Ραψ,
καποιος εχει προβλημα με την ωρα στις 6, ας το κανουμε 7.
Printable View
Ραψ,
καποιος εχει προβλημα με την ωρα στις 6, ας το κανουμε 7.
Το Αθηναϊκό Τημ από ποιους αποτελείτε για να ξέρουμε ποιους να κατεβάσουμε και εμείς :Ρ
Προσπαθώ να αναβάλω ένα επαγγελματικό ραντεβού για να έρθω , για να δούμε ... καλή αντάμωση
peace man ok, 7 η ώρα.
Ναι καλύτερα είναι στις 7.
Καλό ταξίδι να έχεις αύριο κρινο.Με το καλό να μας έρθεις. :)
Quote:
Originally posted by Dalia
Καλό ταξίδι να έχετε αύριο κρινο.Με το καλό να μας έρθετε :)
Ποίοι είναι οι άλλοι ; :)Quote:
Originally posted by krino
Καλό ταξίδι να έχετε αύριο κρινο.Με το καλό να μας έρθετε :)
αν μελετησεις το θρεντ θα δεις οτι εχουμε δηλωσει αφιξη προς σαλονικα απο αθενς,
εγω και η λιμπερ.
Θα ειμαστε Σαλονικα γυρω στις 4 το απογευμα σαββατου.
Απο κει και περα, οποιος αλλος θελει ας προσελθει.
7 θα είμαι εκει. Σε περίπτωση που αργήσω λιγάκι (ελπίζω όχι), θα τηλεφωνήσω ή στον κρίνο ή στο ραψωδό για να μάθω σε ποιο καφε καθήσατε.
Α ok!Δεν ήξερα ότι τελικά θα έρθει και η liber.Ωραία!!! :)
Η Σαλονίκη έσκισε ξανά : )
Ήταν μια φανταστική εμπειρία, εκτός του ότι γνώρισα 6 υπέροχους ανθρώπους ,αυτή η αίσθηση σαν να γνωριζόμασταν από παλιά , δημιούργησε ένα κλήμα τόσο φιλικό και ευχάριστο
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί .Είμαι κατενθουσιασμένος :)
Συμφωνώ και επαυξάνω!
Να στε καλά, παιδιά :):):)
Χάρηκα ειλικρινά για τη συνάντηση
παρα πολυ ευχαριστα ηταν:)
Ωραίοι οι Σαλονικιοί!!! Δώστε κανένα στοιχείο παραπάνω να ζηλέψουμε... Ποιοί ήσασταν , πού πήγατε???
7 χαρακτήρες .., 7 προσωπικότητες... 7 αγωνιστές ... 7 διαφορετικής ιστορίες ... βγαλμένες από κάποιο άγραφο βιβλίο του Γιαλόμ.
Από τη μια ο προσωπικός αγώνας, και από την άλλη η αισιοδοξία και ο θαυμασμός γι’ αυτούς τους αγωνιστές της ζωής, ήρθαν και έδεσαν δίνοντας την αίσθηση ότι κάτι ξεχωριστό και σπάνιο εξελισσόταν...
Στο μαγαζί που καθίσαμε (στην Αριστοτέλους) παρόλο την έντονη μουσική και τις χορεύτριες, ήταν τέτοια η απορρόφηση από την κουβέντα που από ένα σημείο και μετά σαν να μην υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από μας. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία...
Έτσι όπως το είπες μου θύμισες τη ταινία \"και οι 7 ήταν υπέροχοι\"...¨:)))))
Δεν ξέρω εάν ήταν και οι 7 καθώς ο έβδομος ήμουνα εγώ, πάντως οι 6 ήταν όντος υπέροχοι :) :) :)Quote:
Originally posted by GreenPeyote
Έτσι όπως το είπες μου θύμισες τη ταινία \"και οι 7 ήταν υπέροχοι\"...¨:)))))
Τελικά ποιοί ήσασταν ή το κρατάτε μυστικο??? :PP
Όντως 7 διαφορετικές Γιαλομικές ιστορίες.....Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από εμάς όταν αυτό που ζούμε το ζούμε με όλη την έννοια....Τότε αισθάνεσαι το σύμπαν να σου ανήκει και ας μην έχεις μανία όπως ο Raps.....ή μας μετέφερε λίγο από αυτή χτες;;;Τα λόγια είναι περιττά όταν υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα....Απλά είμαι ευγνώμων για τις ώρες που περάσαμε...Quote:
Originally posted by Thessalo
7 χαρακτήρες .., 7 προσωπικότητες... 7 αγωνιστές ... 7 διαφορετικής ιστορίες ... βγαλμένες από κάποιο άγραφο βιβλίο του Γιαλόμ.
