και απανταω εγω ως αδερφη.......ναι φτιαχνουμε συνταγουλες...χαχαχαχα φιλια παιδια..τα μαφφιν τα εχουμε ξ........
Printable View
και απανταω εγω ως αδερφη.......ναι φτιαχνουμε συνταγουλες...χαχαχαχα φιλια παιδια..τα μαφφιν τα εχουμε ξ........
καλημέραααααααααα!!!!!!!!!σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!!ΕΠΙΣΗΣQuote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα λουκουμακι μου!!!! Μπράβο βρε!!!!!! Αντε και εις κατώτερα!!!!
ναι φτιάχνω!!!η γαλέτα μου έγινε νιανιά βέβαια, αλλά τα μάφινς και τα μπισκοτάκια μούρλια!μπορώ κάθε μέρα ετσι????Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
μπραβο λουκου! κι εγω σημερα 81,7 και μαλιστα μετα απο μερα λαχανικων. γενικα ομως απο επιπεδο δυσκολιας πως σου φαινεται η ντουκαν? φτιαχνεις συνταγουλες με την βρωμη σου?
χτές βράδυ όμως έφαγα μισκό ψαρονέφρι και΄ένα κομμάτι χοιρινή μπριζόλα (έβγαλα το λίπος). λές να με κολλήσει?λέω σήμερα να ξανακάνω πρωτεϊνη να ισιώσω.
ναι μπορεις! εγω καθε μερα απολαμβανω τα κεκακια μου. το μονο που αλλαζω τις γευσεις τους.χαρη σε αυτα καταφερα να φτασω εδω χωρις να κουραστω. για το ψαρονεφρι δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο. το λιπος μονο θα εκανε ζημια. καλη συνεχεια!
Λορα, καλημερα! Ηθελα να σε ρωτησω, που βρισκεις τις συνταγες για τα κεικ βρωμης???
ευχαριστώωωωωωωωω...επίσης! !αλλά οι συνταγούλες λένε και κρόκο μέσα. δεν απαγορεύεται καθε μέρα?Quote:
ναι μπορεις! εγω καθε μερα απολαμβανω τα κεκακια μου. το μονο που αλλαζω τις γευσεις τους.χαρη σε αυτα καταφερα να φτασω εδω χωρις να κουραστω. για το ψαρονεφρι δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο. το λιπος μονο θα εκανε ζημια. καλη συνεχεια!
για δες..πολύ χάλια το μενού μου??????????????????
το πρωί πεινούσα, έφαγα 2 μπιφτέκια σκέτα από προχτές
το μεσημέρι κοτόπουλο ψητό, λίγο ψαρονέφρι και 1 coca light
το απόγευμα ένα παγωτό 0% μαζί με το muffin μου (για τη βρώμη)
και το βράδυ ψητή μοσχαρίσια και ένα κομμάτι χοιρινό (έβγαλα το λίπος) με 1 ποτήρι coca light.
Κορίτσια καλημέρα.
Δώστε επειγόντως μια συνταγή για γλυκάκι γιατί τον καφέ δεν τον πίνω τον τρώω!!!
Είμαι στην 7η μέρα ντουκαν και ελπίζω να έχω χάσει 2,5 -3 συνολικά.
εγώ φτιάχνω τα muffins.Quote:
Originally posted by agepa
Κορίτσια καλημέρα.
Δώστε επειγόντως μια συνταγή για γλυκάκι γιατί τον καφέ δεν τον πίνω τον τρώω!!!
Είμαι στην 7η μέρα ντουκαν και ελπίζω να έχω χάσει 2,5 -3 συνολικά.
ξέρεις την συνταγή?
γεια σας παιδια...εφτιαξα τα μπισκοτα σημερα..ωραια βγηκαν αλλα τα muffins βγαινουν πολυ καλυτερα...
Που βρισκετε τις συνταγες βρε παιδια???
