Μπραβοοο!!!!!!!!!!!!!! Καλοφορετο και καλο καλοκαιριιιιιι!!!!!!!
Λοιπον....εγω 72,800 σήμερα το πρωι...νηστικη και χωρις ρουχα...
Μπραβοοο!!!!!!!!!!!!!! Καλοφορετο και καλο καλοκαιριιιιιι!!!!!!!
Λοιπον....εγω 72,800 σήμερα το πρωι...νηστικη και χωρις ρουχα...
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ! Ououo! εγώ έβαλα αντί να χάσω. από 72 πήγα 72.8
κ δν με πειράζει τόσο αυτό όσο ο η διατροφή μου αυτό το τριβδόμαδο ήταν τουλάχιστον τραγική.
τέσπα. αφού ξεπέρασα το σοκ της αποτυχίας, του να μπω δηλαδή σε ένα διαρκές μουντ σωστής διατροφής ακόμα κ αν δν κάνω δίαιτα, ξεκινάω ξανά την προσπάθεια αυτή την φορά με μπολικη γυμναστική την οποία επίσης έχω παρατήσει
περιμένω το παρτ 3 διαγωνισμό!!!συγχαρητήρια στην εστεμένη όποια κ αν θα είναι!!!!
Kαλημέρα Κορίτσια και ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!!!
Κυρησουμε το τέλος του μινι διαγωνισμού μας...
παρακαλώ δηλώστε απωλειες ή προσλήψεις βάρους ( χα..χα όπως στη δική μου περίπτωση)
για να βγάλουμε νικήτρια του 2ου διαγωνισμού Βικινι...
Μανταμίτσα μου, εχουμε μια ταύτιση να το πω μια τηλεπάθεια να το πω...δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα τις τελευταίες 3 βδομάδες και της "από κρανίο ορμόμενες" χθεσινές μου αποφάσεις....
γυμναστικη, γυμναστική, γυμναστική, 3ωρα και 3αδες...φτου και απο την αρχή....
τι λέτε να κάνουμε και 3ο διαγωνισμό?
Καλημέρες!!!
εδώ πήγα από 66 στα 64.5 σήμερα, δηλαδή απώλεια 2.27% !
Ευχαριστημένη είμαι, και συνεχίζω!
συγχαρητήρια!!!!Muy bien!
από 81.800 στα 80.100 σήμερα.
Συγχαρητήρια στη νικήτρια, όποια και να είναι
Είμαι μέσα για τρίτο γύρο
άσχετο, ξέρει καμμία για την δίαιτα του οκτάωρου?
Kατερινάκι,
τι εννοεις, τι διατροφή που υποστηρίζει ο Σπάρτακος?
τη καθημερινή νηστεία 20.00 με 12.00?
και ότι τρώμε πρωινό στις 12.00 και τελευταίο κύριο και μοναδικό γεύμα μες τη μέρα αργά το απόγεμα...
εχω ακούσει ότι κάνει πολυ καλό στον οργανισμό αλλά μου φαίνεται δύσκολο στην εφαρμογή
ειδικά αν εχεις οικογένεια και παιδιά με άλλους ρυθμούς...
Ναι eve μου, αυτη που περιγραφεις πρεπει να είναι. ποιός είναι ο σπάρτακος?
τρως ότι θέλεις μέσα σε οκτάωρο και μετά 16 ώρες τίποτα. το οκτάωρο το επιλέγουμε εμείς.
Λοιπον, απο 75 κιλά, 72,800.
Μπορει να ακουγεται λιγο, ομως ειμαι χαρουμενη!!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!! <3Quote:
Originally posted by eve30++
για την Sethunya
για όλες μας....
Εγώ σταθερή και σήμερα στα 76,100 Kg,
που σημαίνει -1,5 kg σε 27 μέρες (2% απώλεια βάρους...)
Εννοείται είμαι μέσα για δεύτερο γύρο!
Και προτείνω για πίεση, όλες όσες δηλώσουμε να πρέπει να ζυγιζόμαστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και να γράφουμε εδώ το αποτέλεσμα!
