-
Irene, για να δούμε αν θα συνεχιστεί... :)
Σκάρλετ, μια χαρά μού φαίνονται αυτά που τρως- αν μου επιτρέπεις λίγη κριτική, μόνο η κρέμα και το ζελέ ίσως δεν είναι το ιδανικό σνακ (τεχνητές τροφές με συντηρητικά ετσέτερα και ζάχαρη)- ίσως ένα φρουτάκι θα ήταν καλύτερο- αλλά απ' την άλλη, αν περιοριστείς σ' αυτά και τηρήσεις το πρόγραμμά σου χωρίς να νιώθεις στέρηση και πείνα, εγώ μαζί σου!!! :thumbup:
-
αχ, τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες ...
-
Είναι η light εκδοχές τους ^_^ Το ζελε δεν έχει ιχνως ζαχαρής, και η κρέμα είναι γαλακτοκομικό όποτε είμαι οκ. Είναι διατροφή διαιτολόγου.
-
Επίσης συνήθως οι εξτρα 200 θερμίδες που τρώω είναι φρούτα, και απλά δεν μου πήγαινε καρδιά να κόψω φαγητό σημερα αχαχαχαχ
-
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
1 ροδάκινο (60)
Μεσημεριανό: 1 σάντουιτς με γαλοπούλα (468)
Βραδινό: 1 μερ. κοτόπουλο με πατάτες τηγανητές και σαλάτα (750)
Σύνολο: 1298 Kcal
Το βραδινό ήταν μεριδάρα εστιατορίου, βαρέθηκα (ή μάλλον φοβήθηκα!) να την ζυγίσω αλλά την υπολόγισα περίπου διπλή από την ποσότητα που αναφέρει ως "μερίδα" ο θερμιδομετρητής.
Καλό σας βράδυ!
-
...συν αυτά που καθομολόγησα στο "φαγητό της μαμάς" :P
-
17η ημέρα- καλημέρα!
-1,8 κιλά από χθες.
Σήμερα: 1100 Kcal.
-
Μια χαρά σου βγήκε συνολικά όμως :)
-
Ναι, είμαι... συγκρατημένα αισιόδοξη όσον αφορά τις απώλειές μου :smilegrin:
-
Καλημέρα!
Αναφορούλα χθεσινή – Τρίτης:
- 1π γάλα + 1 ακτινίδιο + 1φ ψωμί του τοστ + 1φ τυρί χλ
- 85γρ σταφύλι + 40γρ κριτσίνια
- 170γρ πεπόνι + 30γρ κριτσίνια (αντί για ψωμί το μεσημέρι)
- 180γρ ρεβίθια + 1φλ σαλάτα
- 1 αραβική πίτα + ½ ντομάτα + 1 κοτοσουβλάκι
SofiaSpaghetti ... δε πεινούσες μόνο με αυτά; μπράβο για την απόλεια! <3
-
Πραγματικά -1,8 σε μια μέρα είναι θαυμα!! Μηπως σου εφυγε η περίοδος και γι αυτό τόσο μεγάλη απώλεια;;
Εγω σημερα εφαγα και σκοπεύω να φάω τα εξής
Πρωινό: 1 τοστ, 1 ποτήρι γάλα, 1 μπανάνα
Δεκατιανό: 1 ποτήρι γάλα
Μεσημεριανό: 1 σαλάτα, 1 αυγό βρστό, 1 τοστ
Απογευματινο: 100 γρ σπανακόπιτα, 1 ροδάκινο
Βραδυνό: 2 καλαμάκια κοτόπουλο, 1 πιτα
Συνολο: 1550
Αν σας κάνουν εντύπωση τα πολλά γαλακτοκομικα είναι επειδη έχω ελλειψη ασβεστίου :-) Επειδη έχω δυσανεξία στην λακτόζη τόσα χρόνια απλά τα είχα καταργήσει.....πλέον που πάω σε διαιτολόγο με έχει ξετινάξει σε κατάλληλα για μένα γαλακτοκομικά για να σωσουμε λιγάκι την κατάσταση ^_^ χιχι
-
για αυτή τη σπανακόπιτα σου ...λιποθυμώ επι τόπου!!!!
-
αχαχχα ναι κι εγώ της έχω μεγάλη αγάπη!!! Γι αυτο και την τρώω όσο συχνά μπορώ γιατι σπανάκι+φέτα=θαυμα για μενα, που έχω και ελλειψη σιδήρου πέρα απο ασβεστίου :D Γενικά πάντως αν ψάξεις θα βρεις συνταγες για light σπανακόπιτες που μπορείς να τις εντάξεις στο διατροφολόγιο σου! Κι είναι ένα ΠΟΛΥ θρεπτικό γεύμα! Η συγκεκριμένη που τρώω εγώ έχει 200 θερμίδες στα 100 γραμμάρια! Μια χαρά δηλαδή :-D
-
Σε χορταίνει δηλαδή;
Γιατί και εμένα μου έχει γλυκό (τύπου 1 σοκοφρετάκι) αλλά επειδή μετά κόβει λόρδα, προτιμώ 1φ ψωμί με μέλι να με κρατήσει κιόλας :spin:
:spin::spin:
-
Καλέ ναι! 100 γρ είναι μπόλικο πράγμα :P Ασε που αν δεν ειναι για σνακ κι είναι για μεσημεριανό τα γραμμάρια γίνονται 200 και μαζί με την σαλάτα κάνουν το στομαχάκι μου να χοροπηδά απο ευχαρίστηση ^_^ Για σνακ όμως τα 100 γρ είναι υπεραρκετα!