Από τη μια ο προσωπικός αγώνας, και από την άλλη η αισιοδοξία και ο θαυμασμός γι’ αυτούς τους αγωνιστές της ζωής, ήρθαν και έδεσαν δίνοντας την αίσθηση ότι κάτι ξεχωριστό και σπάνιο εξελισσόταν...
Στο μαγαζί που καθίσαμε (στην Αριστοτέλους) παρόλο την έντονη μουσική και τις χορεύτριες, ήταν τέτοια η απορρόφηση από την κουβέντα που από ένα σημείο και μετά σαν να μην υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από μας. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία...
\"ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ;ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.\"
\"ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ\"
xaxaxaxxa Σαν δεν ντρέπεσαι λέω γω χαχαχαχα Lef μπήχτη για σένα ήταν αυτο :Ρ
xaχαχαχα ολα τα λεφτ\'α αυτό το τελευταίο!!!!
Κάτι σαν μία μεγάλη παρτούζα δλδ...:oQuote:
Originally posted by Kassi
Όντως 7 διαφορετικές Γιαλομικές ιστορίες.....Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από εμάς όταν αυτό που ζούμε το ζούμε με όλη την έννοια....Τότε αισθάνεσαι το σύμπαν να σου ανήκει και ας μην έχεις μανία όπως ο Raps.....ή μας μετέφερε λίγο από αυτή χτες;;;Τα λόγια είναι περιττά όταν υπάρχουν τόσο έντονα συναισθήματα....Απλά είμαι ευγνώμων για τις ώρες που περάσαμε...Quote:
\"ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ;ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.\"
\"ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ\"
Μολις εφτασα αθηνα,
με κουρασε το τρενακι αλλα τελικα η κουραση ηταν το λιγοτερο,
μιας και παραβρεθηκα σε μια απροσμενη καλη συναντηση.
Θα ηθελα απο μεριας μου να ευχαριστησω ολα τα παιδια που κανανε το κοπο
να ξεπερασουν οτι φοβιες ειχαν η ανεβαλαν δουλειες τους για να βρεθουμε για ενα καφεδακι.
Τους ευχαριστω γιατι απεδειξαν οτι πισω απο τις οθονες μπορει να κρυβονται υπεροχοι ανθρωποι.
Το πιο μεγαλο μου ευχαριστω ομως το δινω στον ICO, ο οποιος τελευταια στιγμη ειχε καποιες αναστολες στο να ερθει αν και ξεκινησε για να ερθει να μας βρει.
Το λεω αυτο γιατι το μισο βημα που εκανε ειναι η μεγαλη αρχη για να το κανει ολοκληρο.
Φιλε μου ICO να σαι καλα εκει που εισαι, εγω αισθανομαι σαν να τα ειπαμε κιολας.....
Να στε καλα παιδια και ελπιζω πια να κανετε και που και που τις δικες σας συναντησεις.
:)
Εντάξει εμένα έτσι μου μοιάζει... Δεν το είπα για κακό...απεναντίας!!!!Quote:
ΟΧΙ ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩQuote:
Originally posted by GreenPeyote
Κάτι σαν μία μεγάλη παρτούζα δλδ...:o
μια χαρά πήγε μία ακόμα συνάντηση...μέχρι την επόμενη βέβαια που θα πάει ακόμα καλλίτερα...;-)
και όσοι δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας, τους περιμένουμε την επόμενη φορά!
Θέλω και εγώ από μεριά μου να ευχαριστήσω τον κρίνο γιατί προσφέρθηκε να έρθει πίσω να με πάρει αλλά έφαγα μεγάλη φρίκη.Πέρασα πανικό και έκανα πίσω.Δίνω το λόγο μου ότι θα κάνω προσπάθειες να καταφέρω να βρεθώ σε μία άλλη συνάντηση.Να είστε όλοι καλά.Πραγματικά αν ήμουνα καλά θα ερχόμουνα.Η μάλλον θα συνέχιζα γιατί έφτασα στο σημείο του ραντεβού αλλά δεν ήμουνα σε θέση να περπατήσω και να κάτσω πολλή ώρα.
