Quote:
Originally posted by mariafound82
Αποτι εχω καταλαβει εχεις ζησει μια σχετικα ευκολη ζωη χωρις συναισθηματικα μπλεξιματα κ μπλοκαρισματα τα οποια ειναι χαρακτηριστικο των κοινων θνητων.
τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!
Δεν φανταζεσαι τι εχω περασει στη ζωη μου.....
Δεν ειναι οτι ειχα εγω καποιο μπλοκαρισμα, - μπορει να πει κανεις οτι παντα ηξερα τι ηθελα - αλλα αμα πιασω τις σχεσεις μου και τις βαλω κατω μια μια, δεν με ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας....
Θα σου απαντησω οτι δεν φανταζεσαι με ποσο ανασφαλη ατομα εχω κανει σχεσεις.
Δεν φανταζεσαι ποσο εχω προσπαθησει, ποσο σαλιο εχω χαλασει ωρες ολοκληρες χωρις σταματημο για να προσπαθησω να καταφερω να διωξω τις ανασφαλειες του συντροφου μου.
Αστο γιατι ειναι μια πονομενη ιστορια.
Απο την αλλη εχω κανει και εγω τα λαθη μου, αλλα στο συνολο πολλες φορες εχω πιασει τον εαυτ μου οταν κανω ενα απολογισμο να δινω μουτζες....
Τοσες και τοσες συζητησεις πολλες φορες πηγαν χαμενες και αν θες αυτο ειναι που με ποναει περισσοτερο, τιποτα αλλο.
Με ποναει που παρολη την προσπαθεια μο, συχνα πυκνα αντι να νικαει ο λογος μου νικανε οι ανσφαλειες της συντροφο μου.
Ειναι οτι χειροτερο μπορει να ζησει κανεις, μιας και εγω μιλαω δυστυχως απο την μερια που στηριζει τον συντροφο του και οχι απο την μερια που θελει στηριξη.
Τελος τωρα που το σκεφτομαι, ολες τις γυναικες με τις οποιες ειχα σχεση και μου ζητησαν να της στηριξω - και το εκανα χωρις κοπο παντοτε - σκεφτηκαν ποτε αν ΕΓΩ χρειαζομουν ποτε στηριξη???
Σκεφτηκαν οτι οσο και βραχος αν εισαι, η αλμυρα της θαλασσας θα χαραξει τον βραχο πολυ βαθεια???
Το εχω καημο ρε πουστη μου, μια φορα να ακουσω,
πες μου τι φοβασαι και ελα να το μοιραστουμε!
Μια ζωη επρεπε να κανω το χριστιανο γιατι η ταδε εχει προβληματα.... (να ημουν κιολας παει στο διαολο...)
Εχεις κατασταλαξει στις αποψεις σου απο πολυ μικρος τις οποιες υποστηριζεις ακλονητος μεχρι τωρα.
Εχω μαθει ολη μου την ζωη να μαζευω εμπειριες και να μαθαινω απο αυτες.
Εχω μαθει να εχω παντα αυτια ανοικτα και να ρουφαω αυτα που πιανουν ολες μου οι αισθησεις.
Εχω μαθει οτι οποιος εχει κλειστα αυτια και πιστευει οτι τα ξερει ολα, ειναι ο μεγαλυτερος χαμενος.
Εχω μαθει οτι αμα φοβασαι να κανεις λαθη δεν θα κανεις ποτε κατι σωστο.
Εχω μαθει οτι και η πιο αρνητικη εμπειρια ειναι κατι που πρεπει να την ζησεις για να μαθεις να βιωνεις την θετικη.
Εχω μαθει ο φοβος ειναι ενα συναισθημα το οποιο το μονο που μπορει να κανει ειναι να με καταστειλει.
Και ναι ακομα μαθαινω....
Και αν το θες, εχω γυρισει την γη δυο φορες αναποδα, δεν εχω αφησει ηπειρο για ηπειρο που να μην εχω πατησει, γνωρισα λαους για να δω πως ζουν και εχω καταστησει σαφες τον εαυτο μου οτι δεν ειμαι παρα τιποτα αλλο παρα μια κουκιδα στο πλανητη - δεν ηθελα και τιποτα αλλο φυσικα.
Δυο φορες εχω κινδυνεψει να πεθανω, και παντα γλυτωνα στο τσακ.... την τελευταια φορα πεθαινα συνεχεια για 3 μερες και 3 νυχτες ανα λεπτο χωρις σταματημο.
Αφου εκανα ολα αυτα λοιπον, δεν υπαρχει κατι που μπορει να με σταματησει να μην κανω κατι που θελω.
Δεν πιστευω στο θεο, αλλα ειναι γραμμενο στο DNA μου οτι καμια κορυφη δεν μπορει να μεινει απατητη εφοσον εγω θελω να την κατακτησω!
Προφανως μονο εγω εχω περασει απο 40 κυματα[δυστυχως για μενα].Ακ κατι αλλο ,μην δαγκασεις την γλωσσα σου.
Εδω και 1 χρονο περιπου γραφω ενα βιβλιο, μαλλον αυτοβιογραφικο.
Θυμησε μου να στο στειλω για να μετρησεις ποσα κυματα εχω περασει και μετα ελα να μου πεις πως ζεις ακομα....
Δεν σου πουλαω μουρη ουτε και στυλ.
Σεβομαι τις δυσκολιες σου οπως και του καθενα εδω μεσα.
Αν δεν το εκανα αυτο, δεν θα εγραφα οσα γραφω χρονια τωρα.
Μοιραζομαι τις σκεψεις μου με ενδεχωμενο οτι καποιος μπορει να ενδιαφερεται για αυτες, αυτο και μονο.
Λαθος εκανες, αν νομιζες οτι εκανα επιθετικο σχολιο για σενα.