Εμενα για γλυκο μου έχει ψωμί με μερέντα ή μια μίνι σοκολατίτσα. Γενικά τα σνακ, τα απογευματινά, μου τα έχουν γυρω στις 200 θερμίδες, ένω το σνακ το δεκατιανό στις 100 :(
Και ναι με αυτη την δίαιτα είχα καταφερει να χάσω σε ένα μηνα 8 κιλα :P Μετα βέβαια τα πράγματα πηραν τον κατηφορο λόγο θεμάτων υγείας, αλλά τώρα έχουμε επανέλθει πανηγυρικά :-D
-
Έτσι έτσι!!!!
Πανηγυρικά και δυναμικά!
Στη συντήρηση είναι τελικά το κλειδί!
-
ΓΕΙΑ ΣΑς,τι κανετε?????ακομα να παω στα 69,9,,,,,,,,,,,,και
ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ που παντα παθαινω,,,,,,,,,,,,,,,,,,
καθε φορα που παω να την πεσω την ρημαδα την δεκαδα κατι παθαινω,,,τι καρμποναρες σχεδον 2 πιατα κατεβασα....ψωμακια,και 2 καταιφια:o:eureka::eureka::eureka::eureka: :eureka::eureka::eureka::eureka:
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχ
-
γειά σου!είμαι νέο μέλος!έχεις σκεφτεί οτι μπορεί να κάνεις λάθος δίατροφή?οτι μπορεί να έχεις ρίξει τον μεταβολισμό σου?
να μην φταις δηλαδή εσύ που σπας την δίαιτα αλλά η δίαιτα να είναι λάθος κ γιαυτό να μην αντέχεις
-
μπα,,οποια διαιτα κ αν κανω παντα ετσι κανω...............
-
έχεις πάει σε διατροφολόγο?
-
Έλενα, τουλάχιστον πέρασες καλά! Κανταϊφια και καρμπονάρες, ζήτω τιμημένε υδατάνθρακα!!!:smilegrin:
Ιρένε, όχι, χθες καθόλου πείνα, από λαιμαργία έφαγα τα ζυμαρικά (3 πηρουνιές)!
Σκάρλετ, ναι, υποθέτω ότι είναι οι κατακρατήσεις των προηγούμενων ημερών που χάνονται τώρα πάλι... Αυτή τη δίαιτά σου με τα 8 κιλά το μήνα τη θέλω κι εγω!!!:yes:
Σήμερα είχα μετακόμιση- αυτή είναι άσκηση- να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες φορτωμένη και διάφοροι κούκλοι μεταφορείς να σε ρωτάνε συνεχεια αν κουραστηκες ετσετερα :smilegrin:
Ζηλιαρομπομπίκα καλωσήρθες! :)
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 ποτ. φρουτόκρεμα (110)
Μεσημεριανό: 2 αυγά βραστά (160)
1 ντομάτα (35)
6 σύκα (288)
Βραδινό: 1 μερ. ζυμαρικά με τυρί (509)
1 ποτ. χυμός πορτοκάλι (92)
Σύνολο: 1194 Kcal
Δεν είμαι περήφανη για τα ζυμαρικά, ειδικά το βράδυ... αλλά από χθες τα ήθελα- τουλάχιστον δεν ξέφυγα με την ποσότητα και ως εκ τούτου ούτε με τις σημερινές μου θερμίδες :)
Καλό σας βράδυ!
-
γεια σας παιδια.............ντρεπομαι....... ....αν σας πω τι εφαγα...και τι τρωω ακομη..........................σε διατροφολογο δεν εχω παει οχι....ειχα παει παλια κ παλι τα ιδια............απο αυριο λοιπον παλι εδψ,φιλια πολλα
-
Κοίτα, δεν έκανα πλάκα, νομίζω ότι όταν τρώμε (πολύ) που και που, πρέπει να το ευχαριστιόμαστε, όχι να μας πνίγουν οι τύψεις! Αύριο μπορούμε πάντα να ξαναρχίσουμε... :)
-
δεν εχω κ πολλες τυψεις,,εφαγα κ πιτσα,,,
-
-
παω λιγο πισω αλλα τι να κανω..........................
-
18η ημέρα- καλημέρα!
+0,6 κιλά από χθες (δεν απέδωσε το κουβάλημα...) :(
Έλενα ανασυντάσσεσαι και επανέρχεσαι σήμερα δριμυτερη!!!
Για μένα: 800 Kcal.
-
Καλημέρα!