:p :)
Η συνάντηση για εμένα ήταν αποτυχία. Δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή με κανένα όπως θα γούσταρα, η επιλογή του μαγαζιού έγινε με βάση τα ξέκωλα που υπήρχαν και θα έδιναν το σχετικό \"χαιλίκι\", και σε συνδυασμό με την αποκρουστικότατη μουσική - \" ξέκωλη \" κι αυτή - έκαναν την επαφή κάτι περισσότερο από αδύνατη. Δεν χάρηκα ούτε την ιμάτζιν, ήμουν αλλού όταν μιλούσε, συγγνώμη της ζητώ που δεν μπόρεσα να επιβληθώ στον εαυτό μου, ούτε κανένα άλλο. Κατά τα άλλα, είμαστε όλοι 7 άγνωστοι που ήρθαν με προσδοκίες να πούν πέντε πράγματα σημαντικά για τους εαυτούς τους, και αυτό για πολλούς λόγους στάθηκε αδύνατο. Απ τη θλίψη μου βρέθηκα αθέλητα σε άλλες παραλίες , κι αυτό μ έκανε να συγκινηθώ απίστευτα.....
Φιλε Liberchild, σημασια εχει οτι προσπαθησες!!! Εαν το ηξερα κι εγω νωριτερα, θα ερχομουν στανταρντ να σας συναντησω ολους !!!
Καλη δυναμη και καλη συνεχεια σε ολους. Και να ξερετε οτι οι \"δοκιμασιες\" ειναι για τους ανθρωπους!!!
Εγώ σας είπα να πάμε να καθίσουμε παραέξω αλλά δεν σηκώθηκε κανείς . Πάντως λυπάμαι που αισθανόσουν έτσι , παρόλο που μαζί κουβεντιάσαμε αρκετά.Quote:
Originally posted by liberchild
Η συνάντηση για εμένα ήταν αποτυχία. Δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή με κανένα όπως θα γούσταρα, η επιλογή του μαγαζιού έγινε με βάση τα ξέκωλα που υπήρχαν και θα έδιναν το σχετικό \"χαιλίκι\", και σε συνδυασμό με την αποκρουστικότατη μουσική - \" ξέκωλη \" κι αυτή - έκαναν την επαφή κάτι περισσότερο από αδύνατη. Δεν χάρηκα ούτε την ιμάτζιν, ήμουν αλλού όταν μιλούσε, συγγνώμη της ζητώ που δεν μπόρεσα να επιβληθώ στον εαυτό μου, ούτε κανένα άλλο. Κατά τα άλλα, είμαστε όλοι 7 άγνωστοι που ήρθαν με προσδοκίες να πούν πέντε πράγματα σημαντικά για τους εαυτούς τους, και αυτό για πολλούς λόγους στάθηκε αδύνατο. Απ τη θλίψη μου βρέθηκα αθέλητα σε άλλες παραλίες , κι αυτό μ έκανε να συγκινηθώ απίστευτα.....
Το ίδιο έχω νιώσει άπειρες φορές σε συναντήσεις... Πάντως θέλει θάρρος να το παραδεχτείς!Quote:
Originally posted by liberchild
Ειναι γεγονος οτι το μερος που κατσαμε ηταν ακαταλληλο για να εχεις ανεση στη συζητηση.
Προσωπικα απο αφελεια θεωρησα οτι θα ειχαμε ησυχια, αλλα η αγνοια μου για το τι βιολι βαρανε οι θεσσαλονικιωτικες καφετεριες δεν βοηθησε στο να εχω σωστη αποψη στο που να κατσουμε.
Παρολα αυτα προτιμω να βλεπω το ποτηρι μισογεματο παρα μισοαδειο.
Θεωρω το οτι καταφεραμε να μαζευτουμε και να βρεθουμε προσωπο με προσωπο σαν ενα σημαντικο καταρχην γεγονος.
Πιστεψε με οτι και εγω μεχρι να φτασω την ημερα του ραντεβου ειχα 1002 δυσκολιες (οχι ψυχολογικου ειδους αλλα δεν εχει σημασια).
Απο μεριας μου ειμαι σχετικα ικανοποιημενος και ειμαι σιγουρος οτι με καλυτερη προετοιμασια μπορειτε εκει πανω να κανετε καλυτερες συναντησεις.
