A είπα κι εγώ.
Ο/η ψυχοθεραπευτής σου τι λέει για αυτήν την κατάσταση?
Printable View
Το ξερω δε παρεξηγω. Δεν μπορω να συνεχισω αλλο μου ειναι δυσκολο κ οικονομικα. Εξαλου δεν ειδα καμια διαφορα. Εχω παει σε δυο. Εναν αντρα κ μια γυναικα. Μου λενε οτι εγω δε θελω ν αλλαξω τη ζωη μου οτι εγω πρεπει να κανω το βημα δε μου λενε ομως πως! Οκ να ασχολουμε με διαφορα στον ελευθερο χρονο μου για να μη σκεφτομαι. Μα εγω τον σκεφτομαι κ οταν κοιμαμαι! Περα απο θεωριες στη πραξη δε με βοηθησε κανεις
εφοσον δενεσαι με καπιον τοσο πολυ αντι να προσπαθεις να αλαξεις το χαρακτηρα σου πρεπει να προσεχεις να ναι καλο μεγαλο παιδι και αυτο συμβαινει οταν καπιος εχει περασει τα 20 χρονια αλλα εχει μια παιδικοτητα.
Δεν ηταν η πρωτη μου σχεση. Ουτε εχω δεθει ετσι αλλη φορα. Κ μαλιστα τα κοροιδευα τους ερωτες τα κολληματα. Οταν τον γνωρισα κολλησα μαζι του κ τα επαθα ολα!
Ναι δυστυχως για μενα ειναι ο ερωτας της ζωης μου. Ειναι η ζωη μου. Ετσι νοιωθω. Αν δεν απαντησω στα μηνυματα μετα στη δουλεια θα πρεπει να του εξηγησω το λογο. Κ εχουν γινει πολλα σκηνικα ασχημα στη δουλεια. Κοινως μας εχουν παρει χαμπαρι
Ναι γι αυτο λεω οτι ειμαι εγκλωβισμενη!!!
Αυτος εχει τον τροπο η το ταλεντο να παιρνει παντα αυτο που θελει. Ειναι δυσκολο να τον πολεμησω!
Ναι ακομα κ στη δουλεια τους πειθει κ παιρναει τα δικα του!
Οχι υπαρχει διευθυντης. Ευτυχως δεν ειναι προισταμενος μου. Ομως καταφερνει να κανει οτι θελει
Ότι δεν λύνεται κόβεται. Άσε τις βλακείες, στο έγραψα και πιο πάνω. Αφού έχεις τέτοιο κόλλημα και δουλεύετε μαζί στον ίδιο χώρο, αν μείνεις εκεί που είσαι δεν υπάρχει σωτηρία.Θα ενημερώσεις την δουλειά ότι θες άδεια για μεγάλο διάστημα. Αν δεν γίνεται, στην ανάγκη παραιτήσου. Θα μιλήσεις με τις φίλες σου και με την μάνα σου να σε στηρίξουν ψυχολογικά και για ένα διάστημα και οικονομικά αν χρειαστεί. Θα τους πεις ότι έχεις πάρει απόφαση αυτή την φορά να ξεκόψεις για τα καλά από αυτόν κι ότι θες να σε βοηθήσουν. Αν λυγίσεις και θες να επικοινωνησεις μαζί του κτλ να σε εμποδίσουν. Πέτα και τα κινητά και όλα και πήγαινε κάπου μακριά από το νησί που αυτός να μην μπορεί να σε βρει. Σε συγγενή ή φίλη στην Αθήνα ή αλλού, σε γνωστό γνωστού ή και κάπου μόνη σου. Καλό είναι να είναι τριγύρω κάποιος που θα ξέρει την κατάσταση και θα δρα σαν ασπίδα πάντως. Κάποιος που θα φροντίζει να σε τονώνει ηθικά αν λυγίζεις, θα σε προστατέψει αν εκείνος προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί σου, θα σε κρατάει απασχολημένη με πράγματα. Αν δεν γίνεται, τότε μόνη σου, τι να κάνουμε. Καλό θα ήταν να βλέπεις και κάποιον ψυχολόγο για στήριξη. Αλλά το βασικό είναι να βάλεις πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου και μικρούς ή μεγαλύτερους στόχους. Λες ήθελες να σπουδάσεις κι οι δικοί σου δεν σε άφησαν. Λες ήθελες να φύγεις από τον τόπο σου. Τι όνειρα, τι ενδιαφέροντα είχες τότε; Τι ενδιαφέροντα έχεις τώρα; Μπορείς ακόμα και να γραφτείς σε μία σχολή ή σε σεμινάρια, ή να ξεκινήσεις μία ξένη γλώσσα. Να γραφτείς σε σχολή χορού. Να κάνεις γιόγκα. Να να να... Ένα σωρό πιθανότητες. Αδρανής μόνο να μην μείνεις. Στρέψε τις σκέψεις σου αλλού. Γνώρισε κόσμο, κάνε καινούριες παρέες. Μίλα για άλλα πράγματα. Απλά πάρε την απόφαση και κάνε κάτι!
