρι να ανυπομονω για το 6αρακι.λολ
αντε να δουμε ποσο καιρο θα χρειαστω για αυτην την δεκαδα! καλη μας επιτυχια!
melina : παντα με το ξεκινημα οποιασδηποτε συστηματικης ασκησης ο οργανισμος κανει επιπλεον κατακρατηση υγρων, αν επιμεινεις συστηματικα και στα δυο -γυμναστικη,διατροφη- πολυ συντομα θα χαναδεις τη ζυγαρια να περνει την κατηφορα :)
καλημερα σας !!!! με θέτε στη παρέα σας??????
interloudio , engraved μπράβο σας για τη προσπάθεια!!!! μαζι θα τα καταφερουμε να πάμε στο 6!!!! στο 6 που εχω να δω 3 χρονια.....
Καλησπέρα και από εμένα... Νομίζω από αύριο θα είμαι οριακά μεν αλλά επίσημα στην ομάδα σας.. !!Κανονικά κάθε Κυριακή ζυγίζομαι αλλά δεν άντεξα σήμερα και ανέβηκα στην ζυγαριά..είδα 79.9...ελπίζω μέχρι αύριο να κρατηθώ και να μην φάω ώστε να μην δω ξανά 8 μπροστά και απογοητευτώ......!!
Engraved πολύ εντυπωσιακή η προσπάθεια σου,,,,,, 1000 μπράβο!!
Ria και σε εσένα αξίζουν συγχαρητήρια!!
Τι λέτε μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων πόσο θα έχουμε χάσει;; Έτσι για να βάλλουμε και κανένα επίσημο ρουχαλάκι της προκοπής και να νοιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας...
Εδώ μου ταιράζει απόλυτα η παροιμία "Η πεινασμένη καρβέλια ονειρεύεται....."
κοπελιά, τα Χριστουγεννα θα εχουμε 6 μπροστά!!!! στο υποσχομαι! :)
ΠΑΜΕ-ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!:roll::roll:
Μπράβο κορίτσια που τα πάτε τόσο καλά!!!!!!!!:tumble:
Ε, τι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα έχουμε χάσει τουλάχιστον 6-7; Μια χαρά ρουχαλάκια θα φορέσουμε όλες και θα φάμε και ένα μελομακάρονο για επιβράβευση!!!!:cul:
Λοιπόν, εγώ ψιλοξεκόλλησα αλλα όχι φοβερά πράγματα... 64.600. Ούτε καλά, ούτε άσχημα. Απο το τίποτα κάτι είναι κι αυτό όμως. Συνεχίζω τα ίδια όπως τα έκανα, μόνο που έχω βάλει λίγο περισσότερη πρωτεϊνη και λιγότερους υδατάνδρακες στη διατροφή μου, μήπως δω προκοπή.
Χθες όμως το βράδυ μετά απο καιρό... με έπιασαν οι στραβές μου και κατέβασα μισό σακούλι πατατάκια και ένα γεμιστό μπισκότο. :(
Έρχεται και του Αγίου Δημητρίου που θα πάω στην αδερφή μου μιας και γιορτάζει ο ανηψούλης μου....και μαγειρεύει κολασμένα η άτιμη...!!!!
ΑΧ ria απο το στόμα σου και στο θεού το αυτί!! 6 έχω να δω προ 10ετιας...και δεν το χάρηκα και πολύ γιατί ξαναέπεσα με τα μούτρα στο φαί...!Βέβαια και με 6-7 που γράφει η melina_g υπερευχαριστημένη θα είμαι!! Στην αρχή έχανα σχετικά εύκολα..... αλλά τώρα με το ζόρι...
Έχω βαρέθει κάθε γιορτές να ψάχνω στην ντουλάπα να βρώ οτι πιο φαρδύ για να με καλύπτει ώστε να μην προεξέχουν τα σωσίβια.... αφήστε που από το πολύ ρούφηγμα στην κοιλιά απορώ πως δεν έκανα καμιά ώρα ΜΠΑΜ...
Θέλω για επιβράβευση μελομακάρονο με επικάλυψη σοκολάτας...σούπερ παχυντικό :bouncy:
Ωχ ναι είναι του αγίου Δημητρίου.... πάλι θα λέω οτι πόναει το στομάχι μου εκείνη την ημέρα για να μην επιμένουν να φάω γλυκό :P
Να το χαίρεσαι το ανηψάκι σου!!Να είναι γερό και ευτυχισμένο!!
ΝΑΙ ΝΑΙ πάμε γερά κορίτσια!!
Σήμερα που ζυγίστηκα είδα 79.6 είμαι πολύ χαρούμενη!! Μπήκα και επίσημα στην όμαδα!! Γιούπιιιιιιιιι!!! Ξουτ ξουτ το 8!! Ελπίζω να μη ξανάρθει ποτέ!! Αν και από την πολύ χαρά μου το έριξα στα junk food σήμερα:thumbdown: Ούφφ!!
Μπράβο interloudio!!!!!!! Δεν πειράζει μωρε μία στο τόσο και το junk food, αρκεί να είναι μία στο τόσο!
Εγώ ζυγίστηκα την Κυριακή (αντικανονικά ενώ κανονικά ζυγίζομαι Πέμπτες) και έδειξε 63,5!:shocked2: Θα με τρελάνει η ζυγαριά μου! Την Τετάρτη και την Πέμπτη, έφαγα μπουρδίτσες (κάτι σουφλεδάκια, κάτι παστούλες, κάτι κεκάκια...) και περίμενα πως θα έχω ξεφύγει! Αντί για αυτό έχασα ένα κιλό! Επανήλθα βέβαια στη σωστή διατροφή μου και περιμένω να ζυγιστώ την Πέμπτη κανονικά και να αλλάξω το τικεράκι μου!
Α! Ναι! Πήρα και το κοπλιμέντο μου την Τετάρτη που πήγαμε στη γιορτή απο τον γιο μου (περίπου 3 ετών). Είχα φορέσει ένα φόρεμα (είχα να το βάλω χρόοοοοοονια γιατί δεν μου έμπαινε) και όταν ετοιμάστηκα για να φύγουμε μου είπε "μαμα είσαι νεάιδα (νεράιδα)!!! Βαλε φτεα (φτερά) να γίνεις σαν την μπαρμπι!!!":lol:
Καλή συνέχεια σε όλες!!!!!:spin: