Ευχαριστώ! :-)Quote:
Originally posted by Sora
πολλά μπράβο. keep up the good work!
Printable View
Ευχαριστώ! :-)Quote:
πολλά μπράβο. keep up the good work!
Από γυμναστικούλα κάνεις τίποτε Ματζουράνα; Αν όχι ...ξεκίνα! Και φυσικά Μ Π Ρ Α Β Ο για την πειθαρχία σου και το πείσμα σου! :love:
τι να πω βρε Ράνα! Είσαι πρότυπο και σε θαυμάζω για την επιμονή σου και την αναγέννησή σου!
Quote:
Originally posted by Μαρία.
Από γυμναστικούλα κάνεις τίποτε Ματζουράνα; Αν όχι ...ξεκίνα! Και φυσικά Μ Π Ρ Α Β Ο για την πειθαρχία σου και το πείσμα σου! :love:
Κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!Quote:
Originally posted by Mak
τι να πω βρε Ράνα! Είσαι πρότυπο και σε θαυμάζω για την επιμονή σου και την αναγέννησή σου!
Μου δίνετε δύναμη!
Μαρία γυμναστική δεν έχω αρχίσει ακόμα συστηματικά. Κάνω αρκετό περπάτημα και λίγα βαράκια. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω και κολύμπι. Δεν θέλω να ζοριστώ. Θα πάω χαλαρά και ευχάριστα.
Καλημέρα σε όλους!
Αισίως έφτασα στους 11 μήνες!
Συνολική απώλεια: -52,1 kg!
Από 134,5 ---> 82,4 kg!
Όλα πάνε καλά!
:-)
Γειά σου, Ράνα αστέρι! Αυτά είναι!
Πάμε για τον τελευταίο μήνα και αλλάζουμε σε χρόνο μετά...
Μέχρι να μη μετράμε πια κι απλά να γουστάρουμε...
Καλό Ιούλη, μάτια μου!
κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά!
Ρανάκι, συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις, το κάνεις καλά!
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!
Να είστε καλά!
Nadine, όντως μετά τον χρόνο δεν θα μετράω πια! Με το καλό να τον φτάσω!
Καλό μήνα να έχουμε!
πω πω. σχεδόν ένας χρόνος προσπάθειας. πολλά μπράβο!
Ευχαριστώ πολύ! :-)Quote:
πω πω. σχεδόν ένας χρόνος προσπάθειας. πολλά μπράβο!
Καλημέρα!
1η Αυγούστου σήμερα...
1 χρόνος ποιοτικής διατροφής!
1 χρόνος αντιμετώπισης της συναισθηματικής μου υπερφαγίας!
1 χρόνος με κίνηση στην καθημερινότητά μου!
1 χρόνος με πολλή αισιοδοξία, θετική διάθεση και πίστη ότι θα τα καταφέρω!
Το αποτέλεσμα;
Ενεργητικότητα, ζωντάνια, ευεξία, χαρούμενη διάθεση, ανακάλυψη του πραγματικού μου εαυτού, χωρίς το παραμορφωτικό πέπλο της συναισθηματικής υπερφαγίας! Ανακάλυψα την δύναμη που κρύβω μέσα μου! Απέκτησα αυτοπεποίθηση!
Πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά... είχε βέβαια και τις δύσκολές τις στιγμές, οι οποίες όμως μου δίδαξαν πολλά, γι' αυτό τις βλέπω ως δώρο!
1η Αυγούστου 2014 -> 134,5 kg
1η Αυγούστου 2015 -> 80,7 kg
Συνολική μεταβολή του βάρους: -53,8 kg!
Το πιο σημαντικό απ' όλα, είναι ότι με αγαπάω!
Έμαθα ν' αγαπάω τον εαυτό μου! Είναι μοναδικό συναίσθημα!
Τον αγαπάω έτσι ακριβώς όπως είναι, χωρίς όρους και προϋποθέσεις!
Και όσο περνάει ο καιρός, μαθαίνω να τον αγαπάω όλο και περισσότερο!
Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρουμε όλοι μας ν' αγαπήσουμε βαθιά και ολοκληρωτικά τους εαυτούς μας, να πιστέψουμε στην δύναμή μας, ν' αποκτήσουμε θετική και αισιόδοξη στάση και πίστη ότι θα καταφέρουμε ό,τι πραγματικά θελήσουμε!
Να είμαστε όλοι καλά!
;-)
Μαντζουράνα, πωπω.. Περασε ενας χρόνος! Ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι κουκλα.. Μη χασεις αλλα!! Ευχομαι παντα να εχεις τοσο όμορφους καρπούς σε όποια προσπαθεια κ αν κανεις!!
Μαντζουράνα, πωπω.. Περασε ενας χρόνος! Ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι κουκλα.. Μη χασεις αλλα!! Ευχομαι παντα να εχεις τοσο όμορφους καρπούς σε όποια προσπαθεια κ αν κανεις!!
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ !!!
Ρανάκι, με συγκινείς (άλλη μια φορά) και σε χαίρομαι! Μακάρι και εγώ στην ηλικία σου να έκανα το καλό και το δώρο που κάνεις εσύ τώρα στον όμορφο εαυτό σου!
προσκυνώ!
Καλημέρα Ελένη μου!Quote:
Originally posted by eleni1986
Σ' ευχαριστώ πολύ για την όμορφη ευχή σου!
Θα ήθελα να χάσω ακόμα περίπου 10 κιλά.
Βέβαια όπου σταματήσει η ζυγαριά, σταμάτησε!
Θα το δεχτώ ώς το φυσιολογικό μου βάρος!
Καλή επιτυχία και στην δική σου προσπάθεια και σύντομα να φτάσεις τους στόχους σου!
;-)
Καλημέρα!Quote:
Originally posted by baklavas
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΑ !!!
Μπακλαβά μου,
σ' ευχαριστώ
ΠΟΛΥ
ΠΟΛΥ
ΠΟΛΥ !!!
:-D
Καλημέρα Μακ μου!Quote:
Originally posted by Mak
Ρανάκι, με συγκινείς (άλλη μια φορά) και σε χαίρομαι! Μακάρι και εγώ στην ηλικία σου να έκανα το καλό και το δώρο που κάνεις εσύ τώρα στον όμορφο εαυτό σου!
προσκυνώ!
Πραγματικά με τιμούν τα λόγια σου!
Επειδή όμως και εγώ ανάλωσα αρκετό χρόνο σε σκέψεις τύπου "Γιατί να μην άλλαζα οπτική γωνία νωρίτερα; Γιατί να μην αποκτούσα φυσιολογική σχέση με το φαγητό νωρίτερα; Δεν θα έφτανα στο σημείο να ξεχειλώσω τόσο το δέρμα μου... Δεν θα έχανα τα εφηβικά και νεανικά μου χρόνια... Δεν θα στερούμουν τόσα που στερήθηκα εξαιτίας της εμφάνισής μου..."...
...έχω να σου πω ότι όλα αυτά είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και χρειάζεται ΑΜΕΣΑ να τα πετάξουμε από πάνω μας!
Το παρελθόν είναι παρελθόν. Η ζωή είναι ΤΩΡΑ!
Τώρα μπορούμε ν' αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να του χαρίσουμε την υπέροχη ζωή και καθημερινότητα που του αξίζει!
Και σκέψου και το άλλο...
Μήπως ήταν καλό που περάσαμε αυτά που περάσαμε;
Είμαι πεπεισμένη ότι τα γεγονότα που έρχονται στην ζωή μας,
έρχονται για κάποιον λόγο!
Έρχονται για να μας διδάξουν πράγματα!
Και έρχονται πάντα στον σωστό χώρο και χρόνο!
Και μέσα από αυτά μαθαίνουμε πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας!
Μαθαίνουμε πολλά πράγματα για την ζωή και τον εαυτό μας!
Όλες οι δυσκολίες, στο τέλος της ημέρας, είναι δώρα!
Συνεπώς, όσο περνάει ο καιρός, πιστεύω όλο και πιο πολύ ότι ήταν καλό που πέρασα ό,τι πέρασα... γιατί μέσα από την διαδικασία της "αυτο-θεραπείας" μου έμαθα τον πραγματικό μου εαυτό... με αγάπησα... είδα την δύναμη που κρύβω μέσα μου! Και αυτά μπορεί να μην τα ανακάλυπτα αν δεν έρχονταν στην ζωή μου η συναισθηματική υπερφαγία και η παχυσαρκία.
Οπότε, μην επιτρέπεις στις σκέψεις-σκουπίδια να μπαίνουν στο μυαλό σου!
Να νιώθεις πολύ περήφανη για την πορεία σου και να την θεωρείς ευλογία!
Να είσαι καλά!
Υπέροχα νέα!!!
Μπράβο στην οξυδέρκεια και την ωριμότητά σου Μαντζουράνα!
Μακάρι να ήμουν στη θέση σου!
Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες σε ό,τι κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:blush:
:thumbup:
:roll::roll:
Καλημέρα Μέδουσα!Quote:
Originally posted by Medousa
Υπέροχα νέα!!!
Μπράβο στην οξυδέρκεια και την ωριμότητά σου Μαντζουράνα!
Μακάρι να ήμουν στη θέση σου!
Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες σε ό,τι κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:blush:
:thumbup:
:roll::roll:
Ειλικρινά σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!
Καλή επιτυχία και σε σένα!
Όλοι θα τα καταφέρουμε ως το τέλος! Το αξίζουμε!
;-)
Μακάρι να τα καταφέρουμε.. Με πολλη υπομονή κ αισιοδοξία!!
αχ μαντζουράνα ό,τι και να πω είναι λίγο. συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια!
Καλημέρα Σόρα!Quote:
αχ μαντζουράνα ό,τι και να πω είναι λίγο. συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Μπράβο και σε σένα!
Θα τα καταφέρουμε όλοι!
;-)
Εννοείται!!!Quote:
Μακάρι να τα καταφέρουμε.. Με πολλη υπομονή κ αισιοδοξία!!
Όχι "μακάρι"... Θα τα καταφέρουμε! Τέλος!
Ό,τι θέλουμε γίνεται!
Καλή μας επιτυχία!
;-)
ενα μεγαλο μπραβο κ απο εμενα μαντζουρανα! πραγματικα αποτελεις εμπνευση πλεον κ για μενα! περιττο να σου πω οτι με βοηθανε πολυ ολα αυτα που διαβαζω, αλλα εισαι απο τα τοπικ που θα εκτυπωσω κ θα τα διαβαζω τωρα που θα παω διακοπες!!! :smilegrin: :thumbup:
Ιόλη καλησπέρα!
Δεν φαντάζεσαι πόσο με συγκίνησαν τα λόγια σου!!
Πραγματικά σ' ευχαριστώ!
ουυυυυ. το τικεράκι λέει 7!!!!! yay~~~ :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
μπράβο μπράβο μπράβο!. πηγή έμπνευσης λέμε!
Quote:
ουυυυυ. το τικεράκι λέει 7!!!!! yay~~~ :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
μπράβο μπράβο μπράβο!. πηγή έμπνευσης λέμε!
Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
Εύχομαι να το δεις και εσύ σύντομα το 7!!
;-)
Εγώ πότε θα δω το 8? Κορίτσια μπράβο για την αλλαγή!
Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Ιόλη καλησπέρα!
Δεν φαντάζεσαι πόσο με συγκίνησαν τα λόγια σου!!
Πραγματικά σ' ευχαριστώ!
Να'σαι καλα μαντζουρανα μου! αυτο που κανεις ειναι ο στοχος κ μας εμπνεεις οχι μονο επειδη τα καταφερες, αλλα επειδη το μοιραζεσαι μαζι μας κ βοηθας πολλους ανθρωπους που χαθηκαν καπου στη διαδρομη η δεν ξεκινησαν ποτε. :thumbup:
κοριτσάκι, ε ψιτ! θα έρθει και για σένα η στιγμή γιατί το ψάχνεις και το έχεις βάλει στη διαδρομή! Ψηλά το κεφάλι!Quote:
Εγώ πότε θα δω το 8? Κορίτσια μπράβο για την αλλαγή!
Μακ σε ευχαριστώ! Είχα δει και φωτό σου που είχες ανεβάσει, σε ένα θέμα του φόρουμ, πιο παλιά, είσαι πολύ γλυκιά και όμορφη κοπέλα! Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση!
Κοριτσάκι μου πολλά πολλά μπράβο για όλη σου την προσπάθεια!! Μας έβαλες τα γυαλιά :smirk::smirk::smirk:
Όχι, δεν κοιτάζω τα "χρόνια που πήγαν χαμένα". Δεν υπάρχουν τέτοια. Υπάρχουν μόνο τα χρόνια που θα ξεκινήσουν από αυτή εδώ την στιγμή.
Μεγάλη κουβέντα! Πήγαν χαμένα μεν, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.... Η συνειδητοποίηση ενός προβλήματος πίστευα πάντα ότι είναι η μισή λύση του.. Αλλά να το έχουμε όντως συνειδητοποιήσει ότι είναι πρόβλημα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν θέμα με το βάρος τους, είναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους όπως είναι. Κ εγώ πολλές φορές κρυβόμουν πίσω από αυτό, και ήμουν ο εαυτός μου, έλεγα έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω... Αλλά όταν έχεις δει τον εαυτό σου και σου άρεσε και η εικόνα σου είναι πόθος να τον ξαναδείς έτσι.. Εύχομαι να το πετύχω!!
κ γω με τη σειρά μου να σε συγχαρώ είσαι η ωθηση που χρειάζομαι για να ξεκινήσω!!!
οταν/αν τα καταφερω-δεν θελω πολλά καμμια 40αρια κιλα μόνο :bouncy:-
θα σε κάνω εικονισμα!Αγια Μαντζουράνα!
Νένα καλη δυναμη να εχεις!! Να μας γραφεις κ να μας ενημερώνεις!!
Καλησπέρα!Quote:
Originally posted by nena111
κ γω με τη σειρά μου να σε συγχαρώ είσαι η ωθηση που χρειάζομαι για να ξεκινήσω!!!
οταν/αν τα καταφερω-δεν θελω πολλά καμμια 40αρια κιλα μόνο :bouncy:-
θα σε κάνω εικονισμα!Αγια Μαντζουράνα!
Σ' ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου!
Πραγματικά με τιμούν τα λόγια σου!
Τί είναι 40 κιλάκια;; :P
Φεύγουν σαν το νερό, αρκεί ν' αρχίσεις να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις!
Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!
;-)
Απο τη στιγμη, που υπάρχουν ανθρωποι που τα κατάφεραν, ολοι μπορούμε. Αρκει να πεισμώσουμε.
ευχαριστώ πολύ κορίτσια απο το στόμα σας και στου πηρουνιού μου το αυτί! :smilegrin:
να ρωτήσω αν κ συγνώμη αν έχει ξαναγίνει αναφορά ταπεράκια στη δουλειά παίρνετε;
τι βαζετε συνήθως μέσα;σκεφτόμουν δηλαδή κανα καροτάκι σε στικς σαν τον μπαγκς-μπανι!
ποσο μικρό να είναι το ταπεράκι;δαχτυλήθρα;:yes:
πρέπει να δώσω μια χωροταξική διάσταση στη δίαιτα μου!
Καλησπέρα Μπουμπούκι μου!Quote:
Originally posted by mpumpuki
Κοριτσάκι μου πολλά πολλά μπράβο για όλη σου την προσπάθεια!! Μας έβαλες τα γυαλιά :smirk::smirk::smirk:
Σου ζητώ συγνώμη που άργησα ν' απαντήσω, δεν ξέρω πώς έγινε, τώρα είδα το μήνυμά σου αυτό!
Σ' ευχαριστώ πραγματικά πολύ για τα καλά σου λόγια!