Quote:
Originally posted by pink_90
Να σου πω μια συμβουλή αν θες με ακούς αν θες την απορρίπτεις εννοείται... Μη περιμένεις από τον οργανισμό σου να λειτουργεί σαν κομπιουτεράκι γιατί είναι λογικό να απογοητεύεσαι. Άσε το πράγμα να κυλήσει κ μη δίνεις σημασία στους αριθμούς, θα δεις τότε πως θα απελευθερωθείς κ δε θα σε νοιάζει πλέον... τότε είναι που θα σου γίνει κ τρόπος ζωής η διατροφή κ η άσκηση. Πολλές φορές αλλάζει τόσο το σώμα μας κ ας μη φαίνεται στη ζυγαριά, φαίνεται όμως στον καθρέφτη, στα ρούχα στις φωτογραφίες. Μάθε να βασίζεις την εικόνα σου λοιπόν σε αυτά κ όχι στα νούμερα. Είναι απλά μια ένδειξη που επηρεάζεται από τόσους αναρίθμητους παράγοντες. Δε μπορείς να πεις "α θα φάω αυτό, θα κάνω εκείνη την άσκηση, θα είμαι σε αυτή τη μέρα του κύκλου, θα έχω πιει τόσο νερό θα έχω πάει τόσες φορές τουαλέτα και άρα θε με δείξει τόσο". Μπορεί να γίνομαι υπερβολική απλά κάθε οργανισμός έχει τους ρυθμούς του, αντιδράει διαφορετικά, ακόμα κ οργανισμός ο δικός μας αλλάζει από καιρό σε καιρό. Όλα αυτά στα λέω γιατί θα ήθελα κ μένα να μου τα πει κάποιος όταν πελάγωνα με τις ενδείξεις της ζυγαριάς που κολλούσε κ κυριολεκτικά τρελαινόμουν!! Φιλικά πάντα!! :)
pink εχεις απολυτο δικιο... είναι πράματα που ξέρω και γω πολύ καλά αλλά ώρες ώρες ακόμη χρειάζομαι υπενθύμιση και ενίοτε μερικές "σφαλιάρες" για να συνερχομαί ... ευχαριστώ πολύ!