Το ξερω οτι θα με βρισεις αλλα δε φευγω απ τη δουλεια. Κ πρεπει να βρω σωτηρια!!! Κατω απ αυτες τις συνθηκες!! Οκ θα προσπαθησω να σκεφτομαι τι ηθελα τοτε κ θα γεμισω το χρονο μου. Το μυαλο ομως πως θα σταματησει να σκεφτεται? Κ οταν τον βλεπω στη δουλεια πως θα μιλαω ψυχρα σαν ξενοι? Πως να γινουμε ξενοι?
Ειλικρινά δεν έχω απάντηση. Είναι σαν να λες καπνίζω 40 χρόνια, έχω προσπαθήσει να το κόψω 100 φορές, δεν τα έχω καταφέρει, τώρα λέω να το κόψω σταδιακά λίγο λίγο κρατώντας ένα πακέτο κι αναπτήρα στην κωλότσεπη και ενώ σκοπεύω να κινούμαι συνεχώς ανάμεσα σε καπνιστές και ανθρώπους που μου προσφέρουν τσιγάρο κάθε 5 λεπτά. Πόσες είναι οι πιθανότητες να το κόψεις έτσι νομίζεις;;;
Πριν που ρωτούσες τι να κάνεις όταν λείψει η γυναίκα του από βδομάδα και θελήσει να βρεθείτε, σου είπα να του πεις πως θες τον χρόνο σου να σκεφτείς και να μην τον δεις κι εσύ είπες πως δεν γίνεται να το κάνεις αυτό. Τώρα πως το σκέφτεσαι το πράγμα; Δύο πράγματα συμβαίνουν είτε θα τον συναντάς εκτος δουλειάς, είτε δεν θα τον συναντάς. Εσύ τι σκοπεύεις να κάνεις; Φιάξε ένα σχέδιο έστω για εκείνες τις μέρες, ενημέρωσε τις φίλες σου να σε έχουν υπο έλεγχο και να μην επιτρέψουν επαφές μαζί του. Είναι ένα πρώτο βήμα τέλοςπάντων...
Μου εστειλε ηδη το απογευμα μηνυμα οτι του εχω ληψει (ενω δεν ζητησε καν να βρεθουμε το σκ!) Κ οτι ειναι πολυ χαλια μακρια μου κ αυριο να κανονισουμε ωρα να βρεθουμε. Εγω του απαντησα θα δουμε θα μιλησουμε. Κ δεν ειπε κατι αλλο. Αυτο που σκεφτηκα να κανω ειναι να τον ξεμπροστιασω κ να του δειξω οτι δεν ειμαι για ψιχουλα. Δεν θα τον διευκολυνω τωρα που λειπει η αλλη. Θα του πω οτι εχω δουλειες θα βρω διαφορες υποχρεωσεις να πω οτι εχω αλλα δεν θα βρεθουμε. Κ εχουμε ηδη να βρεθουμε μονοι απ το προηγουμενο σαββατο. Αρα θα θελει σα τρελος να..! Οποτε θα λεω οχι κ θα του πω να παμε το σαβ η κυρ εκδρομη που θα εχει γυρισει η γυναικα του να δω τι θα πει. Αυτο χω σκεφτει
Εξ αποστασεως ναι προσπαθω να τον αποφυγω. Απο κοντα ειναι το δυσκολο.
..............
Που? Δε το βρισκω
..........
..............
δεν φευγεις απο την δουλεια επειδη δεν θα βρεις αλλη και δεν εχεις τροπο να επιβιωσεις, η επειδη θελεις να τον βλεπεις?
ειναι πιο ελεεινος απ οτι ελεγες στην αρχη.
απαραδεκτο να πιασει και την μανα σου να σε κανει ρεζιλι και μετα να σε ξεφτιλιζει ετσι σαν να μην ειπατε τιποτε.
και δεν καταλαβαινω. οι "υπερπροστατευτικοι " σου γονεις που τους συμβουλευεσαι για το παραμικρο, πως επιτρεπουν να τραβιεσαι τοσα χρονια με εναν παντρεμενο και να ξεφτιλιζεστε οικογενειακως?
Τα σημερινα νεα: επειδη λειπει η γυναικα του μου ειπε εχει 1 ωρα κενο να βρεθουμε. Κ του απαντω οτι θελω να παμε ενα μπανιο κ να χουμε ενα 3ωρο. Κ μου λεει : " "λυπαμαι αλλα μαζι μου 3ωρα δε θαχεις. Ξερεις πως ειναι η κατασταση μου.κ κ μαλλον εχεις βρει αλλον γι αυτο εισαι απομακρη.κ καλα πολυωρα μπανια κ να εισαι εκει που περνας καλα. "
Μεχρι στιγμης δεν του απαντησα
Περιτο να πω οτι ειμαι κομματια.
Σημερα εχω αδεια αυριο δουλευω κ θα ειναι εκει
Τι κανω???? Με φτηνει καταμουτρα!!!!