Αναφορά Τετάρτης:
- 1π γάλα + 1 ακτινίδιο + 2κς δημητριακά
- 100γρ σύκα + 6 κάσιους ανάλατα
- 30γρ ψωμί + 1κγ μελοτάχινο
- 30γρ κριτσίνια (αντί ρύζι το μεσημέρι)
- 120γρ μπριζόλα + 1φλ σαλάτα
- Ντάκο: 25γρ παξιμάδι + 1 ντομάτα + 30γρ τυρί χλ + 1κγ λάδι
helena73 … σημασία έχει τουλάχιστον να το ευχαριστήθηκες!!
SofiaSpaghetti … φαίνεται και από το όνομά σου πως έχεις αδυναμία στα μακαρόνια <3
-
Σοφία δυστυχώς ήταν μόνο τον πρώτο μήνα ΧΔ Βεβαια τωρα που επανήλθα κανονικά θα δείξει κι ο δεύτερος :D
Χθες έκανα κι εγώ μαλακία πάντως.....αντι για τα καλαμάκια που σκοπευα να φάω έφαγα 2 τυλιχτά +λίγο κοτόπουλο σουβλας καιπατάτες και ένα παγωτίνι στο καπάκι :( Δεν μπορώ ποτέ να συγκρατηθω γαμώτο όταν βγαίνω εξω :( Σνιφ.....
Σημερα:
Πρωινο: 1 κανταϊφι
Δεκατιανό: 1 ζελεδάκι, 1 μπανάνα
Μεσημεριανο: 1 σαλατα, 2 βραστά αυγά, 1 κ.σ λάδι.
Απογευματινο: 1 ζελέ, 1 μπωλ σταφύλι
Βραδυνο: 1 τοστ, 1 σαλάτα, 1 κ.σ λάδι
Συνολο: 1150 μπας και συνεφέρω λίγο το χθεσινό υπερφαγικό....
-
Scarllet,δεν πειραζει για το χθεσινο ,το εξω τραβαει καλως η κακως,μη πτοησαι συνεχισε ετσι...
-
Το να μην πτοούμαι είναι δυσκολο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω!!!! Εξάλλου είδα και -1 κιλό σημερα οπότε μου ανέβηκε λιγάκι το ηθικό ^_^
-
Μπράβο ρε Σκάρλετ! Μπράβο!!! Επιτέλους 110!!!:thumbup:
Ιρένε το νικ είναι εμπνευσμενο απο την περιφημη ρηση της Σοφουλας της Λορεν: "Everything You See, I Owe to Spaghetti"... :smilegrin:
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 ποτ. φρουτόκρεμα (110)
1 κομ. κολοκυθόπιτα (280)
Μεσημεριανό: 2 αυγά βραστά (160)
1/2 μερ. σαλάτα (76)
1 φέτα ψωμί (73)
Βραδινό: 1 ποτ. χυμός φρούτων (86)
κοτόπουλο ψητό (114)
Σύνολο: 899 Kcal.
Το κουβάλημα σήμερα συνεχίστηκε και οι δουλειές δεν τελειώνουν... Όποιος έχει μετακομίσει το ξέρει...
-
Tnx ^_^
Φρουτοκρεμαααααααααααα!!! *_* ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!! Μου εδωσες ιδέα τωρα :-D
-
-1 σκαρλετ ε???ευγε μπραβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πω ς σας λενε ρε κοριτσια???εγω καπως καλυτερα σημερα.................................
-
19η ημερα- καλημέρα!
+1,9 κιλά από χθες :shocked2:
Πώς γίνεται αυτό;;; Λες να σηκώνομαι τη νύχτα και να τρώω υπνοβατώντας; :smilegrin:
Δεν με νοιάζει- ΠΡΕΠΕΙ να αδυνατίσω οπότε συνεχίζω! :)
Σήμερα: 500 kcal.
-
αχ, εχθές είχαμε ένα θέμα
βραδινό αντί για ντάκο, είχα έξοδο απρογραμμάτιστη, είπα μια μπύρα με λεμόνι, και έφαγα και 10 ανάλατα φιστίκια. όταν γύρισα σπίτι έφαγα 20γρ τυρί + 30γρ παξιμάδι ... ξέφυγα πολύ;
-
Καθόλου δεν ξέφυγες :)
Εγώ παιδιά σημερα ξεφυγα ΠΟΛΥ στο πρωινό....μου έκανε έκπληξη ο καλός μου και με πήγε έξω για πρωινο ^_^
Έφαγα 1 αυγό τηγανητό, 2 λωρίδες bacon, μιση μαραθόπιτα, και μισή τυρόπιτα. Δεν ξερω καν πόσες θερμίδες ήταν όλα αυτά....λέτε να ήταν πάνω απο 600??? Για μεσημεριανό λέω να φάω μια πατατοσαλάτα και το βράδυ μια σαλάτα με κανα καλαμάκι. Και φυσικά να μην πιω τίποτα όταν βγω :(
-
τι ρομαντικός!!! μπράβο του!!!
μια χαρά τα πήγες!
εγώ θα είχα φάει τα πάντα!!!!!
-
οντως πολυ ρομαντικο αυτοοοοοοοοοοοοοοο
-