[quote]Originally posted by elisa83
Αχ κορίτσια, μην μου μιλάτε για ξεχείλωμα. :) Θέλω να ξεκινήσω μια ελαφριά άσκηση από Σεπτέμβρη (να φύγουν λίγο οι ζέστες). Ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος αλλά 3-4 ώρες την εβδομάδα επιβάλλεται να τις βρω. Είναι και θέμα υγείας πλέον. Είχα αρχίσει και δεν ένιωθα καλά, ήμουν σαν άρρωστη. Και ακόμα είμαι. Πολλά χρόνια, πολλά τα κιλά και με κάποια τρελά σκαμπανεβάσματα. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία Ioli. Δεν είναι μεγάλο το βάρος που έχεις να χάσεις και πιστεύω στο εξάμηνο θα είσαι φιγουρίνι :) Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!
Σ'ευχαριστω πολυ Elisa! Καλη δυναμη κ σε σενα! τωρα εχω 14 κιλα, παλαιοτερα ειχα 20, αλλοτε 10.. παντως παντα ειχα!!! μη σε πτοει ο αριθος. νομιζω οτι πρεπει να κανουμε αυτο που πολυ σωστα ειπαν πιο πανω η μαντζουρανα κ αλλοι συνοδοιποροι, να υιοθετησουμε καποιες υγιεινες συνηθειες, να τις κανουμε τροπο ζωης, να μην το βλεπουμε το ολο ζητημα σαν αγγαρεια, γιατι μετα εννοειται οτι η συνεχεια ειναι προδιαγεγραμμενη... Παμε δυνατα! κ τωρα προς το βραδακι 8 με 9 που δροσιζει λιγακι ειναι οτι πρεπει για εναν περιπατο! κ με μουσικουλα στα αφτια.. γουσταρωωω θυμηθηκα τα νιατα μου!! χαχαχα :yes: