ωπα ρε φιλε θα παθεις κανα εμφραγμα..είναι δυνατον να παρεις και τα δυο?
Printable View
Ένα φορείο παρακαλώ [emoji23] [emoji23] και διευθύνσεις για τις παραλαβές... να ξέρουμε που να τους στείλουμε!
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
[emoji33] [emoji33] [emoji33] όχι όχι ειμαι καλό κουνέλι εγώ... μη μου μείνει κανεις στα χέρια
Τότε θα γίνω κακο [emoji23][emoji23]
Αν χρειαστεί... Αφού με είδες έχω αιμοβορικη φάτσα!
Χαχαχαχαχαχαχ Ούτε τα χάπια Ούτε τα βότανα δεν σας σώζουν από το κουνέλι [emoji23][emoji23]
Χαχα κουνέλι σε κοβω χαπι απο μονη σου εσενα!
Ρε παιδιά μια χαρά μου σηκωνεται ακομη, απο φιλο πηρα ετσι για δοκιμη και οντως ειναι δυναμη τι να λεμε τωρα.
Μπράβο μπράβο.. φτου φτου μη σε ματιασουμε! Εγώ χάπι γιατίιιι?
Ααααααα έτσι το δέχομαι [emoji23][emoji23] ειμαι η άτιμη!
Ναι γι αυτό και το ποστ [emoji23][emoji23] τουλάχιστον δεν θα κάνεις περίεργους συνειρμούς με το κουνέλι [emoji23][emoji23]
Γάμησε τα.εγω μόνο με τη πονηρή σκέψη κι είμουν πύραυλος.καλα άμα έπιαναν και καμιά κοπέλα άστα.κοντευε να βγει απτό παντελόνι.θα έδινα ότι έχω και δεν έχω για να επιστρέψω εκεί.
Παρεμπιπτόντως το σιαλις μου το προτεινες γιατρός πριν κανα χρόνω.ντεπον γιατί να έχω μάζη μου???
Γιωργο δε θυμαμαι, 2 μου ειχε δωσει φιλος. Τα ειχε παρει με καθε επιφυλαξη 90 ευρω απο φσρμακειο αλλα δε ξερω καθολου ποσα ειχε μεσα.
Ουτε εγω μπορουσα τρεις φορες στα 30. Δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα. Ο ανθρωπος ειναι υγιεστατος.
Α τωρα ειδα οτι συζητατε για χαπια. Το ξερετε οτι εχουν τρομακτικες και μη αναστρεψιμες παρενεργειες σε ευαισθητους οργανισμους; Μακρια απο χαπια. Βαλτε λιγη φαντασια στη σεξουαλικη σας ζωη, βοηθηματα κλπ.
Ποιά είναι το τούμπανο?
Στο μεταξύ το αγόρι μια χαρα τα περνάει με την κοπέλα κι αυτη μας τα πρήζει στο φόρουμ.
Το θέμα έχει κλείσει εδώ και ένα μήνα.. Δεν βρίσκω το λόγο να το επαναφέρετε... το πρόβλημα έχει λυθεί.. Καλή συνέχεια [emoji846]
μην το πειραζετε το κουνελακι γιατι δαγκωνει :P