Σιγουρα να βρεθει ενας χωρος που να βοηθα να συζητησει κανεις χαλαρα και να μην νιωθει αβολα σε καθε περιπτωση.
Λιγη προετοιμασια χρειαζεται και ολα θα γινουν μια χαρα.
Το ζητουμενο ειναι αν θελει καποιος να κανει κατι τετοιο η οχι και νομιζω εκει ειναι η κουβεντα.
Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί σε προηγούμενες συναντήσεις του φόρουμ, τι επίπεδο προσέγγισης και ψυχικής επαφής επιτεύχθηκε, ΄για μένα όμως η άυτή η συνάντηση ήταν παραπάνω απο ικανοποιητική. Γνώρισα ανθρώπους σαν και μένα, με τα καλά και τα στραβά τους, συμπαθέστατους, με το θάρρος της φέις του φέις έκθεσης των προβλημάτων τους σε μια μεγάλη παρέα.
Ένιωσα άνετα. Μίλησα, άκουσα, κάποιες φορές γέλασα. Τι παραπάνω μπορεί να προσδοκά κανείς απο μια συνάντηση αγνώστων, απο μια ανομοιογενή παρέα? Που, μεταξύ μας, δεν την εισέπραξα καν αυτή την ανομοιογένεια...
Η μουσική ήταν δυνατη, δεκτόν. Το \"ξέκωλη\" δεν το κατάλαβα, εκτός αν το μαγαζί άλλαξε ύφος αφού έφυγα.
Συγνώμη μη ζητάς λίμπερ, το \"αλλού\" σου μου θύμισε τα νιάτα μου ;)
Όταν ξανανεβείτε Θεσσαλονίκη (ή κατεβώ εγώ Αθήνα, που το κάνω δυο-τρείς φορές το χρόνο) θα χαρώ να τα πούμε διεξοδικότερα και καλύτερα.
Δεν ξέρω παιδιά αλλά και εγώ το καταχάρηκα , και προσωπικά μπόρεσα να μιλήσω με όλους , άλλωστε η Έλλη Στάη ( KASSI ) έκανε εκπληκτική δουλεία :) ... άλλο που όρμηξε στον \'\'άλλον\'\' μετά χαχαχα... και μας έκανε όλους πέρα ( την συνέχεια δεν την ξέρω :Ρ )
Δεν ξέρω αν το νιώσατε αλλά υπήρχε μια θετική αύρα κάτι που μας έκανε να νιώσουμε άνετα παρόλο που αυτά που κουβεντιάζαμε δεν ήταν και ότι πιο ευχαριστώ. Τλπ προσωπικά θα ήθελα σίγουρα να ξανά βρεθώ με τα παιδιά ...
Επίσης, μια και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία απο τέτοιες συναντ\'ησεις, μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο λάθος εξωτερική εικόνα είχε φτιάξει το μυαλό μου για μερικούς απο σας!! πχ τον κρίνο τον φανταζόμουν με σωσιβιάκια στη μ\'εση και γκρίζο-άσπρο σπαστό μαλλί!!
Όχι για να σας κομπλιμεντάρω, αλλά όλοι σας έισαστε ανώτεροι των εικόνων της φαντασίας μου ;)
πως??Quote:
Originally posted by imagine
πχ τον κρίνο τον φανταζόμουν με σωσιβιάκια στη μ\'εση και γκρίζο-άσπρο σπαστό μαλλί!!
ακου σωσιβιο και ασπρο μαλλι....
:(
Παιδιά μου το είπατε..Ανακρίτρια έπρεπε να γίνω.....Από μικρή βασικά χεχε μου το έλεγαν....Πάντως ήσασταν και εσείς πολύ θετικά άτομα και όχι τίποτα τυχάρπαστοι που περνάνε έτσι την ώρα τους στο Νετ...Από τα λίγα που είδα διέκρινα επίπεδο...Γι\'αυτό Thessalo μη μας ευχαριστείς...Αυτό που πήρες σαν feedback το έδωσες κιόλας.....Μια συνάντηση δεν μπορεί να είναι προγραμματισμένα καλή ή κακή.....Μια συνάντηση δεν είναι μια στημένη σκηνή μιας ταινίας....Έτσι είναι η ζωή.....Με ποικιλίες....και ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!!
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ...ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙ\'ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΤΕ...