μαλλον τα παιδια αρχισαν να μιλανε με π.μ...ωραια θα ειναι μια πολυ καλη αρχη...αντε ρε φιλαρακι και στο κεφαλακι σου
Printable View
και εγω πιστευω οτι τα παιδια ειναι μεσα στα μελια τωρα χαχαααχ:P
αχ ρε γαμοτο ειχα μια κριβως οπως τη θελεις..αλλα την εχασα το περασμενο δεκεμβρη μου το αρπαξε ενας κυνηγος μεσα απτα χερια..και της ειπα οτι δεν κανει γιαυτην αλλα αυτη δεν με ακουσε..και απο τοτε δεν εδωσε σημεια ζωης ονομα δεν λεω διοτι δεν ειναι σωστο αφου δεν ειναι πια στο φορουμ αλλα ο ελις την ηξερε..εννοω την προλαβε
βλεπω ομως οτι η συζητηση διεκοπη ..αυτο καλο ειναι....παιε να πει οτι τα παιδια τα λενε κατιδιαν..αντε να αποχωρω και εγω...
Παιδια εχω κορακλα δε γινεται
Αυτη ειναι απο σπιτι ρε γιωργο εγω ειμαι ρεμαλι
Απο αθληματα παω απο μπαρ σε μπαρ κανω μπαρκουρ
Ωραιο προξενιό μου κάνατε.. χαχαχαχ μου έριξε και χυλόπιτα! "Τι να με κάνεις καπνίζω έχω κόρη γυρνάω στα μπαρ.. ρεμαλι" ξέρει να πλασάρει τον εαυτό του τι να λέμε τώρα χαχαχαχαχαχ
Κουνελακι με παρακολουθουν στα αλληθεια απλα δεν ξερω τι θελουν παντωσ τα παντα καταγραφονται θεσ να βρεισ κανενα μπελα ασε καλα ειμαστε θα μιλαμε απο εδω
Παρακαλώ,
προσέξτε το chat στις συζητήσεις. Δεν ενδείκνυται, στον βαθμό που το κάνετε.
Ευχαριστώ.
Παντρευτηκα στα δεκαεφτα
Εχω κορη στα εικοσι δε γινεται
Γυναικα δεν εχω εχω κορη κ μπορει κ γιο το προβλημα μου τα παιδια ειναι οχι το να βρω γυναικα
Ρε φιλε εδω παιζει να εχω οικογενεια και να μην το ξερω θα αρχισω να δερνω πολυ εκατσα ησυχοσ θα τουσ παρει ο διαλοσ ολουσ με συνοπτικεσ διαδικασιεσ
κουνελακι που χαθηκες???εχεις μερες να μπεις...