Μπισκότα με αρώματα (προτείνετε άρωμα πορτοκαλιού αλλά και βανίλιας)
Για όλες τις φάσεις
Ποσότητα για 1 ημέρα
Υλικά:
2 κουτ. σούπας πίτουρο βρώμης
1 κουτ. σούπας πίτουρο σιταριού
1 ασπράδι
2 κουτ. σούπας τυρί λευκό, κρέμα ? Fromage Blanc 0% μάρκα Carrefour(ή γιαούρτι 0%)
1 κουτ. του γλυκού άρωμα Vahinéé, πορτοκαλιού ή βανίλιας ή πικρό αμύγδαλο (όχι παραπάνω από 1 κουτ. μικρή)
2 κουτ. σούπας ζαχαρίνη σκόνη
Εκτέλεση:
Αναμιγνύετε σε ένα μπολ και ανακατεύετε με ένα κουτάλι σούπας : το πίτουρο βρώμης, το πίτουρο σιταριού, το ασπράδι, το Fromage Blanc 0%, το άρωμα και την ζαχαρίνη. Σε ένα ταψί βάζετε χαρτί ψησίματος και με το κουτάλι ρίχνετε μικρές δόσεις σε μέγεθος μπισκότου. Ψήνετε στους 180°, πάνω κάτω για 15 λεπτά και τα παρακολουθείτε. Είναι πολύ πανεύκολη συνταγή και πολύ νόστιμη.
Υλικά για γαλετα σαν ψωμι του τοστ
* 2 κουτ. σούπας πίτουρο βρώμης
* 1 κουτ. σούπας πίτουρο σιταριού
* 1 αυγό
* 2 κουτ. σούπας τυρί λευκό, κρέμα ? Fromage Blanc 0% μάρκα Carrefour
* 1/5 κουτ. σούπας λάδι (όχι παραφινέλαιο, απαγορεύεται να ζεσταθεί)
dukan
Εκτέλεση
* Ανακατεύετε σε ένα μπολ το πίτουρο βρώμης, το πίτουρο σιταριού, το Fromage Blanc και το αυγό.
* Λαδώνετε ένα αντί κολλητικό τηγάνι.
* Ψήνετε το μίγμα για 2 λεπτά ή μέχρι να ξεκολλήσει από το τηγάνι και την γυρνάτε από την άλλη μεριά σαν κρέπα.
Μπορείτε να την φάτε γλυκιά πασπαλίζοντας με ζαχαρίνη μετά το ψήσιμο ή και κανέλα και στην αλμυρή με μπαχαρικά αναμιγνύοντας τα στο ψήσιμο.
Muffins
Ποσότητα για 1 ημέρα
1 αυγό και 1 ακόμα ασπράδι
1 κουτ. σούπας τυρί λευκό, κρέμα ? Fromage Blanc 0% μάρκα Carrefour ή 1 κουτ. σούπας γάλα αποβουτυρωμένο σε σκόνη μάρκα Régilait. Καλύτερα τυρί.
1 κουτ. του γλυκού μαγιά σε σκόνη
1 κουτ. του γλυκού άρωμα Vahinéé, πορτοκαλιού ή βανίλιας ή πικρό αμύγδαλο (όχι παραπάνω από 1 κουτ. μικρή)
1 ή 2 κουτ. σούπας ζαχαρίνη σκόνη
Χτυπάτε ξεχωριστά τα ασπράδια. Ρίχνετε σε ένα μπολ και ανακατεύετε με ένα κουτάλι : το πίτουρο βρώμης, το πίτουρο σιταριού, τον κρόκο, το Fromage Blanc 0% ή το γάλα σκόνης, το άρωμα, την μαγιά, και την ζαχαρίνη. Προσθέτετε σιγά σιγά τα ασπράδια. Βάζετε το μίγμα σε 2 μπολ ψησίματος (για Muffins) ή σε φόρμα σιλικόνης στους 180°, πάνω κάτω για 20 λεπτά και τα παρακολουθείτε. Είναι πολύ εύκολη συνταγή και πολύ νόστιμη.
Γίνεται και κέικ σε μια φόρμα του κέικ ή σε ένα μπολ από αλουμίνιο μιας χρήσης (αν θέλετε τριπλασιάστε τις δόσεις, άρα για 3 μέρες)
μιγγ ζυγίστηκες σήμερα????????????