Αν κάποια δεν το κάνει, αποκλεισμός :P Μουαχαχαχα! :spin:
afratoulini δν ακούγεται καθόλου λίγο!!!!!!μπράβω!:roll:
sparrow, έχεις απώλεια -3 κιλα. Νομίζω ότι βρήκαμε τη νικήτρια!!!!Quote:
Originally posted by sparrow
Δευτέρα 30-06-14 ώρα 19:08!είναι γεγονός!είμαι 70!!!:spin:
πήρα και τέλειο πολύχρωμο μαγιώ.Γιουπι!!!
Συγχαρητήρια!!!!
Ο Σπάρτακος συστήνεται σαν φυσικοπαθητικός...Quote:
Originally posted by katerina71
Ναι eve μου, αυτη που περιγραφεις πρεπει να είναι. ποιός είναι ο σπάρτακος?
τρως ότι θέλεις μέσα σε οκτάωρο και μετά 16 ώρες τίποτα. το οκτάωρο το επιλέγουμε εμείς.
είναι ίσως λίγο υπερβολικός αλλά έχει κόσμο που τον ακολουθεί
στο τρόπο διατροφής που περιγράφεις δεν ισχύει το τρώω ότι θέλω μες το οκτάωρο αλλά τρώω πάντα υγειινά.... και το συστήνει και σαν θεραπεία ίασης και αυτοβελτίωσης... τον βρίσκω λίγο ακραίο σε αυτά που λέει γιατί σίγουρα είναι διαφορετικα από ότι ακούμε συνήθως... αυτό είναι το site του http://www.spartacus.gr/ ρίξε μια ματιά....
ΟΚ, σε ευχαριστώ πολύ Eve μου.
Συγχαρητήρια στη γλυκιά sparrow!!!!!
Συγχαρητήρια sparrow!!!!!!!!!!:thumbup::bouncing:
Δε βλέπω όμως συμμετοχές για τον επόμενο γύρο κ στεναχωριέμαι!!!!
sethunya συμφωνώ με το να γράφουμε κάθε μέρα το ζύγι μας, τουλάχιστον αυτές που ζυγιζόμαστε κάθε μέρα.
η δίαιτα του σπάρτακου δν είναι κατάλληλη πάντως για κοπέλες με ορμονικά θέματα(διαβήτη ,πολυκυστικές και θυροειδή) εμείς πρέπει να τρώμε συχνά μικρά γεύματα όλη την ώρα. μόνο έτσι λειτουργεί καλά ο μεταβολισμός μας.
ναι, μανταμ μου, εχεις δικιο απολυτο, το εχω διαπιστωσει και στην πραξη αλλα ειναι πολυ δυσκολο, αν δουλευεις 9-5, δεν μπορω να παιρνω φαγητο στη δουλεια, μου ειναι αβολο πολυ,παιρνω ενα τοστ και φρουτα, κια τρωω αρκετα οταν γυρναω σπιτι και καθομαι μετα στο κρεβατι με την μικρη και βλεπουμε τηλεοραση. ή παιζουμε επιτραπεζια, ή την παω καρατε και ξαναγυρναω στο κρεβατι, δεν μπορω να ξεκουνηθω με τιποτα, εχω "κολλησει" στο κρεβατι αχ αχ.
συμφωνω για επομενο γυρο ιουλίου.
Κορίτσια μου γλυκά,
αν και δεν μου πήγαν καθόλου καλα οι 2 προηγούμενοι γύροι - αν και ηθικος αυτουργός του διαγωνισμού -
λέω να τολμήσουμε το 3η και φαρμακερή...!!!!
ραντεβού στο νέο topic....
Ευχαριστω Μανταμ Σου Σου!!!
Συγχαρητηρια στη νικητρια!!!!!!!!!
Παμε για 30 γυρο!!!!!!!!!!!
συμμετέχω!επειγόντως!!
το 4% του βαρους μου ειναι 3.52 οποτε ειναι εφικτο πιστευω <3 :):):)
Νίκησα??Δεν προλάβαινα να μπω καθόλου!Είμαι 70 αλλά έχω κολήσει από τότε!Από δω και πέρα ό,τι κι αν χάσω θα έχει μπροστά το 6!!!ουαου!!!