Originally Posted by
Yoco Choco
Nadi,βλέπω ότι έχεις ροπή προς τα διαπροσωπικά δράματα...Σε φτιάχνουν,σε ντοπάρουν,την βρίσκεις...Είσαι εθισμένη στην νευροχημική ντόπα που σου προσφέρουν...Καλά,δεν ξενέρωσες άσχημα μαζί της όταν σου είπε αυτά τα λόγια?...Εγώ θα είχα λυθεί στα γέλια και θα αισθανόμουν άσχημα με τον εαυτό μου που είχα ερωτευτεί ένα τέτοιο άτομο...Εντελώς ξεκαυλωτικό...Ούτε 5 χρονών χαχα!...Καταλαβαίνεις ότι έχεις αναπτύξει εμμονική και παρορμητική σχέση και δεν έχεις εσύ τον έλεγχο,έτσι?...Λυπάμαι αν θα σε απογοητεύσω,αλλά δεν είσαι καν κύριος αυτης της εμμονικότητας και της παρορμητικότητας...Δεν είναι δική σου επιλογή η συμπεριφορά σου...Είναι το προφίλ της νευροχημείας του οργανισμού σου που σε προδιαθέτει σε τέτοιες συμπεριφορές...Όπως είναι και το προφίλ της δικής μου νευροβιοχημείας να μην είμαι ''ανθρωποπαθής''...Να με αφήνουν αδιάφορο τα διαπροσωπικά δράματα...Να μου προκαλούν υπνηλία...Να μην μου κάνουν περισσότερη εντύπωση από δυο δέντρα που τα κουνάει ο αέρας και τα φέρνει σε επαφή ή απόσταση...Δεν το καθορίζουμε αυτό,αλλά μπορούμε να το ελέγξουμε και ίσως να το αλλάξουμε μεσω φαρμακευτικής αγωγής...
Συμβουλεύσου έναν ψυχίατρο,της Myra αν θες:),δεν χρειάζονται πολλά χρήματα...Θα σου κάνει μια πρώτη εκτίμηση,ένα ψυχογράφημα στην πρώτη συνεδρία και μετά θα κάνεις τσεκ-απ 1-2 φορές τον μήνα...Θα δεις ότι αυτά που έχεις δραματοποιήσει τώρα θα σου φαίνονται σαχλά μετά από λίγο διάστημα...