Γειά σε όλους! κορίτσια και αγόρια βλέπω όλα σας τα μυνήματα και ευχαριστώ πολύ! θα απαντήσω σε οτι θέλετε! λοιπόν ας γράψω την εμπειρία μου! Πριν όμως θέλω να τονίσω οτι η δική μου εμπειρία μπορεί να είναι μέσα στο 5% των γκαντέμιδων και δεν θα ήθελα να βάλω κανέναν σε σκέψεις αρνητικές κλπ είτε για την επέμβαση είτε για το team.
14/06 κάνω τα προεγχηριτικά. όλοι πολύ καλοί και ευγενικοί. όλα καλά και το μεσημέρι πάω σπίτι μου. Δεν βλέπω ΚΑΘΟΛΟΥ το γιατρό μου.
Παρασκευή μπαίνω στο παράρτημα του Ιπποκρατείου και κάνω την επέμβαση. Ξυπνάω με ένα σωληνάκι στη μύτη και αρκετό πόνο. Με πάνε στο δωμάτιο όπου σιγά σιγά συνέρχομαι. Κατά το απόγευμα φέυγει και το σωληνάκι. Σάββατο όλα πάνε καλά αλλά ξαφνικά με πιάνει ΤΡΕΛΟΣ πόνος σε όλη την αριστερή πλευρά του κορμού. (στήθος, πλευρά, ωμοπλάτη κλπ). οι γιατροί μου λένε οτι δεν είναι τίποτα και με τρελένουν στα παυσίπονα. Κυριακή κάπως καλύτερα αλλά ο πόνος, πόνος.
Τη Δευτέρα περνάει και ο γιατρός μου για 2 λεπτά και μου λέει "άντε βγαίνεις σήμερα!" "Τι βγαίνω γιατρέ του λέω..ΠΟΝΑΩ... " α, καλά μου λέει. ας κάνουμε ένα υπέρηχο, διάβαση (με απαίσιο σκιαγραφικό) και μια πλάκα θώρακος".
τα εργαστήρια είναι στο κεντρικό κτήριο και η τραυματιοφορέας δεν βλέπει οτι έχει έρθει ασθενοφόρο για να με μεταφέρει και με πάει με τα ΠΟΔΙΑ. ναι! διέσχισα τη Β.Σοφίας με τα νυχτικά, την πεταλούσα στο χέρι και πασουμάκι με παγιέτες! αξέχαστη εμπειρία. της ρίχουν όλοι κάτι ΧΠ όταν κατάλαβαν τι έγινε αλλά αυτή τους έγραψε στα ........ της.
κάνω τις εξετάσεις αλλά δεν βλέπουν κάτι. εγώ ακόμα να πονάω. εν τω μεταξύ κάθε φορά που μου έβαζαν πεταλούδα να βουλώνει η φλέβα και να με χιλιοτρυπάνε για να βρουν αλλού. χτυπάω και ένα πυρετό 38 και τους κάνω να ψάχνονται.
Τετάρτη κάνω αξονική (αυτή τη φορά με πήγαν με το ασθενοφόρο). πίνω το απίσιο σκιαγαφικό. το βγάζω όλο λίγο πριν το τέλος. ξαναπίνω λίγο και στα μισά της εξέτασης κολάει ο αξονικός και με σέρνουν έξω. τον φτιάχνουν και ξαναπίνω το απαίσιο υγρό. τελειώνω και γυρνάω πίσω.
περιττό να σας πω οτι όλες τις μέρες ψυχολογία σκατά, να μη θέλω να φάω και να πιω τίποτα. να είμαι μόνο με τσάι και λίγο νερό. (απο τη 4η μέρα και μετά).Την Πέμπτη ξανά 38 πυρετό. (τους απέδωσαν στις φλέβες που βούλωναν).
βγαίνουν τα αποτελέσματα. υγρό στο πνεύμονα και αιμάτωμα στο συκώτι.
Το υγρό ακόμα δεν μου έχουν πει ξεκάθαρα απο τι έγινε αν και κάποιοι απο τις δεκάδες ειδικευομένων που με είδαν μου σφήριξαν ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. άλλος είπε οτι δεν σηκώθηκα αμέσως και έπαθα λοίμωξη. μαλακίες. στις 3 ώρες είμουν όρθια και έκανα μπαλάκια.
Για το αιμάτωμα μου είπαν οτι κάποια λαβίδα ή άγκιστρο με χτύπησε κατά την ώρα της επέμβασης και πως θα απορροφηθεί απο τον οργανισμό.
Απο εκείνη την ώρα ΤΡΕΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. τα ούρα μου, ο ιδρώτας μου, η ανάσα μου όλα με την ίδια μυρωδιά. και κόσμος να μπαίνει στο δωμάτιο και να φεύγει έτοιμος την άλλη μέρα. ευτυχώς έπεσα σε καλές περιπτώσεις.
εγώ σκατά και πάλι. να μη με χωράει ο τόπος. η μεγάλη μου κόρη να μη θέλει να μου μιλήσει στο τηλέφωνο γιατί νόμιζε οτι την παράτησα και κανείς να μη μου λέει τίποτα. όλο σήμερα-αύριο μου έλεγαν, και ο γιατρός μου άφαντος.έκλαιγα συνέχεια. και μονίμως δέκατα. Πλέον να μην έχω φλέβα και να μη μπορούν να πάρουν αίμα. Πάντως ΟΛΕΣ οι κοπέλες στον όροφο και 2-3 ειδικευόμενοι άψογοι. 2-3 μέρες πριν βγω εκδηλώνω και μύκητες στην ευαίσθητη περιοχή απο την σντιβίωση με τσούξιμο κατά την ούρηση.
Τέλος πάντων πέρασαν οι 13 μέρες και επιτέλους βγήκα. πέρασα όλο το στάδιο των υγρών μέσα οπότε τώρα είμαι στα αλεσμένα. το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι μπορώ να πιω ένα ποτήρι χυμό σε 15 λεπτά χωρίς να νιώθω φούσκωμα ή πόνο και ένα γιαούρτι σε 25 λεπτά επίσης άνετα. ΓΙΑΤΙ????????????.Ρε παιδιά πείτε μου αν το έχει κι άλλος αυτό. φοβάμαι μη μου άφησαν παραπάνω στομάχι απο 120ml. μόνο το νερό με ζορίζει.
τώρα παίρνω ένα χάπι κάθε πρωί και βράδυ για το στομάχι για ένα μήνα και κάνω και τις αντιθρωμβωτικές ενέσεις μόνη μου για 15 μέρες. (τις άλλες 15 τις έφαγα στο νοσοκομείο).και ενδοκολπικά υπόθετα για τους μύκητες. Αυτάάάάάάά.........
Ελπίζω ύστερα απο όλα αυτά να βγεί και κάτι καλό γιατί δεν τα έπαιξα μόνο εγώ, αλλά και τα παιδιά μου, ο άντρας μου, οι γονείς μου που έτρεχαν για όλους και όλα 13 μέρες, η αδερφούλα μου που ξεχύντησε μαζί μου δέκα μέρες κλπ κλπ κλπ
ουφ.τα είπα και ηρέμισα!περιμένω απάντηση στο ερώτημά μου!
α! και ο γιατρός μου δεν μου έχει πει τι εξετάσεις πρέπει να κάνω και πότε να ξαναπάω! θα πάρω τη γραμματέα να μάθω!