Καλό μήνα και είθε να ανθίσουμε!!!:)
αα δεν είναι δύσκολο να μετρηθείς με μεζούρα!Εγω μετρούσα περιφέρεια στήθος και μέση.Δεν έχει σημασία το σημείο να είναι ακριβώς αρκεί κάθε φορά να μετράς περίπου στο ίδιο!Εντάξει δεν παίρνουμε μέτρα για ρούχα,απλά είναι για σύγκριση!Και πάλι είναι κάτι που βοηθάει εμένα προσωπικά ως μέτρηση γιατί είναι κάτι που το βλέπω άμεσα ενώ η ζυγαριά μου φαίνονται απλά αριθμοί!:Ρ
Δεν νομίζω ότι υποσιτίζομαι,αν και για να πω την αλήθεια ώρες ώρες έτσι νοιώθω...Εκεί που έτρωγα για μεσημεριανό μισό ψωμί με μια πιατάρα φαί,ε όσο να πείς η σαλάτα με κοτόπουλο και μια φετούλα ψωμί μου φαίνεται υποσιτισμός!
Ακολουθώ την διατροφή που μου είχε δώσει ο διατροφολόγος το 2014 όπου και έχασα τα κιλά.Είναι πρωινο-μεσημεριανό-βραδυνο με 2 ενδιάμεσα, φρούτα ή μπάρες.Σαλάτα έχει κάθε μέρα,συνήθως έχω και μια φετα ψωμι το μεσημέρι ή τοστ για βραδυνό ή πρωινο.Αυτό που μου επέμενε και προσπαθώ να κάνω ήταν να μην αφήνω πολλές ώρες άδειο το στομάχι-εξου και τα 5 γεύματα-να πίνω πολύ νερό και να τρώω την πρωτείνη που πρέπει.Μου έλεγε χαρακτηριστικά όταν παραπονίομουν για λιγούρες,καλύτερα να φάω ένα κομματάκι τυρί ή ένα αβγό παρά μια φρυγανιά.Υδατάνθρακες με μέτρο δηλαδή και κυρίως από λαχανικά και φρούτα.Δεν θεωρώ ότι ήταν πολύ αυστηρή αλλά όταν έχεις μάθει να τρως μακαρονάδες με ύψος ένα μέτρο και φρέσκο ψωμί με μαρμελάδα μιλάμε για μεγάλη αλλαγή!Γενικά στην οικογένεια είμαστε υδατανθρακοφάγοι!Ψωμι πατάτες και ζυμαρικά παραπάνω απο συχνά!Μιλάμε για συνήθειες μιας ζωής!
Με ζορίζει επίσης το γεγονός ότι δουλεύω μέχρι τις 5 οπότε είναι πολλές οι ώρες μέχρι το κυρίως γεύμα!!