"Λυπάμαι αλλά μαζί μου 3ωρα δεν θα χεις". Από αυτό και μόνο να καταλάβεις 3 πράγματα:
1ον) Οτι δεν θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου
2ον) Οτι σε έχει δεδομένη και βάζει τους δικούς του όρους όπως γουστάρει χωρίς να φοβάται οτι θα του φύγεις
3ον) Οτι σε έχει μόνο για να εκτονώνεται στο σεξ και τίποτε παραπέρα
Αυτό το "έχεις βρει άλλον" δεν το πιστεύει ο ίδιος, απλά το λέει για να σου δημιουργήσει τύψεις και την ανάγκη να προσπαθείς να τον πείσεις οτι δεν έχεις βρει άλλον και να διορθώσεις την συμπεριφορά σου απέναντί του.
Τωρα μου στειλε οτι δε καταλαβαινει γιατι τον γραφω. Κ οτι κανονισε απ τις 7 κ μετα να ειναι ελευθερος να βρεθουμε. Κ με απειλησε να προσεξω καλα γιατι θα μοτ κανει τριςχειροτερα απ αυτα που του κανω τωρα.
Τι να κανω να τον δω η οχι????
εδω ειναι τωρα το δυσκολο κομματι....το κομματι που εσυ θα αναλαβεις τα ινια αυτης της 'σχεσης' και υπερασπιζομενη τον εαυτο σου θα τον γραψεις......τωρα ομως που τον γραφεις αυτος θα γινει θηριο να ξερεις και θα προσπαθηση να σε πολιορκησει......γιατι πριν εσυ ησουν το θυμα ενω τωρα αυτος ο ρολος δεν του αρεσει.......
εχω πολλες εμπειριες οχι προσωπικες με τετοιες περιπτωσεις σαν τη δικη σου και ολες απετυχαν παταγωδως με ολεθριες επιπτωσεις.....
τωρα ειναι η ευκαιρια σου να διωξεις τα σκουπιδια απο τη ζωη σου........τωρα ειναι η μεγαλη ευκαιρια
θα προσπαθησει να σε καλοπιασει γλυκα μεχρι να ενδωσεις και μετα παλι θα μεταμορφωθει........
μην υποκιψεις σε παρακαλω, γραψε τον ειναι ενα σκουπιδι που σε κανει οτι θελει αυτος......
δεν φταις εσυ ετσι σε εχουν μαθει οι γονεις να σε κανουν οι αλλοι οτι γουσταρουν...δεν το ηθελαν ουτε οι ιδιοι ετσι εμαθαν......
μην του απαντησεις ειναι η ευκαιρια σου........επικαλεσου το Θεο να σε βοηθησει σε αυτη σου την προσπαθεια και εχεις μεγαλη υποστηριξη και απο εμας........ενημερωνε μας τι γινεται οκ???
αν τον δεις θα καταληξετε στα ιδια.
α δεν τον δεις, θα λυσσαξει , θα αρχισει να σε κυνηγαει και μολις σε καταφερει, οχι μονο θα καταληξετε στα ιδια, αλλα θα σε γραφει ακομα περισσοτερο, επειδη εχει ψιλοβαρεθει, αλλα η δικαιολογια πλεον δεν θα ειναι το ψαρεμα, αλλα οτι στα κανει επειδη τον ταλαιπωρησες,
σε ποια περιπτωση απο τις παραπανω εχεις καποιες ελπιδες να χωρισει?
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.
κανονισε την πορεια σου,
στο ειπα πριν να γινει.
αυτος σε εχει βαρεθει ηδη αλλα δεν εχει αλλη για ενα πηδημα καθε δεκα μερες.
ποιες εκδρομες και υποσχεσεις μας ελεγες? αυτος σου λεει ακταμουτρα οτι για σενα διαθετει ενα τεταρτακι οποτε τον βολεψει για να σε πηδηξει.
παραπανω δεν εχει να σου προσφερει.
αν εκτιμας τον εαυτο σου, πες του οτι δενε χεις αλλον, για να πηγαινεις ταξιδακια, αλλα σκοπευεις να βρεις, γιατι δεν εισαι ******* να σε εχει αυτος για ενα πηδημα και εμτα να κανει την ζωη του. θελέις κιε συ δικη σου ζωη, μεσυντροφο, με κοινο χρονο, χωρις να ντρεπεσαι την κοινωνια, με ταξιδια, με αγαπη με κοινη ζωη.
ακομα κι οι πουτανες πληρωνονται.
αυτος για να μην δωσει ενα πενηταρικο θελει να του καθεσαι για ενα τεταρτακι οποτε δενε χει να πηδηξει
αι σιχτιρια πλεον. στασου στο υψος ενος αξιοπρεπους ανθρωπου και μην παρακαλας αυτον τον γελοιο να σε παει εκδρομη.
οποτε νομιζω η λυση ειναι να του πει την αληθεια οτι χανει το χρονο της μαζι του και οτι θελει να σταματησουν,......διοτι αν δεν απανταει και καθολου θα λυσσάξει