εγώ αδιαθέτησα κιόλας......Quote:
Originally posted by loukouloukou
οχι θα ζυγιστω σαββατοQuote:
Quote:
Originally posted by migg
οχι θα ζυγιστω σαββατοQuote:
και εγώ λέω μόλις τελειώσω..
εγω ακομα τιποτα..να δω ποτε θα ρθουν
εσύ κάνε @@@@@@ και μη πας στο γιατρό!!Quote:
εγω ακομα τιποτα..να δω ποτε θα ρθουν
ε αφου με ξερεις..ειναι δυνατον να παω??
ο σκοπος είναι να μην αρχίσεις και δεν τελειώνεις μετά!Quote:
ε αφου με ξερεις..ειναι δυνατον να παω??
[quote]Originally posted by loukouloukou
και το βράδυ ψητή μοσχαρίσια και ένα κομμάτι χοιρινό (έβγαλα το λίπος) με 1 ποτήρι coca light. [/quo
μια χαρα μου φαινεται το μενου με επιφυλαξη την 2η cocacola και το παγωτακι. το ξυλακι με επικαλυψη κακαο δεν νομιζω οτι επιτρεπεται γιατι το κακαο επιτρεπεται μονο 1κγ την ημερα. κι αυτο γιατι εχει 20% λιπαρα αν κοιταξεις στις συσκευασιες. τουλαχιστον αυτα λεει η εκδοχη που ακολουθω εγω...
στις συνταγες εγω χρησιμοποιω μονο ασπραδια και βγαινουν μια χαρα! και δεν μυριζουν αυγο και κανω οικονομια στους κροκους...
[quote]Originally posted by ΛΟΡΑ
σ ένα άλλο site που κοίταξα, έγραφε οτι επιτρέπεται γ αυτό το λόγο. επειδή είναι 0% και επιτρέπεται και 1κτ κακάο. το συγκεκριμένο είναι μικρό που δεν νομίζω να τους συμφέρει κιόλας να είναι πάνω από ένα κουταλάκι.....Quote:
και το βράδυ ψητή μοσχαρίσια και ένα κομμάτι χοιρινό (έβγαλα το λίπος) με 1 ποτήρι coca light. [/quo
μια χαρα μου φαινεται το μενου με επιφυλαξη την 2η cocacola και το παγωτακι. το ξυλακι με επικαλυψη κακαο δεν νομιζω οτι επιτρεπεται γιατι το κακαο επιτρεπεται μονο 1κγ την ημερα. κι αυτο γιατι εχει 20% λιπαρα αν κοιταξεις στις συσκευασιες. τουλαχιστον αυτα λεει η εκδοχη που ακολουθω εγω...
στις συνταγες εγω χρησιμοποιω μονο ασπραδια και βγαινουν μια χαρα! και δεν μυριζουν αυγο και κανω οικονομια στους κροκους...
καλα εκανα την κρεπα και κυριολεκτικα εγλυφα το πιατο..........ιδου..
Κρέπα
Ποσότητα για 1 ημέρα
1 αυγό
2 κουτ. σούπας τυρί λευκό, κρέμα ? Fromage Blanc 0% μάρκα Carrefour
1/5 κουτ. σούπας λάδι (όχι παραφινέλαιο, απαγορεύεται να ζεσταθεί)
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το πίτουρο βρώμης, το πίτουρο σιταριού, το Fromage Blanc και το αυγό. Λαδώνετε ένα αντί κολλητικό τηγάνι. Ψήνετε το μίγμα για 2 λεπτά ή μέχρι να ξεκολλήσει από το τηγάνι και την γυρνάτε από την άλλη μεριά σαν κρέπα.
Μπορείτε να την φάτε γλυκιά πασπαλίζοντας με ζαχαρίνη μετά το ψήσιμο και κανέλα
http://archive.enet.gr/online/online...12&id=69523944
Κορίτσια αυτό που με προβληματίζει είναι οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και μάλιστα στην κατασκευή των γλυκών δηλαδή σε ψηλές θερμοκρασίες.
Μήπως να χρησιμοποιούμε λίγο μέλι;
την ζαχαρινη την βαζεις μολις γινει οχι την ωρα που το ψηνεις...μελι απαγορευεται και στην ατκινς και στην dukan..
καλημερα! πως παμε?
81.8 σημερα και ανυπομονω να δω μετα απο 2 χρονια το 7 μπροστα! να δουμε ποσο καιρο θα μου παρει...
επισης δεν βλεπω την ωρα να φτιαξει επιτελους ο καιρος για να ξετρυπωσω τα καλοκαιρινα που φορουσα τοτε.
απιστευτο συναισθημα. νιωθω οτι γυρναει ο χρονος πισω...
αντε μπραβο λιγο σου εμεινε...αυτο με τα ρουχα οντως..απιστευτο συναισθημα,....
συμφωνώ αν και δεν το έχω νιώσει ακόμα..!!!!Quote:
αντε μπραβο λιγο σου εμεινε...αυτο με τα ρουχα οντως..απιστευτο συναισθημα,....
καλά ε? το γιαούρτι με το κακάο και το πορτοκάλι είναι μούρλια!!!!!!!!!!
μουρλια δεν θα πει τιποτα...αστα..ερωτας μεγαλος...
γεια σε όλους!είμαι στην τελευταία μέρα της 1ης φάσης είμαι - 1,5 κιλό και το καλό είναι ότι δε πεινάω.Εύχομαι να είναι έτσι και στη συνέχεια...
στην συνεχεια θα ειναι πολυ καλυτερα. εγω στην αρχη λιμοκτονουσα. αντιθετα τωρα οταν τρωω ειναι απο συνηθεια. δεν πειναω καθολου... καλη συνεχεια να εχουμε!
καλημέρα ντουκανοατκινοφιλαράκια μου!!!!πως πάμε σήμερα???? -300 σήμερα και δόξα σοι ο θεός πήγα στην τουαλέτα χτες μετά από 6 ολόκληρες μέρες!!!!!
Τώρα καταλαβα γιατι το λουκουμακι δεν μου μιλαει.............. Γιατί δεν είμαι απο τα ντουκανοατκινοφιλαράκια της...... :(
Quote:
Τώρα καταλαβα γιατι το λουκουμακι δεν μου μιλαει.............. Γιατί δεν είμαι απο τα ντουκανοατκινοφιλαράκια της...... :(
πωλινάκι μου δεν σου μιλάω γιατι δεν μπορώ να σε βρώ πουθενάαααααααααααααααααα ααααααα
Το τόπικ μου γιατί υπάρχει? χεχεχεχε Εχεις U2U
οταν λες τοπικ τι ακριβώς εννοείς και που είναι αυτό!!!!!εχεις και εσυ 2 u2uQuote:
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=53#pid154431Quote:
οταν λες τοπικ τι ακριβώς εννοείς και που είναι αυτό!!!!!εχεις και εσυ 2 u2uQuote:
Aυτό είναι το τοπικ μου, το θέμα μου, πως να στο πω!!! εκεί αποκλείετε να μην με βρεις!
καλημερα!!! σε ντουκανοατκινοπαδα και μη!
πηρε μπροστα το συστημα κι εξακολουθω να βλεπω μειων. φτου μην το ματιασω... 81.3 σημερα και χωρις τουαλετα.
70+ σου ερχομαι!!!
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟ..με φτάνεις!!!!!Quote:
καλημερα!!! σε ντουκανοατκινοπαδα και μη!
πηρε μπροστα το συστημα κι εξακολουθω να βλεπω μειων. φτου μην το ματιασω... 81.3 σημερα και χωρις τουαλετα.
70+ σου ερχομαι!!!
ενταξει... που λεει ο λογος. παντως και για μενα το 78 ειναι σταθμος. ειναι τα χαμηλοτερα αποτοτε που γεννησα τον γιο μου ο οποιος εχει κλεισει τα 3. πριν 2 χρονια καταφερα κι εφτασα μεχρι εκει και ξανα πηρα τον ανηφορο. αυτην την φορα ομως δεν θα σταματησω εκει μου το υποσχεθηκα... τωρα μαλιστα που εχω βρει και την διαιτα μου... κι εσας εννοειται...